Pittsburgh – Detroit 6:5 (po pr.) | NY Rangers – New Jersey 4:3 (po pr.) | Philadelphia – NY Islanders 3:2 (po pr.)
Carolina – Tampa 3:4 (kon.) | Montreal – Washington 2:4 (kon.) | St. Louis – Columbus 3:2 (po pr.)
Winnipeg – Edmonton 1:4 (kon.) | Calgary – Vancouver 3:5 (kon.) | Anaheim – Arizona 1:5 (kon.)
Los Angeles – Vancouver 5:2 (kon.)
po prodl.
New York Rangers
4:3 (1:0, 2:2, 0:1 - 1:0)
New Jersey Devils
Čtvrtek 21.09.2017, 01:00 • Madison Square Garden, New York • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.
     
    Všem hokejovým fanouškům přeji příjemnou noc při sledování textového přenosu z přípravného zápasu před startem sezóny NHL. Od jedné hodiny se můžeme těšit na souboj mezi týmy New York Rangers a New Jersey Devils!
     
    New York Rangers

    Jezdci by v začínající sezóně rádi ještě vylepšili své konečné umístění z minulého ročníku, kdy v základní části čítající 82 zápasů obsadili solidní páté místo. Ve vyřazovacích bojích pak Rangers přešli přes Montreal so druhého kola, ovšem v tom už nestačili na Ottawu.V létě udělal klub z Manhattanu poměrně velký počet změn, na jeho soupisce již nenalezneme jména jako Raanta, Stepan, Girardi nebo Pirri. Naopak mezi hlavní posily se zařadil výtečný bek Kevin Shattenkirk. Kromě něj v této organizaci nově najdeme i několik Čechů – Ondřeje Pavelce, Filipa Chytila a Dominika Lakatoše.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Úvodní sestavy:

    New York Rangers: Lundqvist (Georgijev) – Staal, Shattenkirk, Smith, Gilmour, Pedrie, Skjei – Puempel, Kreider, K. Hayes, Desjardins, Vesey, Zuccarello, Catenacci, Andersson, Deaharnais, Chytil, Gropp, Tambellini.

    New Jersey Devils: Schneider (Blackwood) – Greene, Lovejoy, Erixon, Severson, Dyblenko, Loov – J. Hayes, Henrique, Stafford, Lappin, Zacha, Gibbons, McLeod, Thomson, Wood, Speers, Pietila, Cangelosi.

    Rozhodčí: Charron, Hebert – Daisy, Miller.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    02:52
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Marc Staal – 2 min., držení protihráče).
     
    04:52
    Domácí v plném počtu.
     
    05:30
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Austin Changelosi – 2 min., hákování).
     
    06:54
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Jimmy Vesey – 2 min. pro hráčskou lavici, zdržování hry / porušení postupu vhazování).
     
    07:30
    Hosté v plném počtu.
     
    11:57
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Adam Tambellini – 2 min., zdržování hry / porušení postupu vhazování).
     
    10:03
    Domácí v plném počtu.
     
    10:40
    První polovina úvodní části přinesla několik přesilovek na obou stranách, ani jeden z týmů skóre ale neotevřel. Oba gólmani pokryli všech pět střel soupeře.
     
    12:17
    Necelých osm minut před koncem první periody se vhazuje po levé ruce Henrika Lundqvista.
     
    12:47
    Švédská ikona v domácím brankovišti nemusela zasahovat proti střele od modré, o pár sekund později už ale nastavil beton proti střele z levého křídla.
     
    12:56
    Ďábly teď dělilo pár centimetrů od vedení! Za překonaným Henrikem Lundqvistem výrazně cinkla trefená levá tyčka! Ta zastavila tvrdou střelu příklepem v podání Jaroslava Dyblenka.
     
    13:39
    Na druhé straně si připsal dva úspěšné zákroky Schneider, který nejprve vyrazil Smithovu ránu od modré a poté pokryl dorážku Tambelliniho.
     
    14:25
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Drew Stafford – 2 min., sekání).
     
    15:15
    Jezdci se usadili v útočném pásmu, ale zatím se v další přesilové hře nedostali do vážnějšího zakončení.
     
    15:42
    Po sražené přihrávce přes osu hřiště se puk odrazil od jednoho z obránců až do středního pásma, odkud zakládá další akci Shattenkirk.
     
