Chodov – Liberec 12:7 (kon.) | Mladá Boleslav – Znojmo 13:4 (kon.) | Vítkovice – Bulldogs 5:1 (kon.)
Česká Lípa – Sparta 4:11 (kon.) | Florbal Ústí – Bohemians 2:8 (kon.) | Střešovice – Ostrava 4:11 (kon.)
Pardubice – Otrokovice 0:6 (kon.)
konec
Sokoli Pardubice
0:6 (0:1, 0:3, 0:2)
PSG Panthers Otrokovice
Neděle 04.03.2018, 17:00Livesport Superliga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Florbalová Tipsport Superliga pokračuje šestadvacátým kolem, na programu je řada zápasů. V neděli nás mimo jiné čeká souboj, ve kterém Sokol Pardubice na domácí palubovce přivítají HU-FA Panthers Otrokovice.
     
    Sokol Pardubice si užívá historicky prvního postupu do play-off nejvyšší soutěže. Momentálně mají čtyřiatřicet bodů a jsou na osmé pozici. V posledním kole dokázali pardubičtí florbalisté otočit s Libercem a mohli slavit! Celkem rovnoměrně získávají Pardubice body doma i venku, v tabulce domácích i hostujících zápasů jsou osmí. Do utkání však domácí hráči v roli favorita v tomto případě nepůjdou, mírným favoritem bude jejich soupeře z Otrokovic.
     
    Jak už jsem zmiňoval, celek HU-FA Panthers Otrokovice do utkání půjde v roli mírného favorita. Hosté mají 44 bodů, stejně jako další dva týmy. V tuto chvíli jsou čtvrtí, každopádně o jejich konečném umístění rozhodně až poslední ligové kolo! V minulém kole si připsali veledůležité tři body v domácím zápase proti Střešovicím. Venku se jim zase tolik nedaří, z dvanácti odehraných zápasů dokázali nasbírat osmnáct bodů, v této statistice jsou pátí.
     
    První vzájemné utkání těchto dvou týmů přineslo pouze dvě branky. Otrokovice na domácí půdě zvítězily 2:0. Kdo se bude radovat nyní? Sledujte náš online přenos a určitě se to dozvíte!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:59
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Výborný vstup hostů do tohoto utkání! Střelu Pešata ještě Musil vyrazil, na dorážku MARTINA SZWEDY neměl nárok! Asistence: Lukáš Pešat.
     
    01:34
    Domácí drželi balónek za brankou Otrokovic, hosté se pak dostávali do rychlého kontru, který nevyřešili úplně nejlépe.
     
    02:40
    Němeček se dostal na míček, poté však přišel faul, rozehrávat budou hostující florbalisté, za námi necelé tři minuty hry.
     
    04:04
    Mohlo být srovnáno, hosté měli pořádnou dávku štěstí, za Michaljovičem totiž zvonila branková konstrukce, hostující brankář si musel oddechnout!
     
    05:41
    Ke střele se nyní dostal Zapletal, ten však nedokázal zamířit přesně, balónek končí až za mantinelem, rozehrávat budou Pardubice.
     
    06:21
    Zatím sledujeme hodně vyrovnané utkání, oba celky se střídají v aktivitě, momentálně jsou to hosté, kteří kombinují na útočné polovině.
     
    07:26
    Střílel Pakosta, tečoval Kourek. Michaljovič nakonec zasahovat nemusel, Pardubice i nadále zůstávají u balónku.
     
    08:01
    Osm minut hry za námi, domácí teď zamkli svého soupeře na jeho polovině a mají poměrně slušný tlak, několik střeleckých pokusů bylo zablokováno!
     
    08:58
    Výbornou individuální prací se prezentoval Bílý, který přihrával před branku. Výborný zákrok předvedl Michaljovič!
     
    09:27
    Skvěle se vrátil Zozulák, který překazil další útočné snažení svého soupeře, výborný obranný zákrok od domácího hráče.
     
    10:14
    Nejaktivnějším hráčem Otrokovic je zatím Pešat. Nejprve se snažil o technické zakončení, poté střílel vedle branky!
     
    11:41
    Pardubice ztratily balónek, všichni hráči tak nemohli vystřídat. To se však o pár vteřinek už podařilo, domácí na balónku.
     
    12:03
    Hodně nejistý zákrok Michaljoviče, který teď zůstal ležet na míčku a vůbec nevěděl, kde se balónek nachází, skóre se nemění.
     
    12:55
    Zatím největší příležitost domácích v dosavadním průběhu utkání! Teichman mohl střílet, místo toho ještě hledal úplně volného Buriana, který však před prázdnou brankou nedokázal zpracovat míček!
     
    13:58
    Obrovská šance také na druhé straně! Ťopek dělal kličku, proti následném zakončení přišel výborný zákrok Musila!
     
