Arizona – Edmonton 1:0 (kon.) | Vegas – Montreal 6:3 (kon.) | Tampa – New Jersey 3:4 (kon.)
Pittsburgh – Toronto 5:3 (kon.) | Nashville – Detroit 1:3 (kon.) | Chicago – Washington 7:1 (kon.)
Vancouver – Boston 6:1 (kon.) | Calgary – Florida 3:6 (kon.) | NY Rangers – Philadelphia 4:7 (kon.)
Colorado – Edmonton 2:4 (kon.) | Carolina – New Jersey 2:3 (po pr.)
po prodl.
Carolina Hurricanes
2:3 (0:1, 1:1, 1:0 - 0:1)
New Jersey Devils
Neděle 18.02.2018, 23:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:37 Taylor HALL - 2:3
     
    64:37
    Devils právě vstřelili branku!
    A jsou to právě hokejisté New Jersey, kteří vítězí! Kyle Palmieri pokračoval v ofenzivní aktivitě. Dobře na sebe natáhl obránce a nezištně našel TAYLORA HALLA. Ten se z levé strany dostal do střelecké pozice. První pokus Ward vyrazil před sebe, ale neměl ponětí o tom, kde se kotouč nachází. Před betony jej našel právě Hall a mezírkou mezi nimi jej poslal vstříc ukončení utkání. Asistence: Kyle Palmieri.
    58:42 Jeff SKINNER - 2:2
     
    58:42
    Carolina právě vstřelila branku!
    To už bylo pouze otázkou času! Hurricanes způsobili ve vyprodané aréně výbuch euforie a při hře bez gólmana vyrovnávají. Více než dvě minuty v kuse tlačili v útočném pásmu, až od modré čáry Jaccob Slavin krásně našel u tyčky osamoceného JEFFA SKINNERA. Ten kombinací důrazu a síly vůle protlačil černou gumu za čáru! Asistence: Jaccob Slavin, Brett Pesce.
    35:33 Pavel ZACHA - 1:2
     
    35:33
    Devils právě vstřelili branku!
    Hosté oslabení ubránili a dostávají se znovu do vedení! John Moore naskočil z lavice hanby zpět do hry a využil nepřesnosti Canes, po které se chopil puku a táhl přečíslení tří proti jednomu. Na to, že se jedná o obránce, si v něm počínal opravdu skvěle a k zakončení do prázdné brány vybídl českého forvarda PAVLA ZACHU, jenž moc snazších gólů v NHL ještě nevstřelil. Asistence: John Moore.
    26:05 Teuvo TERÄVÄINEN - 1:1
     
    26:05
    Carolina právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno a trefa to byla skutečně šťastná. Canes uzamkli soupeře před brankou. V obrovské šanci Raska se ještě zaskvěl Kinkaid, ale kotouč se došoural na hůl TEUVA TERÄVÄINENA. Ten jej posílal na vzdálenější tyčku, kde se nabízel spoluhráč. Do cesty přihrávky se vložil Sami Vatanen a nevědomky si srazil puk do vlastní branky! Asistence: Victor Rask, Trevor van Riemsdyk.
    10:56 Nico HISCHIER - 0:1
     
    10:56
    Devils právě vstřelili branku!
    New Jersey využívá přesilovku a dostává se do vedení. Vyhozený puk rozehrál Kinkaid na Samiho Vatanena. Ten krásnou přihrávkou našel ve volném prostoru NICA HISCHIERA, jenž se z levé strany řítil na Warda a neomylně jej překonal zakončením na vzdálenější tyčku! Asistence: Sami Vatanen, Keith Kinkaid.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 27. T. Teräväinen (V. Rask, T. van Riemsdyk), 59. Skinner (Slavin, Pesce) – 11. Hischier (Vatanen, Kinkaid), 36. Zacha (J. Moore), 65. Hall (Palmieri)


    Carolina Hurricanes: C. Ward (Darling) – Pesce, Slavin, Faulk (C), H. Fleury, T. van Riemsdyk, Hanifin – T. Teräväinen, V. Rask, Aho – E. Lindholm, J. Staal (A), B. McGinn – Williams, D. Ryan, Skinner (A) – Stempniak, Di Giuseppe, Nordström.
    New Jersey Devils: Kinkaid (Läck) – Vatanen, A. Greene (C), Severson, J. Moore, Lovejoy, Butcher – Palmieri (A), Hischier, Hall – Lappin, Zacha, Bratt – Noesen, Zajac (A), Wood – J. Hayes, Coleman, Stafford.

    Diváci: 18 680 (vyprodáno)
    ocianews.com