Montreal – NY Rangers 5:4 (kon.) | Florida – Detroit 2:3 (0:1 po s.n.) | Tampa – Anaheim 1:4 (kon.)
Boston – Los Angeles 1:2 (po pr.) | New Jersey – Arizona 4:3 (kon.) | Toronto – Philadelphia 2:4 (kon.)
Nashville – NY Islanders 2:6 (kon.) | Minnesota – Pittsburgh 2:1 (kon.) | St. Louis – Columbus 4:1 (kon.)
Colorado – Chicago 6:3 (kon.) | Edmonton – Washington 2:5 (kon.) | Carolina – Anaheim 3:4 (0:1 po s.n.)
konec
Colorado Avalanche
6:3 (3:0, 2:2, 1:1)
Chicago Blackhawks
Neděle 29.10.2017, 02:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:05 Ryan HARTMAN - 6:3
     
    55:05
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Že bychom tu ještě měli závěrečné napětí? Jonathan Bernier měl dlouho puk pod kontrolou. Vypadalo to, že ho zalehl v pohodě na brankovišti. Jenže potom kotouč někde dokázal vyšťourat aktivní RYAN HARTMAN, jenž přidává třetí zásah pro Chicago Blackhawks. Do konce třetí třetiny zbývá necelých pět minut a Avalanche stále vedou o tři zásahy. Nic ale není nemožné, tak uvidíme, co ještě hosté předvedou. Asistence: Tommy Wingels, Lance Bouma.
    48:45 Rocco GRIMALDI - 6:2
     
    48:45
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Vypadá to, že dnes se drama konat v Pepsi Center nebude. Tohle domácí hráči sehráli ukázkově. Nejdříve na modrou čáru dostal puk obránce Johnson, který vypálil z dálky. Jeho střela by možná samotná do sítě nezapadla, ale ještě ji tečoval dobře připravený ROCCO GRIMALDI. Crawford nestihl reagovat na změnu směru kotouče, takže není divu, že inkasoval. Pro Grimaldiho se jedná o první branku tohoto ročníku. Asistence: Erik Johnson, Sven Andrighetto.
    34:05 Arťom ANISIMOV - 5:2
     
    34:05
    Chicago právě vstřelilo branku!
    No tak se podívejme, před koncem druhé třetiny tu máme druhou trefu Chicaga, které se dostává výsledkově zpátky do zápasu. Přestože ještě stále prohrává o tři zásahy. ARŤOM ANISIMOV dostal na pravou stranu pěknou přihrávku od DeBrincata. Následně si šikovný forvard Blackhawks srovnal puk na hokejce a pohledně prostřelil Jonathan Berniera. U této trefy asistoval také Michal Kempný, pro nějž se jedná o druhý bod v zápase. Asistence: Alex DeBrincat, Michal Kempný.
    27:53 Nick SCHMALTZ - 5:1
     
    27:53
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté přeci jen dokázali najít rychlou odpověď na domácí trefy. Sice to bylo hodně kostrbatým způsobem, ale branka pochopitelně platí. Český obránce Michal Kempný napřáhl od modré čáry. Jeho tvrdou peckou tečoval těsně před zraky Jonathana Berniera NICK SCHMALTZ, jenž Blackhawks dodává naději na to, že mohou s výsledkem něco udělat. I tak ale Chicago musí ještě herně hodně přidat. Asistence: Michal Kempný, John Hayden.
    26:44 Sven ANDRIGHETTO - 5:0
     
    26:44
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Jednoznačný průběh zápasu v Coloradu pokračuje. Sotva skončila komerční přestávka, přidávají domácí hokejisté do sítě Chicaga pátý zásah. Avalanche vyhráli vhazování a z dálky se vůbec neostýchal vypálit hráč Colorada SVEN ANDRIGHETTO. Gólman Hawks toho pravděpodobně moc neviděl, protože na zakončení nestačil reagovat. A dá se očekávat, že po tomto inkasování už bude střídat. Uvidíme, co nás čeká dále. Asistence: Rocco Grimaldi, Tyson Barrie.
    22:56 Nathan MACKINNON - 4:0
     
