Toronto – Carolina 3:6 (kon.) | NY Rangers – Arizona 5:2 (kon.) | Boston – San Jose 2:1 (kon.)
Pittsburgh – Winnipeg 2:1 (po pr.) | Tampa – Detroit 3:2 (kon.) | Florida – Anaheim 8:3 (kon.)
Montreal – Los Angeles 0:4 (kon.) | Ottawa – Philadelphia 5:4 (kon.) | Minnesota – NY Islanders 6:4 (kon.)
Edmonton – Dallas 5:4 (kon.) | Vancouver – Washington 6:2 (kon.)
konec
New York Rangers
5:2 (2:0, 2:1, 1:1)
Arizona Coyotes
Pátek 27.10.2017, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:25 Michael GRABNER - 5:2
     
    59:25
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí potvrzují třetí výhru v sezóně! Kellerova přihrávka podél modré čáry směřovala na Ekmana-Larssona, jenomže ji přerušil MICHAEL GRABNER a namířil si to proti nikým nehlídané brance, do které neměl problém zakončit. Bez asistence.
    43:52 Clayton KELLER - 4:2
     
    43:52
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hostům ale stačilo na využití přesilovky jen pár sekund! CLAYTON KELLER po křižné přihrávce od Ekmana-Larssona nahrával zpět na levou stranu. Clonící Holden srazil puk zpět k mladičkému útočníkovi a ten se posedmé v sezóně raduje z gólu díky nechytatelné dělovce z pravé strany. Asistence: Oliver Ekman-Larsson, Max Domi.
    33:56 Pavel BUČNĚVIČ - 4:1
     
    33:56
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hill znegoval předchozí vynikající zákrok obrovskou chybou při hře hokejkou. Mladý hostující brankář přihrál přesně na napadajícího Nievese, po jehož pasu PAVEL BUČNĚVIČ vystřelil jen do zadního mantinelu, ale od něj se odrazil puk zpět k ruskému útočníkovi a ten ho ještě stihl zasunout puk branky. Asistent Nieves tak ve svém druhém zápase v kariéře zaznamenal už třetí bod! Asistence: Cristoval Nieves.
    25:59 Michael GRABNER - 3:1
     
    25:59
    Rangers právě vstřelili branku!
    Yotes se ani nestihli doradovat a už opět ztrácí dvě branky! Nieves na sebe natáhl dva protihráče a zprava jednou rukou přihrál do zcela nekrytého předbrankového prostoru, kde našel MICHAELA GRABNERA. Rakušan sice byl zády k brance, ale dostal spoustu času na přehození puku na forhend a tím pohodlně zakončil za vyjetého Hilla. Asistence: Cristoval Nieves, Pavel Bučněvič.
    25:13 Anthony DUCLAIR - 2:1
     
    25:13
    Arizona právě vstřelila branku!
    Kojoti nachytali obranu Rangers ve velkých nedbalkách a snížili na 1:2! Další minisouboj mezi Dvorakem a Pavelcem opět skončil ve prospěch českého brankáře, který puk jenom vyrazil. Následný pokus o vyhození zastavil u levého mantinelu Goligoski a vrátil hru před českého gólmana, u kterého Dvorak s přispěním Desharnaise našel ANTHONYHO DUCLAIRA a ten bekhendovou střelou z mezikruží zrušil Pavelcovo čisté konto. Asistence: Christian Dvorak, Alex Goligoski.
    15:57 Pavel BUČNĚVIČ - 2:0
     
    15:57
    Rangers právě vstřelili branku!
    Jezdci odskakují do dvoubrankového náskoku! Nieves vybojoval puk ve vlastním pásmu a předal ho Ryanu McDonaghovi, jenž rychle založil protiútok dlouhou nahrávkou na PAVLA BUČNĚVIČE. Ten z levého mantinelu parádně vypálil přes Hjalmarssona a kotouč se od vzdálenější tyče odrazil za brankovou čáru. Asistence: Ryan McDonagh, Cristoval Nieves.
    07:55 Chris KREIDER - 1:0
     
    07:55
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí tým jde do vedení! Clendening měl problémy s rozehrávkou a Stepan ve středním pásmu o kotouč přišel. Následovala Zibanejadova přihrávka na Zuccarrela, jenž byl Clendeningem vytlačený ze střeleckého úhlu, ale parádní zadovkou našel CHRISE KREIDERA a ten zblízka uklidil puk k zcela volné vzdálenější tyči. Asistence: Mats Zuccarello, Mika Zibanejad.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 8. Kreider (Zuccarello, Zibanejad), 16. Bučněvič (McDonagh, Nieves), 26. Grabner (Nieves, Bučněvič), 34. Bučněvič (Nieves), 60. Grabner – 26. Duclair (Dvorak, Goligoski), 44. Keller (Ekman-Larsson, Domi)


    New York Rangers: Pavelec (H. Lundqvist) – Br. Smith, McDonagh (C), Holden, Skjei, Shattenkirk, M. Staal (A) – J. T. Miller, Zibanejad, Rick Nash (A) – Fast, K. Hayes, Vesey – Zuccarello, Desharnais, Kreider – Bučněvič, Nieves, Grabner.
    Arizona Coyotes: Hill (Domingue) – Demers, Ekman-Larsson (A), L. Schenn (A), Goligoski (A), Hjalmarsson, Clendening – Keller, Stepan, Domi – Rieder, Dvorak, Kempe – Duclair, Richardson, Martinook – Fischer, Cousins, Perlini.

    Rozhodčí: Joannette, Meier – Racicot, Mach

    Diváci: 18 006
    bahis siteleri