Vítkovice – Olomouc 3:4 (1:2 po s.n.) | Sparta – Litvínov 3:1 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
3:1 (2:0, 1:0, 0:1)
HC VERVA Litvínov
Úterý 10.10.2017, 18:30 • O2 arena, Praha • Tipsport extraliga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    43:53 František GERHÁT - 3:1
     
    43:53
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Verva byla za svou snahu odměněna prvním gólem a je stále ve hře. Litvínovští vybojovali kotouč u sparťanské střídačky, FRANTIŠEK GERHÁT si ho skvěle pokryl a z mezikruží krásnou střelou bekhendem na vzdálenější tyč překonal sparťanského gólmana Honzíka. Bez asistence.
    26:28 Lukáš PECH - 3:0
     
    26:28
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané využívají další početní výhodu a díky dalšímu gólu mají poměrně bezpečné vedení. A znovu u toho byl Američan Saponari, jenž připravil gólovou pozici. Jeho pěkná diagonální žabka, která směřovala na vrchol kruhů, sedla LUKÁŠI PECHOVI přesně na hůl. Sparťanský ostrostřelec se tvrdou ranou trefil přesně nad lapačku Petráska. Asistence: Vinny Saponari a Jaroslav Hlinka.
    19:59 Lukáš PECH - 2:0
     
    19:59
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí přece jen udeřili, a to doslova na poslední chvíli! Sparťané už dlouho dostávali Vervu pod tlak, poté přišla střela Saponariho od modré čáry. Jeho pokus se nedá označit za bůhvíjakou ránu, ale Petrásek ho neudržel v lapačce a vzápětí jej dorazil důrazný LUKÁŠ PECH. Asistence: Vinny Saponari a Jaroslav Hlinka.
    09:30 Robert ŘÍČKA - 1:0
     
    09:30
    Sparta právě vstřelila branku!
    Vzhledem k prozatímnímu průběhu se utkání se domácí po zásluze dostávají do vedení. Už delší dobu pobývala v útočném pásmu a je za to odměněna. Vrána v útočném pásmu vymotal hráče Litvínova poslal puk do předbrankového prostoru, kde tušil spoluhráče. Kotouč se nakonec odrazil pryč, ale ujal se ho ROBERT ŘÍČKA, jenž ho nekompromisně uklidil za záda Petráska. Asistence: Petr Vrána.
    Marken.cz

    Matěj Mayer

    Branky a nahrávky: 10. Říčka (P. Vrána), 20. Pech (Saponari, J. Hlinka), 27. Pech (Saponari, J. Hlinka) – 44. Gerhát


    HC Sparta Praha: Honzík (Aittokallio) – T. Pavelka, Tomáš Dvořák, Zámorský, Nedomlel, Kalina, Mikuš – Smejkal, Pech, Saponari – Klimek, J. Hlinka (C), Forman – Říčka, P. Vrána (A), Uher – Kumstát (A), Reichenberg, Kudrna – Rousek.
    HC VERVA Litvínov: Petrásek (Kantor) – Dietz, Sörvik, L. Doudera, Gula (A), K. Pilař, Z. Sklenička, Baránek – F. Lukeš, M. Hanzl, Nejezchleb – J. Černý (A), Gerhát, Matoušek – Trávníček (C), Válek, Jurčík – J. Doležal, Jícha, M. Hořava.

    Rozhodčí: Pavlovič, Pražák – Ondráček, Klouček
    bahis siteleri