    15:54
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí jdou do vedení! Velkou zásluhu na něm má Jimmy Vesey, který přijal pas od Shattenkirka a navázal k sobě hned čtyři protihráče. Přes ty dokázal přihrát doleva na KEVINA HAYESE, jenž po rychlém blafáku zasunul puk k bližší tyči, kterou Schneider v nejdůležitější moment odkryl. Asistence: Jimmy Vesey, Kevin Shattenkirk.
    15:54 Kevin HAYES - 1:0
     
    17:11
    New Jersey bude čelit další přesilové hře Jezdců. Za krosček na Tambelliniho dostává menší trest Viktor Loov.
     
    17:45
    Rychlou souhru na jeden dotek zakončoval z levé strany Chris Kreider. Jeho zakončení se možná otřelo o tyčku, nicméně za brankovou čáru se tentokrát nedostalo.
     
    18:15
    Ďáblové úspěšně vyhodili puk do bezpečí a získali dostatek času na prostřídání. To samé činí i Rangers.
     
    18:55
    Skjeiova špatná přihrávka z levého mantinelu vyhnala domácí tým z útočného pásma. Tohle oslabení už Devils přečkají bez inkasované branky.
     
    19:00
    Poslední minuta první třetiny.
     
    19:11
    Hosté v plném počtu.
     
    19:51
    Tým z New Yorku se ještě pokusil jednou zahrozit, jenže Anderssonovu přihrávku do druhé vlny nikdo nezachytil a puk se vydal až do středového kruhu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Úvodní část střetnutí mezi New Yorkem Rangers a New Jersey Devils je minulostí. O něco spokojenější zatím mohou být domácí, kteří nejprve ubránili dvojnásobné oslabení a o malou chvíli sami využili klasickou přesilovou hru, když v šestnácté minutě otevřel skóre Kevin Hayes.
     
    Střely na branku po 1. třetině: 11 – 8.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:57
    Začátek druhé třetiny se odehrává v poklidném tempu, ani jednomu týmu se zatím nepodařila kloudnější kombinace se zakončením.
     
    21:28
    Mats Zuccarello dostal přihrávku do předbrankového prostoru, odkud norský útočník ještě přihrával, jenže u levé tyče Coryho Schneidera neměl žádného spoluhráče v modrém dresu.
     
    21:49
    Vince Pedrie zkusil štěstí slabší střelou z levého konce modré čáry, nicméně Schneider dával pozor a znovu skryl puk ve výstroji.
     
    22:21
    Rangers jsou po změně stran zatím lepším týmem, další útočné snažení domácího celku však zmařil prohřešek proti pravidlům při přechodu středního pásma.
     
    23:20
    Adam Henrique ukořistil puk ve středním pásmu a roztáhl hru do levé strany, odkud se Thomsonovi střela ale vůbec nepovedla a Lundqvist zůstal bez práce.
     
    24:11
    Devils právě vstřelili branku!
    New Jersey vyrovnává na 1:1! Minimálně polovina gólu teď jde za Drew Staffordem, který se dokázal uvolnit přes tři hráče a z pravé strany nacentroval k vzdálenější tyči, u které nastavil hůl PAVEL ZACHA a baseballovým způsobem uklidil puk pod břevno. Krásná rychlá akce končí gólem! Asistence. Drew Stafford, Miles Wood.
    24:11 Pavel ZACHA - 1:1
    https://gfycat.com/gifs/detail/IndolentPiercingLeonberger
     
    24:32
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tak tohle je opravdu blesková odpověď domácího mužstva! Mats Zuccarello přihrál z pravého mantinelu u červené čáry a vysunul CHRISE KREIDERA, jenž zničehonic ujížděl sám na Schneidera, jenž na forhendové zakončení nedosáhl. Asistence: Mats Zuccarello.
    24:32 Chris KREIDER - 2:1
    https://gfycat.com/gifs/detail/AbleDismalHairstreakbutterfly
     
    25:26
    Brady Skjei podrazil jednoho z protihráčů u krátkého mantinelu a míří na trestnou lavici. Devils dostávají šanci na vyrovnání z přesilové hry.
     
    25:55
    Lundqvist nejprve rychle zareagoval při tečované střele a poté zneškodnil i dorážku Greenea, který byl úplně sám na levé straně útočného pásma Devils.
     
    26:39
    Hosté dvakrát přišli o puk při návratu před Lundqvista a museli se pro něj vrátit až k vlastní kleci.
     
