Lipt. Mikuláš – Nové Zámky 1:3 (kon.) | Nitra – Žilina 2:3 (kon.) | Detva – Zvolen 0:5 (kon.)
Banská Bystrica – Trenčín 5:2 (kon.) | Poprad – Košice 0:1 (kon.)
konec
HK Nitra
2:3 (0:1, 0:2, 2:0)
MsHK Žilina
sk Neděle 15.10.2017, 16:00Tipos Extraliga (SR) • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Žilinčania po dvoch tretinách vyhrávali pohodlne 3:0, ale zo zápasu napokon bola ešte poriadna dráma. Nitrianski hráči znížili na rozdiel jediného gólu a v samom závere duelu dokonca siahali aj na vyrovnanie, ale napokon im to nevyšlo, a tak všetky tri body putujú pod Dubeň. (18:19:39)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:40
    Nitra útočí naplno. Od modrej čiary to skúšal Milam a následne ešte spred bránky pálil aj Blackwater, ale puk neletel presne na Tomeka.
     
    59:03
    Domáci tréner si vyžiadal oddychový čas a gólman Laco po ňom ostane na striedačke. Nitrania preto nastúpia v šestici a vhadzovať sa bude pred Tomekom.
     
    58:58
    Nitra prešla do útoku. Strelecky to tam skúsil Kutálek, ale Tomek jeho pokus dobre videl a bezpečne ho vyrazil pred seba. Záverečný tlak Nitry sa stupňuje.
     
    58:24
    Žilina puk dostala do stredu klziska a odtiaľ ho nahodila na Laca. Domáci brankár nezaváhal a okamžite spoluhráčom pomohol s rozohrávkou smerom dopredu.
     
    58:08
    Nitrania to aj naďalej skúšajú z každej pozície. Z modrej čiary teraz vystrelil Ordzovenský, no žilinský brankár opäť odolal.
     
    57:38
    Nitra sa vrátila do útočnej tretiny. Luciani tam výborne prihral obrancovi Versteegovi, ktorý ihneď pálil, ale Tomek si poradil a hru prerušil.
     
    56:55
    Žilinčania prešli do útoku. Puk tam potiahol Holovič, ale potom ešte počkal na Švihálka, ktorý však iba nedôrazne zakončil bekhendom. Laca to nemohlo prekvapiť.
     
    56:17
    Domáci teraz budú musieť útočné pásmo opustiť, pretože Kutálek bol v postavení mimo hry. Nitrianske snahy stále pokračujú.
     
    55:46
    Krištof vyhral vhadzovanie pred svojím brankárom a Nitra bude pokračovať zakladaním novej útočnej akcie. Žilinčania sa po druhom inkasovaní iba bránia.
     
    54:40
    Hra sa teraz dlho neprerušuje a na ľadovej ploche sledujeme veľký tlak domáceho celku. Nitra drží puk v útočnom pásme a pokúša sa o tretí gól tejto tretiny.
     
    54:00
    Pred nami je posledných šesť minút riadnej hracej doby. Nitra sa drží v útoku a všemožne sa snaží o vyrovnanie.
     
    52:10
    Nitra má teraz jednoznačne herne navrch! Henrich Ručkay si puk potiahol až pred bránku a aj on zakončoval, ale hostia odolali. Tomek je pod veľkým tlakom.
    51:45 Branislav MEZEI - 2:3
     
    51:45
    Nitra dala gól!
    Domáci skórujú opäť a rozdiel v skóre je už iba jednogólový! Krištof vyhral buly a puk posunul dozadu, kde sa do strely oprel BRANISLAV MEZEI. Žilinský brankár jeho strelu nevidel, pretože pred ním vynikajúco clonil Paulovič. Asistencia: Michal Krištof.
     
    51:42
    Nitra teraz páli z každej možnej pozície. Na vonkajšej hranici pravého kruhu sa teraz do puku oprel Rýgl a skúsil to veľmi tvrdo, ale Tomek vytiahol zázračný zákrok lapačkou.
     
    51:07
    Rozhodca videl prihrávku rukou, takže sa bude vhadzovať v strednom pásme. Hra sa zrýchlila a diváci sa majú na čo pozerať.
     
    49:50
    Žilinčania sa mohli vrátiť do trojgólového vedenia! Domácej obrane unikol Kučkin, ktorý sa vyrútil do samostatného nájazdu, ale Laco vynikajúco podržal svoj tím a neinkasoval.
     
