Čeljabinsk – Magnitogorsk 2:1 (kon.) | Jaroslavl – Viťaz 3:1 (kon.) | Dynamo Moskva – Jokerit 2:1 (2:0 po s.n.)
Nižněkamsk – Toljatti 1:3 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
2:1 (1:0, 1:1, 0:0)
Metallurg Magnitogorsk
Úterý 29.08.2017, 16:03 • Traktor Ice Arena, Čeljabinsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek večera. Na počtenou! (18:25:49)
     
    Dohráno, Čeljabinsk oplatil Metallurgu páteční porážku identickou mírou a zaslouženě si do tabulky připisuje tři body. Hostům se po druhé části přestalo dařit s Traktorem držet krok a domácí si tak poměrně snadně dokráčeli k vítězství.
     
    Československá stopa

    Traktor Čeljabinsk
    Pavel FRANCOUZ – nezasáhl do utkání

    Metallurg Magnitogorsk
    Tomáš FILIPPI – 0+0, 2 střely na branku
    Jan KOVÁŘ – 0+0, 1 střela na branku
     
    Statistiky utkání
    Střely na branku: 22 – 31
    Zblokované střely: 9 – 15
    Vhazování: 20 – 33
    Trestné minuty: 4 – 12
    Využití přesilovek: 2/5 – 0/1
     
    Konec zápasu.
     
    59:57
    Tři sekundy před koncem základní hrací doby si domácí berou time-out, po kterém proběhne vhazování po levici Vitalije Děmčenka. Hosté mají poslední šanci srovnat.
     
    59:45
    Ne ne, ani hra v šesti magnitogorským hokejistům nevychází, gól z ní velmi pravděpodobně nepadne. Magnitogorští mají problém s přechodem přes modrou.
     
    59:20
    Je to tak, Magnitogorsk zkusí své štěstí v power-play!
     
    59:18
    Hra je po icingu Čeljabinsku přerušena, hosté si berou oddechový čas. Košečkin pravděpodobně zůstane na střídačce.
     
    58:23
    Borodkin se chopil kotouče u středového kruhu a obratem jej poslal až za Košečkina, hostům pomalu ale jistě ubývají čas i síly.
     
    57:36
    Chabarov přenechal kotouč Ellisonovi, který jej zaváží do čeljabinského pásma. Uvidíme, co další útok Metallurgu přinese.
     
    57:00
    Gólman Traktoru si poradil i s dalším pokusem Osaly, který na něj letěl z téměr identické pozice. Snaha vyrovnat se hostům rozhodně nedá upřít.
     
    55:53
    Po vypršení oslabení se před bránu domácích vydal Osala, na nějž se okamžitě pověsili snad všichni hráči Čeljabinsku. Fin ve službách Magnitogorsku se ale přesto dostal ke střele, kterou Děmčenko s přehledem vykryl.
     
    54:39
    Bailen byl na modré čáře odstaven od kotouče, který jeden z hráčů Metallurgu posílá až za domácí brankoviště. Hosté si mohou na malou chvíli odpočinout.
     
    54:05
    Kirill Kolcov rozehrál dopředu, po rychlém výpadu Čeljabinsku končí puk v náručí Vasilije Košečkina. Traktor stále kontroluje hru a udržuje si na ledě znatelnou převahu.
     
    53:45
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Oskar Osala – 2 min., hákování).
     
    52:51
    Hosté se podruhé osvobozují, zatím se jim daří ambice Čeljabinsku krotit. Posledním hráčem, který otestoval reflexy gólmana Metallurgu, byl z kruhu Jakuceňa.
     
    52:08
    Bailen našel na kruhu připraveného Szczechuru, ten střelou z voleje poslal puk přímo do rukavice připraveného Košečkina. Hra je přerušena.
     
    51:58
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Jaroslav Chabarov – 2 min., krosček).
     
    51:28
    Mírný tlak, který hosté měli na začátku přesilovky, Traktor přečkal bez újmy na náskoku a nyní sám míří do útočného pásma.
     
