Montreal – NY Rangers 5:4 (kon.) | Florida – Detroit 2:3 (0:1 po s.n.) | Tampa – Anaheim 1:4 (kon.)
Boston – Los Angeles 1:2 (po pr.) | New Jersey – Arizona 4:3 (kon.) | Toronto – Philadelphia 2:4 (kon.)
Nashville – NY Islanders 2:6 (kon.) | Minnesota – Pittsburgh 2:1 (kon.) | St. Louis – Columbus 4:1 (kon.)
Colorado – Chicago 6:3 (kon.) | Edmonton – Washington 2:5 (kon.) | Carolina – Anaheim 3:4 (0:1 po s.n.)
konec
Montreal Canadiens
5:4 (3:0, 1:2, 1:2)
New York Rangers
Neděle 29.10.2017, 01:00 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Phillip DANAULT- 5:4
     
    49:37
    Montreal právě vstřelil branku!
    Bleskurychlá odpověď od domácího týmu! Davidson vypálil od levého mantinu jeho střelu vyrazil Pavelec pouze před sebe, kde stál volný PHILLIP DANAULT, který přidal svůj druhý gól v zápase! Asistence: Brandon Davidson, Andrew Shaw.
    47:00 Brady SKJEI - 4:4
     
    47:00
    Rangers právě vstřelili branku!
    Rangers vyrovnávají! BRADY SKJEI napřáhl od modré a trefil před brankou postaveného Plekance, který tečovat střelu , která by pravděpodobně mířila mimo do branky! Jezdci sklízí ovoce za zvýšenou aktivitu! Asistence. Kevin Shattenkirk, David Desharnais.
    42:25 Mika ZIBANEJAD - 4:3
     
    42:25
    Rangers právě vstřelili branku!
    Rangers po krásně kombinaci snižují do prázdné branky! Nash vykroužil s pukem do středu třetiny nabídl ho McDonaghovi, který nezazmatkoval a skvělou přihrávkou poslal kotouč na volnéhu MIKU ZIBANEJADA, který uklidil kotouč do prázdné branky! Asistence: Ryan McDonagh, Rick Nash.
    34:38 Max PACIORETTY - 4:2
     
    34:38
    Montreal právě vstřelil branku!
    Montreal si vede dvoubrankové vedení zpět! Puk nejprve poskakoval v brankovišti Pavelce, tam ho Danault vyškrábl na volného Webera, jeho prudkou střelu Pavelec neudržel a volný puk do branky doklepl MAX PACIORETTY! Asistence: Shea Weber, Phillip Danault.
    32:20 Rick NASH - 3:2
     
    32:20
    Rangers právě vstřelili branku!
    Rangers snižují na rozdíl jediné branky! Nash s Millerem ujíždeli 2 na 1, puk skončil za brankou a dostal se k RICKU NASHOVI který ho kolem druhé tyče zasunul do odkryté branky dezorientovaného Price! Asistence: J. T. Miller , Mika Zibanejad .
    22:21 Pavel BUČNĚVIČ - 3:1
     
    22:21
    Rangers právě vstřelili branku!
    Bleskurychle využitá přesilovka a Rangers jsou zpátky ve hře! Nash zaclonil Priceovi a tvrdá rána na první tyč od modré čáry z hole PAVLA BUČNĚVIČE skončila v síti! Asistence: Kevin Shattenkirk
    13:15 Phillip DANAULT - 3:0
     
    13:15
    Montreal právě vstřelil branku!
    Zdá se že Montreal protrhl střeleckou smůlu a přidává další gól! Habs riskantně rozehráli, ale dostali se do přečíslení 2 na 1! Andrew Shaw vypálil chytře po zemi, jeho střelu Pavelec vyrazil pouze před sebe, kde puk do prázdné branky dorazil PHILLIP DANAULT! Asistence: Andrew Shaw , Shea Weber.
    11:09 Alex GALCHENYUK - 2:0
     
    11:09
    Montreal právě vstřelil branku!
    Montreal do dnešního zápasu doslova vlétl! Gallagher s Danaultem vybojovali puk za brankou Pavelce, Brendan Gallagher vyjel s kotoučem před branku, předložil ho na druhou tyč, kde stál osamocený ALEX GALCHENYUK, který uklidil kotouč do prázdné branky! Asistence: Brendan Gallagher, Phillip Danault .
    07:51 Paul BYRON - 1:0
     
    07:51
    Montreal právě vstřelil branku!
    Montreal se ujímá vedení! Habs těží ze svého tlaku! Jonathan Drouin měl puk na levém mantinelu a přesnou nahrávkou našel mezi kruhy postaveného PAULA BYRONA, který přesnou ranou zápěstím nedal Pavelcovi šanci! Asistence: Jonathan Drouin

    Veronika Loudová

    Branky a nahrávky: 8. Byron (Drouin), 12. Galchenyuk (Gallagher, Danault), 14. Danault (A. Shaw, S. Weber), 35. Pacioretty (S. Weber, Danault), 50. Danault (Davidson, A. Shaw) – 23. Bučněvič (Shattenkirk), 33. Rick Nash (J. T. Miller, Zibanejad), 43. Zibanejad (McDonagh, Rick Nash), 47. Skjei (Shattenkirk, Desharnais)


    Montreal Canadiens: Price (Montoya) – Mete, S. Weber, Davidson, Petry, Alzner, Jo. Benn – Lehkonen, Drouin, Byron – Pacioretty, Danault, A. Shaw – Hudon, Plekanec, Gallagher – Galchenyuk, McCarron, T. Mitchell.
    New York Rangers: Pavelec (H. Lundqvist) – McDonagh, Br. Smith, M. Staal, Shattenkirk, Skjei, Holden – Rick Nash, Zibanejad, J. T. Miller – Kreider, Desharnais, Zuccarello – Vesey, K. Hayes, Fast – Grabner, Nieves, Bučněvič.

    Rozhodčí: Nicholson, StLaurent – Barton, Berg

    Diváci: 21 302
    bahis siteleri