    48:00
    Nitriansky štadión ožil a fanúšikovia ženú domáci celok dopredu. Môžeme teda predpokladať, že ešte o ničom nie je rozhodnuté a čakajú nás zaujímavé minúty.
    47:36 Matej PAULOVIČ - 1:3
     
    47:36
    Nitra dala gól!
    Je znéžené! MATEJ PAULOVIČ dostal puk na hokejku v strednom pásme, individuálne proti dvom brániacim Žilinčanom prešiel modrou čiarou a dostal sa až do pravého kruhu, odkiaľ nekompromisne vystrelil k vzdialenejšej žrdi a už iba sledoval, ako puk skončil v sieti. Asistencie: Michal Krištof, Tibor Kutálek.
     
    46:36
    Žilina buly vyhrala a vrátila sa do útočnej tretiny. Švihálek tam v pravom kruhu prenechal puk Jurajovi Juríkovi, ktorý okamžite pálil, ale gólmana Nitry neprekvapil.
     
    46:12
    Žilinčania chceli útočiť, ale Stupka bol v ofsajde, a tak rozhodcovia hru prerušujú. Arbitri dokonca hosťom odpískali úmyselný ofsajd.
     
    45:35
    Po tvrdom strete ostal pri mantineli ležať hosťujúci Harant, ale po chvíľke sa otriasol a odišiel na striedačku. Rozhodcovia ani v tomto prípade vylučovať nebudú.
    44:20 Tomek si stále drží čisté konto
     
    44:20
    Nitra mohla znížiť! Na konci peknej akcie prihrával Luciani Blackwaterovi, ktorý bez prípravy ihneď pálil, ale Tomek predviedol skvelý zákrok ľavým betónom a puk za čiaru nepustil.
     
    43:26
    Nitrania prišli o puk a museli sa stiahnuť, pretože útočil Stupka. Domáci situáciu zvládli veľmi dobre a hosťujúcemu hráčovi napokon dovolili puk iba nahodiť dopredu.
     
    43:11
    Domácich hokejistov teraz musíme pochváliť za súvislejší tlak, ktorý si vypracovali. Vyvrcholil Blackwaterovou strelou, ktorú však hosťujúci brankár Tomek vychytal.
     
    42:03
    Dopredu sa v situácii jeden na jedného predieral Klimenta, ale Mezei ho výborne bránil. Prvý menovaný sa preto rozhodol aspoň viditeľne vystreliť na Laca, ktorý hru prerušil.
     
    41:30
    Medzičasom je už Žilina v plnom počte, takže nitrianska presilovka sa nekončí úspechom domáceho tímu. Nitrania stále prehrávajú o tri góly.
     
    41:02
    Domáci sa do útoku vrátili a nemysleli to vôbec zle. Milam sa do puku opral takmer na modrej čiare a jeho pokus chcel ešte tečovať Blackwater, ale rozhodca mu odpískal postavenie útočiaceho hráča v bránkovisku.
     
    40:38
    Domáci ešte stále dohrávajú presilovku, ale na ľade to tak takmer nevyzerá. Žilinčania teraz pohodlne vyhodili puk cez všetky čiary.
     
    40:10
    Aj na začiatku tretej tretiny vyhrala buly Nitra. Tá sa ihneď pokúša založiť útočnú akciu spoza vlastnej bránky.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Druhá tretina opäť priala hosťujúcim Žilinčanom, ktorí skórovali ešte dvakrát, a tak majú na konte pohodlný trojgólový náskok. Nitra sa dnes vôbec nevie chytiť a všetko nasvedčuje tomu, že aj druhý vzájmný zápas v tejto sezóne prekvapivo prehrá.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:25
    Domáci Blackwater zvládol vhadzovanie a získal puk na nitrianske hokejky. Nitrania sa ešte v záverečných sekundách pokúsia využiť presilovku, aby do šatní odišli s čo najnižšou stratou.
     
    39:11
    Vylúčenie v tíme MsHK Žilina (Peter Mikuš – 2 min., napadnutie hlavy a krku + 10 min. osobný trest).
     
    38:55
    Hlavný rozhodca signalizuje vylúčenie na strane Žiliny, takže domáci brankár Laco korčuľuje na striedačku a Nitrania to skúsia v šestici.
     