    50:24
    Magnitogorští se snaží kombinovat, dravá obrana Čeljabinsku jim ale nenechává ani centimetr ledu zadarmo. Hlad hostů po vyrovnávací brance je evidentní.
     
    49:44
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Jan Kovář – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Nick Bailen – 2 min., držení protihráče).
     
    48:41
    Většina hry se teď odehrává ve středním pásmu, Metallurg se pokouší proniknout za poměrně pevnou defenzívu Čeljabinsku. Zatím marně.
     
    47:30
    Domácí vyhazují kotouč daleko od své brány a jedou střídat, do útoku se vůbec nehrnou. Zdá se, že hodlají svůj jednobrankový náskok bránit celých dvanáct a půl minuty, které ze třetiny zbývají.
     
    45:47
    Do mezikruží si vyjel Mozjakin, jehož zakončení se od betonu ruského gólmana ve službách Traktoru odrazilo vysoko nad branku. Čeljabinští se v posledních chvílích zdánlivě plně soustředili na obranu.
     
    44:40
    Bývalý tahoun Pardubic Nick Schaus se nyní pokusil Děmčenka zaskočit ze středové čáry, dobře položený beton domácího gólmana však vyrovnávací brance včas zabraňuje.
     
    43:48
    Osala pronesl kotouč za modrou čáru a vyhodil jej za brankoviště, kde si jej přivlastňují hráči domácího celku. Výpad Metallurgu tak nabírá rychlého konce.
     
    42:55
    Kolcov už je na ledě, Čeljabinsk se bez problémů ubránil. Domácí momentálně z vlastního pásma rozjíždějí další útočnou akci.
     
    41:54
    Ve vlastním oslabení se do slušné šance dostal Polygarov, jehož zakončení jen orazítkovalo beton Vasilije Košečkina. Přesilovka zatím hostům nevychází úplně dle plánu.
     
    40:49
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Kirill Kolcov – 2 min., nedovolené bránění).
     
    40:45
    Děmčenko předvedl dva nádherné zákroky a udržel tak vedení svého celku při životě! Nejprve vyrážečkou vykryl střelu Kováře z kruhu, dorážku Grigorenka pak zastavil zvednutým betonem.
     
    40:09
    Mozjakin po vyhraném vhazování náhral kotouč dozadu Děnisovovi, který jej posílá na icing. Vhazovat se tak bude před svatyní Metallurgu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Oba týmy už krouží po ledě, začátek třetí části ze nezadržitelně blíží.
     
    Dnešní utkání sleduje 7 200 diváků.
     
    Domácí hokejisté odcházejí do kabin se zaslouženým náskokem. Magnitogorsk po slušném představení v první části výkonnostně hodně upadl, zejména v obraně. Čeljabinští si místy dělali, co chtěli, jejich ambice zvládal krotit jen výborný Vasilij Košečkin. Pokud tedy chtějí hosté pomýšlet na bodový zisk, budou muset v posledních dvaceti minutách základní hrací doby přidat.
     
    Statistiky po první třetině

    Střely na branku: 16 – 22
    Zblokované střely: 3 – 15
    Vhazování: 15 – 22
    Trestné minuty: 0 – 6
    Využití přesilovek: 2/3 – 0/0
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:57
    Poslední vhazování druhé části před Košečkinem nic zajímavého nepřineslo, centr Metallurgu pouze rychle zakryl kotouč svým tělem.
     
    39:09
    Opět mohlo být vyrovnáno, konec druhé části je pořádně divoký. Před brankou domácích vznikl naprostý chaos, ve kterém se Vasilij Děmčenko nakonec zvládl zorientovat.
    38:23 Nick BAILEN - 2:1
     
    38:23
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Traktor využívá přesilovku a rychle si bere vedení zpět! Polygarov nahrál na modrou NICKU BAILENOVI, který si povyjel směrem k mezikruží a prudkou střelou překonal gólmana hostí. Asistence: Igor Polygarov.
     