    27:15
    Devils právě vstřelili branku!
    Ďáblové se rovněž prosazují v početní převaze a znovu srovnávají skóre! Jimmy Hayes přihrál z levého křídla Staffordovi, jenž v rychlosti dal puk pod sebe na BRIANA GIBBONSE. Jeho pohotové zakončení prošlo do branky pod padajícím Lundqvistem. Asistence: Drew Stafford, Jimmy Hayes.
    27:15 Brian GIBBONS - 2:2
    https://gfycat.com/gifs/detail/SickAmusedEmperorshrimp
     
    28:01
    Přesilových her jsme již měli možnost vidět opravdu hodně. Dalším potrestaným hráčem je Viktor Loov, který se provinil sekáním.
     
    28:22
    John Gilmour si připravil kotouč na střelu z vrcholku pravého kruhu, avšak betony Schneidera puk do sítě nepustily.
     
    29:05
    Cory Schneider se neskutečně rychle přesunul po prudkém bekhendovém pasu Veseyho a střele Jimmyho Hayese! Ten mířil z levého kruhu do poloprázdné branky, ovšem gólman Devils stihl tuhle velkou díru ucpat.
     
    29:35
    Devils dostali kotouč do bezpečí a o pár chvil později také do ochozů Madison Square Garden, které dnes rozhodně není zaplněné do posledního místečka.
     
    30:01
    Hosté v plném počtu.
     
    30:16
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí se potřetí v zápase dostávají do jednobrankového vedení! Kevin Shattenkirk vypálil od modré čáry. Kotouč během letu nejprve tečoval Dyblenko a u brankoviště také DAVID DESHARNAIS, od jehož ruky šel puk za bezmocného Schneidera. Asistence: Kevin Shattenkirk, Chris Kreider.
    30:16 David DESHARNAIS - 3:2
    https://gfycat.com/gifs/detail/VigilantCrazyAbyssiniancat
     
    30:16
    Střídání v týmu New York Rangers: ze hřiště odchází Henrik Lundqvist, přichází Alexandar Georgijev.
     
    30:16
    Střídání v týmu New Jersey Devils: ze hřiště odchází Cory Schneider, přichází MacKenzie Blackwood.
     
    30:25
    Miles Wood vložil svou hokejku do obličeje Brendana Smitha. Hlavní arbitři to postřehli a poslali hostujícího útočníka na trestnou lavici.
     
    30:56
    Dvě obrovské šance Rangers na navýšení náskoku! Nejprve Chris Kreider a po něm i David Desharnais nastřelili tyčku za brankářek Blackwoodem!
     
    31:49
    Skjei měl v roli posledního hráče menší problémy se zpracováním puku. O ten ale nepřišel a nápor Rangers tak může pokračovat.
     
    32:11
    Netrvalo to dlouho a hosté odpálili puk přes všechny čáry. Za chvíli navíc budou opět v pěti.
     
    32:25
    Hosté v plném počtu.
     
    32:59
    Drew Stafford trošku zpomalil před modrou čarou, kterou předním přejel Miles Wood a tím se vystavil do odpískaného postavení mimo hru.
     
    33:00
    Už tak zajímavý průběh druhé třetiny ještě okořenila pěstní šarvátka mezi Lappinem a Puempelem, který svého soka skolil na led jako první. Oba hráči dostávají pětiminutové tresty za bitku.
     
    33:11
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Lias Andersson – 2 min. pro hráčskou lavici, zdržování hry / porušení postupu vhazování). Sudí jsou při posuzování regulérnosti buly nekompromisní a už potřetí v zápase za tento prohřešek vylučují hráče New Yorku.
     
    33:42
    Georgijev si zadělal na velké problémy, když z jeho výstroje vypadl puk po hostujícím nahození z obranné poloviny. Nedraftovanému rodákovi z Moskvy trochu pomohli sudí, kteří rychle přerušili hru.
     
    33:43
    Devils budou hrát minutu a půl dlouhou přesilovku 5 na 3! Za sekání si k Puempelovi a Anderssonovi přisedl Kevin Hayes.
     
    34:02
    New Jersey po buly přišlo o pásmo, do něhož se ale vrátilo a nyní se snaží něco vymyslet na obranu Rangers. Je u toho také Pavel Zacha.
     
    34:40
    Seversonova dělovka od modré čáry postrádala přesnost, domácí si puk sebrali a odpálili ho co nejdál od Georgijeva.
     