    37:00
    Do konca druhej tretiny ostávajú ešte tri minúty. Pod Zoborom sa črtá zaujímavé prekvapenie, pretože všetko nasvedčuje tomu, že Žilina si domov odnesie tri body. Iba pripomeňme, že aj prvý vzájomný nitriansko-žilinský zápas sa v tejto sezóne skončil výhrou Žiliny, ktorá v treťom kole triumfovala doma dokonca vysoko 10:4.
     
    36:20
    Domáci vyhrali buly a pokúšajú sa niečo vymyslieť, ale situácia je z ich pohľadu veľmi zložitá. Nitrianskemu celku sa dnes absolútne nedarí.
    35:58 Felix Antoine Poulin - 0:3
     
    35:58
    Žilina dala gól!
    Cope ostal ležať na ľadovej ploche, pretože ho hokejkou do tváre zasiahol Kučkin, ale rozhodcovia nezapískali a ani nesignalizovali vylúčenie. Domáci hráč sa po chvíľke postavil a pokúšal sa odkorčuľovať na striedačku, počas čoho Žilina pokračovala v ofenzívnej akcii a napokon skórovala. Postaral sa o to FELIX ANTOINE POULIN, ktorý pred bránkou dorazil Švecovu strelu. Asistencia: Emil Švec.
     
    34:49
    Žilina v dvojici postupovala dopredu a potom na ľad naskočil aj vylúčený Juraj Jurík, takže hostia boli v útoku vlastnej traja. Celú akciu po pravej strane ťahal Švihálek, ktorý pred bránku prihral Konečnému, ale ten trafil iba dobre sa presúvajúceho Laca.
     
    34:23
    Hostia vyhodili puk cez všetky čiary a môžu si opäť vydýchnuť. Nitra je aktívna, ale v zakončení sa jej dnes vôbec nedarí.
     
    33:53
    Žilina teraz dokázala dostať puk do strednej tretiny zásluhou Rogoňa, ktorý zblokoval prihrávku súpera. Hostia okamžite odchádzajú striedať.
     
    33:25
    Domáci sa v presilovke ihneď usadili v útočnej tretine. Zle to teraz nemyslel Krištof, ktorý pálil z ľavého kruhu a mieril do protiľahlého horného rohu, ale tam Tomek puk vytesnil ramenom.
     
    32:45
    Vylúčenie v tíme MsHK Žilina (Juraj Jurík – 2 min., hákovanie).
     
    31:32
    Žilina predviedla ďalšiu zaujímavú akciu. Rogoň sa individuálne predral do útočnej tretiny a puk nenápadne nahodil na Laca, ale pred neho sa ihneď vyrútili aj ďalší hosťujúci hráči, a tak nitriansky brankár hru radšej prerušil.
     
    30:51
    Žilinčania prenikli do útoku vo dvojici. Z pravej strany to od mantinelu skúsil Konečný, ale Laco jeho pokus dobre videl a vyrazil ho na ochrannú sieť.
     
    30:04
    Domáci napokon do zakončenia predsa len prešli. Individuálne sa tam predral Paulovič, ale v závere nebol presný a Tomeka neprekvapil. Hra sa poriadne zrýchlila a opäť sa dlhšie neprerušuje.
     
    28:28
    Nitra sa dopustila zakázaného uvoľnenia, takže nemôže striedať a vhadzovať sa bude pred jej bránkou. Domácim to v tejto časti zápasu vôbec nejde.
    27:22 Juraj JURÍK - 0:2
     
    27:22
    Žilina dala gól!
    Hostia sa vrátili do útočného pásma a využívajú presilovku! Gólman Laco teraz po zákroku skončil na zemi a nevedel, kde je puk. Ten ležal blízko brankárovho tela v bránkovisku, kde si ho všimol JURAJ JURÍK a pohotovo ho usmernil do odkrytej časti bránky. Asistencia: Rastislav Konečný.
     
    26:40
    Nitra puk vyhodila aj druhýkrát a takmer sa jej podarilo vyrovnať! Žilinský brankár Tomek chcel spoluhráčom pomcť s rozohrávkou, ale situáciu podcenil a napokon mu obrancovia museli pomôcť proti Lucianimu, ktorý získal puk a takmer sa mu ho podarilo aj pretlačiť za čiaru.
     
