New Jersey – Carolina 5:2 (kon.) | NY Islanders – NY Rangers 3:0 (kon.) | Pittsburgh – Los Angeles 3:1 (kon.)
Tampa – Detroit 4:1 (kon.) | Ottawa – Buffalo 3:2 (po pr.) | Minnesota – Washington 2:5 (kon.)
Nashville – Calgary 3:4 (kon.) | Chicago – Anaheim 2:3 (kon.) | Arizona – Montreal 5:2 (kon.)
Vegas – Edmonton 4:1 (kon.) | San Jose – Vancouver 4:1 (kon.)
po prodl.
Ottawa Senators
3:2 (0:1, 0:0, 2:1 - 1:0)
Buffalo Sabres
Pátek 16.02.2018, 01:40 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:13 Mike HOFFMAN - 3:2
     
    61:13
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Senators dokonávají obrat v prodloužení, kde Duchene zavezl puk do útočného pásma a u modré ho přenechal Karlssonovi, jenž viděl v pravém kruhu volného MIKEA HOFFMANA, jehož dělovka skončila za zády Lehnera. Asistence: Erik Karlsson, Matt Duchene.
    59:29 Derick BRASSARD - 2:2
     
    59:29
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Duchene nahrál mezi kruhy Gáboríkovi, jenž si zpracoval velmi těžkou přihrávku a následně přihrál do levého kruhu DERICKU BRASSARDOVI, jenž se svou okamžitou střelou prostřelil Lehnera. Asistence: Marián Gáborík, Matt Duchene.
    55:31 Evan RODRIGUES - 1:2
     
    55:31
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalo se dostal do rychlého protiútoku, kde nakonec Okposo přihrál do pravého kruhu EVANU RODRIGUESOVI, jenž už se lépe trefit nemohl, protože trefil přesně vzdálenější růže domácí klece. Asistence: Kyle Okposo.
    45:15 Marián GÁBORÍK - 1:1
     
    45:15
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté se konečně dočkávají! Duchene vyhrál vhazování přímo na Karlssona, jenž napřáhl a do jeho dělovky ještě vložil svou hůl MARIÁN GÁBORÍK a kotouč skončil přesně u tyče hostující klece. Asistence: Erik Karlsson, Matt Duchene.
    06:31 Scott WILSON - 0:1
     
    06:31
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalo se prosazuje z následného protiútoku, když SCOTT WILSON byl zcela volný v levém kruhu, kde měl i dostatek prostoru a se svou střelou na bližší tyč prostřelil Andersena. Asistence: Johan Larsson, Nathan Beaulieu.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 46. Gáborík (E. Karlsson, Duchene), 60. Brassard (Gáborík, Duchene), 62. Hoffman (E. Karlsson, Duchene) – 7. S. Wilson (Jo. Larsson, Beaulieu), 56. Rodrigues (Okposo)


    Ottawa Senators: C. Anderson (Condon) – E. Karlsson, Oduya, Ceci, Harpur, Chabot, Borowiecki – Duchene, Hoffman, Gáborík – Mark Stone, Brassard, Z. Smith – Pyatt, Pageau, Pääjärvi – White, Dzingel, N. Shore.
    Buffalo Sabres: Lehner (Ch. Johnson) – C. Nelson, Scandella, Ristolainen, Beaulieu, Antipin, Falk – S. Reinhart, R. O'Reilly, B. Pouliot – Okposo, Rodrigues, E. Kane – Pominville, Jo. Larsson, S. Wilson – Baptiste, Josefson, Girgensons.
    bahis siteleri