Novosibirsk – N.Novgorod 2:3 (kon.) | Omsk – Spartak Moskva 4:2 (kon.) | Barys – Čerepovec 4:3 (kon.)
Chanty-Mansijsk – Riga 2:3 (po pr.) | Ufa – Kunlun 1:2 (kon.) | Kazaň – Chabarovsk 2:1 (kon.)
Soči – Vladivostok 3:1 (kon.)
konec
HK Soči
3:1 (2:1, 0:0, 1:0)
Admiral Vladivostok
Pondělí 28.08.2017, 18:30 • Ledový palác Bolšoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
     
    Krásný dobrý den! Dnes máme na programu utkání mezi týmy HK Soči a celkem Admiral Vladivostok.
     
    Oba mančafty mají za sebou odehraná utkání. Admiral Vladivostok zatím na svou první výhru čeká. Zatím nestačil Něftěchimiku (2:3) a Kazani (1:4). Za Vladivostok nastupuje českým fanouškům známý Robert Sabolič, avšak nějakého českého hráče tento celek postrádá.
     
    HK Soči v prvním utkání podlehlo čínskému Kunlunu 2:4. V tomto zápase ovšem měli domácí několikrát navrch, avšak hokej se hraje na góly a těch vstřelil dnešní domácí celek méně. V dalším zápase vyhráli domácí 2:1 nad Chabarovskem, který porazili v samostatných nájezdech. Oporou tohoto týmu je kanadský forvard Ryan Garbutt, na kterého tento mančaft hodně vsází.
     
    Československá stopa v utkání

    V tomto utkání československou stopu neuvidíme. V ani jednom týmu nepůsobí český nebo slovenský hokejista.
     
    Toto utkání začne v 18:30, proto se na něj dnes nezapomeňte dívat!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    HK Soči: Šikin (Barulin) – Ščitov (A), Alexandrov, I. Vorobjov, Chomickij (C), Pedan, Mamkin, Miromanov – Malcev, A. Ivanov, I. Zacharčuk – Lapenkov, Collins, Wellman – Garbutt (A), O'Dell, Grebenščikov – Morozov, Cvetkov, Ščegolkov.

    Admiral Vladivostok: Bobkov (Serebrjakov) – Bartulis (C), Blum, Volčenkov (A), Morrisonn, Zemčonok, Mnacjan, Kurašov – Žafjarov, Makarenko, Kazakov – Sabolič, Sajustov (A), J. Grigorenko – Krasnoslobodcev, Machanovskij, Alexandrov – K. Voronin, Sergejenko, Kicyn – Manukjan.

    Rozhodčí: Sojn, Oskirko – Sysujev, Zacharov.
     
    Vše je připraveno k utkání, halou už zní hymna Ruské federace.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Domácí hokejisté se hned po vhazování ujali kotouče a zamířili s ním do útočného pásma, kde se pokusí o první souhru v tomto utkání.
     
    00:39
    Kirill Voronin si nabruslil do útočného pásma, kde zpoza branky sebral kotouč Šikinovi a hned na to založili hosté pěknou kombinaci, která ale gólem neskončila.
     
    00:55
    Robert Sabolič se napřáhl z pravého kruhu a svou střelou málem překvapil Šikina, který si připisuje veledůležitý zákrok!
     
    01:17
    Hosté jsou znovu velmi rychlí v přechodu do útoku a i nyní zahrozili před Šininem.
     
    01:33
    Soči právě vstřelilo branku!
    Jenže na druhé straně otevírají skóre domácí hokejisté. ALEXEJ CVETKOV se dokázal trefit přesně z dorážky po odraženém kotouči a rozvlnil tak poprvé síť za Bobkovem, jenž loví kotouč ze své branky – 1:0. Asistence: Vadim Ščegolkov a Nikita Ščitov.
    01:33 Alexej CVETKOV - 1:0
     
    02:41
    Hosté po vhazování ve středu hřiště jeli dva na jednoho, ale Jevgenij Grigorenko svou přízemní střelu poslal mimo tři tyče.
     
    03:09
    Domácí hráči chybovali ve v útočném pásmu a výsledkem toho byla další akce Vladivostoku. Viktor Alexandrov si nabruslil na levý kruh a jeho pumelice končí pouze vysoko nad domácí brankou.
     