    38:02
    Domácí jsou v útočném pásmu jako přikovaní, Košečkin však stále podává skvělý výkon a s přehledem hasí všechny jejich šance. Jeho obrana mu však moc nepomáhá.
     
    37:12
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Nicholas Schaus – 2 min., nedovolené bránění).
    36:52 Matt ELLISON - 1:1
     
    36:52
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Přesilovka se nekoná, hosté se k velké nevoli domácího publika prosazují už při ponechané výhodě! Po dlouhé kombinaci se rozhodl Mozjakin poslat kotouč na levý kruh připravému MATTU ELLISONOVI, který jej z první pohřbil za záda strážce svatyně Traktoru. Asistence: Sergej Mozjakin, Jaroslav Chabarov.
     
    36:17
    Hosté mají ponechanou výhodu, poprvé v druhé periodě se na delší dobu usadili před Děmčenka. Momentálně kombinují, brankář Čeljabinsku zatím zasahovat nemusel.
     
    35:10
    Magnitogorsku vůbec nic nevychází, Čeljabinští jsou pevně usazeni v sedadle řidiče a kontrolují průběh hry. Všechny pokusy o hostující protiútok jsou rozmetány už na hranici útočné třetiny.
     
    33:21
    Po obdržení dlouhé přihrávky ze středního pásma se před Košečkina vydal Polygarov, jenže i jeho měl gólman Magnitky přečteného. Jen díky němu není teď brankové manko hostů mnohem vyšší...
     
    32:09
    Domácí jsou na koni, najít díry v obraně Metallurgu je od první přestávky mnohem jednodušší. Po pravém křídle si nyní před branku vyjel Vitalij Kravcov, který Košečkina nijak nepřelstil.
     
    31:16
    Polygarov vybídl ke střele Šolochova, i on měl ale před bránou soupeře problémy s muškou. Strážce svatyně hostí tak vůbec nemusel zasahovat.
     
    29:41
    Szczechura se probojoval před Košečkina a pokusil se za jeho záda usměrnit odraženou střelu, jenže v bezprostřední blízkosti magnitogorské svatyně nezamířil úplně přesně.
     
    29:09
    Kurčinin si udělal krátký výlet skrz obranu hostů, který završil zakončením na hranici brankoviště. Košečkin kotouč pokryl bez větších obtíží.
     
    28:26
    Grigorenkovi se zachtělo skóroval, forvard Metallurgu ale z kruhu zasáhl jen beton připraveného Vasilije Děmčenka. Traktor tak stále vede o jednu branku.
     
    27:29
    Obě mužstva pečlivě brání, střela na bránu se stává raritou. Ani jednomu týmu se nyní nedaří moc kombinovat, přechody do útoku jsou tak ještě těžší.
     
    26:20
    Mozjakin se rychlostí blesku přesunul do útočného pásma a nabídl na opačný kruh připravnému Kovářovi, jeho přihrávka ale původně plánovaného adresáta nenašla.
     
    24:47
    Borodkinovi znepříjemňovali život dva hráči soupeře, bek domácích se rozhodl v panice rozehrát kotouč dopředu. Ve středním pásmu si ho nakonec berou na hůl hosté.
     
    23:21
    Magnitogorští už jsou na ledě i duchem, nejen tělem. Chvilku to trvalo, ale momentálně sledujeme poměrně vyrovnanou partii. Hra se nese v rychlém tempu.
     
    22:57
    Hosté poprvé v druhé třetině vystrčili drápky, Sirotkin objel svatyni soupeře a zakončil přímo do betonu připraveného Vasilije Děmčenka.
     
    22:15
    Budkin chtěl dlouhou přihrávkou poslat do útoku Birjukova, ten se ale při přejezdu modré čáry unáhlil a další výpad Čeljabinsku na branku zastavuje ofsajd.
     
    21:19
    Hokejisté Metallurgu potřebují budíček, Košečkin má plné ruce práce. Jako poslední své štěstí vyzkoušel Jakuceňa, jeho zakončení z mezikruží skončilo v rukavici strážce svatyně.
     
