Nitra – Trenčín 4:1 (kon.) | Žilina – Košice 3:6 (kon.) | Banská Bystrica – Nové Zámky 6:2 (kon.)
Poprad – Zvolen 3:5 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Detva 1:2 (po pr.)
konec
HK Nitra
4:1 (1:0, 1:0, 2:1)
HK DUKLA Trenčín
sk Neděle 25.02.2018, 16:00 • Nitra Aréna • Tipos Extraliga (SR) • 50. kolo
Partner:
     
    54:13
    Nitra dala gól!
    Domáci sa dostali do rýchleho protiútoku, na ktorého konci bol MICHAL KRIŠTOF, ktorého gól stál naozaj za to. Naznačil strelu, vďaka čomu oklamal brániaceho hráča spoločne s gólmanom, potiahol puk do bekhendu a následne len zasunul puk do odkrytej časti bránky. Stav stretnutia je 4:1 a zdá sa, že je o víťazovi rozhodnuté. Asistencia: Tomáš Mikúš, Matej Paulovič.
     
    47:07
    Trenčín dal gól!
    Peter Sojčík sa pokúsil z otočky zakončiť, ale na tento pokus dokázal gólman ešte reagovať. Puk však vyrazil len pred seba, kde stál osamotený ERIK SMOLKA, ktorý pohodlne upratal puk do odkrytej bránky. Stav stretnutia je 3:1!
     
    40:54
    Nitra dala gól!
    To čo sa mu nepodarilo pri trestnom strieľaní sa mu podarilo počas hry. MAREK SLOVÁK sa po prihrávke Miroslava Pupáka dostal k puku, ktorý dokázal upratať až za chrbát gólmana. Stav stretnutia je 3:0!
     
    37:10
    Nitra dala gól!
    MATÚŠ RAIS si skvelo nakorčuloval do voľného priestoru, kde okamžite dostal milimetrovú prihrávku. Ocitol sa zoči-voči gólmanovi, ktorého presnou strelou prekonal dnes už druhý raz. Stav stretnutia je 2:0! Asistenciu si na svoje konto pripíše Matej Paulovič.
     
    05:56
    Nitra dala gól!
    Domáci hokejisti teraz ukázali svojmu súperovi, ako sa hraje presilová hra. Po peknej kombinácii sa do zakončenia dostal MATÚŠ RAIS, ktorý strelou z prvej rozvlnil sieť. Stav stretnutia je 1:0!

    Róbert Gašpárek

    Branky a nahrávky: 6. Rais (Krištof, Paulovič), 38. Rais (Paulovič), 41. Slovák (Pupák, Versteeg), 55. Krištof (Mikúš, Paulovič) – 48. Smolka (Sojčík)


    HK Nitra: Lawson – Milam T., Rais, Paulovič, Krištof, Mikúš – Milam J., Ordzovenský, Kovacs, Slovák, Blackwater – Pupák, Versteeg, Ručkay H., Bradley, Kutálek – Korím, Rýgl, Šiška, Ručkay J., Macík
    HK DUKLA Trenčín: Valent – Starosta, Romančík, Bezúch, Olvecký, Radivojevič – Fruhauf, Cebák, Sojčík, Smolka, Varga – Holenda, Bohunický, Mikula, Dlouhý, Gašparovič – Pač, Deveaux, Švec, Hudec

    Rozhodčí: Novák, Stano – Synek, Šefčík – Čavojský
    bahis siteleri