Česko – Liberec 1:7 (kon.)
konec
Česko
1:7 (1:4, 0:2, 0:1)
Bílí Tygři Liberec
Úterý 23.01.2018, 16:00 • Zimní stadion Čáslav • Reprezentace do 16 let
Partner:
     
    59:58
    Liberec právě vstřelil branku!
    No a místo druhé branky českého týmu zakončuje utkání sedmá trefa Liberce. Szymon Bieniek vysunul do sóla MICHAELA DRÁBKA, který suverénně prostřelil Pícla za vyrážečkou – 1:7. Asistence: Szymon Bieniek.
     
    59:46
    Těsně před koncem přesilovky dostal pas zpoza branky Josef Koláček, ale odkrytou klec přestřelil!
     
    57:40
    Do rozehrávky se přidal i liberecký brankář Kristian Novák, jeho spoluhráč Michael Drábek (LIB) následně poslal puk ze hřiště a je vyloučen. Češi mají třetí přesilovku, podaří se jim aspoň tu využít?
     
    56:02
    Tak to je neskutečný pech. Stehlík se v dalším protiútoku opíral do kotouče z první, ale zpřelámal hokejku.
     
    55:37
    Snížit mohl Lukáš Stehlík, bekovi nasadil bekhendovou kličku, z té mu ale kotouč ujel.
     
    52:24
    Nevídané! Češi se ve vlastním oslabení řitili dopředu dva na nikoho. Nico Geidl místo kombinace s Janem Myšákem zvolil střelu doprostřed branky, což bohužel trochu dokládá obrázek dnešního zápasu...
     
    51:43
    Jakub Rychlovský útočil na pátou trefu, parádní bombou od modré čáry orazítkoval tyč!
     
    51:34
    Svou druhou početní výhodu si zahrají pro změnu Tygři, právě Josef Slavíček (CZE) si odpočine na dvě minuty za hákování.
     
    50:57
    Po Matějově akci zvolil Josef Slavíček pohotovou otočku kolem branky, ale Novák na poslední chvíli přisunul beton k tyčce a zabránil gólu!
     
    48:37
    Teď už to Tygrům do velké příležitosti v oslabení vyšlo. Jakub Rychlovský elegantně přenechal kotouč Adamu Liškovi, který byl před Píclem sám, ale český gólman ho vychytal lapačkou!
     
    47:26
    Vyražený pokus doputoval přímo na hokejku Josefa Slavíčka. Ten nemohl cokoli vymýšlet, jenom rychle dorážel z úhlu, a Novák zasáhl.
     
    46:57
    Česká reprezentace dostává druhou přesilovku, Benjamin Vomáčka (LIB) je vyloučen za podražení.
     
    45:59
    Vzápětí se i před libereckou brankou prosazovalo číslo 13, tedy Jakub Konečný. Kristian Novák působí velmi dobrým dojmem a zatím neinkasoval.
     
    45:27
    Miroslav Adamec asi nevynechával kurzy štrikování, nádherně se teď propletl kolem zkoprnělého soupeře. Jeho přihrávka na střed už ale nikoho nenašla.
     
    40:21
    Myšák uháněl na libereckou klec s Geidlem, puk mu poslal na levou stranu, ale Kristian Novák se stihl bleskově přesunout a střelu vyrazil.
     
    38:44
    Chviličku zůstal před brankovištěm osamocený Jan Myšák, ale než stihl ostře zakončit, soupeři mu sebrali šanci z hokejky.
     
    37:06
    Třeba jako teď, kdy Marek Bláha vybídl zpoza branky ke skórování Michala Rouhu. Ten ale z jízdy přestřelil břevno!
     
    35:50
    Jan Myšák počkal v přečíslení na Lukáše Stehlíka, jemuž posílal nabídku na teč z první. Stehlíkovi se ale zakončení nevyvedlo podle představ a brankář ho zastavil.
     
    34:54
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bohužel, reprezentační brankáři dnes nemají svůj den a loví ze své klece celkově šestý kotouč. A čtvrtý z hokejky JAKUBA RYCHLOVSKÉHO! Liberecká devítka uháněla po levé straně a dobře viděla špatné postavení Michala Pícla. Ten proto nedosáhl na prudkou švihovku ke vzdálenějšímu růžku – 1:6. Bez asistence.
     
    31:43
    Slalom Jana Myšáka skončil ve výstroji novice Nováka, následně rozhodčí vylučují Szymona Bienieka (LIB) za napadení. Vůbec první přesilovka národního týmu.
     
    30:51
    Tygři se hnali do přečíslení, střelou z první ho zakončoval Adam Liška, nicméně Píclovy betony byly hodně rychlé.
     
    30:09
    Ve stejném čase střídá Šimona Zajíčka v liberecké kleci Kristian Novák.
     
    30:09
    Liberec právě vstřelil branku!
    Jen co odstartovala druhá polovina zápasu, Liberečtí se po "delší době" zase prosazují a znovu vedou o čtyři góly! Příliš váhavého obránce obral o kotouč JAKUB RYCHLOVSKÝ, vyjel s ním před Pícla, nasadil mu kličku a zakončil do prázdné brány. Máme tady hattrick – 1:5! Bez asistence.
     
