Riga – Mountfield HK 1:4 (kon.) | Davos – Hämeenlinna 4:2 (kon.)
konec
Dinamo Riga
1:4 (1:1, 0:1, 0:2)
Mountfield HK
Pátek 29.12.2017, 15:10 • Vaillant Arena, Davos • Spengler Cup • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (17:20:54)
     
    Střely na branku: 20 – 27
     
    Je konec! Hradec Králové zvládl čtvrtfinálové utkání s Dinamem Riga a postupuje do semifinále letošního Spengler Cupu! Hradec se v první třetině ujal vedení díky brance Jaroslava Bednáře! Těsně před přestávkou však dokázal vyrovnat Mikelis Redlihs ! Ve druhé třetině byl Hradec mnohem aktivnějším celkem a zásluhou Radka Smoleňáka si vzal zpět ztracené vedení! V prvních deseti minutách třetí třetiny se Dinamo hnalo za vyrovnáním, ale obrana Hradce podala parádní výkon. Poté se navíc prosadil Petr Koukal a o vítězi bylo prakticky rozhodnuto! V závěru utkání ještě přidal gól do prázdné branky Bedřich Köhler .
     
    Konec zápasu.
     
    59:33
    Cingel napadal soupeře v obranném pásmu a donutil jej k nepřesné přihrávce. Dinamo musí opustit předbrankový prostor.
     
    59:03
    V závěrečné minutě dnešního čtvrtfinále ještě hokejisté Hradce vyhodili puk přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Vhazovat se bude před Rybárem.
    58:31 Bedřich KÖHLER - 1:4
     
    58:31
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec definitivně rozhoduje o svém postupu! Dinamo se rozhodlo odvolat brankáře! Hráči Hradce Králové však vybojovali puk a BEDŘICH KÖHLER jej po přihrávce před branku uklidil do sítě! Asistence: Jaroslav Bednář.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:20
    Ani Hradec Králové se zatím v přesilové hře neusadil před brankou svého soupeře. Hokejisté Dinama však nemohou projít přes pozornou obranu.
     
    56:51
    A přesilovku si navíc zahraje i Hradec! Karl Stollery vyfasoval dvě minuty za hákování!
     
    56:40
    Hradec Králové hraje v plném počtu.
     
    56:10
    A další skvělý zásah Hradce v defenzivní činnosti. Početná skupinka českých příznivců si závěrečné minuty utkání vyloženě užívá.
     
    55:42
    Hráči českého celku znovu vybojovali puk ve vlastní třetině a bez váhání jej vyhodili přes celé kluziště. Pro Hradec už to vypadá opravdu nadějně.
     
    55:10
    Krišjanis Redlihs diriguje rozehrávku Dinama od modré čáry. Jeho přihrávku na levou stranu však jeden z hráčů Hradce vypíchl do středního pásma.
     
    54:40
    Lotyšský celek si ale zahraje přesilovku. Lukáš Lhoták vyfasoval dvě minuty za hákování.
     
    54:21
    Rozehrávka Dinama v posledních minutách zkrátka vázne. Hráčům v červených dresech chybí pohyb. Obrana Hradce se rozhodně nenadře.
     
    53:35
    Rudolf Červený se v obranném pásmu nejrychleji prodral k odraženému kotouči a bekhendem jej vyhodil do středního pásma. Dinamo však může zaútočit.
     
    53:10
    Janis Kalninš vyrazil ven z branky a poslal přihrávku na levou stranu obranného pásma. Hradec zatím nepouští soupeře do většího tlaku.
     
    52:20
    Karl Stollery rozjel akci Dinama po pravé straně, nahodil puk před branku, nicméně Oskars Batna se po kotouči nenatáhl. Hradec může rozehrát.
    51:48 Petr KOUKAL - 1:3
     
    51:48
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec Králové přidává svou třetí branku v utkání a přibližuje se postupu do semifinále! PETR KOUKAL byl volný v mezikruží, kam dostal přesnou přihrávku, zpracoval si puk a vymetl horní roh branky! Asistence: Rudolf Červený.
     
