Novosibirsk – Dynamo Moskva 0:2 (kon.) | Omsk – Petrohrad 1:3 (kon.) | Barys – Minsk 4:1 (kon.)
Chanty-Mansijsk – Jaroslavl 2:3 (kon.) | Jokerit – CSKA Moskva 4:0 (kon.) | Čerepovec – Kunlun 5:4 (kon.)
Spartak Moskva – Vladivostok 7:6 (po pr.)
po prodl.
Spartak Moskva
7:6 (2:1, 2:2, 2:3 - 1:0)
Admiral Vladivostok
Čtvrtek 21.09.2017, 18:30 • Lužniki Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:03 Anatolij NIKONCEV - 7:6
     
    62:03
    Spartak právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Spartak Moskva vítězí v parádním utkání a získává důležité body! Domácí hokejisté dlouho kombinovali před brankou soupeře. ANATOLIJ NIKONCEV si nakonec najel na zpětnou přihrávku a trefil se přesně! Asistence: Dmitrij Kalinin, Lukáš Radil.
    59:59 Alexej PEPELJAJEV - 6:6
     
    59:59
    Spartak právě vstřelil branku!
    Neskutečné! Spartak dokázal vyrovnat v poslední vteřině dnešního utkání! Domácí celek posílá duel do prodloužení! ALEXEJ PEPELJAJEV střílel od modré čáry. Jeho první ránu obránce zablokoval, ale napodruhé už jeho dělovka skončila v síti! Bez asistence.
     
    58:40
    Svensson míří na střídačku. Domácí celek zkouší štěstí v power-play!
     
    58:27
    Domácí trenér si vyžádal oddechový čas!
     
    58:00
    Probíhájí poslední dvě minuty třetí třetiny!
    51:14 Ryan STOA - 5:6
     
    51:14
    Spartak právě vstřelil branku!
    Spartak se ještě dostává zpátky do hry! Vjačeslav Leščenko se nejlépe zorientoval v mezikruží, poslal přihrávku na RYANA STOA, který pohotovou střelou do horního rohu zdramatizoval závěr dnešního utkání! Asistence: Vjačeslav Leščenko, Alexandr Chochlačov.
     
    50:25
    Střídání v týmu Spartak Moskva: ze hřiště odchází Nikita Bespalov, přichází Markus Svensson.
    50:24 Damir ŽAFJAROV - 4:6
     
    50:24
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Tohle už pro hostující celek vypadá hodně dobře! Vladivostok totiž odskakuje na rozdíl dvou branek! Hosté se dostali do přečíslení. DAMIR ŽAFJAROV si počkal na zpětnou přihrávkou a vychutnal si domácího brankáře! Asistence: Jevgenij Grigorenko.
    48:10 Damir ŽAFJAROV - 4:5
     
    48:10
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Vladivostok se opět ujímá vedení! To je obrovská rána pro celý stadion! DENIS ŽAFJAROV vyvezl puk od mantinelu, se štěstím se dostal kolem dvou soupeřů a střelou po zemi zasunul kotouč do branky! Bez asistence.
    41:27 Viktor ALEXANDROV - 4:4
     
    41:27
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Přestřelka pokračuje! Vladivostok znovu zažívá parádní vstup do třetiny! VIKTOR ALEXANDROV si vzal Tkačovovu zadovku, připravil si kotouč ke sřele a zápěstím překonal domácího brankáře! Asistence: Vladimir Tkačov, Vadim Krasnoslobodcev.
     
    36:40
    Lukáš Radil před Nalimovem nepříjemně tečoval nahození od modré čáry! Český hokejista jen lehce plácl do puku a kotouč nakonec skončil na brankové konstrukci!
     
    35:38
    Spartak právě vstřelil branku!
    Spartak se znovu dostává do vedení! Alexandr Chochlačov si vzal puk v rohu útočného pásma, nabruslil si na modrou čáru a po vystřelil. Jeho dělovku před brankou nechytatelně tečoval JEVGENIJ KULIK! Tady Ivan Nalimov nemohl nic dělat! Asistence: Alexandr Chochlačov, Igor Mirnov.
    30:29 Anatolij NIKONCEV - 3:3
     
    30:29
    Spartak právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Vladivostok si svého vedení moc dlouho neužil! ANATOLIJ NIKONCEV se parádním průnikem v útočném pásmu dostal mezi kruhy a krásnou střelou zápěstím uklidil puk do sítě! Asistence: Alexej Bondarev.
    28:54 Vladimir TKAČOV - 2:3
     
    28:54
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Máme tady další zvrat! Vladivostok se opět ujímá vedení! Maxim Kazakov dostal moře času v blízkosti domácí branky, počkal si na VLADIMIRA TKAČOVA, který s přehledem trefil odkrytou polovinu branky! Asistence: Asistence: Arťom Zemčonok, Viktor Alexandrov.
     
