Montreal – NY Rangers 5:4 (kon.) | Florida – Detroit 2:3 (0:1 po s.n.) | Tampa – Anaheim 1:4 (kon.)
Boston – Los Angeles 1:2 (po pr.) | New Jersey – Arizona 4:3 (kon.) | Toronto – Philadelphia 2:4 (kon.)
Nashville – NY Islanders 2:6 (kon.) | Minnesota – Pittsburgh 2:1 (kon.) | St. Louis – Columbus 4:1 (kon.)
Colorado – Chicago 6:3 (kon.) | Edmonton – Washington 2:5 (kon.) | Carolina – Anaheim 3:4 (0:1 po s.n.)
konec
Toronto Maple Leafs
2:4 (1:2, 1:2, 0:0)
Philadelphia Flyers
Neděle 29.10.2017, 01:10 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    35:20 Claude GIROUX - 2:4
     
    35:20
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Voráček našel na levém křídle CLAUDA GIROUXE, ten se zbavil Kadriho a před Hainseym poslal puk z levého kruhu do pravého horního rohu domácí branky. Tohle ale není chyba Andersena. Asistence: Jakub Voráček.
    33:07 Nazem KADRI - 2:3
     
    33:07
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Brown velice dobře clonil před Elliottem. Poté vyslal jeden z domácích hráčů tvrdou střelu na hostujícího brankáře. Hainseyho pokus vyrazil Elliott před zmiňovaného Browna, poté protlačil puk rybičkou u levé tyče do sítě NAZEM KADRI. Asistence: Connor Brown, Ron Hainsey.
    31:03 Valtteri FILPPULA - 1:3
     
    31:03
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Naprosto jednoduše se puk dostal na levý kruh, kde VALTTERI FILPPULA poslal puk s hokejkou na levou stranu před Brownem a přes Riellyho nad levé rameno Andersena do pravého horního rohu domácí branky. Asistence: Travis Konecny, Shayne Gostisbehere.
    18:38 Jakub VORÁČEK - 1:2
     
    18:38
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Gudas nefauloval podle rozhodčích ve středním pásmu. A tak vzal puk JAKUB VORÁČEK natlačil se před Riellyho, který ještě skákal rybičku, nicméně i tak si sjel český hráč na střed a po zemi mezi nohama Andersena dává z pohledu Flyers na 2:1. Asistence: Radko Gudas, Sean Couturier.
    12:06 Brandon MANNING - 1:1
     
    12:06
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    První větší akce Flyers a je to 1:1. Hosté předvedli vynikající pohyb před Andersenem. Laughton poslal puk z pravého kruhu na najíždějícího BRANDONA MANNINGA do druhé vlny a ten mezi pravou rukou a tělem domácího brankáře srovnal na 1:1. Asistence: Scott Laughton, Taylor Leier.
    09:07 Nazem KADRI - 1:0
     
    09:07
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Matthews nabral parádní rychlost na levém křídle, přebruslil Provorova a naservíroval puk do druhé vlny na NAZEMA KADRIHO, jenž tvrdou střelou z jedničky ke vzdálenější tyči překonal Elliota, ten neměl moc šancí na adekvátní zásah. Asistence: Austin Matthews, Josh Leivo.

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 10. Kadri (Matthews, Leivo), 34. Kadri (Co. Brown, Hainsey) – 13. Manning (Laughton, Leier), 19. Voráček (Gudas, Couturier), 32. Filppula (Konecny, Gostisbehere), 36. Giroux (Voráček)


    Toronto Maple Leafs: Andersen (McElhinney) – Rielly (A), Hainsey, Gardiner, N. Zajcev, Borgman, R. Polák – Hyman, Matthews, W. Nylander – Marleau, Bozak (A), Marner – Komarov (A), Kadri, Co. Brown – Leivo, D. Moore, Kapanen.
    Philadelphia Flyers: Elliott (Neuvirth) – Provorov, Gostisbehere, Manning, Gudas, Sanheim, Hägg – Giroux (C), Couturier, Voráček – Weal, Filppula, Simmonds (A) – Read, Lehterä, Konecny – Leier, Laughton, M. Raffl.
    bahis siteleri