Jihlava – Motor ČB 4:8 (kon.) | Slavia – Letňany 7:1 (kon.) | Olomouc – Mountfield HK 3:4 (kon.)
konec
HC Olomouc
3:4 (0:1, 2:3, 1:0)
Mountfield HK
Úterý 08.08.2017, 16:00 • Zimní stadion Olomouc • Přípravné zápasy staršího dorostu
Partner:
     
    59:05
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti snižují náskok hostů ve vlastním oslabení, a to po přesné střele DANIELA INDRÁKA. Asistence: Tomáš Andris.
     
    39:09
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté uskakují Kohoutům do dvoubrankového náskoku, když až mezi tři tyče propadla dorážka TOMÁŠE JANOUŠKA. Asistence: Matěj Síla, Martin Janda.
     
    36:54
    Hradec právě vstřelil branku!
    Z rychlého protiútoku se ale znovu prosazují hosté a potřetí v utkání vedou, když se přesně za Fajgla trefil MATĚJ SÍLA. Asistence: Kryštof Šánek.
     
    28:43
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Napodruhé už to ale vyšlo a Hanáci v přesilovce znovu srovnávají! DOMINIK LIŠKA napřáhl na levém kruhu a mířil přesně nad vyrážečku Vacka. Asistence: Matúš Hlaváč, Petr Bahounek.
     
    26:56
    Hradec právě vstřelil branku!
    Po rychlém protiútoku Mountfieldu se znovu mění skóre na světelné tabuli. Müller dobře našel před Mokrým volného MARTINA PĚNČÍKA, který rozvlnil síť za olomouckým brankářem. Asistence: Tomáš Müller, Martin Janda.
     
    21:21
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A je srovnáno! Chvíli po uplynutí olomouckého trestu se Kohouti dostali až před branku hostů a DANIEL INDRÁK mířil přesně za záda Vacka. Asistence: Petr Bahounek, Tomáš Andris.
     
    04:11
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté otevírají skóre utkání. Po zmatku před brankou Mokrého se dokázal nejlépe zorientovat TADEÁŠ JAKUBEC, který doklepl puk k levé tyči olomoucké svatyně. Asistence: Matěj Síla.

    Zuzana Spurná

    Branky a nahrávky: 22. Indrák (Bahounek, Andris), 29. Liška (Hlaváč, Bahounek), 60. Indrák (Andris) – 5. Jakubec (Síla M.), 27. Pěnčík (Müller, Janda), 37. M. (Šánek), 40. Janoušek (Síla M., Janda)


    HC Olomouc: Mokrý (Fajgl) – Vosátko, Mader, Hlaváč, Bahounek, Rutar, Pírek, Klesla, Harabiš – Kalač, Kořenek, Paťava, Liška, Indrák, Andris, Štědrý, Handl, Krátký, Kret, Dvořák, Pospíšil.
    Mountfield HK: Vacek (Ševců) – Janoušek, Kuboš, Kukla, Kynčl, Müller, Pěnčík, Voňka – Jakubec, Janda, Komma, Pinkas, Poul, Síla M., Soukup, Šánek, Švec, Vaňát.
    bahis siteleri