Letňany – Kometa Brno 2:5 (kon.) | Žďár n/S – Jihlava 2:3 (kon.) | Č. Budějovice – HC Plzeň 3:4 (kon.)
Mountfield HK – Zlín 3:0 (kon.) | PZ Kladno – K. Vary 2:6 (kon.) | Warriors Brno – Technika Brno 6:1 (kon.)
Ústí n/L – Kladno 1:3 (kon.) | Vsetín – HK MD Šumperk 2:4 (kon.) | Liberec – HC Litvínov 1:0 (kon.)
Pardubice – Havlíčkův Brod 2:8 (kon.) | Sparta – Chomutov 5:3 (kon.) | Havířov – Přerov 2:4 (kon.)
Třemošná – Slavia 2:0 (kon.) | Poruba – Třinec 2:5 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
5:3 (2:0, 3:2, 0:1)
Piráti Chomutov
Čtvrtek 01.03.2018, 17:30 • Malá hala, Praha 7 – Bubeneč • ELIOD extraliga mladšího dorostu • Skupina A
Partner:
     
    V Malé hale je dohráno, Sparta vítězí nad soupeřem ze severu Čech 5:3 a připisuje si do tabulky důležité tři body. To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek večera. Na počtenou! (19:30:25)
     
    Konec zápasu.
     
    59:41
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Michal Vitouch – 2 min., vražení na hrazení).
     
    59:41
    Po ostrém hitu zůstává za brankou Pirátů ležet jeden z hostujících borců, zatím není jasné, o koho jde. Bude se vylučovat.
     
    59:04
    Do dobré šance se dostal Semen Zemchenkov, jehož rána z kruhu se nakonec od vyrážečky hostujícího gólmana odrazila vysoko nad branku.
     
    57:59
    Do konce základní hrací doby zbývají dvě minuty, uvidíme, jestli se Severočechům povede zápas ještě nějak zdramatizovat. Stuchlík zatím zůstává v brance.
     
    56:42
    Hra obou týmů nabírá na agresivitě, na ledě je k vidění čím dál tím více hitů a zákroků na hranici pravidel. Mírnou převahu mají Piráti.
     
    55:15
    Krupička vyrazil plnou parou vpřed, nakonec byl od kotouče odstaven jedním z připravených hostí v prostoru pro vhazování.
     
    53:58
    V rohu za domácí brankou se bojuje o kotouč, hostům pomalu ale jistě dochází čas. Na vstřelení dvou branek jim zbývá šest minut.
     
    52:31
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté snižují na rozdíl dvou branek! Defenzívě Pražanů teď unikl JIŘÍ KULICH a z levého kruhu poslal puk přímo mezi betony nepřipraveného Jakuba Krbečka. Asistence: Jan Urych.
     
    51:46
    Štefančíka u modré lajny ukázkově obral o puk Filip Ducháč, výpad Severočechů tak nabral hodně rychlého konce.
     
    50:25
    Bláha sbírá vyhozený puk za vlastní brankou a míří dopředu, Pražané se pokusí po vypršení přesilovky vrátit před Stuchlíka.
     
    49:37
    Sparťané tlačí, zatím se jim maskovaného muže v chomutovské kleci překonat nepodařilo. Uvidíme, jak se přesilovka bude vyvíjet dál.
     
    48:19
    Zemechenkov po Prokešově faulu dokulhal na střídačku, zda-li do utkání ještě zasáhne není vůbec jisté. Vypadá to na problém s kolenem. Do kabin zatím nemíří.
     
    48:19
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Michael Prokeš – 2 min., faul kolenem).
     
    47:51
    Rána jednoho z hráčů Sparty úplně zmizela v rukavici připraveného Stuchlíka, jehož štít tak i nadále zůstává čistý.
     
    47:24
    Gólman domácích před najíždějícími protihráči raději schoval puk pod rukavici, hra je přerušena. Vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    46:52
    Hosté rozjeli dlouhou kombinaci před soupeřovou svatyní, do trajektorie Pöschlovy rány se postavil jeden z bránících hráčů.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 7. Němec (Slavíček), 13. Kuracina (Hamara), 31. Kubánek (Zemchenkov, Bláha), 34. Kubánek (Vitouch), 37. Krupička (Vitouch) – 22. Svoboda (Martínek), 30. Príhoda (Svoboda), 53. Kulich (Urych)


    HC Sparta Praha: Krbeček (Sluka) – Hamara, Guryevskiy, Ducháč, Bláha, Adam, Zemchenkov – Kubánek, Krupička, Tomek, Broš, Slavíček, Adamec, Němec R., Jaroš, David, Kuracina, Vitouch.
    Piráti Chomutov: Šatný (41. Stuchlík) – Němec Š., Petrásek, Holec, Pöschl, Vaněk, Kovár, Martínek, Klika – Spudich, Urych, Iljuk, Príhoda, Kulich, Svoboda, Prokeš, Čech, Štefančík, Holka, Gut.

    Rozhodčí: Čáp – Krátký, Juránek.
    thejrc.org