    51:33
    Gerhát si sjel na přihrávku mezi kruhy, parádním zpracováním si udělal prostor ke střele, ale forhendem těsně minul horní roh Kalninšovy branky!
     
    51:12
    Lauris Darzinš dlouho váhal s rozehrávkou na modré čáře. Nakonec poslal puk za branku, kde byli jen připravení obránci Hradce Králové.
     
    50:35
    Georgijs Pujacs zavezl puk po pravé straně do útočného pásma, jenže Bedřich Köhler jej přitlačil k mantinelu. Hradec Králové dnes brání nesmírně obětavým způsobem.
     
    50:05
    Smoleňák spěchal za dlouhým vyhozením do útočného pásma. Český útočník nasbíral pro Hradec Králové cenné vteřinky k dobru.
     
    49:40
    Rybár za brankou zastavil nepovedené nahození Dinama. Brankář Hradce přiklepl kotouč Pláňkovi, který jej po mantinelu vyhodil za modrou čáru.
     
    49:06
    Rudolf Červený pomohl defenzívě na modré čáře a ze vzduchu odpálil puk do středního pásma. Hradec nyní hraje to, co v závěrečných minutách potřebuje.
     
    48:30
    Až nyní se hokejisté českého celku vymanili z dlouhého sevření. Pláněk vyhodil puk přes celé hřiště, ale trefil branku. Zakázané uvolnění se proto nepíská.
     
    48:05
    Karl Stollery dostal pěknou přihrávku na modrou čáru a bez váhání zakončil. Jeho prudká dělovka prosvištěla kolem branky Hradce Králové.
     
    47:06
    Smoleňák se hnal za pukem, který se od zadního mantinelu odrazil zpátky před branku. Autor zatím rozdílového gólu se k zakončení nedostal.
     
    46:26
    Jaroslav Bednář si sjel na přihrávku zadovkou, udělal si prostor, ale zápěstím trefil jen rameno lotyšského brankáře. Hradec se alespoň vymanil z tlaku.
     
    46:05
    Hradec Králové uklidňuje hru kombinací v zadních řadách. Hokejisté Dinama rozehrávku svého soka nikterak neatakují.
     
    45:40
    Snad poprvé ve třetí třetině dostal Hradec soupeře na delší dobu pod tlak. Obránce Karl Stollery už nemohl a pomohl si vyhozením na zakázané uvolnění.
     
    45:15
    Petr Koukal zastavil nepřesnou rozehrávku soupeřova brankáře, ale ihned u něj byli dva hokejisté v červeném, kteří mu nedovolili přihrát před branku.
     
    44:32
    Danny Kristo našel volného spoluhráče v mezikruží. Byl jím Oskars Batna, jež okamžitě střílel, jenže Patrik Rybár udržel kotouč před brankovou čárou.
     
    44:07
    Až nyní se hra přerušuje! Patrik Rybár přečetl přihrávku z rohu útočného pásma a hokejkou si ji přiklepl do lapačky. Vhazuje se po jeho levici.
     
    43:48
    Karl Stollery nahodil puk do rohu útočného pásma, kde číhal Lauris Darzinš, jehož přihrávku před branku srazil Pláněk mimo Salmelův dosah.
     
    43:15
    Dinamo nyní trošičku nešikovně střídalo, ale rozhodčí posoudili střídání jako v pořádku a nevylučovali. Hradec se nadále musí bránit soupeřovu tlaku.
     
    42:45
    Georgijs Pujacs musel dávat pozor na napadajícího soupeře, jenže měl dostatek času na přemýšlení a s přehledem stačil rozehrát.
     
    42:18
    Roman Kukumberg se v obranném pásmu dostal k odraženému kotouči a bekhendem jej po mantinelu poslal za modrou čáru. Riga může znovu zaútočit.
     
    41:37
    Danny Kristo vyvezl puk do útočného pásma. V rohu kluziště se do souboje zapojil Graňák, jež vybojoval puk pro Hradec. Riga však aktivně napadá.
     