    26:20
    Nitra dokázala vyhrať buly pred svojou bránkou a puk následne po mantineli poslala na opačnú polovicu klziska. Dobrý úvod oslabenia v podaní domácich.
     
    26:12
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Daniel Štumpf – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    24:05
    Zakončenie sme videli aj na opačnej strane, kde to spoza kruhov skúšal Rýgl, ale Tomeka to nemohlo prekvapiť. Hra sa teraz prelieva z jednej strany na druhú.
     
    23:20
    Žilina prešla do útoku. Puk si tam ťahal Martindale, ale napokon bol natlačený k zadnému mantinelu, a tak zakončovať nemohol.
     
    23:00
    Medzičasom je už späť na ľadovej ploche aj Milam, takže domáci hokejisti pokračujú v plnom počte. Žilina stále vyhráva na nitrianskom ľade 1:0.
     
    22:39
    Nitra hrá od tejto chvíle vo štvorici. Žilina je stále veľmi aktívna, ale výraznejšie nebezpečné zakončenie si nedokáže vypracovať.
     
    22:07
    Nitrania puk vyhodili cez všetky čiary a okamžite odchádzajú striedať. Domáci hokejisti sa zatiaľ bránia naozaj veľmi dobre.
     
    21:55
    Žilinčania ostali v útočnom pásme, ale domáca trojica ich do lepšej šance nepustila. Hostia to potom skúsili opäť cez Mikuša, ale jeho strelu zrazili obrancovia.
     
    21:20
    Hostia sa okamžite usadili v útočnom pásme a skúsili to strelecky. Od modrej čiary pálil Mikuš, ale nebol presný.
     
    21:05
    Nitrania boli teraz trochu prísne vylúčení aj druhýkrát a zahrajú si dlhú oslabovku o dvoch hráčov!
     
    21:05
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Jameson Milam – 2 min., sekanie).
     
    20:39
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Jozef Kováčik – 2 min., podrazenie).
     
    20:10
    Aj prvé buly druhej tretiny vyhrala Nitra. Tá puk ihneď nahodila na zadný mantinel a pokúsi sa čo najskôr vyrovnať.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Prvá tretina je minulosťou. Žilinskí hokejisti v nej dokázali otvoriť skóre a musíme objektívne uznať, že boli aj mierne aktívnejší. Domácim hokejistom snahu nemožno uprieť, no v zakončení nepochodili ani raz. Diváci videli okrem jedného presného zásahu aj nastrelenie konštrukcií brán, a to rovno na oboch stranách.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:14
    Nitra ešte ostáva v útočnom pásme, ale hostia ju teraz vytláčajú k mantinelom, odkiaľ zakončenie neprichádza.
     
    18:46
    Mohlo byť vyrovnané! Najväčšiu nitriansku šancu mal na hokejke Luciani, keď pálil z pravého kruhu, ale trafil iba hornú spojnicu nad ľavým ramenom brankára Tomeka.
     
    18:05
    Domáci to skúsili strelou takmer od modrej čiary, ale tá bola tečovaná a skončila až na ochrannej sieti, takže sa hra prerušuje.
     
    18:00
    Začína sa posledná dvojminútovka tejto tretiny. V útoku je Nitra, ktorá je po inkasovanom góle aktívna, ale nevie sa dostať do zakončenia.
     
    17:05
    Hosťujúci Švec vyhral vhadzovanie a hostia môžu založiť novú útočnú akciu. Žilinčania budú chcieť hlavne nepochybiť, aby do šatní odišli vo vedení.
    16:51 Rastislav KONEČNÝ - 0:1
     
    16:51
    Žilina dala gól!
    Hostia sa ujímajú vedenia! Stupka sám potiahol puk popri pravom mantineli až za nitriansku bránku, odkiaľ prihral priamo pred Laca, kam si nakorčuľoval pripravený RASTISLAV KONEČNÝ, ktorý okamžite prekonal domáceho gólmana. Asistencia: Václav Stupka.
     
    15:28
    Rozhodca napokon fúkol do píšťalky a hra sa po viac ako piatich minútach prerušila. Pred nami je necelá záverečná päťminútovka.
     
    15:10
    Žilina má puk na hokejkách za vlastnou bránkou a oba celky striedajú počas hry. Neprerušovalo sa už niekoľko minút.
     