    04:01
    Soči právě vstřelilo branku!
    Ale po dalších akcích hostů se z další vlny prosazují znovu domácí hokejisté. Garbutt vypíchl kotouč u mantinelu jednomu hráči hostů a nabruslil si do útočného pásma, kde zpětnou přihrávkou našel na levém kruhu volného SVJATOSLAVA GREBENŠČIKOVA, jenž se střelou švihem nemýlil a poslal kotouč ke vzdálenější tyči – 2:0. Asistence: Ryan Garbutt.
    04:01 Svjatoslav GREBENŠČIKOV - 2:0
     
    04:44
    Domácí roztáhli další akci v pásmu Vladivostoku, ale tam se ke kotouči dostal obránce Arťom Zemčonok a hned ho vyhazuje do středního pásma. Hosté jdou do útoku.
     
    05:39
    Kirill Voronin číhal v předbrankovém prostoru domácích, jenže nikdo mu přihrávku neposlal. Kotouče se pak zmocnili domácí a spěchají tak do další rychlé akce.
     
    06:13
    Shaone Morrisonn si počkal na modré čáře a poté zvolil lepší pozici ke střele. Jeho prudká rána pak končí na brankáři domácích, který tak puk za svá záda nepouští.
     
    06:25
    Vyloučení v týmu HK Soči (Michail Mamkin – 2 min., podražení).
     
    06:25
    Mamkin inkasuje dvě minuty za podražení, sedí už na trestné lavici a je tu možnost pro hosty, kteří v přesilové hře mohou vsítit kontaktní branku. Povede se jim to?
     
    06:42
    Jevgenij Grigorenko se proháčkoval i přes obranu domácích až do útočného pásma, tam mu ovšem nevyšla přihrávka na spoluhráče a toho využili hráči Soči, kteří vyhazují puk až před Bobkova.
     
    07:44
    Dobrou střelu zblízka vyslal Pavel Makarenko, ale Šikin roztáhl své betony a kotouč za svá záda nepustil. Nicméně hosté stále drží útočné pásmo.
     
    08:20
    Další rána Bartulise, která končí na výborném zákroku domácího brankáře. Ten tak zase podržel svůj tým a okamžitě vyhazuje puk do bezpečí.
     
    08:25
    Mamkin je na ledové ploše a Soči je tedy v plném počtu.
     
    09:03
    Další střela hostů, od modré pálil Anton Volčenkov, ale jeho ránu lehce tečoval Machanovskij, který ale kotouč za záda Šikina neprocpal.
     
    10:01
    Šikin se ve svém brankovišti v posledních chvílích rozhodně nenudí. Nyní čelil další střele Vladivostoku a musel jít do pokleku. Raději pak hru přerušil.
     
    11:11
    Vyloučení v týmu HK Soči (Alexej Cvetkov – 2 min., držení protihráče).
     
    11:11
    Další trest pro domácí, Cvetkov přidržel protihráče a jeho tým tak bude čelit další přesilovce Vladivostoku.
     
    12:30
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    A hosté svou přesilovou hru využívají. JEVGENIJ GRIGORENKO dostal nabito na levý kruh a svou střelou pak dokázal prostřelit Šikinovy betony. Kotouč tak končí za jeho zády a přichází o čisté konto – 2:1. Hosté jsou tak zpátky ve hře. Asistence: Arťom Zemčonok.
    12:30 Jevgenij GRIGORENKO - 2:1
     
    13:03
    Vyloučení v týmu HK Soči (Alexej Cvetkov – 2 min., podražení).
     
    13:03
    Další nedisciplinovanost domácích, Cvetkov jde sedět za podražení a hosté mají další početní výhodu a mohou smazat své brankové manko.
     
    13:58
    Domácí se zatím dobře brání, nyní se jim podařilo vypíchnout kotouč z obranného pásma a jeden z obránců ho pak poslal až před Bobkova. Hosté zakládají svou útočnou akci z hloubi vlastního pásma.
     
    14:44
    Maxim Kazakov si sjel až před Šikina, jeho přízemní střela ale končí na jeho levém betonu. Domácí se pak znovu dostali ke kotouči a vyhazují ho přes celé kluziště až před hostující branku.
     
    15:03
    Cvetkov je na ledě a Soči se tedy ubránilo a je už v plném počtu.
     
    15:23
    Maxim Kicyn střelou švihem z pravého kruhu střílel na Šikina, ale jeho lapačka byla připravena. Stále tak drží těsné vedení svého celku.
     
