Sampdoria – Turín 1:1 (kon.) | Inter – Crotone 1:1 (kon.)
konec
Inter Milán
1:1 (1:0)
FC Crotone
Sobota 03.02.2018, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán • Italská Serie A • 23. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto utkání je to vše, mějte se fajn. (23:06:27)

     
    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 5:5. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 3:5. Fauly: 14:8.
     
    Je dobojováno! Inter šel do druhé půle se zaslouženým jednobrankovým náskokem, jenže po změně stran inkasoval od Barberise a jeho výsledková krize se tak ještě více prohloubila. I přes čtvrtou remízu 1:1 v řadě zůstanou Milánští na čtvrtém místě a nejinak tomu bude i po neděli, neboť podobně klopýtající AS na ně ztrácí čtyři body. Naopak Crotone potření za sebou bodovali a o bodík se vzdálilo sestupovému pásmu.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Yann Karamoh si dal záležet na svém centru, který byl určen pro aktivního Perišiće. Stopeři Crotone jej ale přehlavičkovali a nenechali Cordaze ve štychu.
     
    90+3
    I tento moment dopadl pro Crotone dobře. Perišić vrazil do Cordaze v momentě, kdy už měl balón v obou rukavicích. Po odpískaném útočném faulu nemá hostující brankář důvod spěchat s rozehrávkou.
     
    90+2
    Opět dobrý zákrok Simiče, který srazil centrovaný míč na jeden z mnoha rohových kopů, které dnes měl Inter k dispozici.
     
    90+1
    Stefan Simič nejprve získal míč a odkopl ho aspoň ke středové čáře. O pár chvil později zablokoval střelu Ivana Perišiće, který se sice dostal k dorážce, ale zleva vůbec netrefil prostor branky.
     
    90
    Nad rámec druhého poločasu jsou přidány další čtyři minuty nastavení!
     
    89
    Federico Ricci zčistajasna běžel úplně sám na Handanoviče. Ten si mohl oddechnout jen díky signalizovanému ofsajdu. S ním záložník Crotone dvakrát nesouhlasil a za protesty viděl žlutou kartu.
     
    88
    Rafinha se mohl stát modlou pro famoušky Interu, nicméně jeho dělovka zpoza velkého vápna proletěla pár centimetrů okolo Cordazovy pravé tyče! Všemu přecházela jeho souhra s Éderem.
     
    87
    Crotone se v pohodě ubránilo, jenže po autu Simiče o balón rychle přišlo. O cenný bod tedy bude muset ještě pracně bojovat.
     
    86
    Ivan Perišić při snaze centrovat trefil prvního hráče a je z toho rohový kop. Většina domácích hráčů se tak rychle přesouvá až do pokutového území.
     
    84
    Faraoni skutečně není schopen pokračovat a to je šance pro českého obránce Stefana Simiče, který si na pár minut zahraje na stadionu, kde to jako kmenový hráč AC Milán moc dobře zná.
     
    83
    Někteří hráči Crotone už toho mají plné zuby. Marco Davide Faraoni nyní musí být ošetřován kvůli křečím a vypadá to, že se zpět do hry už nezapojí.
     
    82
    Karamoh se uvolnil k prudkému centru, který odvrátil Capuano. Po následném vhazování D´Ambrosia přišel centr z pravé strany a další zakončení Perišiće, jehož hlavička přes obránce Faraoniho letěla příhodně pro brankáře Cordaze.
     
    81
    Ivan Perišić se ocitl ve velmi slibné příležitosti, když dostal míč na levý kraj velkého vápna. při střele levačkou ke své smůle rozvlnil jen boční síť Cordazovy brány.

    Michal Břuchanský

    Branky: 23. Éder (Brozović) – 60. Barberis (Trotta)

    Karty:   60. Éder (INM) – 29. Mandragora (COE), 80. Benali (COE), 89. F. Ricci (COE)


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 5:5. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 3:5. Fauly: 14:8.
    Inter Milán: Handanovič (C) – D'Ambrosio, Škriniar, Miranda, Dalbert (74. Cancelo) – Vecino, Valero, Brozović (77. Karamoh), Candreva (64. Rafinha) – Éder, Perišić.
    Náhradníci: Berni, D. Padelli – Rafinha, Cancelo, Emmers, Gagliardini, Karamoh, Lisandro López, Pinamonti, Ranocchia, Santon.

    FC Crotone: Cordaz (C) – Faraoni (84. Simič), Ceccherini, M. Capuano, Martella (58. Pavlović) – Barberis, Mandragora, Benali, F. Ricci – Trotta (77. Stoian), Nalini.
    Náhradníci: Festa – Ar. Ajeti, Budimir, Crociata, Izco, Pavlović, Simič, Rohdén, Stoian, Suljić, Tochukwu Nwankwo, Zanellato.

    Rozhodčí: Orsato – Bottegoni, Marazzo
    bahis siteleri