    20:23
    Domácí se do prostřední části vrhli po hlavě, Košečkin musel hned zkraje třetiny předvést několik těžkých zákroků! Gólman Magnitogorsku ale zachoval chladnou hlavu a jeho tým tak stále pohrává jen o jednu branku.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Hráči už jsou na ledě, druhá část začne co nevidět.
     
    Máme za sebou úvodních dvacet minut, Čeljabinsk vede nad hosty z Magnitogorsku o jednu branky. V průběhu první třetiny hráli prim spíše domácí, jejichž vedení je zasloužené, nicméně špatné šance si nevypěstoval ani Metallurg a o vítězi tak ještě není ani zdaleka rozhodnuto.
     
    Statistiky po první třetině

    Střely na branku: 6 – 10
    Zblokované střely: 1 – 9
    Vhazování: 9 – 9
    Trestné minuty: 0 – 4
    Využití přesilovek: 1/2 – 0/0
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
    19:14 Kirill KOLCOV - 1:0
     
    19:14
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Povede, Traktor se ujímá vedení! Na modré se puku chopil Jakuceňa, nejproduktivnější hráč domácích, a po menším váhání jej poslal na Košečkina. Jeho střelu ještě těsně před brankou tečoval KIRILL KOLCOV, gólman hostů byl bez šance. Asistence: Maxim Jakuceňa.
     
    18:46
    Magnitogorsk je uzamknut ve své obranné třetině, domácí kombinují. Uvidíme, zda-li se jim podaří v závěru třetiny otevřít skóre.
     
    18:38
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Igor Grigorenko – 2 min., podražení).
     
    18:06
    S pokusem Kováře si Děmčenko také poradil, utkání je tak stále bezbrankové. Oba brankáři jsou dnes ve formě.
     
    17:21
    První třetina se chýlí ke konci, viděli jsme v ní naprosté minimum přerušení. Hraje se v rychlém tempu, mírnou převahu na ledě stále mají hráči domácího celku.
     
    16:50
    Střelu Filippiho od modré Děmčenko lapil bez problémů, po krátkém přerušení se bude vhazovat po jeho pravici.
     
    16:08
    Polygarov hledal před brankou připravého Rybakova, přihrávku však tečoval jeden z bránících hráčů domácího celku. Ti se nyní můžou přesunout do útoku.
     
    15:00
    Domácím zatím v přesilovce nic nevychází, kotouč museli zpoza své branky lovit už několikrát. Obrana hostů dnes odvádí velmi dobrou práci.
     
    13:48
    Magnitogorsk se osvobodil až na druhý pokus, první výhoz zachytil Videll na modré čáře. Čeljabinští ale kotouč ve vlastním pásmu sbírají velmi rychle a mohou se pokusit vrátit před Košečkina.
     
    13:29
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Denis Děnisov – 2 min., držení protihráče).
     
    12:50
    Petrov byl okamžitě po přejetí hranice útočného pásma zneškodněn pevnou defenzívou Magnitky, útočná akce Čeljabinsku je tak ta tam.
     
    12:14
    Hra se momentálně přelévá ze strany na stranu, kotouč mění majitele poměrně často. Metallurg se v posledních minutách zdánlivě plně soustředil na obranu, zatím zvládá výpady domácích krotit vyhazováním kotouče ven z pásma.
     
    10:51
    Domácí se znovu usadili před svatyní Magnitogorsku a rozjeli kombinaci, přes pevnou obranu hostů se ale do dobrých střeleckých příležitostí dopracovávají jen stěží.
     
    08:59
    Anton Šenfeld měl na holi první branku utkání, jenže z ideální pozice na hranici pravého kruhu jen orazítkoval horní tyč!
     
    08:20
    Obrana domácích dělá velké chyby, Grigorenko si nyní z kruhu vybruslil až na hranici brankoviště a zakončil do betonu gólmana Čeljabinsku. Následně se kotouč pokoušel za Děmčenka dorazit Shaus, jenže bezúspěšně.
     