    22:56
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tohle vypadá na zápas NATHANA MACKINNONA. Nejen, že kanadský útočník ve službách Colorada zářil během úvodní třetiny, on si formu přenesl také do té druhé. Ani tentokrát se nejednalo o žádnou náhodou trefu, naopak. MacKinnonovi kotouč na hokejku před polovinu prázdné branky ukázkově předložil kapitán Gabriel Landeskog. A brankář Forsberg už to prakticky neměl šanci stihnout. Avalanche tedy vedou 4:0 a Chicago se bude muset rychle vzchopit. Asistence: Gabriel Landeskog, Mikko Rantanen.
    19:56 Mikko RANTANEN - 3:0
     
    19:56
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Moc času do konce první třetiny sice už domácí hokejisté neměli, přesto se ještě jednou prosazují a odskakují tím pádem na rozdíl tří branek. Gólman Forsberg sice napoprvé ještě puk vyrazil z brankoviště pryč. Jenže potom se k další dorážce dostal mladík MIKKO RANTANEN, jenž udeřil do kotouče přesně a mohl slavit svou druhou trefu v zápase. Zároveň se jedná o dnešní druhý přesilovkový gól Colorada. Hodně povedená třetina domácích, o tom není pochyb. Bez asistence.
    15:20 Nathan MACKINNON - 2:0
     
    15:20
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Chcete vědět, kdo je hvězdou první třetiny? Bezpochyby domácí útočník NATHAN MACKINNON! Ten nejdříve přihrál na úvodní gól Rantanenovi, načež si vytvořil hned několik dobrých příležitostí. A nyní je za snahu odměněn dokonce vstřelenou brankou. Puk mu z protiútoku ukázkově na hokejku předložil spoluhráč Kerfoot. A MacKinnon poté z prostoru mezi kruhy bezchybně prostřelil Forsberga ve svatyni Chicaga. Pohledný zásah a hlavně pěkná hokejová akce. Šlo ještě o gól v přesilovce. Avalanche tak před koncem úvodní periody vedou o dvě trefy. Asistence: Alexander Kerfoot.
    03:24 Mikko RANTANEN - 1:0
     
    03:24
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Při oslabení Avalanche neinkasovali, hned poté se navíc vydali do protiútoku, což jim přineslo ovoce. Moc pěknou a povedenou práci předvedl za brankou brankáře Forsberga Nathan MacKinnon, který nic neuspěchal. Počkal si, až mu před brankoviště dojede finský spoluhráč MIKKO RANTANEN. Ten se uvolnil, nastavil hokejku, pak už na ní měl od MacKinnona připravený kotouč. Načež zakončením z první otevřel skóre tohoto zápasu. Colorado jde tedy rychle do trháku a uvidíme, co na to Blackhawks. Asistence: Nathan MacKinnon.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 4. Rantanen (MacKinnon), 16. MacKinnon (Kerfoot), 20. Rantanen, 23. MacKinnon (Landeskog, Rantanen), 27. Andrighetto (Grimaldi, Barrie), 49. Grimaldi (E. Johnson, Andrighetto) – 28. Schmaltz (Kempný, Hayden), 35. Anisimov (DeBrincat, Kempný), 56. Hartman (Wingels, Bouma)


    Colorado Avalanche: J. Bernier (Varlamov) – E. Johnson, A. Lindholm, Barrie, Barberio, Mironov, Nemeth – Andrighetto, MacKinnon, Rantanen – Landeskog, Duchene, Jakupov – Nieto, Söderberg, Comeau – Greer, Kerfoot, Grimaldi.
    Chicago Blackhawks: A. Forsberg (27. Crawford) – Keith, Rutta, Forsling, Seabrook, Kempný, Franson – Saad, J. Toews, DeBrincat – Pánik, Schmaltz, P. Kane – Sharp, Anisimov, Hayden – Bouma, Wingels, Hartman.

    Rozhodčí: Sutherland, StPierre – Daisy, Devorski

    Diváci: 17 360
    bahis siteleri