Vítkovice – Liberec 11:3 (kon.) | Ne – Tatran 20:2 (kon.) | Panthers – Bohemians 5:6 (kon.)
Královské Vinohrady – Jičín 3:2 (kon.) | Ostrava – Chodov 7:8 (po pr.) | Olomouc – Židenice 1:7 (kon.)
konec
FBS Olomouc
1:7 (0:1, 0:1, 1:5)
K1 Florbal Židenice
Čtvrtek 28.09.2017, 18:00 • SH ZŠ Velká Bystřice (kapacita: 250 míst) • ČEZ Extraliga žen • 4. kolo
     
    58:43
    Židenice právě vstřelily branku!
    Brňanky jsou znovu na koni. Po rychlém protiútoku se sice Dundelová neprosadila, když trefila tyč. Na svém místě byla ovšem byla i ALŽBĚTA ŠVEHLOVÁ, jež už s dorážkou neměla sebemenší problém. Asistence: Monika Dundelová.
     
    55:24
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí se přece jen dočkají. Lichnová poslala přihrávku zpoza branky přesně na čepel BARBORY SUCHÁNKOVÉ, která už s dokončením myšlenky neměla sebemenší problém. Remešová na ránu pod víko dosáhnout nemohla. Asistence: Barbora Lichnová.
     
    54:05
    Židenice právě vstřelily branku!
    Hosté jsou v laufu! Domácí florbalistky už totiž tempu Židenic moc neholdují, když se tentokrát po individuální akci prosazuje MICHAELA HŘEBÍČKOVÁ. Její rána proletěla přesně na přední tyč do šibenice brány Frankové. Bez asistence.
     
    53:13
    Trenérský štáb Brna si vybírá oddechový čas!
     
    46:39
    Židenice právě vstřelily branku!
    Olomouc už opravdu tahá za kratší konec. Židenice totiž proměňují i dost jednoduchou akci už v pořadí pátou branku zápasu. MARTINA VALEHRACHOVÁ totiž střelou z poloviny hřiště, která měla de facto nulou rychlost, propálila nejistou Frankovou. Asistence: Kristýna Pospíšilová.
     
    44:11
    Kouč Olomouce Petr Dadej si vybírá oddechový čas!
     
    44:11
    Židenice právě vstřelily branku!
    Hanačky jsou v obrovské krizi. Po velkém nedorozumění v defenzivních pozicích se dostala k dorážce LINDA HYKSOVÁ. Franková na její jemný pokus zápěstím skákala jen marně. Asistence: Martina Indrová.
     
    40:51
    Židenice právě vstřelily branku!
    Brňanky si pojišťují vedení! Při naprostém rozebrání domácí obrany se dostala ke střele PETRA GRUFÍKOVÁ, která měla před sebou prakticky prázdný kus hřiště. Střela do míst, kam se Franková nestačila přesunout, tak nebyla pro ni žádný problém. Asistence: Monika Dundelová.
     
    40:21
    Na hřišti teď nebyl vidět úplně hezký moment, Tereza Tomanová (OLO) totiž shodila dost hrůzostrašně protihráčku přes mantinel. Hanačky čeká další oslabení.
     
    39:22
    Židenice právě vstřelily branku!
    Tak tohle je studená sprcha! Židenice se totiž dostávají těsně před sirénou do dvoubrankového vedení, když exolomoucká PETRA GRUFÍKOVÁ dostala svou střelu od mantinelu přesně mezi tyčku a Frankovou. Asistence: Jitka Drápalová.
     
    37:22
    Cholinská dostala krásnou přihrávku od Podroužkové, jenomže skákající míček ve vzduchu nakonec netrefila. Remešová se tak ani nemusela horem pádem přesunovat.
     
    36:09
    Cholinská se valila spolu s Oháňkovou na branku, jenomže mladé forvardce nahrávka na spoluhráčku nevyšla. Brňanky si přihrávku díky dobré poziční hře pohlídaly.
     
    30:45
    Barbora Sedláčková se dostala na ose hřiště k zajímavé střele, jenže svůj pokus tahem do gólové tečky nedotáhla. Franková míček chytila do rukou a uklidnila hru.
     
    28:39
    Hyksová dostala od Indrové míček přesně na hokejku, jenomže přihrávka dostala lehkou rotaci. Prvně jmenovaná tak ve stoprocentní šanci pouze promáchla.
     
    26:36
    Barbora Sedláčková měla neskutečnou možnost! Brněnská bomberka se objevila zčistajasna před bránou naprosto osamocená, jenomže právě moment překvapení jí zabránil v proměnění šance. Franková proti její teči vytáhla zákrok ramenem.
     
    21:14
    Novotné se podařilo dostat balónek pod Frankovou, z pod které se dostal až k Anně Grufíkové. Ta však ve finální moment zaváhala, když míček poslala jen vedle tyče. Atraktivní průběh utkání tak i nadále pokračuje.
     
    18:06
    Dundelová s Annou Grufíkovou si připsaly další brněnskou tutovku, když dokonale obalamutily olomouckou obranu. Střela prvně jmenované pak jen tak tak neskončila díky teči ležící Frankové v síti, Hanačky měly obrovské štěstí.
     
    15:51
    Židenice právě vstřelily branku!
    Tak tohle byla florbalová paráda! Židenice prokázaly, jak jsou schopné proměňovat stadardky, když se o branku postaraly po předčasném rozehrání míčku. Opakovaný pokus však také skončil v síti, když se prosadila po vykroužení okolo zdi KAMILA PRAVCOVÁ. Franková na ránu asi ani neviděla. Asistence: Lenka Novotná.
     
    15:50
    Židenice dostávají zajímavou možnost, Veronika Rozenbergová (OLO) dostává za shození protihráčky na přes branku dvouminutový trest za nedovolené vrážení.
     
    04:19
    Fleischmannová měla na hokejce gólovku! Po rychlém přechodu půlící čáry si dokázala pokrýt míček a tahem na branku si vybojovala tutovku. Její střelu však Remešová dostala mimo konečky prstů a ramenem.

    Johan Čáp


    Hledáme zpravodaje pro tým K1 Florbal Židenice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 56. Suchánková (Lichnová) – 16. Pravcová (Novotná), 40. P. Grufíková (Drápalová), 41. P. Grufíková (Dundelová), 45. Hyksová (Indrová), 47. Valehrachová (Pospíšilová), 55. Hřebíčková, 59. Švehlová (Dundelová)


    FBS Olomouc: Franková (Králová) – Podroužková, Peterková, Sedláková, Václavíková (C) – Pavlíková, Suchánková, Pařízková – Bouchalová, Oháňková, Horáčková – Reimerová, Rozenbergová, Šablaturová – Cholinská, Kylarová, Lichnová – Tomanová, Fleischmannová.
    K1 Florbal Židenice: Remešová (Krištofová) – Sedláčková, Drápalová (C), Valehrachová, Pospíšilová, Pravcová – Hyksová, A. Grufíková, Mošťková – Dundelová, Novotná, Indrová – Švehlová, Brigitta Takácsová, P. Grufíková – Hřebíčková, Praxová, Sedláčková.

    Rozhodčí: Pavel Hála, Vladimír Hála

    Diváci: 75
    bahis siteleri