Lipt. Mikuláš – Nové Zámky 1:3 (kon.) | Nitra – Žilina 2:3 (kon.) | Detva – Zvolen 0:5 (kon.)
Banská Bystrica – Trenčín 5:2 (kon.) | Poprad – Košice 0:1 (kon.)
konec
HK Nitra
2:3 (0:1, 0:2, 2:0)
MsHK Žilina
sk Neděle 15.10.2017, 16:00Tipos Extraliga (SR) • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:03
    Domáci tréner si vyžiadal oddychový čas a gólman Laco po ňom ostane na striedačke. Nitrania preto nastúpia v šestici a vhadzovať sa bude pred Tomekom.
     
    52:10
    Nitra má teraz jednoznačne herne navrch! Henrich Ručkay si puk potiahol až pred bránku a aj on zakončoval, ale hostia odolali. Tomek je pod veľkým tlakom.
    51:45 Branislav MEZEI - 2:3
     
    51:45
    Nitra dala gól!
    Domáci skórujú opäť a rozdiel v skóre je už iba jednogólový! Krištof vyhral buly a puk posunul dozadu, kde sa do strely oprel BRANISLAV MEZEI. Žilinský brankár jeho strelu nevidel, pretože pred ním vynikajúco clonil Paulovič. Asistencia: Michal Krištof.
     
    49:50
    Žilinčania sa mohli vrátiť do trojgólového vedenia! Domácej obrane unikol Kučkin, ktorý sa vyrútil do samostatného nájazdu, ale Laco vynikajúco podržal svoj tím a neinkasoval.
    47:36 Matej PAULOVIČ - 1:3
     
    47:36
    Nitra dala gól!
    Je znéžené! MATEJ PAULOVIČ dostal puk na hokejku v strednom pásme, individuálne proti dvom brániacim Žilinčanom prešiel modrou čiarou a dostal sa až do pravého kruhu, odkiaľ nekompromisne vystrelil k vzdialenejšej žrdi a už iba sledoval, ako puk skončil v sieti. Asistencie: Michal Krištof, Tibor Kutálek.
    44:20 Tomek si stále drží čisté konto
     
    44:20
    Nitra mohla znížiť! Na konci peknej akcie prihrával Luciani Blackwaterovi, ktorý bez prípravy ihneď pálil, ale Tomek predviedol skvelý zákrok ľavým betónom a puk za čiaru nepustil.
     
    39:11
    Vylúčenie v tíme MsHK Žilina (Peter Mikuš – 2 min., napadnutie hlavy a krku + 10 min. osobný trest).
    35:58 Felix Antoine Poulin - 0:3
     
    35:58
    Žilina dala gól!
    Cope ostal ležať na ľadovej ploche, pretože ho hokejkou do tváre zasiahol Kučkin, ale rozhodcovia nezapískali a ani nesignalizovali vylúčenie. Domáci hráč sa po chvíľke postavil a pokúšal sa odkorčuľovať na striedačku, počas čoho Žilina pokračovala v ofenzívnej akcii a napokon skórovala. Postaral sa o to FELIX ANTOINE POULIN, ktorý pred bránkou dorazil Švecovu strelu. Asistencia: Emil Švec.
     
    34:49
    Žilina v dvojici postupovala dopredu a potom na ľad naskočil aj vylúčený Juraj Jurík, takže hostia boli v útoku vlastnej traja. Celú akciu po pravej strane ťahal Švihálek, ktorý pred bránku prihral Konečnému, ale ten trafil iba dobre sa presúvajúceho Laca.
     
    32:45
    Vylúčenie v tíme MsHK Žilina (Juraj Jurík – 2 min., hákovanie).
    27:22 Juraj JURÍK - 0:2
     
    27:22
    Žilina dala gól!
    Hostia sa vrátili do útočného pásma a využívajú presilovku! Gólman Laco teraz po zákroku skončil na zemi a nevedel, kde je puk. Ten ležal blízko brankárovho tela v bránkovisku, kde si ho všimol JURAJ JURÍK a pohotovo ho usmernil do odkrytej časti bránky. Asistencia: Rastislav Konečný.
     
