Studénka Sledge – Č.Budějovice 5:0 (kont.) | SOHO Olomouc – Karlovy Vary 3:4 (kon.) | Zlín sledge – HC Sparta Praha Sledge 2:3 (2:3 po s.n.)
SHK Mustangové – Litvínov 12:0 (kon.)
konec
SOHO Olomoučtí Kohouti
3:4 (1:0, 2:2, 0:2)
SKV Sharks Karlovy Vary
Sobota 20.01.2018, 14:00 • Zimní stadion Nový Jičín • Česká para hokejová liga • 13. kolo
Partner:
     
    Zápas je u konce, ačkoliv Olomoučtí Kohouti v podstatě celý zápas vedli, Žralokům z Karlových Varů se podařilo snížit dvoubrankové manko. Nakonec přelít jednobrankové vedení na svou stranu a dovést zápas do zdárného konce.

    Ode mne je to z tohoto zápasu vše, děkuji za pozornost. (16:03:13)
     
    Konec zápasu.
     
    44:16
    Zakázané uvolnění Kohoutů z Olomouce.
     
    43:28
    Tlak Žraloků neustupuje a vypadá to, že jsou stále hladoví po gólu. Čas se nicméně krátí a hosté nemusí nic složitéího vymýšlet.
     
    42:06
    Domácí v plném počtu.
     
    40:06
    Tato přesilová hra vypadá pro Žraloky velice dobře. V podstatě sevřeli svého soupeře v obranném pásmu a vyslali dvě – tři dobré střely.
     
    39:58
    Vyloučení v týmu SOHO Olomoučtí Kohouti (Ferenčík – 2 min, vražení na hrazení).
     
    39:00
    Tempo hry na stále dobré úrovni. Nedá se říct, který tým by měl převahu. Hraje se spíše ve středním pásmu a je jasné, ze domácí Kohouti potřebují vyrovnat, pokud chcou myslet na nějaké body.
     
    36:47
    Michal Černoch si připisuje další důležitý zákrok, když bravurně zasáhl svou lapačkou! Tohle byla velice dobrá akce, z hokejek hostujícího celku!
     
    35:30
    Žralokům evidetně gól pomohl a snaží se mírné převahy využít. Momentálně teď vytvořili dobrý zámek, před bránou Michala Černocha.
     
    33:45
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Autorem branky je BERGER. Asistence: Geier. Žraloci se dostávají do vedení! Silná dvojice Geier – Berger zaúřadovala! Geier výborně přihrál před bránu Bergerovi, který vymetl horní růžek brány a posílá svůj tým do vedení! Krásný obrat celého zápasu 3:4 z pohledu domácích!
     
    32:31
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Autorem branky je BERGER. A je vyrovnáno! Jiří Berger zkusil střelu z těžkého úhlu, kterou Michal Černoch pravděpodobně nečekal. Už to vypadalo, že se puk zastavil u brankové čáry. Nakonec se ale přeci jen podařilo, puk dostat za brankovou čáru a Jiří Berger tak vyrovnává na 3:3 !
     
    31:51
    Zakázané uvolnění Olomouckých Kohoutů.
     
    30:58
    První šance, poslední třetiny ve znamení Žraloků. Těm se podařilo vyhrát vhazování a přesunout se do útočného pásma. Tam jsou ale zastaveni domácím Černochem.
     
    30:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina co se týká gólů, byla přívětivější. Z jasného vedení 2:0 se podařilo Žralokům snížit na rozdíl jedné branky, Olomoučtí Kohouti dokázali ale ještě svůj brankový náskok zvýšit, ovšem ne na dlouho a tak domácí zatím stále drží jednobrankový náskok.
     
    30:00
    Druhá třetina skončila.
     
    28:50
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Autorem branky je Wágner.
     
    27:45
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Autorem branky je VESELÝ. Asistence: Gergely.

    Michal Knápek

    Branky a nahrávky: 1. Večerek (Pabst), 24. Tichý (Jedlička), 28. Veselý (Gergely) – 25. Geier (Wágner), 29. Wágner, 33. Berger, 34. Berger (Geier)


    SOHO Olomoučtí Kohouti: Černoch, Gergely, Novák, Jedlička, Mikuš, Večerek, Pabst, Stašák, Ferenčík
    SKV Sharks Karlovy Vary: Mach, Kovařík, Haas, Nejedlý, Geier, Wágner, Karafiát, Berger, Jeřábek
    ocianews.com