Čeljabinsk – Magnitogorsk 2:1 (kon.) | Jaroslavl – Viťaz 3:1 (kon.) | Dynamo Moskva – Jokerit 2:1 (2:0 po s.n.)
Nižněkamsk – Toljatti 1:3 (kon.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
HC Viťaz Moskevská oblast
Úterý 29.08.2017, 18:00 • Arena 2000, Jaroslavl • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:44 Brandon KOZUN - 3:1
     
    59:44
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Je hotovo, dnes bude tři body brát domácí ekipa! BRANDON KOZUN totiž všem ujel z vlastního pásma a sólovou akci zakončil jednoduchou střelou do prázdné branky, protože Viťaz už tou dobou hrál v šesti. Bez asistence.
     
    58:56
    Vyloučen je tedy Jakub Nakládal na pět minut za bitku, Švec-Rogovoj pak fasuje stejný trest.
     
    58:56
    Jakub Nakládal se pustil před vlastní brankou do bitky se Švecem-Rogovojem, je jasné, že se bude vylučovat a hra se přesune do středního pásma.
     
    54:21
    A další komplikace pro domácí, vyloučen je totiž Petri Kontiola za sekání a hosté tak budou hrát proti čtyřem.
     
    50:58
    Sudnicin má momentálně práce více, než dost a teď opět musel na led – parádním rozštěpem ale dokázal betonem zastavit střelu, která už směřovala do brány.
     
    46:13
    Je tu první trest i pro domácí barvy – na lavici "hanby" se jde posadit Alexandr Kadějkin, který svého soupeře hákoval.
     
    45:55
    A teď se zaskvěl Saprykin! Kozun táhl výtečný útok, dal křízně na zadní tyč pro Talbota, ale jeho střelu pod břevno famózně lapil gólman Viťazu!
     
    42:40
    Máme tu první vyloučení ve třetí třetině, hosté hráli chvíli v šesti a dostávají tak trest za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    42:19
    Teď si Jaroslavl pořádně zahrávala, protože rozehrávala hodně čitelně a Mankinen tuto přihrávku vystihl, ovšem proti němu stál výborný Sudnicin, jenž puk vykopl!
     
    34:05
    Vyloučen je tentokrát hostující Alexej Semjonov – ten se provinil sekáním a domácí se pokusí využít další možnosti k přesilovce.
     
    30:29
    Další závar před Saprykinem! V mezikruží se zjevil zcela osamocený Korškov, který měl dokonce dva pokusy na střelu, ale obě mu dokázal pozorný gólman hostí zneškodnit!
    27:00 Maxime TALBOT - 2:1
     
    27:00
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Opravdu bleskové využití přesilovky předvedli domácí! Krásnou akci, kterou domácí vyšachovali celou obranu Podolsku, začal Kozun – ten posunul do levého kruhu na Kronwalla, který ihned našel na zadní tyči zcela volného MAXIMA TALBOTA. Právě tento útočník už měl lehkou práci a jenom zasunul puk do prázdné klece! Asistence: Staffan Kronwall a Brandon Kozun.
     
    26:39
    Je tu první vyloučení celého zápasu, na trestnou lavici si musí sednout hostující Nikita Vyglazov, který je potrestán za sekání.
     
    25:51
    Neskutečné! Domácí se dostali do obrovského přečíslení, které táhl Talbot, následně dal před skoro prázdnou branku Kontiolovi, tomu se ale kotouč svezl na hranu a on tak trefil pouze ochrannou síť za bránou!
    21:26 Jaakko RISSANEN - 1:1
     
    21:26
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Tak to je jako blesk z čistého nebe, Podolsk totiž z první pořádné akce srovnává! Hosté se vydali ve větším počtu dopředu a tak vzniklo přečíslení – první střelu Sudnicin ještě lapil, puk se dostal k Mankinenovi, který ho posunul na JAAKKO RISSANENA, jenž sice s první střelou také neuspěl, ale následně už puk dokázal zasunout do branky! Asistence: Jesse Mankinen a Alexej Kopejkin.
     
    17:37
    Tak toto byla obrovská šance! Na zadní tyči čekal na přihrávku Kontiola, také ji dostal, ale před prázdnou brankou promáchnul, takže se stav ani teď nemění.
     
    08:12
    Před brankou Saprykina se strhla velká mela a po nahození z hole Kronwalla přišlo hned několik pokusů o dorážku, ovšem gólman Viťazu tentokrát odolal.
    01:51 Dmitrij LUGIN - 1:0
     
    01:51
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tak tomu tedy říkám rychlost, domácím se úvod do zápasu podařil opravdu neskutečně! Podolsk chyboval na hraně vlastního pásma v rozehrávce, puk se poté dostal poměrně jednoduše k DMITRIJI LUGINOVI, který dokázal puk propasírovat mezi betony gólmana Saprykina! Bez asistence.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 2. Lugin, 27. Talbot (Kronwall, Kozun), 60. Kozun – 22. Rissanen (Mankinen, Kopejkin)


    Lokomotiv Jaroslavl: Sudnicin (Murygin) – Nakládal, Kronwall (C), Koledov, Rafikov, D. Osipov, Ljubuškin, Manuchov – Kozun, Kontiola, Talbot (A) – Korškov, Kraskovskij, Polunin – Averin (A), Kadějkin, Lugin – Mosaljov, Alexejev, Kajumov – Kartajev.
    HC Viťaz Moskevská oblast: Saprykin (M. Birjukov) – A. Semjonov, Golovkov, Burström, Katičev, Mozík, Voronkov, P. Lukin – Afinogenov (C), A. Nikulin, Makejev – Mankinen, Rissanen, Kopejkin (A) – Vyglazov, Horák (A), Švec-Rogovoj – Gorochov, Jacenko, Denežkin – Pankov.

    Rozhodčí: Bondar, Gašilov – Ponamarenko, Palej
    bahis siteleri