Calgary – Colorado 5:1 (kon.) | Dallas – Winnipeg 3:5 (kon.) | Toronto – Boston 4:3 (kon.)
Montreal – Tampa 3:4 (0:1 po s.n.) | Detroit – Carolina 3:1 (kon.) | Florida – Pittsburgh 6:5 (kon.)
Columbus – Chicago 3:2 (kon.) | Washington – Buffalo 5:1 (kon.) | Arizona – Anaheim 2:0 (kon.)
New Jersey – NY Islanders 2:1 (kon.) | Los Angeles – Edmonton 3:4 (kon.) | Nashville – St. Louis 4:0 (kon.)
Buffalo – Boston 4:1 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
3:2 (1:1, 1:1, 1:0)
Chicago Blackhawks
Neděle 25.02.2018, 01:05 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:14 Josh ANDERSON - 3:2
     
    51:14
    Columbus právě vstřelil branku!
    To jsou věci. Chicago bylo ve třetí třetině jasně lepší, své šance ale neproměnilo a Blue Jackets se z ojedinělé akce dostávají poprvé v zápase do vedení. JOSH ANDERSON se povedenou zasekávačkou zbavil svého strážce Keitha a jeho následná nenápadná střela z ostrého úhlu propadla Forsbergovi až do sítě! Asistence: Boone Jenner.
    34:30 Pierre-Luc DUBOIS - 2:2
     
    34:30
    Columbus právě vstřelil branku!
    Otřepané pravidlo nedáš – dostaneš o sobě opět dalo vědět. Krátce poté, co Hinostroza napálil tyč ujel obraně Blackhawks Panarin a přečíslení dva na jednoho vyřešil milimetrově přesným pasem na PIERREA-LUCA DUBOISE, který nedal přesouvajícímu se Forsbergovi šanci! Asistence: Artěmij Panarin.
    29:20 Tomáš JURČO - 1:2
     
    29:20
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté si nakonec berou ztracené vedení přeci jen zpět. Gustafsson našel na pravém křídle rozjetého Patricka Kanea, jenž poté vyzval ke střele z mezikruží TOMÁŠE JURČA a slovenský útočník vstřelil svůj první gól v sezóně. Asistence: Patrick Kane a Erik Gustafsson.
    17:43 Cam ATKINSON - 1:1
     
    17:43
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovku a je vyrovnáno. Po souvislém tlaku Jackets Seth Jones nabil na pravý kruh volnému CAMU ATKINSONOVI, jehož rána zapadla přesně do pravé šibenice a Forsberg byl zcela bez šance! Asistence: Seth Jones a Pierre-Luc Dubois.
    01:28 David KÄMPF - 0:1
     
    01:28
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Blackhawks se rychle dostávají do vedení. Jussi Jokinen si nedokázal u mantinelu zpracovat nepovedenou Harringtonovu rozehrávku a kotouče se poté zmocnil Vinnie Hinostroza, jenž puk posunul na úroveň kruhů, odkud Ryan Hartman nahodil kotouč na branku a DAVID KÄMPF ho protečoval za Bobrovského záda. Asistence: Ryan Hartman a Vinnie Hinostroza.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 18. Atkinson (S. Jones, Dubois), 35. Dubois (Panarin), 52. J. Anderson (Jenner) – 2. Kämpf (Hartman, Hinostroza), 30. Jurčo (P. Kane, E. Gustafsson)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – Werenski, S. Jones, R. Murray, J. Johnson, Harrington, D. Savard – Panarin, Dubois, Atkinson – Jenner, Wennberg, Bjorkstrand – Calvert, Dubinsky, Sedlák – Gerbe, J. Jokinen, J. Anderson.
    Chicago Blackhawks: A. Forsberg (Bérubé) – Keith, Oesterle, C. Murphy, Seabrook, E. Gustafsson, Rutta – Saad, J. Toews, Wingels – Jurčo, Anisimov, P. Kane – DeBrincat, Schmaltz, Duclair – Hinostroza, Kämpf, Hartman.

    Rozhodčí: St. Laurent, Rank – Murphy, Gibbs
    thejrc.org