    35:11
    Rangers už jsou ve čtyřech a k tomu znovu vytlačili hostující útočníky mimo vlastní obranné pásmo.
     
    35:43
    Domácí v plném počtu.
     
    36:05
    Andersson se vrátil z trestné lavice a svůj faul částečně odčinil blokem střely Bena Lovejoye. Devils se poté dostlali do ofsajdu a na řadu přichází reklamní přestávka.
     
    37:08
    Blackwood se za brankou nezalekl napadajícího soupeře a konstruktivně rozehrál do rohu. Pedrie pronikajícího Cangelosiho ale zastavil a poté sám vjel do ofsajdu.
     
    37:51
    Desharnais z mezikruží vrátil puk ze svého pohledu k pravé tyči, u které byl Gilmour, ale zblízka Blackwooda nepřekonal.
     
    38:18
    Branka za zády Alexandara Georgijeva se vychýlila ze svého správného postavení a rozhodčí proto pozastavili hru s ní útok New Jersey.
     
    38:25
    Stafford po boji vyhrál vhazování před sebe, na to rychle zareagoval Pavel Zacha, nicméně kotouč přes pozorného Georgijeva za brankovou čáru neprotlačil.
     
    39:00
    Poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:06
    Brendan Smith v rohu kluziště zezadu podrazil protihráče s kotoučem u hokejky a vysloužil si dvouminutové posezení na trestné lavici.
     
    39:19
    McLeodovu přihrávku přes prostor mezi kruhy obráncova hokejka nadzvedla a puk vyletěl až nad hrazení v útočném pásmu Devils.
     
    39:43
    Henrique ze strany nahazoval puk do ohně, avšak obrana Jezdců si poradila a vyhodila puk na druhý konec hrací plochy.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina nezaujaté hokejové fanoušky rozhodně nenudila, k vidění byly hned čtyři góly, pěstní souboj a další šance na obou stranách. Na jednobrankovém náskoku Rangers se však nic nezměnilo, neboť domácí dvakrát zareagoval na vyrovnání Ďáblů a do poslední dvacetiminutovky tak půjdou s vedením 3:2.
     
    Střely na branku po 2. třetině: 18 – 19 (11:8, 7:11)
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Devils se po vyhraném buly rychle přesunuli do útočného pásma, aby neztratili sekundy z přesilové hry. Seversonova střela však neznamenala pro ruského gólmana ve službách Rangers problémy.
     
    40:56
    Henrique bekhendem přihrál z pravého kruhu na osu hřiště, odkud střelou bez přípravy netrefil branku Michael McLeod.
     
    41:06
    Domácí v plném počtu.
     
    41:39
    Chris Kreider nabral obrovskou rychlost ve středním pásmu. Posléze snadno obešel Loova, nicméně forhendem neprotlačil puk za levý beton MacKenzieho Blackwooda.
     
    41:48
    Hostující gólman musí zůstat v pozoru také po zakázaném uvolnění jeho spoluhráčů v bíločerných dresech.
     
    42:20
    Desjardins poslal puk k brankovišti, u kterého se k němu dral Catenacci, ale do větší šance se přesto nedostal.
     
    43:06
    Blackwood neudržel puk po střele Desharnaise z levého mantinelu. Střelci adresoval dobrou přihrávku na křídlo Shattenkirk.
     
    43:20
    Devils právě vstřelili branku!
    Celek z New Jersey i potřetí srovnává krok! Jimmy Hayey vyhrál vhazování před pravý kruh, odkud napřáhl DAMON SEVERSON a středně vysokou ranou propálil všechny překážky včetně brankáře Georgijeva. Asistence: Jimmy Hayes.
     
    43:53
    Další nedůraz v domácí obraně nevyužil Jimmy Hayes, který byl před brankou zcela sám, ale Georgijev svůj tým tentokrát podržel.
     
    44:29
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Brian Gibbons – 2 min., hákování).
     
    44:54
    Devils se i ve čtyřech dostali k puku a bez větších starostí ho vyhodili až za branku, kterou od poloviny zápasu hájí Alexandar Georgijev.
     
    45:31
    Poloviny domácí přesilovky je pryč a Rangers se zatím nedostali ani k delší kombinaci v útočném pásmu.
     
    45:46
    Spolupráci mezi Gilmourem a Skjeiem narušila hokejka Pavla Zachy, díky němuž se New Jersey znovu snadno osvobodilo.
     
