Vladivostok – Nižněkamsk 1:2 (kon.) | Kunlun – Kazaň 1:2 (kon.) | Toljatti – Chanty-Mansijsk 4:0 (kon.)
Jokerit – Minsk 2:0 (kon.) | Čerepovec – Barys 4:3 (po pr.) | N.Novgorod – Novosibirsk 1:2 (2:3 po s.n.)
Viťaz – Jaroslavl 2:4 (kon.) | Spartak Moskva – Dynamo Moskva 2:0 (kon.) | HC Slovan – Petrohrad 0:5 (kon.)
po prodl.
Severstal Čerepovec
4:3 (0:1, 3:1, 0:1 - 1:0)
Barys Nur-Sultan
Pátek 27.10.2017, 18:00 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:23 Valerij VASILJEV - 4:3
     
    62:23
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Sergej Monachov našel zpoza branky VALERIJE VASILJEVA, který si naznačením střely položil protihráče i brankáře Karlssona a bekhendem zasouval do odkryté klece. Asistence: Sergej Monachov.
    40:24 Matt FRATTIN - 3:3
     
    40:24
    Astana právě vstřelila branku!
    Hosté srovnávají 24 sekund po začátku třetí části! Elitní lajna Barysu sehrála krásnou akci, kterou po nahrávce Veye zakončoval MATT FRATTIN střelou do poloodkryté branky – 3:3. Asistence: Linden Vey a Nigel Dawes.
    36:43 Dmitrij KAGARLICKIJ - 3:2
     
    36:43
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Domácí tak dlouho ostřelovali branku soupeře, až jim to tam nakonec spadlo! Odražený kotouč po jedné ze střel získal Alexandr Bumagin, jenž ho předložil DMITRIJOVI KAGARLICKÉMU a proti jeho voleji se už po předchozí sérii zákroků rozhozený Karlsson přemístit nestačil – 3:2. Asistence: Alexandr Bumagin.
    31:03 Linden VEY - 2:2
     
    31:03
    Astana právě vstřelila branku!
    Góly dnes zatím padají pouze v přesilovkách! Nigel Dawes ve středním pásmu posunul kotouč na rozjetého LINDENA VEYE, který střelou zápěstím nad lapačku překonává Hudáčka. Tomu zřejmě ještě zastínil výhled vlastní obránce. Asistence: Nigel Dawes a Darren Dietz.
    27:11 Alexandr BUMAGIN - 2:1
     
    27:11
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Domácí během chvilky využili dvě přesilovky a otáčejí skóre utkání! Vše rozehrál i zakončil opět ALEXANDR BUMAGIN. Ten našel na modré Dmitrije Kagarlického, jehož střelu sice zblokoval bránící hráč, ale kotouč se k němu odrazil zpět a Kagarlickij ho vrátil na pravý kruh Bumaginovi. Ten z první prostřelil Karlssona, který se nestihl včas přesunout proti střelci – 2:1. Asistence: Dmitrij Kagarlickij.
    25:32 Alexandr BUMAGIN - 1:1
     
    25:32
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Teď už se ALEXANDR BUMAGIN nemýlil! Jurij Trubačjov ho našel mezi kruhy a Bumagin nedal přesnou střelou k levé tyčce Karlssonovi šanci zakročit – 1:1. Asistence: Jurij Trubačjov a Konstantin Kornějev.
    01:20 Linden VEY - 0:1
     
    01:20
    Astana právě vstřelila branku!
    Hosté přesilovou hru využívají a jdou do vedení! Nigel Dawes vykouzlil krásnou přihrávku na LINDENA VEYE, který ještě možná chtěl vše vyšperkovat nahrávkou na zadní tyčku, kde číhal Frattin. Ten se však puku nedotkl a touš zapadl za Hudáčkova záda už z hole Veye. Asistence: Nigel Dawes a Kevin Dallman.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 26. Bumagin (Trubačjov, Kornějev), 28. Bumagin (Kagarlickij), 37. Kagarlickij (Bumagin), 63. V. Vasiljev (Monachov) – 2. Vey (Dawes, Dallman), 32. Vey (Dawes, Dietz), 41. Frattin (Vey, Dawes)


    Severstal Čerepovec: J. Hudáček (Artamkin) – V. Vasiljev, Kornějev, Masuhr, Verjovkin, Višněvskij, Kalašnikov, Chabarov, Kudako (C) – Kagarlickij, Jašin, Bumagin (A) – Vovčenko, Trubačjov (A), Rybin – Stránský, Mons, Zemčenko – Ščerbina, Karlin, Monachov.
    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Kudrjavcev) – Dallman (A), Dietz, Šalapov, M. Semjonov, Polochov, Lipin, Savčenko, Orechov – Frattin, Vey, Dawes (C) – R. Starčenko (A), Gurkov, Žajlauov – Puškarjov, St. Pierre, Michajlis – Lichotnikov, Ševčenko, Markelov.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Naumov – Nikolajev, Strelcov

    Diváci: 3384
    bahis siteleri