    15:51
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Anton Volčenkov – 2 min., podražení).
     
    15:51
    Přichází první přesilovka pro Soči. Volčenkov dostává dvě minuty za podražení a domácí mají šanci v početní výhodě odskočit znovu na rozdíl dvou branek.
     
    16:25
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Vadim Krasnoslobodcev – 2 min., hákování).
     
    16:25
    A pozor. Soči bude hrát přesilovku pět na tři. Krasnoslobodcev hákoval soupeře a už sedí na trestné lavici.
     
    16:35
    Dobrá souhra domácí první formace, po třetí přihrávce pálil z levého kruhu Malcev, ale Bobkov jeho střelu vytěsnil do bezpečí.
     
    17:35
    Collins střílel od modré čáry, ale Bobkov byl znovu připravený a podržel svůj tým. Nicméně hosté ho ale stále drží.
     
    17:51
    Volčenkov je na ledě a hosté jsou tedy ve čtyřech hráčích.
     
    18:25
    A také Vadim Krasnoslobodcev se vrací na ledovou plochu. Hosté ubránili dvojnásobné oslabení a to pro ně může být vzpruha.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:13
    Vadim Chomickij si sjel na vrchol levého kruhu, po jeho střele se kotouč odrazil k Lapenkovovi, jenž ale svou dorážku poslal jen do boční sítě Bobkovovy branky.
     
    19:49
    Puk mají na svých hokejkách hosté a míří do poslední útočné akce této části hry. Vypadá to ale, že se spíše už nic nestane.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je za námi. Padly v ní tři branky a hokej se hrál rozhodně takový, který divákům sedí. Nejprve už ve druhé minutě poprvé rozvlnil hostující síť Alexej Cvetkov, kterého o tři minuty později napodobil Svjatoslav Grebenščikov, který dal Soči dvoubrankový náskok. Jenže hosté v přesilové hře snížili na rozdíl jediného gólu a jsou tak zpátky ve hře. Prosadil se Jevgenij Grigorenko. Uvidíme, co nám přinese druhá třetina, která začne přibližně v 19:25.
     
    Statistiky první třetiny

    Střely na branku: 10 -15
    Zásahy brankářů: 14 – 8
    Vyloučení: 3 – 2
    Bodyčeky: 4 – 3
    Vyhrané buly: 16 – 7
    Využití: 0 – 1
    Oslabení: 0 – 0
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:16
    Hosté se sice dostali do útočného pásma, tam ale přišli velmi brzy o kotouč a s ním na opačnou stranu už spěchají domácí hráči.
     
    20:59
    Bobkov zachytil střelu Ivana Zacharčuka a jelikož se před ním objevil větší chumel těl z domácích, raději přerušil hru a za malý okamžik se bude vhazovat v jeho těsné blízkosti.
     
    21:26
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Viktor Alexandrov – 2 min., podražení).
     
    21:26
    Soči si na začátku druhé třetiny zahraje přesilovou hru. Alexandrov putuje na trestnou lavici za podražení a nabízí tak domácím jít do dvoubrankového náskoku.
     
    22:42
    Hosté se zatím velmi dobře brání, nepouštějí hráče Soči do zakončení a vyhazují puky do bezpečí.
     
    23:06
    A ani tentokráte se hokejisté Soči nedokázali dostat do útočného pásma, kde by roztáhli svou přesilovkovou akci. Hosté vypíchli puk a poslali ho až před Šikina.
     
    23:26
    Viktor Alexandrov skáče na ledovou plochu a Vladivostok je tak v plném počtu.
     
    23:55
    Od modré čáry střílel Andrej Ivanov, ale nakonec mu to nebylo nic platné. Sudí si všimli, že se k puku dostal až v postavení mimo hru a ta je tak vykázána do středního pásma.
     
    24:31
    Domácí hráči založili další útočnou akci, ale znovu se ocitli v ofsajdové pasti. Je pískáno, hra vykázána zpět do středu pole, kde se také bude vhazovat.
     
    24:56
    Náznak potyčky v obranném pásmu Vladivostoku včas dokázal ukočírovat hlavní rozhodčí Oskirko a hra se tedy uklidnila. Nemuselo se ani vylučovat, vše vyřešila domluva.
     
    25:23
    Daniil Miromanov dostal přihrávku na modrou čáru, odkud vyslal vzdušnou střelu, kotouč ale doletěl přímo do hrudi Bobkova, jenž okamžitě puk rozehrává mezi své spoluhráče.
     