    07:31
    V mezikruží se ocitl sám Jurij Petrov, ani jeho pokus se však neujal. Košečkin po zákroku vyrážečkou stále drží čisté konto.
     
    06:11
    Magnitogorsk s domácími srovnává krok, Čeljabinsk má ale stále o něco více ze hry. Zatím ale pokračují jeho problémy v koncovce – většina střel domácích úplně minula hostující svatyni.
     
    05:09
    Po dlouhé době přešili do ofenzívy hosté, Osala se za brankou zbavil dotěrného Bailena a nahrál kotouč na modrou, odkud jej Ellison poslal přímo do lapačky Vasilije Děmčenka.
     
    04:18
    Szczehura chtěl brankáře hostí překvapit z hranice levého kruhu, nemířil ale úplně přesně a jeho pozemní střela tak jen proklouzala kolem magnitogorské brány.
     
    03:48
    Vasilij Košečkin má první zákrok, střelu Kravcova z kruhu chytá do lapačky. Po přerušení vznikla před svatyní Metallurgu menší potyčka, která se zdálivě obejde bez vyloučení.
     
    03:08
    Čeljabinští působí v úvodu třetiny mnohem aktivněji, svého soka úplně zatlačili do jeho pásma a momentálně před Košečkinem kombinují.
     
    02:13
    Brulému se nakonec podařilo protlačit kotouč do útočného pásma, defenzíva Magnitky ale situaci rychle uhasila. Zatím jsme neviděli ani jedinou střelu na branku.
     
    01:22
    Kolcov posílá kotouč za vlastní branku, kde si jej bere na hůl další hráč Čeljabinsku. Traktor rozjíždí svou první útočnou akci.
     
    00:13
    Úvodní buly pro sebe ukořistili hosté, kteří neztráceli čas a okamžitě se vydali směrem na Děmčenka. Díky pevné obraně ale domácí brankář zatím zasahovat nemusel.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči se rozestavují k úvodnímu buly, můžeme začít!
     
    Momentálně jsou hráči obou celků seřazeni na modrých čarách, halou zní hymna Ruské federace. Začne se o malinko později než původně plánováno.
     
    Ještě jednou vám přeji krásné odpoledne, v Čeljabinsku je vše připraveno. Domácí odehrají zápas oděni v černém, hosté zase vyjeli na led v bílých dresech.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Traktor Čeljabinsk: Děmčenko (Francouz) – Bailen, I. Višněvskij, Borodkin, Kolcov, Šinin, Isajev, Mamajev, A. Petrov – Videll, Peňkovskij, Polygalov – Jakuceňa, Szczechura, Kručinin – Rybakov, Brulé, Kravcov – J. Petrov, Šarov, Šolochov.

    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Samsonov) – Děnisov, Schaus, Dronov, J. Birjukov, S. Těreščenko, Chabarov, Budkin, Igošev – Mozjakin, I. Grigorenko, Jan Kovář – Šenfeld, Ellison, Osala – Timkin, Filippi, De. Kazionov – Železkov, Platonov, Sirotkin.

    Rozhodčí: Belov, Ibatulin – Stroganov, Viljugin.

     
    ČEŠI A SLOVÁCI NA SOUPISKÁCH

    Traktor Čeljabinsk
    B Pavel FRANCOUZ

    Metallurg Magnitogorsk
    Ú Tomáš FILIPPI
    Ú Jan KOVÁŘ
    V prvním letošním střetnutí Metallurgu s Čeljabinskem vyrovnal touto parádní brankou Mozjakin, utkání později rozhodl Filippi.

     
    POSLEDNÍ VZÁJEMNÝ ZÁPAS

    Pátek, 25. 8. 2017
    Magnitogorsk – Čeljabinsk 2:1
    Třetiny: 1:1, 0:0, 1:0.
    Branky a nahrávky: 19. Mozjakin (Kovář), 59. Filippi (Mozjakin, Ellison) – 4. Szczechura (Jakuceňa).
    Střely na branku: 39 – 20.
    Trestné minuty: 14 – 20.
    Diváci: 6 208.
     
