NY Islanders – Montreal 3:6 (kon.) | Florida – Buffalo 4:1 (kon.) | Carolina – New Jersey 3:1 (kon.)
Winnipeg – Detroit 4:3 (kon.) | Calgary – NY Rangers 1:3 (kon.) | Colorado – Minnesota 7:1 (kon.)
Vancouver – Nashville 3:4 (po pr.) | Vegas – Ottawa 4:5 (kon.) | Anaheim – Columbus 4:2 (kon.)
Tampa – Philadelphia 7:6 (2:0 po s.n.) | Dallas – St. Louis 3:2 (po pr.) | Los Angeles – Chicago 3:5 (kon.)
Boston – Montreal 2:1 (po pr.) | Pittsburgh – NY Islanders 3:2 (po pr.)
po s.n. (2:0)
Tampa Bay Lightning
7:6 (1:3, 2:1, 3:2 - 0:0)
Philadelphia Flyers
Sobota 03.03.2018, 19:00 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Tampa Bay Lightning.
    Autorem vítězné branky je STEVEN STAMKOS.
     
    64:25
    Skvělým zákrokem se prezentoval i Petr Mrázek! Ten zasáhl svým betonem a nedovolil další branku!
     
    62:07
    Andrej Vasilevskij naprosto čaruje! Claude Giroux měl úžasnou příležitost ke skórování, ale domácí brankář se naprosto famózně přemístil a schoval puk do lapačky!
     
    61:38
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Nikita Kučerov – 2 min., hákování).
     
    61:20
    Na ledě už je i Jakub Voráček a hosté budou zahrávat přesilovou hru!
     
    60:45
    Andrej Vasilevskij převedl nádherný zákrok a drží nerozhodný stav!
    57:07 Claude GIROUX - 6:6
     
    57:07
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Znovu je stav dnešního zápasu nerozhodný! Dvanáctá branka v zápase! Prosadil se nejlepší hráč Philadelphie CLAUDE GIROUX, který dokázal kotouč tečovat těsně před brankářem a naprosto změnil jeho trajektorii. Utkání tedy naprosto vrcholí a je úžasné to sledovat! Asistence: Sean Couturier, Ivan Provorov.
    50:03 Victor HEDMAN - 6:5
     
    50:03
    Tampa právě vstřelila branku!
    A otočka je světe, Petr Mrázek vypadá hodně otráveně, inkasoval dvě branky v krátkém časovém období. Všechno to začalo, když Steven Stamkos vypíchl kotouč obránci a poté přesně našel hokejku VICTORA HEDMANA, který svou ránu umístil mezi betony brankáře. Tampa opět potvrdila, že první formace je naprosto dominantní. Asistence: Steven Stamkos.
    47:38 Steven STAMKOS - 5:5
     
    47:38
    Tampa právě vstřelila branku!
    To ale je ale hokej! Je znovu vyrovnáno, už jsme viděli deset branek! Na domácí straně u toho zase byla první formace, která je dnes naprosto všude. Útočníci se dostali do přečíslení dva na jednoho a jako poslední zakončoval STEVEN STAMKOS, pro kterého to byl druhý gól v dnešním zápase, ukázkovou přihrávku předvedl Nikita Kučerov. Asistence: Nikita Kučerov, Alex Killorn.
     
    44:49
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Anthony Cirelli – 2 min., hákování).
    44:23 J. T. Miller - 4:5
     
    44:23
    Tampa právě vstřelila branku!
    To je ale přestřelka, Tampa zase ukázala, že ji stačí pár šancí ke gólů. Yanni Gourde nahodil kotouč před Mrázka a ten ho trochu smolně odrazil pouze před sebe, kde už na dorážku číhal J.T MILLER a vedl si chladnokrevně. Tampa tedy snížila na rozdíl jediné branky a tento zápas bude ještě pořádné drama! Asistence: Yanni Gourde, Brayden Point.
    41:06 Ivan PROVOROV - 3:5
     
    41:06
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A je to o dvě branky, to moc dlouho tedy netrvalo! Tohle ani nebylo tak razantní rána, ale i přesto skončila v za zády Vasilevsjkiho. Mezi střelce se zapíše IVAN PROVOROV.Kotouč se odrazil od domácího brankáře a vypadl z výstroje až do branky, Philadelphia má tedy solidní náskok. Asistence: Valtteri Filppula.
    36:15 Jori LEHTERÄ - 3:4
     
    36:15
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Philadelphia se dokázal hodně rychle vzpamatovat a vedení je opět na její straně. Brankář Andrej Vasilevskij rozhodně není bez viny, jeho pozdější reflex znamenal, že mu kotouč projel mezi nohama. Ránou od modré čáry se prezentoval JORI LEHTERÄ. Hosté se už po třetí ujímají vedení, uvidíme, jak dlouho to vydrží. Asistence: Jordan Weal, Valtteri Filppula.
    32:47 Dan GIRARDI - 3:3
     
    32:47
    Tampa právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Tampa si vytvořila velký tlak v útočném pásmu a opět za to byla odměněna! Hodně slušná produktivita. Po několika přihrávkách se ke střele dostal DAN GIRARDI, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě! Petr Mrázek sice byl v dobrém postavení, ale reagoval příliš pozdě. Asistence: Steven Stamkos, Victor Hedman.
     