    26:04
    A hned na to se do blízkosti Bobkova dostal Casey Wellman, jenž si sjel až k brankáři Vladivostoku, ale jeho střela po zemi končí v jeho lapačce. Hra je následně pak přerušena.
     
    26:32
    Domácí jsou v laufu a na Bobkova vyslali další střely. Asi ta největší byla z hole Ivana Zacharčuka, který zblízka Bobkova nepropálil.
     
    26:36
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Samvel Mnacjan – 2 min., hákování).
     
    26:36
    Další početní výhoda pro domácí Soči. Mnacjan inkasuje dvě minuty za hákování a Vladivostok se bude bránit ve čtyřech hráčích.
     
    27:15
    Dmitrij Malcev chvíli míchal kotoučem na pravém kruhu, nakonec se odhodlal ke střele a jeho jedovka pak skončila opět na pozorném brankáři Vladivostoku.
     
    27:45
    Hosté se osvobodili a dokonce se i sami dostali do úniku, ten ale zastavila pozorná domácí obrana. Hráči Soči tak rychle zakládají další akci.
     
    28:23
    Po střele Michaila Mamkina se zase dostal kotouč k obraně, Anton Volčenkov ho poslal až před Šikina a vypadá to, že se hosté ubrání.
     
    28:36
    Je to tak, Mnacjan je na ledové ploše a Admiral Vladivostok je v plném počtu.
     
    29:37
    Vadim Ščegolkov našel svou přihrávkou volného Cvetkova, druhý jmenovaný střílel bez přípravy, ale jeho rána skončila jen vysoko nad brankou Bobkova.
     
    30:38
    Maxim Kazakov číhal před domácí brankou na přihrávku od Antona Volčenkova, jenže tu zachytil jeden z domácích obránců a poslal puk mimo ohrožení domácí branky.
     
    31:25
    Další šance domácího Caseya Wellmana, ten si sjel do mezikruží a jeho přízemní střela pak pořádně zaměstnala Bobkova, který raději velmi rychle sklapl betony, aby přes ně jeho střela neprošla.
     
    31:57
    Dmitrij Šikin zachytil puk a poté ho rychle rozehrál na Vadima Ščegolkova, jenž s ním uhání do útočného pásma. Domácí by potřebovali své vedení pojistit, pokud chtějí pomýšlet na vítězství v dnešním utkání.
     
    31:57
    Na řadě je komerční přestávka.
     
    32:39
    A na Šikina mířila další střela. Z pravé strany to zkoušel Viktor Alexandrov, jehož přízemní rána končí jen vedle domácí branky.
     
    33:21
    Hosté zvýšili své tempo a znovu hrozili před Šikinem. Ten ale zatím stále drží těsné vedení Soči. Hru po svém zákroku přerušil a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    34:14
    Vyloučení v týmu HK Soči (Ivan Zacharčuk – 2 min., podražení).
     
    34:14
    Další šance pro hosty vyrovnat. Zacharčuk dostává dvě minuty za podražení a už sedí na trestné lavici. Je tu přesilovka pro Vladivostok.
     
    34:44
    Hosté se už natlačili do pásma Soči, kde rozvíjí svou první přesilovkovou akci.
     
    35:11
    Dělovka Antona Volčenkovova končí pod lapačkou Šikina, který pak raději přerušuje hru. Po vystřídání obou celků se bude vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    35:46
    Domácí získali kotouč a okamžitě ho vyhazují do bezpečí, až před hostující klec. Jejich oslabení se už blíží ke svému konci.
     
    36:14
    Zacharčuk je na ledové ploše a Soči je v plném počtu.
     
    36:37
    Ryan Garbutt se dostal do nájezdu před hostující branku a poté hodně ohrozil Bobkova, ten si ale připisuje další přesný zákrok a stále drží šance pro svůj tým.
     
    37:05
    A znovu domácí v akci. Svjatoslav Grebenščikov vyslal štiplavou střelu na Bobkova, ten opět ale kotouč chytá. Hru ale nepřerušuje a posílá svůj tým do útočné akce.
     
    37:47
    Anton Volčenkov pálil z levého kruhu, ale bylo to pouze do připravené domácí obrany, která tak pomohla Šikinovi.
     
    38:34
    Zmatek před brankou Soči, nikdo z hostů se však nedokázal dostat ke kotouči a dotlačit ho za jeho záda.
     
