Everton – Chelsea 0:0 (kon.) | Brighton – Watford 1:0 (kon.) | Manchester City – Bournemouth 4:0 (kon.)
Southampton – Huddersfield Town 1:1 (kon.) | Stoke – West Brom 3:1 (kon.) | Swansea – Crystal Palace 1:1 (kon.)
West Ham – Newcastle 2:3 (kon.) | Burnley – Tottenham 0:3 (kon.) | Leicester – Manchester Utd. 2:2 (kon.)
konec
Swansea City
1:1 (0:0)
Crystal Palace FC
Sobota 23.12.2017, 16:00 • Liberty Stadium, Swansea • Anglická Premier League • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Děkuji Vám za pozornost a u dalších online přenosů se budu zase někdy příště těšit na počtenou. (18:02:40)
     
    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 3:4. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 13:11.
     
    Z něj ale už nic domácí vytěžit nedokázali, načež hlavní sudí zápas ukončil, oba celky si z něj, dle mého názoru spravedlivě, odnáší po bodu. Sledovali jsme vyrovnaný souboj, během jehož průběhu měli domácí optickou převahu, konečná fáze jejich akcí ale vázla. Naopak Orli na své šance trpělivě čekali a když už se vrhli na útočnou polovinu, stálo to za to. V prvním poločase si Crystal Palace vytvořilo dvě zajímavé možnosti, Townsenda ale vychytal Fabiański a Loftus-Cheek mířil o vlásek mimo. Ve druhé půli se hosté dostali do vedení zásluhou proměněné penalty Luky Milivojeviće, The Swans ale přeci jen dokázali vyrovnat, když se ranou z uctivé vzdálenosti prosadil Jordan Ayew.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Volného balonu se ve středu hřiště ujal Sam Clucas, který se přes van Aanholta dostal až k centru, a ještě pro své spoluhráče stačil vybojovat kop od rohového praporku.
     
    90+3
    Alfie Mawson zvedl hlavu a všiml si na pravém křídle volného Dyera. Ten sice dlouhý balon nedokázal doběhnout, ovšem i tak si z ochozů Liberty Stadium vysloužil hlasitý potlesk, jeho nasazení v dnešním mači je opravdu obrovské.
     
    90+2
    Vše nasvědčuje tomu, že snahu s remízovým stavem ještě něco udělat budou mít domácí fotbalisté. Nathan Dyer vyslal do vápna zajímavý centr, se kterým si Speroni neporadil ideálně, jeho zaváhání ale napravil Tomkins.
     
    90+1
    Nad rámec základní hrací doby se bude nastavovat pět minut. Dočkáme se ještě nějaké branky, nebo si oba celky po závěrečném hvizdu rozdělí bod za nerozhodný výsledek?
     
    90
    Rozehrávky standardní situace z levé strany se ujal sám faulovaný Patrick van Aanholt. Na jeho načechraný centr si v pokutovém území naskočil Tomkins, hlavičkoval ale v záklonu, a jeho pokus tak Fabiańského výrazněji neprověřil.
     
    89
    Střídání v týmu Swansea City: ze hřiště odchází Roque Mesa, přichází Jay Fulton.
     
    88
    Po faulu na van Aanholta se musí hra na pár okamžiků přerušit, o pár metrů vedle totiž zůstává na trávníku ležet Roque Mesa. Situace si žádá ošetření, jeden ze zdravotníků směrem ke střídačce signalizuje, že španělský záložník bude muset vystřídat.
     
    87
    Hosté zahrávali rohový kop, centrovaný balon přistál přesně na hlavě jejich kapitána Danna, jenž jej vracel do malého vápna, tam si ale nejlépe ze všech počínal připravený brankář Fabiański.
     
    86
    Míč se šťastně odrazil k Wilfriedu Zahovi, který kličkou a la Zidane ošálil napadajícího Fernándeze, jeho střelecký pokus ale skončil pouze na zádech blokujícího Alfieho Mawsona.
     
    85
    Střídání v týmu Crystal Palace FC: ze hřiště odchází Andros Townsend, přichází Patrick van Aanholt.
     
    85
    Drobného zaváhání se dopustil Martin Olsson, díky čemuž mohl Zaha vyslat na zteč rozběhnutého Bakaryho Saka. To se také stalo, střídajícího útočníka Crystal Palace ale stačil zastavit Mesa, který dostává žlutou kartu.
     
    84
    Hodgsonovu družinu vyrovnávací branka určitě zaskočila, na jejím herním projevu v posledních okamžicích je to znát. Naopak domácí jsou pochopitelně na koni a s vyrovnaným stavem se nehodlají spokojit.
     
    82
    Andros Townsend naznačil kličku doprava, poté se ale vydal na opačnou stranu, díky čemuž za sebou nechal Olssona. Anglický záložník si navedl balon na silnější levačku a ze střední vzdálenosti prověřil Fabiańského, ten ale bez vážnějších potíží zasáhl.
     
    81
    Krátce poté, co na hřiště dorazil Bakary Sako, poslal Leon Britton svléknout Renata Sanchese s Oliverem McBurniem, vyrovnávací trefa Jordana Ayewa ale jeho plány změnila. Naughton střídání proběhlo z čistě zdravotních důvodů.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 77. J. Ayew (T. Carroll) – 59. Milivojević (pen.)

    Karty:   32. F. Fernández (SWN), 85. Mesa (SWN) – 34. Zaha (CRP), 51. McArthur (CRP), 62. Milivojević (CRP)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 3:4. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 13:11.
    Swansea City: Fabiański – Naughton (80. Rangel), F. Fernández (C), Mawson, M. Olsson – T. Carroll, Mesa (89. Fulton), Clucas – L. Narsingh (66. J. Ayew), T. Abraham, Dyer.
    Náhradníci: Nordfeldt – van der Hoorn, Rangel, J. Ayew, Sanches, Fulton, McBurnie.

    Crystal Palace FC: Speroni – Kelly, Dann (C), Tomkins, Schlupp – Milivojević, McArthur, Cabaye (76. Sako) – Loftus-Cheek, Zaha, Townsend (85. van Aanholt).
    Náhradníci: Hennessey – van Aanholt, Fosu-Mensah, Souaré, Riedewald, Puncheon, Sako.

    Rozhodčí: Craig Pawson – Lee Betts, Richard West

    Diváci: 20 354
    bahis siteleri