    41:06
    Martin Pláněk bojoval o puk za brankou soupeře. Hokejista Hradce Králové se otočil kolem soupeře, jenže jeho přihrávku před branku nenašel nikdo v bílém.
     
    40:35
    Krišjanis Redlihs dojel nepřesnou přihrávku Hradce na levé křídlo. Hokejista lotyšského celku uklidňuje hru za brankou a čeká na dostřídání spoluhráčů.
     
    40:10
    Dinamo uspělo na úvodním vhazování třetí třetiny. Lotyšský celek se ihned vydal do útoku, ale obětavý Pláněk vyhodil puk za modrou čáru.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku: 13 – 18
     
    Druhá třetina končí! Po čtyřiceti minutách mohou být spokojenější hokejisté Hradce Králové! Český celek byl v prostřední periodě aktivnějším celkem a dočkal se zasloužené odměny! Pět minut před přestávkou se totiž prosadil Radek Smoleňák , kterému se v tresu Mountfieldu zatím daří! Závěr třetiny si už Hradec pohlídal a v poslední dvacetiminutovce bude bojovat o postup do semifinále!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:25
    Petr Koukal vypomohl defenzívě Hradce získat puk v obranném pásmu a zadovkou poslal puk za modrou čáru. Český celek si tentokrát na poslední minutu dává pozor.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:31
    Patrik Rybár znovu skvěle četl hru. Brankář Hradce Králové vyrazil ven z branky a před rozjetým Bukartsem zalehl kotouč. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    38:07
    Bedřich Köhler napadal rozehrávku soupeře za jeho brankou. Útočník Hradce dokonce přibil soupeře k mantinelu, za což sklidil potlesk.
     
    37:21
    Radek Smoleňák se na modré čáře natáhl po odraženém kotouči, ale trošku se unáhlil s rozehrávkou. Jeho pobídku propadla na zakázané uvolnění.
     
    37:00
    Patrik Rybár dával dobrý pozor a včas přikryl odražený kotouč. Na branku Hradce už spěchali hned dva útočníci Dinama. Vhazuje se po Rybárově pravici.
     
    36:30
    Aleksandrs Jerofejevs si netroufl na prudkou přihrávku mezi obránce. Zadák Dinama raději uklidnil hru přihrávkou na kolegu z obranné dvojice.
     
    36:02
    Roman Kukumberg skvělým napadáním rozehrávky soupeře dostal obranu Dinama pod tlak a vybojoval pro Hradec útočné pásmo. Český celek je nyní aktivnější.
     
    35:20
    Dinamo se bleskově snažilo odpovědět. Indrašis dostal přihrávku mezi kruhy, ale jeho dělovku těsně nad ledem stačil Patrik Rybár vykopnout betonem.
    34:55 Radek SMOLEŇÁK - 1:2
     
    34:55
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec Králové si bere zpět ztracené vedení! Lukáš Lhoták dojel odražený puk, posunul jej do útočného pásma, kde si jej převzal RADEK SMOLEŇÁK a parádní bekhendovým blafákem poslal Hradec do vedení! Asistence: Lukáš Lhoták.
     
    34:10
    Aleksandrs Jerofejevs zachytil nepřesnou rozehrávku Hradce Králové. Obránce Dinama poté rozjel útok, jenže jeho přihrávka končí na zakázaném uvolnění.
     
    33:17
    Červený dostal přihrávku mezi kruhy, měl čas na zakončení, ale nakonec puk vůbec netrefil! Tohle byla obrovská šance!
     
    33:05
    Jaroslav Bednář zavezl puk do útočného pásma, odkud jej nahodil před branku. O odražený kotouč svedli boj hned čtyři hráči, ale Janis Kalninš jej přikryl lapačkou.
     
    32:10
    Lukáš Cingel udržel pro Hradec Králové útočné pásmo, jenže jeho následné nahození zastavil pouze obránce Dinama. Lotyšský celek může po delší době zaútočit.
     