    38:50
    Dnešní utkání sleduje 3 596 diváků.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:17
    Sajustov našel po vhazování volného Jevgenije Grigorenka v prostoru mezi kruhy, jeho střela švihem ovšem končí na Šikinovi. Do akce jdou nyní domácí hráči.
     
    39:45
    Už se nic nestane. Kotouč je ve středním pásmu a ani jedno mužstvo se už příliš nikam nežene. Blíží se konec druhé části, ve které jsme se branky nedočkali.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    I druhé dějství je minulostí. V něm jsme se nedočkali ani jedné branky, ale daleko k ní neměl ani jeden celek. Stále se hrál útočný hokej, excelovali ale oba brankáři, kteří tak drží své týmy. Hosté rozhodně nemají nic ztraceno, šanci na zvrat v utkání rozhodně žije. Uvidíme, co nám přinese třetí část hry, která začne přibližně ve 20:20.
     
    Statistiky druhé třetiny

    Střely na branku: 9 – 14
    Zásahy brankářů: 14 – 9
    Vyloučení: 1 – 2
    Bodyčeky: 5 – 5
    Vyhrané buly: 10 – 12
    Využití: 0 – 0
    Oslabení: 0 – 0
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:20
    Hosté vtrhli do útočného pásma a před Šikinem se snažili o kloudnou střelu. Ta ale nepřišla, puk končí na obraně Soči a domácí tak otáčejí směr hry.
     
    41:04
    Na druhé straně pak střílel po zemi Ivan Zacharčuk, ale jeho střela si cestu do hostující sítě nenašla.
     
    41:37
    Po ztrátě puku hostů se k němu dostal Jegor Morozov, nabruslil si podél pravého mantinelu až před hostující branku, Bobkova ale svou přízemní střelou nenachytal.
     
    42:35
    Kirill Voronin se řítil z levé strany na Šikina, poté na něho vyslal tvrdou střelu, kterou ovšem Šikin chytá do své lapačky. Hosté se znovu nedostali k vyrovnání.
     
    43:13
    Sean Collins sebral hostům kotouč z jejich hokejek a okamžitě ho poslal do středního pásma. Domácí tak mohou založit další svou útočnou akci.
     
    43:25
    Jevgenij Lapenkov našel svou přihrávkou Seana Collinse, jenž poté v bezprostřední blízkosti Bobkova vystřelil, ale brankář hostů dokázal bleskově zareagovat a kotouč chytá do své lapačky.
     
    43:45
    Na opačné straně pak střílel Robert Sabolič. Jeho prudká rána ale zakotvila pouze na obraně domácího celku, který znovu udržel své těsné vedení.
     
    43:54
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Viktor Alexandrov – 2 min., sekání).
     
    43:54
    Hosté dokázali srovnat stav utkání, Alexandrov dopíchl kotouč za záda Šikina, jenže hlavní sudí ho neuznali, neboť ho Šikinovi vysekl z rukavice a za to dostává naopak dvě minuty. Přesilovka pro domácí tým.
     
    44:27
    Admiral se zatím velmi dobře brání a nepouští svého soupeře do zakončení. Nyní se hosté osvobozují.
     
    45:54
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    48:49
    Domácí se snažili znovu před Bobkovem něco vymyslet, to se jim ovšem nepodařilo. Kotouč má ve své moci právě hostující brankář, jenž posílá svůj tým do útoku.
     
    48:49
    Přichází komerční přestávka.
     
    49:44
    Vadim Ščegolkov clonil před Bobkovem, na něho pak mířila přihrávka, v těsné blízkosti ale prvně jmenovaný neuspěl.
     
    50:11
    Na druhé straně se ke střele dostal Jonathon Blum, jenž od modré čáry vyslal jedovatou střelu. Tu zachytila pozorná obrana, která tak zase pomohla Šikinovi.
     
    51:01
    Hokej nahorů dolů. Nyní se zase do šance dostali domácí hráči, Jevgenij Lapenkov ale svou střelu příliš uspěchal a kotouč končí jen vysoko nad hostující brankou.
     
    51:40
    Damir Žafjarov obešel domácí obranu a dostal se i do zakončení před Šikinem, jenže jeho přízemní střela byla zablokována znovu obranou Soči.
     
    52:25
    Hosté zvyšují své tempo, není na co čekat. Poslední síly vrhají do útoku a čím dál více tlačí před Šikinovou brankou. Domácí tlak hostů zatím ale zvládají.
     