    28:29
    A nebezpečí zase hrozilo Píclovi, jenž vyrazil kotouč před sebe. Dorážka jednoho z libereckých hokejistů nemířila mezi tři tyče.
     
    28:02
    Český kapitán Jan Myšák mohl znovu snížit, v protiútoku však jeho střelu na vyrážečku Zajíček přečetl.
     
    21:58
    Jeden z libereckých hráčů se dostal přes obránce, ale puk mu ujel. Vyrazil tak proti němu Pícl a i když ho netrefil, Češi situaci přestáli.
     
    20:01
    V české kleci po první části nahradil neúspěšného Jana Bednáře Michal Pícl.
     
    19:48
    Před českou brankou se nakonec k puku protlačil Michael Drábek, nízkou střelou však Bednáře nepřekonal.
     
    18:06
    Tohle už vypadalo zajímavěji. Další Vacíkovu střelu tečoval Josef Slavíček a Zajíček teď pouze doufal, že ho puk trefí! Taky že trefil.
     
    17:00
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tři minuty před pauzou korigují reprezentanti ztrátu a poprvé se zapisují do brankového osudu zápasu! V pásmu byli jenom chvilku, ale když od modré čáry vystřelil Nico Geidl, těsně před brankou kotouč přesně tečoval JAN MYŠÁK a Zajíček nedokázal utěsnit místo u bližší tyčky – 1:4! Asistence: Nico Geidl.
     
    16:27
    Adam Liška číhal před brankou osamocen, odražený kotouč se ale vykutálel brankovištěm mimo jeho hokejku.
     
    15:10
    Liberec právě vstřelil branku!
    Střelecký instinkt je dnes na straně libereckých starších dorostenců, kteří vedou už o čtyři branky! JAKUB RYCHLOVSKÝ znovu prokázal svou šikovnost, když prokličkoval po pravé straně a i z velkého úhlu pak našel místo ve výstroji nešťastného Bednáře – 0:4. Bez asistence.
     
    14:52
    Přečíslení dva na jednoho pro Konečného s Malým. Druhý jmenovaný se do nabídky opřel z první, ale nesedla mu ideálně a Zajíček stihl zakročit pravým betonem.
     
    14:08
    Liberec právě vstřelil branku!
    Včerejší scénář se zrcadlově opakuje a Tygři vedou už o tři branky! VOJTĚCH STRNAD svou střelou překvapil Jana Bednáře, který se potom po kotouči natahoval marně – 0:3. Bez asistence.
     
    11:04
    Adámek zkusil bekhendovou kličku zakončenou mezi betony, ty ale Zajíček secvakl včas a snížení nedopustil.
     
    11:04
    Český forvard Lukáš Adámek byl v úniku seknut Adamem Starým a pojede trestné střílení!
     
    09:27
    Jan Myšák to znovu zkusil z velkého úhlu a teď orazítkoval bližší tyčku! Pak ještě zpoza branky vracel puk do ohně, kam dojížděl Pavel Matěj, ale ten neměl na zakončení dostatek prostoru.
     
    08:34
    Na obou stranách mělo velkou šanci číslo 26. Nejdřív přečíslení nevyužil střelou z úhlu Adam Liška, pak na druhé straně neúspěšně dorážel na Zajíčka Lukáš Adámek.
     
    05:59
    Češi mohli snížit z přečíslení dva na jednoho. Janu Myšákovi puk ujel, i tak stihl nebezpečně vypálit a Zajíčkovi střela propadla. Vyjela skrz brankoviště ven!
     
    04:42
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílé šelmy první přesilovku využívají a po pěti minutách hry vedou už o dva góly! Na modrou čáru dostal puk od Drábka JAKUB RYCHLOVSKÝ a natáhl ke střele. Nevím, zda ji Bednář viděl stoprocentně, každopádně se do bližšího rohu branky natahoval marně – 0:2! Asistence: Michael Drábek.
     
    03:19
    Libercký nápor bude pokračovat, Matěj Mikulík (CZE) trefil soupeře před brankou vysokou holí.
     
    02:58
    Liberec právě vstřelil branku!
    Matěj s Rouhou nevyužili obrovské šance, a tak se na rozdíl od včerejší bitvy dostávají do vedení starší dorostenci! Po odražené střele se nejrychleji zorientoval BENJAMIN VOMÁČKA, jenž doklepl kotouč do odkrytého prostoru k bližší tyčce – 0:1! Bez asistence.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 17. Myšák (Geidl) – 3. Vomáčka, 5. Rychlovský (Drábek), 15. Strnad, 16. Rychlovský, 31. Rychlovský, 35. Rychlovský, 60. Drábek (Bieniek)


    Česko: Bednář (21. Pícl) – Baláž, Bláha, Sedláček, Krutil, Matějka, Vacík, Kaštánek, Mikulík – Geidl, Myšák (C), Matěj – Koláček, Konečný, Malý – Tvrdý, T. Handl, Slavíček – Stehlík, Rouha, Adámek. Trenér: Karel Beran.
    Bílí Tygři Liberec: Zajíček (31. Novák) – Žůrek, Starý, Adamec, Bieniek, Kollert, Šuráň – Rychlovský, Vomáčka, Drábek – Hájek (C), Strnad, Křepelka – Pray, Liška, Virág. Trenér: Milan Plodek.

    Rozhodčí: Veselý – Lučan, Špringl.
    bahis siteleri