Nitra – Ružomberok 0:0 (kon.) | Zlaté Moravce – Podbrezová 1:0 (kon.) | Senica – Trnava 1:3 (kon.)
konec
FC ViOn Zlaté Moravce
1:0 (1:0)
FK Železiarne Podbrezová
sk Sobota 23.09.2017, 19:00 • FC ViOn Zlaté Moravce, a. s. • Niké liga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Druhý polčas bol o niečo zaujímavejší, ale gól sme v ňom napokon nevideli. Podbrezovú podržal pri šanciach brankár Kuciak a hostia mali len jednu veľkú príležitosť na skórovanie, Mikuš však v závere nadstaveného času trafil brvno. Zlaté Moravce tak vyhrávajú doma 1:0 a získavajú tri body do tabuľky.

    S týmto konštatovaním sa už s Vami lúčim a prajem ešte pekný zvyšok sobotného večera. Zápasom Vás sprevádzal Miroslav Revaj. (20:57:10)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
    90+4. Mikuš trafil brvno
    Zdroj: www.huste.tv
     
    90+4
    Veľa nechýbalo a hostia mohli vyrovnať! Podbrezová založila posledný útok na bránu domácich, spoza 16-tky sa dostal k strele z voleja Mikuš, jeho skvelý pokus však opečiatkoval brvno domácej brány!
     
    90+3
    Žltú kartu dostáva Pavel Kováč (FC ViOn Zlaté Moravce).
     
    90+3
    Hostia sa ešte snažia o vyrovnanie, ale nedarí sa im v tomto zápase presadiť sa v útočnej fáze. Zrejme už nič zaujímavého neuvidíme.
     
    90+2
    Navyše sa teraz Zlaté Moravce posúvajú na útočnú polovičku a získavajú autové vhadzovanie. Podbrezová sa tak musí stiahnuť na svoju polovičku.
     
    90+1
    Domáci však držia svojho súpera ďaleko od svojej brány, Podbrezová už otvára a zadné vrátka. ViOn však všetko úspešne zvláda.
     
    90
    Štvrtý rozhodca Ivan Kružliak ukazuje, že sa ešte bude hrať ďalšie 4 minúty!
     
    89
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Róbert Gešnábel, prichádza Denis Horník.
     
    89
    Podbrezová sa dostáva na útočnú polovičku, stále však nemá dostatok priestoru aby niečo zaujímavé vymyslela. Pomaly sa už blíži záver riadneho hracieho času, uvidíme, koľko sa ešte nadstaví.
     
    88
    ViOn sa teraz drží na útočnej polovičke a kontroluje záver tohto zápasu. Zrejme to už domáci teda zvládnu a body tak ostanú doma. Uvidíme, či príde predsa len ešte nejaká zaujímavá situácia.
     
    87
    Chvíľu sa teraz nehralo, Karlík ostal po osobnom súboji ležať na trávniku a tak sme sledovali jeho ošetrenie. Domáci futbalista je už v poriadku a so svojimi spoluhráčmi už v hre pokračuje.
     
    86
    Žltú kartu dostáva Adrián Káčerík (FK Železiarne Podbrezová).
     
    85
    Dlhá nakopnutá lopta domácich doputovala do rukavíc brankára Kuciaka, Podbrezová bude musieť už začať aj riskovať. Dnes si však hostia šancu nevypracovali a tak sa pochopiteľne gólu nedočkali.
     
    84
    Podbrezová skúšala zaútočiť po ľavej strane, Djordjevič si však v rozhodujúcej chvíli pomohol faulom a tak je akcia hostí prerušená. Kováč sa s rozohrávkou neponáhľa.
     
    83
    Hostia sa dostávajú na svojej polovičke k lopte, nedarí sa im však v prechode na útočnú polovičku. Domáci tak zatiaľ záverečnú časť tohto zápasu s prehľadom zvládajú.
     
    82
    Striedanie v tíme FK Železiarne Podbrezová: z ihriska odchádza Adrián Kopičár, prichádza Adrián Káčerík.
     
    81
    Zlaté Moravce zahrávali ďalší rohový kop, Gešnábel to vyskúšal zaujímavo priamo na bránu, ale úspešný nebol. Bude to odkop od brány Podbrezovej.

    Miroslav Revaj

    Branky: 44. Urgela

    Karty:   67. Bariš (ZMO), 90+3. Kováč (ZMO) – 22. Baéz (POD), 29. Djordjevič (POD), 58. Leško (POD), 86. Káčerík (POD)


    FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Dobrotka (C), Chren, Karlík, Nikolić – Szymonowicz – Gešnábel (89. Horník), De Oliveira Silva (80. Sládek), Bariš, Nascimento (71. Záhumenský) – Urgela.
    Náhradníci: Novota – Horník, Záhumenský, Paixao da Silva, Renan Renan, Sládek, Baggio da Costa.

    FK Železiarne Podbrezová: Kuciak – Krivák, Kostelný (C), Kuc – Turňa, Kopičár (82. Káčerík), Baéz, Leško, Djordjevič – Bernadina (65. Mikuš), Rendla (65. Blahút).
    Náhradníci: Lukáč – Mikuš, Haščák, Kupčík, Blahút, Válovčan, Káčerík.

    Rozhodčí: Pavel Ochotnický – Gabriel Ádám, Peter Jenčura – Ivan Kružliak
    thejrc.org