    52:53
    Hráči Soči se sami zbytečně připravili o pásmo a hned na to pak jeli dva na jednoho hosté. Ke střele před Šikinem se ale nakonec vůbec nedostali.
     
    53:39
    Domácí publikum stále povzbuzuje svůj tým a žene ho do útoku. Dožaduje se další branky, žádné drama si připouštět nechtějí.
     
    54:08
    Místo toho ale byli v šanci hosté, konkrétně pak Viktor Alexandrov, který vyslal jedovku z prostoru levého kruhu, kotouč ale končí v moci domácího brankáře Šikina.
     
    54:31
    Domácí nahodili puk do středního pásma a rychle spěchají střídat. Na ledě tak budou čerstvé posily, které se pokusí navýšit domácí vedení.
     
    55:10
    Kirill Voronin objel domácí branku a snažil se překvapit brankáře Šikina. Ten ale včas nastavil svůj příložník a neinkasoval.
     
    55:56
    Rober Sabolič to zkoušel také před brankou domácích, ale jeho střela pouze zaplula do lapačky brankáře Šinina, který se v posledních chvílích ve svém brankovišti rozhodně nenudí.
     
    56:51
    A na opačném konci hřiště střílel domácí Ivan Zacharčuk, ale jeho rána skončila jen na boční konstrukci hostující branky.
     
    57:33
    Jonathon Blum se napřáhl od modré čáry, jeho střelu ještě před Šikinem tečoval Kurašov, ale střela se mezi tři tyče nevešla.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:44
    Soči právě vstřelilo branku!
    Hosté se už chystali k powerplay, jenže domácí jim celý plán zmařili. Lapenkov našel z pravého kruhu před brankou volného SEANA COLLINSE, který pak svou pohotovou střelou dokázal poslat kotouč za Bobkovova záda – 3:1. Je tedy rozhodnuto. Asistence: Jevgenij Lapenkov a Casey Wellman.
    58:44 Sean COLLINS - 3:1
     
    59:25
    Hosté se ještě snažili o korekci skóre, ale mnoho sil jim už nezbylo. Šikin zachytil další ránu Bartulise a posílá rychle své spoluhráče před branku hostů.
     
    59:50
    Ještě akce před Šikinem, ale už se nic nestane. Domácí si své vedení už pohlídají a nikam se hnát nebudou.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Soči své vedení z první třetiny hájili do poslední chvíle a v samotném závěru třetí třetiny pak nepustili hosty k powerplay a před brankou dokázal prostřelit Bobkovova Sean Collins, jenž tak stanovil konečnou podobu výsledku. Domácí hráči si připisují do tabulky tři body, hosté naopak z ledu Soči odjedou s prázdnou.
     
    Statistiky utkání

    Střely na branku: 28 – 41
    Zásahy brankářů: 40 – 25
    Vyloučení: 4 – 5
    Bodyčeky: 18 – 12
    Vyhrané buly: 32 – 24
    Využití: 0 – 1
    Oslabení: 0 – 0
     
    Československá stopa v utkání

    V tomto utkání jsme československou stopu neviděli. V ani jednom týmu nepůsobí český nebo slovenský hokejista.
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek pondělního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (20:47:06)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 2. Cvetkov (Ščegolkov, Ščitov), 5. Grebenščikov (Garbutt), 59. Collins (Lapenkov, Wellman) – 13. J. Grigorenko (Zemčonok)


    HK Soči: Šikin (Barulin) – Ščitov (A), Alexandrov, I. Vorobjov, Chomickij (C), Pedan, Mamkin, Miromanov – Malcev, A. Ivanov, I. Zacharčuk – Lapenkov, Collins, Wellman – Garbutt (A), O'Dell, Grebenščikov – Morozov, Cvetkov, Ščegolkov.
    Admiral Vladivostok: Bobkov (Serebrjakov) – Bartulis (C), Blum, Volčenkov (A), Morrisonn, Zemčonok, Mnacjan, Kurašov – Žafjarov, Makarenko, Kazakov – Sabolič, Sajustov (A), J. Grigorenko – Krasnoslobodcev, Machanovskij, Alexandrov – K. Voronin, Sergejenko, Kicyn – Manukjan.

    Rozhodčí: Sojn, Oskirko – Sysujev, Zacharov

    Diváci: 3 596
    bahis siteleri