    31:36
    Oskars Cibulskis projel s pukem do rohu útočného pásma, odkud jej předložil před branku, ale nikdo v bílém dresu se neprobil do zakončení.
     
    31:02
    Janis Kalninš měl dobře zakrytý výhled, jenže jeden z obránců lotyšského celku srazil dělovku od modré čáry mimo tři tyče. Hradec začíná kousat.
     
    30:22
    Zámorský si pohybem řekl o přihrávku do jízdy, jenže si vůbec nepotykal se zpracováním a kotouč mu uskočil na hokejky obránců Dinama Riga.
     
    30:02
    Petr Zámorský chtěl zrychlit rozehrávku Hradce, jenže jeho přihrávku přizvedl jeden z hráčů Dinama na střídačku českého celku. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    29:33
    Až nyní se lotyšský celek dostal ke kotouči. Jeden z obránců v červeném dresu uklidňuje rozehrávku celku z KHL za brankou.
     
    29:02
    Koukal se natahoval po odraženém kotouči, jenže ve správný moment jej vůbec netrefil. Obrana Dinama teď měla štěstí.
     
    28:46
    Dinamo Riga hraje v plném počtu.
     
    28:02
    Krásnou akci Hradce Králové v přesilové hře zakončoval Jaroslav Bednář, ale jeho táhlou střelu zápěstím vykopl brankář Dinama betonem!
     
    27:33
    Další akci českého celku navíc zastavuje postavení mimo hru. Při přechodu do útočného pásma byl příliš rychlý Rudolf Červený.
     
    27:08
    Po zásahu brankáře se hráči Dinama dostali k odraženému kotouči a bez váhání jej vyhodili za branku Hradce Králové. Český celek musí začít znovu.
     
    26:46
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Maris Bičevskis – 2 min., vysoká hůl).
     
    26:25
    Červený poslal krásnou přihrávku před branku, jenže tam nebyl nikdo v bílém dresu. Tohle byla pro Hradec Králové dobrá příležitost.
     
    26:07
    Až nyní má Janis Kalninš puk ve své moci. Brankář Dinama si všiml dojíždějícího Jaroslava Bednáře a rozhodl se přerušit hru.
     
    25:50
    Hraje se dlouho bez přerušení. Bedřich Köhler protečoval prudké nahození do útočného pásma. Hradec může pokračovat v obléhání branky.
     
    25:20
    Rihards Bukarts si z levého křídla navedl puk mezi kruhy, odkud se pokusil zakončit zápěstám, ale jeho svižnou střelu zablokoval pozorný obránce.
     
    24:45
    Nikolaj Žerděv vybojoval odražený puk ve středním pásmu, zavezl jej za branku a počkal na vystřídání svých spoluhráčů.
     
    24:09
    Patrik Rybár musel dávat pozor na zakončení od modré čáry. Brankář Hradce Králové střelu pouze kontroloval pohledem. Český celek může rozehrát.
     
    23:35
    Anssi Salmela si sjel na přihrávku na levý kruh a pohotově vypálil. Jeho rána letěla těsně nad ledem, jenže nezasáhla prostor branky.
     
    23:05
    Fanoušci Hradce Králové se po ostrém souboji v rohu útočného pásma dožadovali přesilové hry. Rozhodčí měl situaci přímo před sebou a rozhodl se nevylučovat.
     
    22:25
    Oskars Batna svedl souboj v rohu útočného pásma. Útočník Dinama se sice dostal k puku, jenže dvojice obránců v bílých dresech jej o něj bleskově připravila.
     
    22:10
    Andris Džerinš bojoval o puk za brankou Dinama. Útočník Hradce poslal přihrávku na modrou čáru, odkud vypálil Graňák, jehož ránu lapil brankář.
     
    21:30
    Janis Kalninš vyjel ven z branky, aby pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Napadající soupeř jej ale dostal pod tlak. Lotyšský brankář těžkou situaci ustál.
     
