Ufa – Magnitogorsk 1:4 (kon.) | Riga – Omsk 1:0 (po pr.) | Soči – Jekatěrinburg 1:3 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
1:4 (1:0, 0:1, 0:3)
Metallurg Magnitogorsk
Čtvrtek 26.10.2017, 16:00 • Ufa Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:40 Denis PLATONOV - 1:4
     
    59:40
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, další propad domácích hráči Metallurgu potrestali další brankou do prázdné branky. DENIS PLATONOV se dokázal i přes těsnou obranu dostat k zakončení, které nakonec dopadlo těsně k pravé tyči. Asistence: Oskar Osala.
     
    58:03
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Zatímco se vydal Ben Scrivens na střídačku, tak domácí hráči velmi uspěchali přechod modré čáry, kde nakonec přišli o kotouč a NIKITA PIVCAKIN tak dostal prostor pro zakončení do prázdné branky a navyšuje těsné vedení na rozdíl dvou branek. Asistence: Denis Kazionov.
    40:18 Sergej MOZJAKIN - 1:2
     
    40:18
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Tak jak skončila druhá třetina začíná ta třetí! Po vyhrané buly Matta Ellisona v útočné třetině se dostal k puku kapitán SERGEJ MOZJAKIN, jehož prudký projektil rozvlnil síť u pravé tyče. Magnitogorsk tak otáčí stav utkání ku vlastnímu prospěchu. Asistence: Matt Ellison
    39:49 Vladislav KALETNIK - 1:1
     
    39:49
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Tomu se říká gól do šatny! VLADISLAV KALETNIK šikovně zasáhl do přihrávky domácích a podél pravého hrazení se vydal do samostatného úniku. Jeden z hráčů Ufy mu však zablokoval osu hřiště a tak útočníkovi Metallurgu nezbylo nic jiného, než bekhendem zakončit k bližší pravé tyči. Kotouč propadl Scrivensovi pod lapačkou. Bez asistence.
    06:06 Joonas KEMPPAINEN - 1:0
     
    06:06
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácím se po rychlém protiútoku podařilo zakončit a otevírají tak brankový účet tohoto utkání! Linus Omark stáhl hru na pravý kruh, odkud přesnou přihrávkou našel u protější levé tyče najíždějícího JOONASE KEMPPAINENA, který zakončil do odkryté části branky. Asistence: Linus Omark a Teemu Hartikainen.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 7. Kemppainen (Omark, Hartikainen) – 40. Kaletnik, 41. Mozjakin (Ellison), 59. Pivcakin (De. Kazionov), 60. Platonov (Osala)


    Salavat Julajev Ufa: Scrivens (Karejev) – Loginov, Larsen, Arzamascev, S. Garejev, Panin, M. Osipov, Jelizarov – Kemppainen, Omark, Hartikainen – Lisin, Juňkov, Fjodorov – A. Lazarev, Busarov, I. Makarov – M. Majorov, Kuzmin, Korotkov.
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Samsonov) – Pivcakin, J. Birjukov, Chabarov, Schaus, Igošev, Děnisov, S. Těreščenko – Jan Kovář, Mozjakin, De. Kazionov – Ellison, Šenfeld, Osala – I. Grigorenko, Kaletnik, Berestennikov – Švyrjov, Platonov, Timkin.
    bahis siteleri