    METALLURG MAGNITOGORSK
    8. místo ve Východní konferenci
    3 Z, 2-0-0-1, 6 body (skóre 9:10)

    Úřadující vicemistr je na tom o něco lépe, moc do zpěvu mu ale také být nemůže. Tým s legendárním Sergejem Mozjakinem v čele sice na úvod klopýtl doma proti Avtomobilistu, chuť si však spravil úspěchem v prvním souboji s Traktorem. Dařilo se mu i v neděli na ledě Toljatti, které po náročné bitvě přetlačil 5:4. Velkou roli v triumfu hrál právě kapitán hostů, který vstřelil dva góly, včetně toho vítězného, a na jeden přihrál. Magnitogorsk tak po třech odehraných zápasech sedí na poslední postupové příčce do play-off, případná výhra by jej ale mohla potenciálně katapultovat až druhé místo.

    Nejproduktivnější hráči
    Sergej MOZJAKIN – 6 bodů (4+2)
    Jan KOVÁŘ – 3 body (0+3)
    tři hráči – 2 body

    Brankářské statistiky
    Vasilij KOŠEČKIN
    – 120 min. | 91,5% úsp. | prům. 2,51
    Ilja SAMSONOV
    – 60 min. | 84,6% úsp. | prům. 4,00
     
    TRAKTOR ČELJABINSK
    11. místo ve Východní konferenci
    3 Z, 1-0-0-2, 3 body (skóre 4:4)

    Čeljabinské hokejisty čeká první domácí utkání této sezóny, na ledě Traktor Ice Areny se představí po třízápasové šňůře venku. Vstup do nového ročníku se svěřencům Anvara Gatijatulina příliš nepovedl – po výhře 2:0 nad Ladou přišly dvě těsné porážky, obě v poměru 1:2. Ta první právě na ledě Metallurgu, kde v pátek rozhodl o výhře domácích minutu před koncem Tomáš Filippi, ta druhá pak v Jekatěrinburgu. Na kontě tedy zatím mají pouze tři body, což stačí na nelichotivou jedenáctou pozici v rámci Východní konference. Fanoušci tradičního ruského celku tak dnes budou doufat, že se jejich celku povede proti rivalovi prolomit střelecké trápení.

    Nejproduktivnější hráči
    Maxim JAKUCEŇA – 3 body (0+3)
    Paul SZCZECHURA – 2 body (2+0)
    šest hráčů – 1 bod

    Brankářské statistiky
    Vasilij DEMČENKO
    – 117 min. | 96,8% úsp. | prům. 1,02
    Pavel FRANCOUZ
    – 58 min. | 92,9% úsp. | prům. 2,05
     
    Krásné odpoledne! Dnešní čtveřici utkání KHL zahájí repríza pátečního uralského derby mezi Čeljabinskem a Magnitogorskem, přičemž tentokrát bude roli domácího celku plnit Traktor. Pojďme si oba soupeře představit o něco podrobněji...
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 20. Kolcov (Jakuceňa), 39. Bailen (Polygalov) – 37. Ellison (Mozjakin, Chabarov)


    Traktor Čeljabinsk: Děmčenko (Francouz) – Bailen, I. Višněvskij, Borodkin, Kolcov, Šinin, Isajev, Mamajev, A. Petrov – Videll, Peňkovskij, Polygalov – Jakuceňa, Szczechura, Kručinin – Rybakov, Brulé, Kravcov – J. Petrov, Šarov, Šolochov.
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Samsonov) – Děnisov, Schaus, Dronov, J. Birjukov, S. Těreščenko, Chabarov, Budkin, Igošev – Mozjakin, I. Grigorenko, Jan Kovář – Šenfeld, Ellison, Osala – Timkin, Filippi, De. Kazionov – Železkov, Platonov, Sirotkin.

    Rozhodčí: Belov, Ibatulin – Stroganov, Viljugin.

    Diváci: 7 200
    bahis siteleri