    26:40
    Nitra puk vyhodila aj druhýkrát a takmer sa jej podarilo vyrovnať! Žilinský brankár Tomek chcel spoluhráčom pomcť s rozohrávkou, ale situáciu podcenil a napokon mu obrancovia museli pomôcť proti Lucianimu, ktorý získal puk a takmer sa mu ho podarilo aj pretlačiť za čiaru.
     
    26:12
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Daniel Štumpf – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    21:05
    Nitrania boli teraz trochu prísne vylúčení aj druhýkrát a zahrajú si dlhú oslabovku o dvoch hráčov!
     
    21:05
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Jameson Milam – 2 min., sekanie).
     
    20:39
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Jozef Kováčik – 2 min., podrazenie).
     
    18:46
    Mohlo byť vyrovnané! Najväčšiu nitriansku šancu mal na hokejke Luciani, keď pálil z pravého kruhu, ale trafil iba hornú spojnicu nad ľavým ramenom brankára Tomeka.
    16:51 Rastislav KONEČNÝ - 0:1
     
    16:51
    Žilina dala gól!
    Hostia sa ujímajú vedenia! Stupka sám potiahol puk popri pravom mantineli až za nitriansku bránku, odkiaľ prihral priamo pred Laca, kam si nakorčuľoval pripravený RASTISLAV KONEČNÝ, ktorý okamžite prekonal domáceho gólmana. Asistencia: Václav Stupka.
     
    14:48
    Žilinčania prešli späť do útoku. Priamo pred bránku si tam z pravého kruhu nakorčuľoval Rogoň a dostal aj presnú prihrávku, ale v rýchlosti nedokázal Laca prekvapiť.
    11:48 Kučkin tečoval puk iba do konštrukcie bránky
     
    11:48
    Skóre mohlo byť otvorené! Žilinčania prešli do útoku, kde strelu pred bránkou tečoval Kučkin, ale puk skončil iba na pravej žrdi Lacovej bránky. Teraz mali domáci hokejisti kusisko šťastia.
     
    08:39
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Henrich Ručkay – 2 min., hákovanie).
     
    08:34
    Aj domáci celok sa dostal do protiútoku! Po žilinskom zaváhaní na modrej čiare sa v dvojici dopredu vylúčili Kutálek a Jakub Ručkay, ale prvý menovaný v závere akcie v tiesnenej pozícii nedokázal prihrávať a ani presne strieľať.
     
    03:52
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Emil Švec – 2 min., podrazenie).
     
    00:34
    Žilinčania sa dostali k puku a okamžite z toho bola prvá gólová šanca zápasu! Hostia sa vyrútili do prečíslenia troch proti jednému, na konci ktorého sa Kučkin rozhodol neprihrávať a rovno vystrelil. Domáci gólman Laco bol v náročnej pozícii, ale puk vytesnil.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 48. Paulovič (Krištof, Kutálek), 52. Mezei (Krištof) – 17. Konečný (Stupka), 28. J. Jurík (Konečný), 36. Poulin (Švec)


    HK Nitra: Laco (Foltán) – Mezei, Kováčik, Ordzovenský, Milam, Versteeg, Miroslav Pupák, Rýgl, Michal Pupák – Cope, Krištof, Paulovič – T. Mikúš, Blackwater, Luciani – J. Ručkay, Kutálek, H. Ručkay – Rzavský, Šille, Štumpf
    MsHK Žilina: Tomek (Mikoláš) – P. Mikuš, Juraško, Poulin, Chaloupka, Harant, Roman, Meliško, Váňa – Klimenta, Švec, Kučkin – Švihálek, Martindale, J. Jurík – Konečný, Holovič, Stupka – Dolinajec, Ondruš, Rogoň

    Rozhodčí: Kubuš, Stano – Tvrdoň, Junek
    bahis siteleri