Moser Medical Graz 99ers – Znojmo 4:3 (po pr.)
po prodl.
Moser Medical Graz 99ers
4:3 (3:0, 0:1, 0:2 - 1:0)
HC LERAM Orli Znojmo
Neděle 25.02.2018, 18:00 • Eisstadion Graz Liebenau • bet-at-home ICE Hockey League • Nadstavba
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Branka byla dosažena ještě v rámci hrací doby, takže platí!
     
    65:00
    Graz právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné! Graz využívá přesilovku a setinu před koncem prodloužení rozhoduje o své výhře! Po přihrávce od mantinelu střílel CLEMENS UNTERWEGER z mezikruží a trefil se přesně do pravého horního rohu. Rozhodčí jde ještě na video. Asistence: Mario Lamoureux, Oliver Setzinger.
     
    64:03
    Oddechový čas pro domácí Graz.
     
    64:03
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Corbett – 2 min., hákování).
     
    58:59
    Branka platí!
     
    58:59
    Domácí se ale zlobí a rozhodčí jde ještě na video!
     
    58:59
    Orli právě vstřelili branku!
    Ale pozor! Orli odvolali gólmana a zatlačili soupeře v útočném pásmu. Poté od modré vystřelil Tomáš Plíhal a jeho ránu ještě tečoval TOMÁŠ GUMAN. Höneckl nedokázal na změnu směru kotouče reagovat. Asistence: Tomáš Plíhal.
     
    42:34
    Vyloučení v týmu Moser Medical Graz 99ers (Lamoureux – 2 min., podražení).
     
    41:51
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli snižují na startu třetí třetiny na rozdíl jedné branky, když zatlačili soupeře v útočném pásmu. TOMÁŠ GUMAN pak obdržel kotouč od mantinelu do předbrankového prostoru a sám z těsné blízkosti dokázal zvednout kotouč do horní části branky k bližší tyči. Asistence: David Bartoš.
     
    37:25
    Číp našel v brankovišti naprosto osamoceného Yellow Horna, jenž mohl v klidu zamířit do odkryté branky. Nepodařilo se mu ale zvednout kotouč nad beton přesouvajícího se brankáře. To je velká škoda.
     
    36:55
    Vyloučení v týmu Moser Medical Graz 99ers (Weihager – 2 min., vysoká hůl).
     
    31:13
    Zmatek před Halászem nakonec znojemská obrana dokázala zažehnat vyhozením kotouče, ale Brophey znovu nebyl daleko od gólu, když cpal kotouč mezi betony brankáře.
     
    31:05
    Brophey stál sám mezi kruhy a střílel do horní část branky Halásze, ten ale dokázal kotouč vyrazit!
     
    29:18
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Biro – 2 min., hákování).
     
    29:10
    Pirmann se dostal do samostatného úniku, ale nedokázal překonat Halásze, jenž si připisuje opravdu parádní zákrok.
     
    27:19
    Němec krásně individuálně obešel všechny bránící hráče a z mezikruží bekhendem vystrašil Höneckla, ovšem ten byl pozorný a prostor mezi betony dokázal zavčasu sevřít.
     
    25:44
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli snižují na rozdíl dvou branek. Prosadil se CODY CORBETT, jenž se dostal ke kotouči v prostoru mezikruží a přesnou střelou k tyči nedal Hönecklovi šanci. Asistence: Patrik Novák, David Bartoš.
     
    25:35
    Höneckl teď vystrašil domácí příznivce, když se snažil sebevědomě vyhodit kotouč od vlastní branky přes všechny čáry, ale trefil prvního znojemského hráče. Ten ale nedokázal šance využít.
     
    24:50
    Vyloučení v týmu Moser Medical Graz 99ers (Zusevics – 2 min., podražení).
     
    23:45
    První šanci Orlů v zápase měl Lattner, který si sjel až k pravé tyči a snažil se kotouč nacpat do vzdálenějšího rohu branky, ovšem Höneckl byl pozorný.
     
    21:59
    McLean se dostal do samostatného úniku a kličkou do forhendu už překonal Halásze, nedokázal ale zvednout kotouč nad jeho betony.
     
    16:37
    Graz právě vstřelil branku!
    Graz využívá přesilovku hodně rychle a vede už o tři branky. Orli dnes působí velmi vlažně. Vůbec nebruslí a v soubojích jsou o krok později. Nyní si ANTONY CAMARA vyjel zpoza branky až před brankoviště, kde stál trestuhodně úplně sám, zamířil do odkryté části branky a dal gól. Asistence: Daniel Woger, Evan Brophey.
     
    16:20
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Číp – 2 min., sekání).
     
    12:28
    Graz právě vstřelil branku!
    Domácí Graz se prosazuje v oslabení a vede už o dvě branky. Autorem je EVAN BROPHEY, jenž si počkal na útočné modré čáře a dostal přesnou přihrávku. V samostatném úniku pak poslal kotouč mezi betony Marka Schwarze. Asistence: Kurtis McLean.
     
    12:20
    Vyloučení v týmu Moser Medical Graz 99ers (Stradner – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    10:46
    Graz právě vstřelil branku!
    Graz jde do vedení. DANIEL WOGER si nabruslil ze středního pásma až mezi kruhy a nikým neatakovaný překonal Schwarze, který neměl sám před útočníkem lehkou úlohu. Asistence: Oliver Setzinger, Anthony Camara.
     
    04:15
    Vyloučení v týmu Moser Medical Graz 99ers (Lamoureux – 2 min., podražení).
     
    01:49
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Guman.

    Jakub Prchal

    Branky a nahrávky: 11. Woger (Setzinger, Camara), 13. Brophey (McLean), 17. Camara (Woger, Brophey), 65. Unterweger (Lamoureux, Setzinger) – 26. Corbett (Novák, Bartoš), 42. Guman (Bartoš), 59. Guman (Plíhal)


    Moser Medical Graz 99ers: Höneckl (Engelage) – Setzinger, Unterweger, Fechtig, Weihager, Strohmeier, Carlsson, Petrovitz, Soritz – Oberkofler, Lamoureux, Zusevics – Camara, Ograjenšek, Woger – Pirmann, Zierer, Natter – Brophey, McLean, Stradner.
    HC LERAM Orli Znojmo: Schwarz (21. Halász) – Corbett, Lakos, Lattner, Bořuta, Tejnor, Stehlík, Šnajnar, Biro – Yellow Horn, Plíhal, Špaček – Novák, Bartoš, Guman – Němec, Matuš, Číp – Csamangó, Raška.

    Rozhodčí: Berneker, Štolc – Angererová, Kaspar

    Diváci: 911
    bahis siteleri