Třinec – Pardubice 3:2 (2:1 po s.n.) | Mladá Boleslav – Sparta 1:4 (kon.) | Litvínov – Vítkovice 2:1 (po pr.)
Mountfield HK – Jihlava 5:2 (kon.) | Olomouc – Kometa Brno 3:2 (po pr.) | Liberec – Plzeň 2:5 (kon.)
po s.n. (2:1)
HC Oceláři Třinec
3:2 (1:0, 1:1, 0:1 - 0:0)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 24.11.2017, 17:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 200) • Tipsport extraliga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    Martin RŮŽIČKA - 3:2
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Oceláři Třinec.
    V sedmé sérii samostatných nájezdů rozhodl Martin Růžička, který bekhendovým blafákem překonal brankáře Kacetla!
     
    64:21
    Velké zákroky Ondřeje Kacetla! Hostující brankář stál proti trojici střel domácích hráčů, všechny ale dokázal zlikvidovat! Do konce třinecké přesilovky chybí osm vteřin.
     
    62:29
    Doudera dvakrát hledal Růžičku, dvakrát nepřesně. Martin Růžička se proto rozhodl pro individuální akci, při které však byl faulován Rostislavem Maroszem. Přesilovka pro Oceláře.
     
    58:01
    To se zase nelíbilo hlavnímu sudímu, který bude vylučovat. Na trestnou lavici usedá Marek Trončinský, který to přehnal s důrazem a je vyloučen na dvě minuty za hrubost. Rákos i Trončinský navíc obdrželi po menším trestu za vzájemnou potyčku, Oceláři mají k dispozici přesilovku.
    55:24 Jacob CARDWELL - 2:2
     
    55:24
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo se velmi rychle vrátilo do blízkosti Hrubcovy branky, výhodu jednoho hráče v poli nakonec přetavilo ve vyrovnávající branku! JACOB CARDWELL dostal nabito na modrou čáru, střelou z první trefil horní roh Hrubcovy branky! Asistence: Marek Trončinský.
     
    54:34
    V rohu třinecké třetiny zůstal ležet jeden z hostujících hráčů, jehož obličej svou holí zasáhl Milan Doudera. Třinecký obránce vyfasoval čtyřminutový trest.
     
    50:26
    Početní výhoda pro Dynamo, pronikajícího Petra Sýkoru nedovoleně zastavil Bohumil Jank. Dvě minuty, hákování.
     
    41:55
    Třetí přesilovka pro Oceláře, Rhett Holland v rohu kluziště podrazil Rákose.
     
    37:37
    Tlak domácích na chvíli opadne, na trestnou lavici totiž usedá Marian Adámek, který ve středním pásmu podrazil pronikajícího soupeře. Komerční přestávka.
     
    36:12
    Hráči s drakem na hrudi to nakonec udělali velmi dobře, Tomáš Linhart mohl pálit z velmi výhodné pozice! Třinecký obránce mířil mezi Kacetlovy betony, mezírku ale nenašel.
    30:36 Ján SÝKORA - 2:1
     
    30:36
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Slezané se sice v oslabení ubránili, poté se jim ale nepovedlo dostat kotouč z vlastní třetiny a Dynamo trestá. Puk se po nepřehledné situaci dostal ke hrazení, odtud Sacha Treille našel v mezikruží stojícího JÁNA SÝKORU! Slovenský útočník nedal Hrubcovi sebemenší šanci! Asistence: Sacha Treille.
     
    28:22
    Oceláři nezvládli buly ve vlastním pásmu, Martin Růžička proto musí odpykat dvouminutový trest.
     
    25:28
    A pro Dynamo mohlo být ještě hůře! Martin Růžička vyslal do sóla Daniela Rákose, ten ale Kacetla svým bekhendovým blafákem nepřelstil!
    24:49 David CIENCIALA - 2:0
     
    24:49
    Třinec právě vstřelil branku!
    Druhá přesilovka domácích, druhý kotouč v Kacetlově síti! DAVID CIENCIALA si sebral kotouč u pravého hrazení, popojel si blíž ke Kacetlově brance a střelou ze zápěstí našel skulinku v postavení hostujícího brankáře! Asistence: Jakub Petružálek, Jiří Polanský.
     
    23:33
    Daniel Rákos se snažil dostat ke kotouči v rohu hostujícího pásma, v jeho obličeji ale přistála hokejka Tye Wisharta. Početní výhoda pro domácí
     
    19:09
    Petr Sýkora nejprve zblokoval Musilovu střelu od modré, sám se pak vydal do samostatného úniku! Sýkoru stíhali dva obránci Ocelářů, hostující útočník pálil po kličce na pravou stranu. Hrubec byl připraven!
     
    15:29
    První přesilovka pro Dynamo, na trestnou lavici usedá David Cienciala, který se provinil sekáním.
     
    09:58
    Martin Růžička měl na holi druhou branku utkání! Třinecký kanonýr se s Aronem Chmielewskim dostal do přečíslení dvou proti jednomu, polský útočník vše vyřešil tak, že Růžička mohl pálit do odkryté branky! Kacetl se ale výborně přemístil a betonem zastavil kotouč před brankovou čárou!
    04:44 Martin RŮŽIČKA - 1:0
     
    04:44
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hráči s drakem na hrudi se rychle vrátili do útočné třetiny, svůj tlak nakonec přetavili v úvodní trefu! Milan Mikulík nejprve nezvládl první přihrávku, po kontaktu s protihráčem se navíc svalil na led. Mikulík ale vše zvládl, poslal přesný pas pro MARTINA RŮŽIČKU, který bombou z první trefil horní roh Kacetlovy branky! Asistence: Milan Mikulík, Daniel Rákos.
     
    03:58
    První přesilovka zápasu, k dispozici ji budou mít Oceláři. David Tomášek holí zasáhl obličej jednoho z protihráčů, odpyká si proto dvě minuty.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 5. Martin Růžička (Mikulík, Rákos), 25. Cienciala (Petružálek, Polanský), rozh. náj. Martin Růžička – 31. J. Sýkora (Treille), 56. Cardwell (Trončinský)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Martin Růžička (TRI)
    0:0   Petr Sýkora (PCE)
    2. série:
    1:0   Zbyněk Irgl (TRI)
    1:0   David Tomášek (PCE)
    3. série:
    1:0   Jakub Petružálek (TRI)
    1:0   Ján Sýkora (PCE)
    4. série:
    1:0   Jiří Polanský (TRI)
    1:0   Marek Trončinský (PCE)
    5. série:
    1:0   Ondřej Kovařčík (TRI)
    1:1   Rostislav Marosz (PCE)
    6. série:
    1:1   Rostislav Marosz (PCE)
    1:1   Zbyněk Irgl (TRI)
    7. série:
    1:1   Sacha Treille (PCE)
    2:1   Martin Růžička (TRI)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – M. Doudera (A), D. Musil, Linhart, Jank, L. Kovář, Adámek – Rákos, Marcinko (A), Martin Růžička (C) – Cienciala, Mikulík, Petružálek – Adamský, Polanský, Irgl – Chmielewski, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Kofroň.
    HC Dynamo Pardubice: Kacetl (Martin Růžička) – Čáslava (C), Trončinský (A), Wishart, Cardwell, Mojžíš, Holland, Ščotka – Panna, Marosz, P. Sýkora (A) – Treille, Tomášek, Perret – Beran, Dušek, J. Sýkora – Vondráček, Poulíček, M. Kaut.

    Rozhodčí: René Hradil, Zbyněk Kubičík – Jiří Ganger, Václav Hanzlík

    Diváci: 4 216
    bahis siteleri