    14:48
    Žilinčania prešli späť do útoku. Priamo pred bránku si tam z pravého kruhu nakorčuľoval Rogoň a dostal aj presnú prihrávku, ale v rýchlosti nedokázal Laca prekvapiť.
     
    13:34
    Hrá sa dlhšie bez prerušenia a do útoku prešli aj domáci. Na konci akcie, ktorá bola ťahá po ľavej strane, bol strieľajúci Kutálek, no jeho zakončenie bolo nepresné a skončilo iba na zadnom mantineli.
     
    12:20
    Hostia ešte ostávajú v útočnom pásme a pokúšajú sa tam niečo vymyslieť. Vpredu bol aj Klimenta, ale ani jeho pokus sa neujal. Brankár Laco teraz Nitru niekoľkokrát dobre podržal.
    11:48 Kučkin tečoval puk iba do konštrukcie bránky
     
    11:48
    Skóre mohlo byť otvorené! Žilinčania prešli do útoku, kde strelu pred bránkou tečoval Kučkin, ale puk skončil iba na pravej žrdi Lacovej bránky. Teraz mali domáci hokejisti kusisko šťastia.
     
    10:50
    Medzičasom sú už domáci v plnom počte. Aj po viac ako polovici úvodnej tretiny pokračujeme za nerozhodného stavu 0:0.
     
    10:20
    Žilinská početná výhoda sa chýli ku koncu, ale na ľadovej ploche stále nevidíme nič zaujímavé. Defenzíva Nitry výborne zvláda svoju úlohu a súpera do zakončenia nepúšťa.
     
    09:44
    Žilinskí hokejisti takisto nepredvádzajú žiaden oslnivý presilovkový výkon. Nitra sa výborne bráni a diváci pod Zoborom stále nevidia žiadny presilovkový kolotoč.
     
    09:10
    Žilinčania musia puk zbierať za vlastnou bránkou aj za pomoci gólmana Tomeka. Úvod presilovky nevychádza ani im.
     
    08:39
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Henrich Ručkay – 2 min., hákovanie).
     
    08:34
    Aj domáci celok sa dostal do protiútoku! Po žilinskom zaváhaní na modrej čiare sa v dvojici dopredu vylúčili Kutálek a Jakub Ručkay, ale prvý menovaný v závere akcie v tiesnenej pozícii nedokázal prihrávať a ani presne strieľať.
     
    07:30
    Žilinčania po buly ostali v útočnom pásme a bola z toho zaujímavá strela. Roman to skúsil od modrej čiary a jeho ranu ešte tečoval Konečný, ale Laco si poradil.
     
    07:23
    Nitra chcela puk rozohrať spoza svojej bránky, ale pri pokuse o prechod do útočného pásma sa dopustila iba zakázaného uvoľnenia. Vhadzovať sa preto bude pred Lacom.
     
    05:52
    Početná nerovnováha sa v tejto chvíli končí. Musíme skonštatovať, že Nitre sa počas nej vôbec nepodarilo ohroziť gólmana Tomeka, a tak stále pokračujeme za stavu 0:0.
     
    05:20
    Puk aj teraz preletel klzisko a skončil až za brankárom Lacom. Žilina svojho súpera do ničoho stále nepúšťa a takáto presilovka sa nitrianskym divákom páčiť určite nemôže.
     
    04:46
    Nitrania chceli preniknúť do pásma, ale tesne za modrou čiarou o puk prišli a opäť sa musia stihanuť k Lacovi. Hostia hrajú v početnej nevýhode priam ukážkovo.
     
    04:22
    Žilinčania vyhodili puk do obranného pásma domáceho celku a výborne sa bránia. Nitra zatiaľ v presilovke nezaútočila.
     
    03:52
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Emil Švec – 2 min., podrazenie).
     
    03:13
    Žilina vyhrala buly a prešla do útoku. Tam sme videli aj strelecký pokus, ale bol zrazený a Laco tak zasahovať nemusel. Domáci celok teraz môže založiť útočnú akciu.
     
    02:43
    Domáci sa dostali do zakončenia. Medzi kruhmi ostal nedôrazne pokrytý Henrich Ručkay, ktorý dostal prihrávku od mantinelu z ľavej strany a ihneď pálil, ale Tomek si vzorne poradil.
     
