Orange 20 – Trenčín 2:4 (kon.) | Košice – Nové Zámky 7:0 (kon.)
konec
HC Košice
7:0 (3:0, 2:0, 2:0)
HC MIKRON Nové Zámky
sk Úterý 28.11.2017, 17:30 • Steel Aréna • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:45
    Košice dali gól!
    Demolácia Nových Zámkov stále pokračuje. Pacan si všimol medzi kruhmi voľného LADISLAVA NAGYA, ktorý si spracoval puk na bekhendovej strane, prehodil si na forhend, čím si aj položil Kováča a následne zakončil do odkrytej brány!
    Asistencie: David Pacan, Gabriel Spilar.
     
    41:45
    Košice dali gól!
    Košičania pribíjajú v poradí šiesty klinec do súperovej rakvy. DÁVID ŠOLTÉS si prevzal puk na modrej čiare, dostal sa invidiuálne medzi kruhy, uvoľnil sa a švihom zakončil k žrdi!
    Bez asistencie.
     
    28:29
    Košice dali gól!
    Domáci sa radujú z ďalšieho gólu. Hovorka sa v obrannom pásme otočil smerom do hry a perfektne vysunul po osi ihriska do úniku JAKUBA SUJU, ktorý si iba vychutnal bekhendovým blafákom gólmana Kováča a zakončil.
    Asistencie: Marek Hovorka, Blake Kessel.
     
    20:56
    Košice dali gól!
    Košice aj v druhej tretine roztáčajú svoj gólostroj. Spilar posunul puk Pacanovi na pravé krídlo. Následne sa mu medzi kruhmi ukázal úplne voľný LADISLAV NAGY, ktorý si iba spracoval prihrávku a pohodlným blafákom prekonal Kováča.
    Asistencie: David Pacan, Gabriel Spilar.
     
    13:05
    Košice dali gól!
    Košice už odskakujú súperovi na rozdiel triedy. Najprv mal obrovskú šancu Hričina, ktorý vystrelil spomedzi kruhov, no Foltán dokázal puk zachytiť. Hráč Nových Zámkov následne prihral presne na hokejku JERE PULLIHO, ktorý presne namieril k ľavej žrdi!
    Asistencie: Peter Boltun, Tomáš Hričina.
     
    04:16
    Košice dali gól!
    Oceliari to rozbiehajú vo veľkom! TOMÁŠ KLÍMA si spracoval puk medzi kruhmi, štýlovo obišiel Plašila, šiel sám na Foltána a prekonal ho jednoduchým blafákom bekhendom!
    Asistencie: Dávid Šoltés, Peter Boltun.
     
    02:20
    Košice dali gól!
    Oceliari idú do vedenia! Od modrej čiary šikovne vystrelil po buly Kessel. Jeho strelu švihom tečoval MAREK HOVORKA a Foltánovi puk prepadol!
    Asistencia: Blake Kessel.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 3. Hovorka (Kessel), 5. Klíma (Šoltés, Boltun), 14. Pulli (Boltun, Hričina), 21. Nagy (Pacan, Spilar), 29. Suja (Hovorka, Kessel), 42. Šoltés, 50. Nagy (Pacan, Spilar)


    HC Košice: Škorvánek (Habal) – Matejka, Kessel, Šedivý, Dudáš, Bača, Pulli, Michalčin – Suja (A), Hovorka (A), Kafka – Nagy (C), Pacan, Spilar – Šoltés, Boltun, Hričina – Petráš, Vrábeľ, Klíma
    HC MIKRON Nové Zámky: Foltán (14. Kováč) – Salija (A), Plašil, M. Jass, Novák, Hruška, Šimek, Trška, Látal – Cetkovský (C), Novotný (A), Zbořil – Dubec, Škoda, Fábry – Lantoši, Šimun, Varga – K. Jass, Rehák, Štumpf

    Rozhodčí: Stano, Snášel – Stanzel, Smrek
    bahis siteleri