Hertha – Hoffenheim 1:1 (kon.) | Freiburg – Leverkusen 0:0 (kon.) | Schalke – W. Brémy 1:2 (kon.)
Mohuč – Bayern 0:2 (kon.) | Wolfsburg – Stuttgart 1:1 (kon.) | Mönchengladbach – RB Lipsko 0:1 (kon.)
konec
SC Freiburg
0:0 (0:0)
Bayer Leverkusen
Sobota 03.02.2018, 15:30 • Schwarzwald-Stadion, Freiburg • Německá Bundesliga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 3:9. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 19:11. (17:28:02)
     
    Tři nastavené minuty jsou minulostí a tak zápas končí bezbrankovou remízou. Od začátku mělo utkání vynikající náboj, hned v úvodu mohl poslat domácí do vedení Höler, ale jeho hlavička skončila na tyči. Na druhé straně několikrát pálil Bailey s Alariem, ale ani jeden Schwolowa nepřekonal. Ve druhé půli mnohem více času držet míč pod kontrolou Leverkusen, ale k větší šanci se neprobojoval. Naopak na druhé straně hlavičkoval v jasné pozici Höler jen vedle tyče. V závěru utkání to byl pořádný boj, žlutilo se na obou stranách, ale míč se do sítě za devadesát minut nepodíval.

    Leverkusen se vrací zpět na druhou pozici před Dortmund, ale jen o pouhý bod. Ve vyrovnaném boji by dva další body Leverkusenu rozhodně pomohly.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    A další žlutá karta. V závěru zápasu se znovu přitvrzuje. Střídající Florian Kath fauloval ve středu pole rozběhnutého Havertze.
     
    90+2
    Hráči Freiburgu se chtěli co nejdéle udržet na útočné polovině. Höfler však už svou snahu přehnal a za zbytečný skluz je odměněn žlutou kartou.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase tři minuty.
     
    90
    Leverkusen vybojoval míč na pravé straně. Následně je Volland faulován a vše se znovu přesouvá na polovinu domácího týmu.
     
    89
    Střídání v týmu SC Freiburg: ze hřiště odchází Janik Haberer, přichází Nicolas Höfler.
     
    89
    Nils Petersen fauloval na útočné polovině a tak mohou jít do útoku znovu hráči hostujícího týmu. V pokutovém území však zakončoval Alario jen do dobře postaveného Manuela Guldeho.
     
    88
    Henrichs zaváhal u postranní lajny, míč mu od kopačky odjel až do zámezí. Freiburg se znovu velmi snadno osvobozuje.
     
    87
    Střídání v týmu Bayer Leverkusen: ze hřiště odchází Karim Bellarabi, přichází Joel Pohjanpalo.
     
    86
    Míč se rychle odrazil z vápna znovu k rozehrávajícímu Aránguizovi, ale ten byl až u rohového praporku a je pískán ofsajd. Freiburg znovu může odlehčit zatížené obraně.
     
    85
    Také Leverkusen se snaží omezit kombinaci ve středu pole. Bellarabi centroval do vápna, ale po zásahu Küblera bude favorit dnešního zápasu pokračovat rohovým kopem.
     
    84
    Střídající Julian Brandt centroval od rohového praporku do středu vápna, ale ani Volland s Alariem se k hlavičce neprocpali.
     
    83
    Po dlouhé době se hra přesunula až před Lena. Hosté s přehledem standardní situaci ubránili a poté se vydal do útoku Bellarabi, ale i jeho střela je sražena na rohový kop.
     
    82
    Freiburg se snaží přechod do útoku co nejvíce zjednodušit. Nyní pálil po druhém doteku Abraši, který po teči soupeře vybojoval alespoň rohový kop.
     
    81
    Günter dokázal předběhnout hned dva bránící hráče Leverkusenu, poté našel přízemním centrem Petersena, který ale z úhlu Lena nepřekonal.
     
    80
    Leverkusenu již nezbývá příliš mnoho času na rozhodnutí zápasu. Ztráta z dnešního duelu by byla pro hostující v boji o druhou pozici více než nepříjemná.
     
    78
    Střídání v týmu Bayer Leverkusen: ze hřiště odchází Dominik Kohr, přichází Kevin Volland.

    Vít Schück

    Branky:

    Karty:   4. Günter (FRE), 34. Kübler (FRE), 36. Abraši (FRE), 45. Kleindienst (FRE), 74. Haberer (FRE), 90+2. Höfler (FRE), 90+3. Kath (FRE) – 50. Kohr (LEV)


    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 3:9. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 19:11.
    SC Freiburg: Schwolow – Kübler, Gulde, Söyüncü, Günter – Höler (71. Kath), Koch, Abraši, Haberer (89. Höfler) – Petersen (C), Kleindienst.
    Náhradníci: Gikiewicz – Terrazzino, Kempf, Schuster, Höfler, Stanko Stanko, Kath.

    Bayer Leverkusen: Leno (C) – Henrichs, Tah, S. Bender, Wendell – Kohr (78. Volland), Aránguiz – Bellarabi (87. Pohjanpalo), Havertz, Bailey (66. Brandt) – Alario.
    Náhradníci: R. Özcan – P. Retsos, L. Bender, Brandt, Jedvaj, Pohjanpalo, Volland.

    Rozhodčí: Kampka – Kempkes, Neitzel
    bahis siteleri