    21:02
    Patrik Rybár musel poprvé po přestávce zasahovat. Brankář Hradce Králové si povyjel proti střele od modré čáry a schoval kotouč do lapačky.
     
    20:25
    Georgijs Pujacs táhl akci Dinama po levé straně. Na modré čáře se proti němu postavil Pláněk, jež mu vystavil stopku.
     
    20:10
    Dinamo uspělo na úvodní vhazování druhé třetiny. Lotyšský celek se ihned vydal do útoku, ale Mikelis Redlihs nedosáhl na prudkou přihrávku.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 9 – 10
     
    První třetina je minulostí! Ve Švýcarsku zatím sledujeme vyrovnané utkání. Hradec Králové vstoupil do čtvrtfinálové bitvy aktivně a zásluhou akce Jaroslava Bednáře se ujal vedení! Poté se hra poněkud uklidnila a Dinamo se dostalo do hry. Český celek přečkal přesilovou hru soupeře, jenže v samotném závěru první třetiny dokázal vyrovnat Mikelis Redlihs! Do šaten se proto odchází za stavu 1:1.
     
    20:00
    První třetina skončila.
    19:35 Mikelis REDLIHS - 1:1
     
    19:35
    Riga právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Dinamo Riga přeci jen ještě před přestávkou dotahuje krok! Miks Indrašis jednou rukou prostrčil puk mezi dva obránce do útočného pásma, kde si kotouč našel MIKELIS REDLIHS, jež poprvé překonal Rybára! Asistence: Miks Indrašis, Oskars Batna.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny.
     
    18:10
    Gunars Skvorcovs si v rohu obranného pásma přikryl kotouč tělem a dotírající Bedřich Köhler se k němu nedostal. Dinamo má čas na další útok.
     
    17:21
    Hradec Králové hraje v plném počtu.
     
    17:03
    Až nyní dostal Anssi Salmela přihrávku na modrou čáru. Finský obránce bez přípravy zakončil, ale jeho dělovka minula branku Patrika Rybára.
     
    16:25
    Po další nepřesné rozehrávce se k puku dostal Roman Kukumberg, který nasbíral cenné vteřinky. Následně puk napálil za branku soupeře.
     
    16:03
    Dinamu se zatím v přesilovce vůbec nedaří. Hokejistům Hradce Králové se na druhý pokus podařilo vyhodit puk přes celé kluziště.
     
    15:21
    Svou první přesilovku si vyzkouší Dinamo Riga! Dvě minuty za hákování vyfasoval Martin Pláněk.
     
    15:10
    Martin Gernát bojoval o puk v rohu útočného pásma, ale obránce Dinama byl u kotouče o malou chvíli rychleji. Navíc se bude vylučovat.
     
    14:35
    Karl Stollery se vydal na průnik do útočného pásma. Na modré čáře jej ale zastavil jeden z pozorných hráčů Hradce Králové. Český celek může uklidnit hru.
     
    14:05
    Bedřich Köhler dojel své vlastní nahození. Hokejista Hradce Králové poté chtěl přihrát na modrou čáru, jenže Gunars Skvorcovs jeho úmysl vystihl.
     
    13:27
    Pláněk dostal pěknou přihrávku do jízdy, zpracoval si puk na modré čáře a nahodil jej na branku. Pozorný brankář Janis Kalninš jeho pokus schoval v lapačce.
     
    13:05
    Guntis Galvinš rozjel další akci Dinama z vlastní třetiny. Hokejista lotyšského celku nahodil na branku, kde však nebyl nikdo z jeho spoluhráčů.
     
    12:17
    Hradec mohl navýšit své vedení! Do samostatného úniku se prodral Džerinš, jenže těsně před Kalninšem nedotáhl bekhendový blafák podle svých představ!
     
    12:05
    Nikolaj Žerděv dojel nahození do rohu útočného pásma. Z otočky poté poslal přihrávku před branku, kde nebyl nikdo v červeném dresu.
     