    15:07
    Střílená přihrávka od Krigovského, Janeček se k míčku nedostal, přesto pardubičtí florbalisté i nadále pokračují v kombinaci.
     
    15:47
    Hodně nepříjemná situace u mantinelu, na zemi zůstává ležet Zapletal, se kterým to nevypadá vůbec dobře.
     
    15:47
    Hostující florbalista už je znovu na nohou a vypadá to, že bude v pořádku, hra tak zase pokračuje, rozehrávají hosté.
     
    16:09
    Standardka pro hosty, k balónku se dostal Jurčík, který však trefil pouze prvního bránícího hráče, Pardubice už směřují rychle dopředu.
     
    17:01
    Další útočné snažení teď domácí hráči začínají až zpoza vlastní branky, do konce první třetiny zbývají necelé tři minuty.
     
    18:11
    Téměř minutu se Otrokovice nedostaly k balónku, domácí si sice přihrávají, vážnější příležitosti však zatím nepřicházejí.
     
    18:33
    Nakonec přeci jen výborná příležitost pro Pardubice! Burian z bezprostřední blízkosti netrefil prázdnou branku!
     
    19:39
    Před malou chvílí se rozeběhla poslední minuta první části. Rozehrávat budou zpoza vlastní branky hosté, víc už se nejspíše nestane.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Úvodní dvacetiminutovka hry je za námi. Hosté se hned v první minutě dostali do vedení, poté si domácí vypracovali několik slibných příležitostí ke srovnání, to však nepřišlo. Uvidíme, co nám přinese druhá třetina, která začne zhruba v 17:38.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    21:18
    Do slibné příležitosti se v úvodu druhé třetiny dostal Vykopal, ten však ani nadvakrát proti Musilovi nedokázal uspět!
     
    22:33
    Začátek druhé dvacetiminutovky je poměrně opatrný z obou stran, nikdo nechce udělat chybu a pustit soupeře do nějakého kontru.
     
    23:10
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Hosté přidávají druhou branku a navyšují svůj náskok! Postaral se o to zakončující TOMÁŠ SOVJÁK. Asistence: Lukáš Petřík.
     
    24:32
    Uvidíme, jak na druhou branku hostů zareagují Pardubice, které měly několik příležitosti na srovnání, místo toho však inkasovaly.
     
    25:02
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Tak to byla parádní individuální akce, kterou se prezentoval LUKÁŠ PEŠAT. Nejprve udělal kličku obránci, poté zakončil do horní části branky! Asistence: Tomáš Sovják.
     
    25:45
    Utkání se dnes hraje v hodně komorní atmosféře, na to v Pardubicích příliš zvyklí nejsou, u míčku nyní Otrokovice.
     
    26:26
    Rozehrávat budou florbalisté Otrokovic z rohu hřiště, oba týmy ještě předtím střídají, hosté teď mají jasně navrch.
     
    26:52
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Další branka hostů je na světě! TOMÁŠ SOVJÁK se otočil u mantinelu, rychlou střelou nad ruku Musila navýšil náskok Otrokovic! Asistence: Marek Zapletal.
     
    28:01
    Obrovský závar před hostující brankou! Zozulák ani nadvakrát nedokázal skórovat, domácí florbalisté teď měli pořádnou smůlu!
     
    29:03
    Pardubice přidaly, nyní drží svého protivníka na jeho polovině a přihrávají si, na palubovce se objevil také Gregor, Pakostu trenéři šetří.
     
    29:52
    Střílel Dlesk, jeho pokus byl zblokovaný, Michaljovič zasahovat nemusel, pardubičtí v samotné koncovce příliš nebezpeční nejsou.
     
    30:45
    Rozhodčí přerušuje hru, oba týmy střídají, rozehrávat budou hosté. Utkání se nám přehouplo do své druhé poloviny.
     
    31:34
    Otrokovičtí hráči teď velmi zkušeně drží balónek na útočné polovině a soupeře k ničemu nepouštějí, tohle hostům momentálně stačí.
     
    32:04
    Fanoušci Pardubic teď ožili, přejí si branku svého týmu, která by domácí vrátila zpátky do zápasu, Janeček střílel vedle.
     
    32:43
    Zblokovaný pokus teď pomalu plachtil směrem na hostující branku, Michaljovič neměl vážnější problémy a připsal si snadný zákrok.
     
    33:08
    Kittel dostal dlouhou přihrávku a ocitl se sám před Musilem, kterého ani nadvakrát překonat nedokázal, výborné zákroky od domácího brankáře!
     
    34:05
    V tomto případě střílel Teichman, ten však netrefil branku, do konce druhé třetiny necelých šest minut, Pardubice stále čekají na první přesný zásah.
     