    31:58
    Tampa začíná být čím dál aktivnější a byla z toho velká šance! Do ní se dostal Michail Sergačjov, který nedokázal z bezprostřední blízkosti kotouč namířit do polodkryté branky! Už mohlo být vyrovnáno.
    25:57 Victor HEDMAN - 2:3
     
    25:57
    Tampa právě vstřelila branku!
    Kontaktní branka je na světě! Tampa se po dlouhé době dostala do útočného pásma a hned toho využila. Nutno dodat, že Petr Mrázek to neměl vůbec jednoduché. Těsně před ním se totiž povedlo kotouč ve vzduchu tečovat VICTOROVI HEDMANOVI, který naprosto změnil trajektorii kotouče a hostující brankář neměl šanci reagovat, Philadelphia tedy vede už jen o jednu branku. Asistence: Steven Stamkos, Nikita Kučerov.
     
    20:26
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Brayden Point – 2 min., sekání).
    18:07 Robert HÄGG - 1:3
     
    18:26
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Yanni Gourde – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Andrew MacDonald – 2 min., hrubost).
     
    18:07
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Již třetí branka na hostující straně! Těsně po skončení přesilové hry se ke střele zápěstím dostal ROBERT HÄGG a jeho rána přesně zapadla do pravého horního rohu branky, hostům se tedy první třetina hodně povedla a daří se jim takřka vše. Asistence: Scott Laughton, Ivan Provorov.
     
    16:02
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Michail Sergačjov – 2 min., hákování).
    14:30 Jakub VORÁČEK - 1:2
     
    14:30
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Necelých pět minut před koncem se hosté již podruhé v utkání dostávají do vedení! Po velkém zmatku před branku se ke střele dostal JAKUB VORÁČEK a přesně věděl, co s ním udělat, poslal ho přesně mezi betony brankáře, ten neměl šanci reagovat. Asistence: Nolan Patrick.
    08:30 Steven STAMKOS - 1:1
     
    08:30
    Tampa právě vstřelila branku!
    Využitá přesilovka u na druhé straně! Tampa se snad vůbec poprvé v utkání dostala do zakončení a hned z toho je branka. STEVEN STAMKOS byl přesně tam, kde měl a propálil Petra Mrázka, který měl hodně špatný výhled. Asistence: Victor Hedman, Nikita Kučerov.
     
    07:54
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Claude Giroux – 2 min., sekání).
    07:08 Nolan PATRICK - 0:1
     
    07:08
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A skóre dnešního zápasu je otevřeno! Philadephia předvedla ukázkovou akci a vyžívá první přesilovou hru zápasu. Jakub Voráček dokázal přesně najít hokejku skvěle postaveného Girouxe, který kotouč naservíroval před branku na volného NOLANA PATRICKA, který dobře tečoval kotouč až mezi betony brankáře. Asistence: Claude Giroux, Jakub Voráček.
     
    06:28
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Andrej Vasilevskij – 2 min., podražení).

    Marek Jašek

    Branky a nahrávky: 9. Stamkos (Hedman, Kučerov), 26. Hedman (Stamkos, Kučerov), 33. Girardi (Stamkos, Hedman), 45. J. T. Miller (Gourde, B. Point), 48. Stamkos (Kučerov, Killorn), 51. Hedman (Stamkos), rozh. náj. Stamkos – 8. Patrick (Giroux, Voráček), 15. Voráček (Patrick), 19. Hägg (Laughton, Provorov), 37. Lehterä (Weal, Filppula), 42. Provorov (Filppula), 58. Giroux (Couturier, Provorov)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Cory Conacher (TBL)
    0:0   Sean Couturier (PHI)
    2. série:
    1:0   Brayden Point (TBL)
    1:0   Nolan Patrick (PHI)
    3. série:
    2:0   Steven Stamkos (TBL)


    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Domingue) – Girardi, Hedman, Strålman (A), Sergačjov (C), Šustr, Coburn (A) – Callahan, Stamkos, Kunitz – J. T. Miller, B. Point, Gourde – Conacher, T. Johnson, Erne – Cirelli, Paquette, Killorn – Kučerov.
    Philadelphia Flyers: Mrázek (Lyon) – Gostisbehere, Provorov, MacDonald, Hägg, Gudas (C), Manning (A) – Konecny, Couturier, Giroux – Voráček, Patrick, Lindblom – M. Raffl, Laughton, Leier – Weise, Filppula (A), Lehterä – Weal.

    Rozhodčí: O'Halloran D. (Can), Kowal T. (Can)
    bahis siteleri