    46:11
    Tahle početní výhoda se Jezdcům vůbec nedaří, devatenáct sekund před jejím skončení domácí špatně rozehráli a provinili se icingem.
     
    46:11
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Nick Lappin – 2 min. pro hráčskou lavici, zdržování hry / porušení postupu vhazování). Trest odpyká Austin Cangelosi.
     
    46:45
    Zuccarello se svou rychlou střelou zápěstím neuspěl, kotouč totiž neletěl směrem na branku Devils.
     
    47:21
    Norský útočník tentokrát přihrával na modrou čáru, odkud vyslal nepřesnou dělovku Kevin Shattenkirk.
     
    47:52
    New Jersey vyčistilo prostor před vlastní brankou a dostalo puk do blízkosti Georgijevovy klece.
     
    48:11
    Hosté v plném počtu.
     
    48:27
    Kevin Hayes dostal přihrávku do signalizovaného ofsajdu. Následuje krátká reklamní pauza a úprava ledové plochy.
     
    49:56
    Desharnais byl jedním z hostujících hráčů tvrdě sražen k zemi. Rozhodčí vzápětí přerušili hru, nicméně ne kvůli vyloučení, ale pro ofsajd.
     
    50:25
    Zuccarello zpomalil rychlý přechod Rangers do útoku, zprava nakonec marně hledal najíždějícího Kreidera.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    51:02
    Unavený Zuccarello sice vjel do útočné třetiny, ale tam jenom nahodil a odevzdal puk hostujícím zadákům, aby mohl vystřídat.
     
    51:32
    Parádní přihrávka Kevina Hayese, Blackwood však dobře přečetl hru a po vyjetí před brankoviště dvakrát vypíchl puk do relativního bezpečí.
     
    52:22
    Kotouč zmizel mezi diváky. Hra je přerušena a pokračovat bude po další komerční přestávce.
     
    52:43
    Zacha krásně vysunul Gibbonse, jehož brejk ale skončil pouze střelou vedle pravé tyče branky Alexandara Georgijeva.
     
    53:12
    Po dlouhé době si teď hosté vytvořili menší tlak, Dyblenko ani Saverson domácí branku ale vážněji neohrozili.
     
    53:45
    Andy Greene se dobře vrátil a velmi rychle zastavil rozjíždějící se protiakci Jezdců.
     
    54:48
    Hra se několikrát přelila z jedné strany na druhou. Žádné šance z toho ale nevzešly, Blackwood nakonec podržel nahozený puk a přerušil hru.
     
    55:06
    Andy Greene musel hrát po domácím vyhozeních přes většinu hřiště. icing se nepískal a hra pokračuje rozehrávkou Devils.
     
    55:25
    Kevin Hayes výborně napadal. Puk sice nezískal, ale na váhajícím Gibbonsovi získal přesilovou hru za vysokou hůl.
     
    55:56
    Rangers tak mají další početný výhodu, v dosavadním průběhu zápasu využili jednu jedinou.
     
    56:21
    Pavel Zacha dobře pozdržel rozehrávkou New Yorku a u útočné modré se sympaticky snažil získat puk. Domácí se v přesilovce zatím k ničemu nedostali.
     
    56:56
    Tak se stalo až nyní zásluhou Bradyho Skjeie, jehož střelu z levého mantinelu si u bližší tyče pohlídal MacKenzie Blackwood.
     
    57:25
    Hosté v plném počtu.
     
    58:12
    Devils si trochu zkomplikovali život při rozehrávce, kterou narušoval Desjardins. Odražený puk směřoval na branku, ovšem Blackwood dával pozor a raději přinutil rozhodčí zapískat.
     
    59:00
    Poslední minuta třetí třetiny.
     
    59:06
    Skvěle hrající Kreider potáhl kotouč po pravé straně, odkud přenesl hru do levého kruhu na Skjeie. Ten nevypálil vůbec špatně, ale o kousek minul vzdálenější tyč za nastavenou lapačkou Blackwooda.
     
    59:28
    Dvaatřicet sekund před koncem závěrečného dějství je hra přerušena pro ofsajd New Jersey Devils.
     