    11:18
    Hradec se v posledních minutách musí bránit náporu svého soupeře. Dinamo hraje opravdu aktivně, ale skvělý Rybár zatím drží Mountfield ve vedení.
     
    11:05
    Mikelis Redlihs si zpoza branky Hradce Králové vybruslil do střelecké pozice a z otočky zakončil zápěstím. Jeho pokus těsně minul horní roh branky!
     
    10:35
    René Vydarený napadal rozehrávku Dinama za jeho brankou. Obránce Hradce Králové si dokonce připsal ukázkový hit. Přesto se ke kotouči neprodral.
     
    10:08
    Petr Koukal vybojoval puk u mantinelu a snažil se přenést hru na levou stranu útočného pásma. Jeho přihrávku vypíchl obránce za modrou čáru.
     
    09:42
    Další nepřesná rozehrávka českého celku. Přihrávku na pravé křídlo nedohnal nikdo v bílém dresu a puk prosvištěl na zakázané uvolnění.
     
    09:12
    Danny Kristo si rychlou kličkou v mezikruží udělal prostor k zakončení, ale jeho následná rána zápěstím minula branku Hradce Králové. Český celek může uklidnit hru.
     
    08:19
    Bedřich Köhler si potáhl puk za modrou čáru a pohotově vystřelil zápěstím. Jeho pokus byl sice razantní, ale minul branku Dinama o pořádný kus.
     
    08:00
    Po delší době musel zasahovat Patrik Rybár. Brankář Hradce Králové utěsnil mezírku u levé tyče své branky a schoval puk do lapačky. Vhazuje se po jeho levici.
     
    07:25
    Vitalijs Pavlovs projel s pukem do útočného pásma, jenže jeden z obránců jej skvělou poziční hrou vytlačil k mantinelu, odkud už Pavlovs nestačil zakončit.
     
    07:08
    Lukáš Lhoták rozehrál zpoza branky Hradce Králové. Jeho nahození sice tečoval Blaž Gregorc, ale k puku se dostali hráči Dinama, kteří jej vyhodili přes všechny čáry.
     
    06:25
    Dinamo se ihned tlačí do útoku a snaží se rychle odpovědět. Lotyšský celek má zatím velké problémy s vysokým napadáním soupeře.
    05:39 Jaroslav BEDNÁŘ - 0:1
     
    05:39
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec Králové se v signalizované výhodě dostává do vedení! JAROSLAV BEDNÁŘ dostal přihrávku do útočného pásma, bez problémů objel branku, otočil se a zasunul kotouč do odkryté klece! Asistence: Lukáš Cingel, Radek Smoleňák.
     
    05:05
    Rihards Bukarts operoval s pukem v rohu útočného pásma. Útočník Dinama motal hlavu Pláňkovi, jenže následně nedokázal přesně rozehrát.
     
    04:35
    Ofsajd také na straně Dinama! Maris Bičevskis spěchal za odraženým kotoučem, ale jeden z hráčů Hradce změnil jeho směr. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    04:15
    Roman Kukumberg napadal rozehrávku Dinama ve středním pásmu. Hokejista Hradce Králové dostal soupeře pod tlak, ale kotouč nevybojoval.
     
    03:20
    Český celek nyní uklidňuje hru rozehrávkou za vlastní brankou. Hradec Králové zatím hraje aktivně, ale nemůže se dostat přes soupeřovu obranu.
     
    03:02
    Maris Bičevskis se před brankou soupeře dostal k odraženému kotouči. Útočník Dinama pálil do horního rohu, ale naštěstí pro Hradec trefil boční síť!
     
    02:26
    Jan Berger špatně rozehrál, ale svou chybu bleskově napravil. Hradec se poté usadil před brankou soupeře, ale Kalninš zatím nemusel zasahovat.
     
    02:00
    Tentokrát se Hradci Králové rozehrávka vůbec nepovedla. Prudké vyhození na levé křídlo netečoval nikdo z hráčů na ledě. Po zakázaném uvolnění se hra vrátí před Rybára.
     
