Chabarovsk – HC Slovan 2:3 (kon.) | Vladivostok – CSKA Moskva 3:1 (kon.) | Kunlun – Viťaz 2:0 (kon.)
Barys – Novosibirsk 1:3 (kon.) | Jaroslavl – Čeljabinsk 3:1 (kon.) | Minsk – Jekatěrinburg 1:3 (kon.)
Dynamo Moskva – Toljatti 3:2 (kon.) | Petrohrad – Magnitogorsk 4:3 (po pr.)
konec
Dynamo Moskva
3:2 (0:0, 2:1, 1:1)
Lada Toljatti
Pátek 15.09.2017, 18:30 • VTB Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    A máme tu konečný hvizd! Utkání mělo jasného favorita, to ale od druhé třetiny začalo nabírat obrátek! Domácí Dustin Boyd sice otevřel skóre utkání, hosté ale nezaháleli a ránou Igora Skorochodova dokázali srovnat stav utkání. 46 sekund před koncem druhé periody ale Nikita Komarov vrátil svému celku vedení. V úvodu třetí části se prosadil Ilja Nikulin, který dokázal dostat puk do branky po velmi pohledné kombinaci. Poté začali hosté zlobit víc a víc. Po několika šancích se až minutu a půl před koncem utkání dokázal prosadit Dmitrij Kostromitin a tentýž samý hráč měl necelých 20 sekund do konce možnost na vyrovnání. Puk ale netrefil a moskevské Dinamo se může radovat ze zisku tří bodů. I když je nutno podotknout, jejich výkon nepotvrzoval jasnou favorizovanost, na to jsme ale v KHL zvyklí.

    Tímto se s vámi pro dnešní den loučím, díky za pozornost a krásný zbytek dne. (20:59:11)
     
    Konec zápasu.
     
    59:48
    Obrovskou šanci na vyrovnání měl Kostromitin, na odražený puk ale před prázdnou brankou Jerjomenka nedosáhl a utkání tak zřejmě skončí výhrou domácího Dinama!
     
    59:02
    Hosté to zkouší opět bez brankáře!
    58:32 Dmitrij KOSTROMITIN - 3:2
     
    58:32
    Lada právě vstřelila branku!
    Přece jen hosté snižují stav utkání! Kirril Kapustin vybojoval puk u mantinelu, přihrál na modrou čáru, kde stál připravený DMITRIJ KOSTROMITIN a ten ránou trefil přesně Jerjomenkovu svatyni! Asistence: Kirill Kapustin, Nikita Filatov.
     
    58:16
    Hosté se usadili v útočném pásmu, jejich hře ale chybí nějaký nápad a obrana domácích funguje perfektně!
     
    56:58
    Hostům se ani ve dvojnásobné přesile hráčů na ledě snížit nepodařilo, navíc se do brejku dostala dvojice domácích borců, Komarov dostal vynikající žabičku, následnou ránu mu ale bravurním zákrokem zneškodnil Lazušin!
     
    56:44
    Domácí v plném počtu.
     
    56:02
    Hosté hrají bez brankáře to znamená hru 6 na 4!
     
    55:48
    Oddechový čas pro hosty.
     
    55:48
    První minutu přesilové hry neodehráli hosté dobře, takřka vůbec se nedostali ke střeleckému pokusu a stav tak zůstává 3:1!
     
    54:44
    Vyloučení v týmu Dinamo Moskva (Dmitrij Kazionov – 2 min., hákování).
     
    54:17
    Hosté v plném počtu.
     
    53:16
    Šanci na vstřelení čtvrté branky domácího celku měl Dustin Boyd, jeho průnik obranou hostí ale skončil v brankovišti, kde jej o puk obral Lazušin.
     
    52:47
    Po půl minutě se hosté dočkali puku na svých hokejkách, což skončilo rychlým vyhozením na polovinu Dinama.
     
    52:17
    Vyloučení v týmu Lada Toljatti (Charles Genoway – 2 min – podražení.).
     
    51:28
    Nyní se nastěhovali na útočnou polovinu domácí hráči, střela Boyda se ale mezi tři tyče nevlezla.
     
    49:48
    Vynikající přihrávku na levé křídlo dostal kanadský bek Genoway, jeho špatné zpracování ale zhatilo brejkovou situaci 3 na 2.

    Daniel Bertók

    Branky a nahrávky: 23. Karsums (Volkov), 40. N. Komarov (Dm. Kazionov, Karsums), 42. I. Nikulin (Boyd, Karsums) – 29. Skorochodov (Kostromitin, Bělousov), 59. Kostromitin (Kapustin, Filatov)


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Bočarov) – Hietanen, D. Višněvskij (C), I. Nikulin, Volkov (A), Kutějkin, Korjagin, J. Zajcev – Tarasov, Boyd (A), Karsums – Podšendjalov, Dm. Kazionov, N. Komarov – Alexejev, Igumnov, Brjukvin – Arťuchin, Jefremov, Markovin.
    Lada Toljatti: Lazušin (Krasotkin) – Ch. Genoway, D. Vorobjov, Sotnieks, Kostromitin, Gurkin, D. Ježov, Maleňkich – Filatov, Novotný, Kapustin – Bělousov, Zernov, Skorochodov – Bočarov, Achmetov, A. Strelcov – Něstěrov, Babenko, Mastrjukov – Rachimullin.

    Rozhodčí: Gofman A. (Rus), Oskirko Y. (Rus)
    thejrc.org