    59:41
    Hosté vyhráli buly ve středním pásmu a přesunuli se do toho útočného, kde Georgijev bez větších starostí pokryl ránu z pravého konce modré čáry.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Šedesát minut hry o vítězi tohoto přípravného utkání nerozhodlo. Devils se i potřetí vzchopili a smazali těsný náskok Newyorčanů. Po krátké pauze se bude pokračovat prodloužením, ve kterém se už tradičně hraje jen ve třech na obou stranách.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:10
    Začalo pětiminutové prodloužení. Na ledě dostal důvěru také český mladíček Filip Chytil.
     
    60:40
    Mats Zuccarello zatáhl kotouč po pravé straně, z boku pak přihrával do brankoviště, jenže to si Blackwood pohlídal.
     
    60:45
    Shattenkirk se srazil s Zuccarellem. Rodící se kontr Devils se ale nekonal kvůli odpískané přihrávce rukou.
     
    61:18
    Hosté zahráli na jistotu a z útočného pásma se vrátili na vlastní polovinu.
     
    61:32
    Loov zkusil štěstí z levé strany, střele ale moc razance nedal a Georgijev snadno zakročil.
     
    61:47
    Blackwood střelu z pravého kruhu jenom vyrazil a poté se musel hodně natahovat k pravé tyči, aby zastavil dorážku nedostatečně pokrytého Bradyho Skjeie.
     
    62:15
    Greene, Henrique a Pietila se pozvolna posunují hřištěm a přibližují se kleci, kterou stráží Georgijev.
     
    62:42
    Devils se znovu stáhli do klidnější části hřiště, oba týmy vzápětí prostřídaly a poslaly na led čerstvé síly.
     
    62:54
    Brian Gibbons si dal puk na bekhend, kterým jej nasměroval pouze do dobře postavené lapačky Alexandara Georgijeva.
     
    63:11
    Shattenkirk ve středním pásmu přihrál doprava, odkud Andersson rychle přesunul kotouč před branku, kde faulovaný Tambellini vystřelil z první jen do pravého betonu gólmana.
     
    63:55
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Drew Stafford – 2 min., podražení).
     
    64:30
    Poměr sil na ledě se změnil na čtyři proti třem ve prospěch Rangers. Ti se usadili v útočném pásmu a v přesilovce se snaží rozhodnout ještě před nájezdy.
     
    64:57
    Rangers právě vstřelili branku!
    Pouhé tři sekundy před koncem prodloužení domácí rozhodují o svém vítězství a k radosti českých fandů je to mladíček FILIP CHYTIL, který se stává dnešním hrdinou Rangers! Zlínský odchovanec si počkal v pravém kruhu na přihrávku od Zuccarella a z voleje propálil pomalu se přesunujícího Blackwooda! Asistence: Mats Zuccarello, Kevin Shattenkirk.
    64:57 Filip CHYTIL - 4:3
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! New York Rangers před vlastním publikem třikrát vedl, nicméně ve všech případech si nechal dát vyrovnávající branku. Duel proto došel až do prodloužení, které těsně před sirénou rozhodl český talent Filip Chytil!
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Chris Kreider (NYR) 1+1
    2. Filip Chytil (NYR) 1+0
    3. Drew Stafford (NJD) 0+2.
     
    Československá stopa v utkání:
    Filip Chytil (NYR) 1+0, 3 střely, čas na ledě 18:52
    Pavel Zacha (NJD) 1+0, 6 střel, čas na ledě 17:03.
     
    Z tohoto zápasu je to vše, přeji Vám poklidný čtvrteční den. (03:59:11)

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 16. K. Hayes (Vesey, Shattenkirk), 25. Kreider (Zuccarello), 31. Desharnais (Shattenkirk, Kreider), 65. Chytil (Zuccarello, Shattenkirk) – 25. Zacha (Stafford, Wood), 28. Gibbons (Stafford, J. Hayes), 44. Saverson (J. Hayes)


    New York Rangers: Lundqvist (Georgijev) – Staal, Shattenkirk, Smith, Gilmour, Pedrie, Skjei – Puempel, Kreider, K. Hayes, Desjardins, Vesey, Zuccarello, Catenacci, Andersson, Deaharnais, Chytil, Gropp, Tambellini.
    New Jersey Devils: Schneider (Blackwood) – Greene, Lovejoy, Erixon, Severson, Dyblenko, Loov – J. Hayes, Henrique, Stafford, Lappin, Zacha, Gibbons, McLeod, Thomson, Wood, Speers, Pietila, Cangelosi.

    Rozhodčí: Charron, Hebert – Daisy, Miller
    bahis siteleri