    01:48
    Hostia sa ale výborne ubránili a dokonca zo stredného pásma nastrelili puk priamo na Laca. Domáci gólman musí byť v permanencii už od samého začiatku.
     
    01:10
    Nitra puk vyhodila na zadný mantinel za Tomeka a sama sa pokúša niečo vymyslieť. Domáci hokejisti budú chcieť svojim fanúšikom odčiniť fatálne zlyhanie v defenzíve spred niekoľkých desiatok sekúnd.
     
    00:34
    Žilinčania sa dostali k puku a okamžite z toho bola prvá gólová šanca zápasu! Hostia sa vyrútili do prečíslenia troch proti jednému, na konci ktorého sa Kučkin rozhodol neprihrávať a rovno vystrelil. Domáci gólman Laco bol v náročnej pozícii, ale puk vytesnil.
     
    00:20
    Prvé buly vyhrali domáci Nitrania, ktorí hrajú v modrých dresoch. Hostia zo Žiliny sú v žltom a hneď od úvodu napádajú rozohrávku svojho súpera.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Nitra: Laco (Foltán) – Mezei, Kováčik, Ordzovenský, Milam, Versteeg, Miroslav Pupák, Rýgl, Michal Pupák – Cope, Krištof, Paulovič – T. Mikúš, Blackwater, Luciani – J. Ručkay, Kutálek, H. Ručkay – Rzavský, Šille, Štumpf

    MsHK Žilina: Tomek (Mikoláš) – P. Mikuš, Juraško, Poulin, Chaloupka, Harant, Roman, Meliško, Váňa – Klimenta, Švec, Kučkin – Švihálek, Martindale, J. Jurík – Konečný, Holovič, Stupka – Dolinajec, Ondruš, Rogoň

    Rozhodca: Kubuš, Stano – Tvrdoň, Junek.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri sledovaní dvanásteho kola našej najvyššej hokejovej súťaže. Pod Zoborom sa dnes predstaví Žilina a vám z tohto duelu vďaka nášmu podrobnému textovému prenosu určite neunikne nič podstatné.

    Diváci uvidia súboj tímov z dolnej polovice tabuľky. Domáca Nitra sa priebežne nachádza na šiestej priečke, pretože v doterajších 12 zápasoch získala 17 bodov a celkové skóre 44:45. Hosťujúca Žilina je na tom z pohľadu tabuľkového postavenia ešte horšie, pretože je po 11 dueloch deviata, a to s 11 bodmi a s celkovým skóre 34:35.

    V lepšej forme nastúpia domáci Nitrania, ktorí naposledy vo Zvolene vyhrali 4:3 po samostatných nájazdoch a prelomili tak trojzápasovú sériu prehier. Žilinčania prichádzajú so štyrmi prehrami v rade – naposledy prehrali v rámci Vyšehradského pohára s Miškolcom 4:6 a v našej lige predtým podľahli Popradu 2:3.

    V aktuálnej sezóne to bude už druhý vzájomný nitriansko-žilinský zápas. Ten prvý sa odohral v polovici septembra v rámci tretieho kola a skončil sa prekvapivým výsledkom 10:4 v prospech domácej Žiliny. Dnes sú v pozícii favorita hokejisti Nitry, na ktorých triumf vypísali bookmakeri stávkových kancelárií kurz približne 1.45, zatiaľ čo na výhru hostí sa kurz pohybuje až vo výške 4.3.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 48. Paulovič (Krištof, Kutálek), 52. Mezei (Krištof) – 17. Konečný (Stupka), 28. J. Jurík (Konečný), 36. Poulin (Švec)


    HK Nitra: Laco (Foltán) – Mezei, Kováčik, Ordzovenský, Milam, Versteeg, Miroslav Pupák, Rýgl, Michal Pupák – Cope, Krištof, Paulovič – T. Mikúš, Blackwater, Luciani – J. Ručkay, Kutálek, H. Ručkay – Rzavský, Šille, Štumpf
    MsHK Žilina: Tomek (Mikoláš) – P. Mikuš, Juraško, Poulin, Chaloupka, Harant, Roman, Meliško, Váňa – Klimenta, Švec, Kučkin – Švihálek, Martindale, J. Jurík – Konečný, Holovič, Stupka – Dolinajec, Ondruš, Rogoň

    Rozhodčí: Kubuš, Stano – Tvrdoň, Junek
    bahis siteleri