Novosibirsk – N.Novgorod 2:3 (kon.) | Omsk – Spartak Moskva 4:2 (kon.) | Barys – Čerepovec 4:3 (kon.)
Chanty-Mansijsk – Riga 2:3 (po pr.) | Ufa – Kunlun 1:2 (kon.) | Kazaň – Chabarovsk 2:1 (kon.)
Soči – Vladivostok 3:1 (kon.)
konec
HK Soči
3:1 (2:1, 0:0, 1:0)
Admiral Vladivostok
Pondělí 28.08.2017, 18:30 • Ledový palác Bolšoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:44 Sean COLLINS - 3:1
     
    58:44
    Soči právě vstřelilo branku!
    Hosté se už chystali k powerplay, jenže domácí jim celý plán zmařili. Lapenkov našel z pravého kruhu před brankou volného SEANA COLLINSE, který pak svou pohotovou střelou dokázal poslat kotouč za Bobkovova záda – 3:1. Je tedy rozhodnuto. Asistence: Jevgenij Lapenkov a Casey Wellman.
    12:30 Jevgenij GRIGORENKO - 2:1
     
    12:30
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    A hosté svou přesilovou hru využívají. JEVGENIJ GRIGORENKO dostal nabito na levý kruh a svou střelou pak dokázal prostřelit Šikinovy betony. Kotouč tak končí za jeho zády a přichází o čisté konto – 2:1. Hosté jsou tak zpátky ve hře. Asistence: Arťom Zemčonok.
    04:01 Svjatoslav GREBENŠČIKOV - 2:0
     
    04:01
    Soči právě vstřelilo branku!
    Ale po dalších akcích hostů se z další vlny prosazují znovu domácí hokejisté. Garbutt vypíchl kotouč u mantinelu jednomu hráči hostů a nabruslil si do útočného pásma, kde zpětnou přihrávkou našel na levém kruhu volného SVJATOSLAVA GREBENŠČIKOVA, jenž se střelou švihem nemýlil a poslal kotouč ke vzdálenější tyči – 2:0. Asistence: Ryan Garbutt.
    01:33 Alexej CVETKOV - 1:0
     
    01:33
    Soči právě vstřelilo branku!
    Jenže na druhé straně otevírají skóre domácí hokejisté. ALEXEJ CVETKOV se dokázal trefit přesně z dorážky po odraženém kotouči a rozvlnil tak poprvé síť za Bobkovem, jenž loví kotouč ze své branky – 1:0. Asistence: Vadim Ščegolkov a Nikita Ščitov.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 2. Cvetkov (Ščegolkov, Ščitov), 5. Grebenščikov (Garbutt), 59. Collins (Lapenkov, Wellman) – 13. J. Grigorenko (Zemčonok)


    HK Soči: Šikin (Barulin) – Ščitov (A), Alexandrov, I. Vorobjov, Chomickij (C), Pedan, Mamkin, Miromanov – Malcev, A. Ivanov, I. Zacharčuk – Lapenkov, Collins, Wellman – Garbutt (A), O'Dell, Grebenščikov – Morozov, Cvetkov, Ščegolkov.
    Admiral Vladivostok: Bobkov (Serebrjakov) – Bartulis (C), Blum, Volčenkov (A), Morrisonn, Zemčonok, Mnacjan, Kurašov – Žafjarov, Makarenko, Kazakov – Sabolič, Sajustov (A), J. Grigorenko – Krasnoslobodcev, Machanovskij, Alexandrov – K. Voronin, Sergejenko, Kicyn – Manukjan.

    Rozhodčí: Sojn, Oskirko – Sysujev, Zacharov

    Diváci: 3 596
    bahis siteleri