    23:11
    Vladimir Butuzov nabral rychlost na levém křídle a dostal se do zakončení! Jeho pokus neměl domácí brankář pod kontrolou. Butuzov se ještě vydal dorážet, ale puk do branky neprocpal!
    20:33 Jonathon BLUM - 2:2
     
    20:33
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Vladivostok využívá přesilovou hru! JONATHON BLUM vypálil od modré čáry a jeho dělovka se od výstroje jednoho z obránců odrazila za záda domácího brankáře! Asistence: Robert Sabolič, James Wright.
     
    18:57
    Vladivostok si zahraje přesilovou hru! Voronin totiž vyfasoval dvě minuty za vysokou hůl.
    17:47 Igor MIRNOV - 2:1
     
    17:47
    Spartak právě vstřelil branku!
    Spartak ještě v průběhu první třetiny otáčí vývoj dnešního utkání! Alexandr Chochlačov projel do útočného pásma po levém křídle, počkal si na volného spoluhráče, vyslal zpětnou přihrávku a IGOR MIRNOV propálil bezmocného brankáře! Asistence: Alexandr Chochlačov, Ryan Stoa.
    12:40 Dmitrij JUDIN - 1:1
     
    12:40
    Spartak právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Domácí Spartak dotahuje krok! Ben Maxwell rozjel rychlý útok domácího celku. Po rychlé kombinaci Spartaku na jeden dotek se k puku dostal DMITRIJ JUDIN, jehož dělovku od modré čáry Ivan Nalimov nezastavil! Asistence: Alexej Bondarev, Alexandr Chochlačov.
     
    12:10
    Robert Sabolič se v mezikruží dostal k pěkné přihrávce zpoza branky a okamžitě vystřelil bekhendovým způsobem! Jeho pokus domácí brankář schoval do lapačky!
    05:08 Viktor ALEXANDROV - 0:1
     
    05:08
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do vedení! Vadim Krasnoslobodcev objel branku domácího celku, našel Tkačova, jehož střelu před brankou ještě tečoval VIKTOR ALEXANDROV! Nikita Bespalov už na puk nedosáhl! Asistence: Vladimir Tkačov.
     
    02:55
    Poprvé v utkání se bude vylučovat. Viktor Komarov vyfasoval dvě minuty za hákování.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 13. Judin (Bondarev, Chochlačov), 18. Mirnov (Chochlačov, Stoa), 31. Nikoncev (Bondarev), 36. Kulik (Chochlačov, Mirnov), 52. Stoa (Leščenko, Chochlačov), 60. Pepeljajev, 63. Nikoncev (Kalinin, Radil) – 6. Alexandrov (Tkačov), 21. Blum (Sabolič, Wright), 29. Tkačov (Zemčonok, Alexandrov), 42. Alexandrov (Tkačov, Krasnoslobodcev), 49. Žafjarov, 51. Žafjarov (J. Grigorenko)


    Spartak Moskva: Bespalov (51. Svensson) – Pepeljajev, V. Lajunen, Judin, Kalinin, Kulik, Bondarev – Radil, Leščenko, Stoa – Maxwell, Mirnov, Chochlačov – Nikoncev, Truňov, A. Voronin – V. Komarov, M. Potapov, Cyplakov – Komaristyj, N. Li.
    Admiral Vladivostok: Nalimov (Treťjak) – Blum, Bartulis, Kurašov, Morrisonn, Zemčonok, Mnacjan, N. Gluchov – Glazačev, Wright, Sabolič – Krasnoslobodcev, Tkačov, Alexandrov – Žafjarov, Kazakov, J. Grigorenko – V. Butuzov, Makarenko, K. Voronin – Manukjan.
    bahis siteleri