KHL
Chabarovsk – Jokerit 2:4 (kon.) | Vladivostok – HC Slovan 2:1 (2:0 po s.n.) | Kunlun – CSKA Moskva 3:4 (po pr.)
Čerepovec – Soči 1:0 (kon.) | Jaroslavl – Jekatěrinburg 3:2 (kon.) | Minsk – Čeljabinsk 3:0 (kon.)
Dynamo Moskva – Magnitogorsk 1:2 (kon.) | Petrohrad – Toljatti 3:1 (kon.)
konec
Amur Chabarovsk
2:4 (2:2, 0:2, 0:0)
Jokerit Helsinky
Pondělí 11.09.2017, 11:30 • Platinum Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:28
    Vyloučení v týmu Jokerit Helsinky (Peter Regin – 2 min., podražení).
     
    52:00
    Po rychlém objetí branky Klopov naservíroval kotouč k pravé tyči, kde byl zcela volný Ušenin! Ten ovšem kotouč nedokázal přizvednout nad levý beton položeného Zapolskiho.
     
    48:23
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Jan Kolář – 2 min., hákování).
     
    47:35
    Vyloučení v týmu Jokerit Helsinky (Rasmus Rissanen – 2 min., držení protihráče).
     
    42:25
    Vyloučení v týmu Jokerit Helsinky (Antti Pihlström – 2 min., vysoká hůl).
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Oleg Li – 2 min., nedovolené bránění).
    38:26 Matthew GILROY - 2:4
     
    38:26
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Dominanci hosté dokazují další brankou a navyšují tak své vedení na rozdíl dvou branek. MATTHEW GILROY si udělal prostor na modré čáře, odkud přesnou střelou přes dva hráče domácích překonal Metsolu. Střelu ovšem přizvedl Ušenin.. Asistence: Rasmus Rissanen a Jesse Joensuu.
     
    38:00
    Jokerit jasně dominuje. Střely na branku ve druhé třetině: 2-20!
     
    35:33
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Vladislav Ušenin – 2 min., držení hole).
     
    34:08
    Vyloučení v týmu Jokerit Helsinky (John Norman – 2 min., podražení).
    32:05 Eeli TOLVANEN - 2:3
     
    32:05
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Domácí pětka si špatně rozebrala hráče v obranném pásmu a je za to potrestána! O'Neill po vyjetí zpoza branky zkrotil puk a našel přesnou přihrávkou volného EELIHO TOLVANENA na mezi kruhy, odkud z první překonal Metsolu. Jokerit se poprvé v zápase ujímá vedení. Asistence: Brian O'Neill.
     
    30:37
    Obrovská šance domácích! Kotouč se vymrštil na Zapolskiho záda, ale dopadl na hranu a kotouč doslova sjel po brankové čáře do pravého rohu! Frolov už se radoval, záhy ovšem viděl hlavního sudího rozpažit.
     
    27:11
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Dmitrij Šviděnko – 2 min., držení protihráče).
     
    22:57
    Teď Jokerit ale opravdu tlačí svého soupeře! Po střele od modré čáry zasáhl Metsola pravým betonem a kotouč na místě zastavil. Zmatený brankář nevěděl, kde je kotouč a nejrychleji ho našel Niemi, který ale nedokázal procedit puk za brankovou čáru.
    18:46 Brian O'NEILL - 2:2
     
    18:46
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Přesilová hra je využitá velmi rychle
    a Jokerit odpovídá na branku Dědunova! Velmi šťastná branka BRIANA O'NEILLA, který si po stahovačce připravil střelu ze středu pravého kruhu, odkud nastřelil chrániče Šviděnka, od kterého se kotouč odrazil do brusle Jordána, od něhož si to kotouč namířil přímo do odkryté části branky. Asistence: Sami Lepistö a Eeli Tolvanen.
     
    18:21
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Oleg Gubin – 2 min., hákování).
    16:08 Pavel DĚDUNOV - 2:1
     
    16:08
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Vzápětí se zdálo, že se hra na malou chvíli uklidnila, ale hned na to přišla branka z ničehonic! PAVEL DĚDUNOV z obranného pásma přejel přes střed hřiště na pravé křídlo, kde také přejel modrou čáru, za kterou nijak prudkou střelou přes obránce Kivistä, překonal Zapolskiho! Ten si malým zbytečným pohybem vytvořil skulinku mezi betony, kudy se nijak prudká střela dostala za brankovou čáru! Asistence: Vitaly Aťušov.
    12:17 Marko ANTTILA - 1:1
     
    12:17
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! Mika Niemi byl na vhazování v útočném pásmu úspěšnější a kotouč rozehrál přímo na MARKA ANTTILU, který po zpracování prostřelil velký provoz před brankou a nasměroval kotouč přesně do pravé spojnice. Metsola neměl proti této pohotové střele šanci. Asistence: Mika Niemi.
     
    07:13
    Zpoza branky vybruslil na spodní část pravého kruhu Dědunov, jehož střela jen prosvištěla podél brankoviště přímo na protější kruh, kde měl napřaženo k tvrdé střele Kovář, proti kterému se Zapolski stihl přemístit.
     
    04:12
    Vyloučení v týmu Jokerit Helsinky (Henri Ikonen – 2 min., držení protihráče).
    Vyloučení v týmu Jokerit Helsinky (John Norman – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
    03:03 Alexej BYVALCEV - 1:0
     
    03:03
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Máme tu první branku, o kterou se postaral domácí Amur! Špatnou rozehrávku zachytil na modré čáře šestadvacetiletý Oleg Li, který přes obránce dostal kotouč na volného ALEXEJE BYVALCEVA. Ten naznačil, že pojede za branku a rychlou kličkou položil Zapolskiho, kterého si jen obhodil a zakončil k levé tyči. Obránci Jokeritu nedali najevo žádný důraz. Asistence: Oleg Li.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 4. Byvalcev (O. Li), 17. Dědunov (Aťušov) – 13. Anttila (Niemi), 19. O'Neill (Lepistö, Tolvanen), 33. Tolvanen (O'Neill), 39. Gilroy (Rissanen, Joensuu)


    Amur Chabarovsk: Metsola (Kiselev) – J. Kolář, Kondratěv, Jordán, Kuzmin, Šviděnko, Aťušov, Kalinin – Byvalcev, Litovčenko, O. Li – Frolov, T. Zohorna, Potěchin – Klopov, Vl. Ušenin, Vj. Ušenin – Gubin, Dědunov, Ruděnkov – Zaseda.
    Jokerit Helsinky: Zapolski (Ratilainen) – Lundin, Lepistö, Gilroy, Kivistö, J. Jensen, O. Lauridsen, Rautanen, Rissanen – Jensen, Huhtala, Regin – O'Neill, Tolvanen, Jormakka – Norman, Joensuu, H. Ikonen – Niemi, Anttila, Pihlström.
    bahis siteleri