    01:31
    Až nyní se přerušuje hra! Jeden z hráčů Hradce byl příliš rychlý při přechodu do útočného pásma a projel do ofsajdu. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    01:10
    Jaroslav Bednář dostal prudkou přihrávku na levou stranu útočného pásma, ale kotouč mu přeskočil přes hokejku a odrazil se k zadákům Dinama.
     
    00:37
    Bedřich Köhler spěchal za odraženým kotoučem na polovinu hrací plochy. Český hokejista ale nedokázal obejít pozorného Pujacse.
     
    00:10
    Dinamo uspělo na úvodním vhazování dnešního utkání. Lotyšský celek se ihned vydal do útoku, ale obrana Hradce byla na úvod pozorná.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už nastupují na ledovou plochu. Dinamo Riga bude hrát v červeném, zatímco Hradec Králové dnes oblékne bílou sadu dresů.
     
    Úvodní sestavy:

    Dinamo Riga: Kalninš (Armalis) – Pujacs, Galvinš, K. Redlihs, Salmela (A), Stollery, Jerofejevs, Ališauskas – Indrašis (C), M. Redlihs (A), Darzinš – McMillan, Žerděv, Kristo – Pavlovs, Rihards Bukarts, Skvorcovs – Bičevskis, Jevpalovs, Razgals.

    Mountfield HK: Rybár (J. Pavelka) – Vydarený, Pláněk, Cibulskis, Zámorský, Graňák, Gregorc, Gernát – Dragoun, Šimánek, Köhler (A) – Jaroslav Bednář (C), Džerinš, Kukumberg – Červený, Vopelka, Koukal (A) – Smoleňák, Berger, Lhoták.

    Rozhodčí: Lemelin, Wehrli – Kovacs, Obwegeser.
     
    Dinamo Riga

    Jediný zástupce Kontinentální hokejové ligy rovněž nepředvedl zrovna skvělé výkony. Riga sehrála první utkání s výběrem Švýcarska, kterému podlehla 6:1. Ve druhém utkání musel lotyšský tým čelit celku Hämeenlinna. Utkání došlo až do prodloužení, kde nakonec rozhodl Miks Indrašiš, jež vystřelil Dinamu druhou příčku v tabulce.
     
    Mountfield HK

    Hradec Králové zatím na Spengler Cupu nikterak nezaujal. Aktuálně třetí celek extraligové tabulky sehrál na úvod turnaje duel s Kanadou. Po velkém boji Hradec Králové nakonec prohrál 5:3. Ve druhém utkání čelil výběr z České republiky domácímu Davosu. Švýcarský celek však nepochal nic náhodě a Hradci uštědřil lekci v podobě porážky 5:1.
     
    Dobré odpoledne všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu ze čtvrtfinále Spengler Cupu. Společně se podíváme na duel mezi Dinamem Riga a Mountfieldem HK. Utkání začíná v 15:10.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:10.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 20. M. Redlihs (Indrašis, Batna) – 6. Jaroslav Bednář (Cingel, Smoleňák), 35. Smoleňák (Lhoták), 52. Koukal (Červený), 59. Köhler (Jaroslav Bednář)


    Dinamo Riga: Kalninš (Armalis) – Pujacs, Galvinš, K. Redlihs, Salmela (A), Stollery, Jerofejevs, Ališauskas, Batna (C) – Indrašis (A), M. Redlihs, Darzinš – McMillan, Žerděv, Kristo – Pavlovs, Rihards Bukarts, Skvorcovs – Bičevskis, Jevpalovs, Razgals.
    Mountfield HK: Rybár (J. Pavelka) – Vydarený, Pláněk, Cibulskis, Zámorský, Graňák, Gregorc, Gernát – Dragoun, Šimánek, Köhler (A) – Jaroslav Bednář (C), Džerinš, Kukumberg – Červený, Vopelka, Koukal (A) – Smoleňák, Berger, Lhoták – Cingel.

    Rozhodčí: Lemelin, Wehrli – Kovacs, Obwegeser
    thejrc.org