New Jersey – Carolina 5:2 (kon.) | NY Islanders – NY Rangers 3:0 (kon.) | Pittsburgh – Los Angeles 3:1 (kon.)
Tampa – Detroit 4:1 (kon.) | Ottawa – Buffalo 3:2 (po pr.) | Minnesota – Washington 2:5 (kon.)
Nashville – Calgary 3:4 (kon.) | Chicago – Anaheim 2:3 (kon.) | Arizona – Montreal 5:2 (kon.)
Vegas – Edmonton 4:1 (kon.) | San Jose – Vancouver 4:1 (kon.)
po prodl.
Ottawa Senators
3:2 (0:1, 0:0, 2:1 - 1:0)
Buffalo Sabres
Pátek 16.02.2018, 01:40 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:13 Mike HOFFMAN - 3:2
     
    61:13
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Senators dokonávají obrat v prodloužení, kde Duchene zavezl puk do útočného pásma a u modré ho přenechal Karlssonovi, jenž viděl v pravém kruhu volného MIKEA HOFFMANA, jehož dělovka skončila za zády Lehnera. Asistence: Erik Karlsson, Matt Duchene.
    59:29 Derick BRASSARD - 2:2
     
    59:29
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Duchene nahrál mezi kruhy Gáboríkovi, jenž si zpracoval velmi těžkou přihrávku a následně přihrál do levého kruhu DERICKU BRASSARDOVI, jenž se svou okamžitou střelou prostřelil Lehnera. Asistence: Marián Gáborík, Matt Duchene.
     
    58:59
    Ottawa si bere svůj oddechový čas.
     
    58:22
    Anderson je na své střídačce a Ottawa to zkusí v šesti!
    55:31 Evan RODRIGUES - 1:2
     
    55:31
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalo se dostal do rychlého protiútoku, kde nakonec Okposo přihrál do pravého kruhu EVANU RODRIGUESOVI, jenž už se lépe trefit nemohl, protože trefil přesně vzdálenější růže domácí klece. Asistence: Kyle Okposo.
     
    52:48
    O´Reilly orazítkoval tyč domácí klece, když se odhodlal ke střele z velkého úhu.
     
    51:18
    A ta jim nyní skončila, a tak na trestnou lavici putuje domácí White (OTT), jenž dostává dvě minuty za sekání.
    45:15 Marián GÁBORÍK - 1:1
     
    45:15
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté se konečně dočkávají! Duchene vyhrál vhazování přímo na Karlssona, jenž napřáhl a do jeho dělovky ještě vložil svou hůl MARIÁN GÁBORÍK a kotouč skončil přesně u tyče hostující klece. Asistence: Erik Karlsson, Matt Duchene.
     
    41:51
    Rodrigues vyrobil na modré chybu, které využil Smith, jenž se po levé straně hnal na Lehnera a z hranici kruhu nakonec zvolil střelu, která skončila v lapačce hostujícího brankáře.
     
    38:31
    A je z toho překvapivě vyloučení na hostující straně, protože Pouliot (BUF) u mantinelu přidržel hůl jednoho z domácích, za což dostává dvě minuty.
     
    37:32
    Ristolainen zavezl puk až do rohu kluziště, odkud přihrával před bránu, kde byl Girgensons, jenž se svou okamžitou střelou orazítkoval tyč domácí klece.
     
    34:50
    Senators si zahrají další přesilovou hru, když je na dvě minuty vyloučen Rodrigues (BUF).
     
    32:54
    Borowiecki získal puk na obranné modré, a tak se následně hnal do rychlého protiútoku, kde nakonec vystřelil a Lehner si připisuje další úspěšný zákrok.
     
    29:05
    Senators se dostali do rychlého protiútoku, kde nakonec Stone přihrál mezi kruhy najíždějícímu Karlssonovi, jehož okamžitá střela skončila na tyče Lehnerovy brány.
     
    26:40
    Tlak Buffala nakonec přináší jejich první přesilovou hru, protože dvě minuty za držení dostává Cody Ceci (OTT).
     
    22:49
    Tak to byla obrovská příležitost pro Dzingela, jenž se zcela jednoduše dostal do brankové příležitosti, když střílel z mezikruží a jeho střelu Lehner vyrazil mimo svou klec.
     
    14:31
    Sam Reinhart (BUF) však Duchena hákovál, a tak si hostující hráč odsedí další dvě minuty na trestné lavici.
     
    14:31
    Parádní individuální akci nyní předvedl Duchene, když se z rohu kluziště prodral až před Lehnera, kterého však jen trefil do betonu.
     
    13:42
    Baptiste schytal parádní hit od Borowieckého na modré čáře, kterému to následně chtěl vrátit Girgenons, ale i lotyšský útočník skončil na ledě. Oba navíc za své počínání dostávají dvě minuty za hrubost.
     
    07:46
    Sam Reinhart (BUF) je prvním vyloučeným hráčem v tomto utkání, když dostává dvě minuty za hákování.
    06:31 Scott WILSON - 0:1
     
    06:31
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalo se prosazuje z následného protiútoku, když SCOTT WILSON byl zcela volný v levém kruhu, kde měl i dostatek prostoru a se svou střelou na bližší tyč prostřelil Andersena. Asistence: Johan Larsson, Nathan Beaulieu.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 46. Gáborík (E. Karlsson, Duchene), 60. Brassard (Gáborík, Duchene), 62. Hoffman (E. Karlsson, Duchene) – 7. S. Wilson (Jo. Larsson, Beaulieu), 56. Rodrigues (Okposo)


    Ottawa Senators: C. Anderson (Condon) – E. Karlsson, Oduya, Ceci, Harpur, Chabot, Borowiecki – Duchene, Hoffman, Gáborík – Mark Stone, Brassard, Z. Smith – Pyatt, Pageau, Pääjärvi – White, Dzingel, N. Shore.
    Buffalo Sabres: Lehner (Ch. Johnson) – C. Nelson, Scandella, Ristolainen, Beaulieu, Antipin, Falk – S. Reinhart, R. O'Reilly, B. Pouliot – Okposo, Rodrigues, E. Kane – Pominville, Jo. Larsson, S. Wilson – Baptiste, Josefson, Girgensons.
    bahis siteleri