    35:24
    Příliš zajímavého se nyní neděje, jedna útočná akce střídá tu druhou, žádné větší příležitosti k vidění nejsou, brankáři jsou bez práce.
     
    35:54
    Pardubice se dostaly do přečíslení ve třech proti dvěma obráncům. Z levé strany přišla přihrávka před branku, následná střela skončila vedle!
     
    36:47
    Ťopek přihrával na Zapletala, který dlouhý pas nezpracoval. V opačném případě by uháněl úplně sám na branku!
     
    37:37
    Nahození od Janečka, Michajlovič neměl znovu žádné problémy, hostující brankář míček chytil a už hledá, komu by rozehrál.
     
    38:20
    Domácí teď jasně přehrávají svého soupeře, Zozulák se dostal do obrovské příležitosti, balónek mu sklouzl z čepele!
     
    39:02
    Rozběhla se závěrečná minuta druhá části, hosté kombinují na vlastní polovině a vyčkávají na konec, domácí ani nenapadají.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Je za námi druhá třetina, která přinesla tři branky. O všechny se postarali hostující florbalisté, kteří vedou 4:0. Pardubice si poté vypracovaly několik slibných příležitostí, žádnou z nich však využít nedokázaly!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:58
    Úvodní buly patřilo domácím florbalistům, kteří se nyní usadili na polovině svého soupeře a snaží se něco vymyslet, zatím však marně.
     
    42:04
    Zatím se hraje poměrně čistě, dnes se ještě nevylučovalo, na vážnější příležitost ve třetí třetině zatím stále čekáme.
     
    43:22
    Oba celky střídaly, za námi téměř tři a půl minuty této části, brankáři si zatím nemuseli připsat nějaký těžší zákrok.
     
    Dnešní utkání sleduje 281 diváků.
     
    45:04
    Dva dobré zákroky si během krátké chvíle připsal Musil, který dnes čtyřikrát inkasovali, i tak několikrát podržel svůj tým!
     
    46:05
    Vyloučení v týmu Sokol Pardubice (Ivo Teichman – 2 minuty, Nedovolené vrážení).
     
    47:01
    Jurčík se dostával ke střele, na poslední chvíli mu balónek utekl, k míčku se tak dostaly Pardubice, které natahují čas.
     
    47:34
    Do samostatného úniku se nyní z pravé strany dostal Bílý! Výborně vystoupil Michaljovič, domácí hráč nedokázal dostat balónek do branky!
     
    48:29
    Domácí už hrají zase v plném počtu, zatím to nevypadá, že by dnes ještě měl přijít nějaký zvrat, Pardubice stále čekají na první gól.
     
    49:14
    Pešat míček vracel na polovinu soupeře. Balónek však zasáhl hlasatele pouze do hlavy, celá situace proběhla s úsměvem.
     
    49:43
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Hosté se dostali do přečíslení dva na jednoho, LUKÁŠ UHRINOVSKÝ dostal přihrávku, zpracoval míček, poté vystřelil. Bezmocný Musil neměl nárok! Asistence: Lukáš Pešat.
     
    50:27
    Domácí dostávají výbornou příležitost na skórování! Rozhodčí pískal faul, nakonec nařizuje trestné střílení, které si na starost vezme Martin Zozulák!
     
    50:27
    Martin Zozulák udělal kličku do forhendu, vzápětí střílel. Výborný zákrok předvedl Michaljovič, který dnes stále ještě neinkasoval!
     
    50:27
    Vyloučení v týmu HU-FA Panthers Otrokovice (Lukáš Petřík – 2 minuty, nadzvedání hokejky).
     
    51:12
    Pardubice svého protivníka zamkly na jeho polovině a kombinují. Ke střele se zatím dostat nemohou.
     
    51:41
    Nebezpečná střela Kunta. Přesilová hra se blíží ke svému konci, rozehrávat budou poblíž vlastní branky Otrokovice.
     
    52:39
    Hosté už hrají zase v plném počtu. Z poloviny hřiště střílel Ďopan, jeho pokus skončil snad tři metry nad brankou!
     
    53:05
    Vyloučení v týmu Sokol Pardubice (Ivo Teichman – 2 minuty, Hrubost).
    Vyloučení v týmu HU-FA Panthers Otrokovice (Matěj Kostka – 2 minuty, Hrubost).
     
    53:49
    Balónek končí až za mantinelem, oba týmy střídají. Hra ve čtyřech zatím žádnou šanci nenabídla, o vítězi je nejspíše rozhodnuto.
     
    54:46
    Pešat měl na hokejce šestou branku Otrokovic! Hostující florbalista však nedokázal trefit odkrytou branku, zamířil nad branku!
     
    55:25
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    MATĚJ KOSTKA se vrátil z trestné lavice, poté si balónek navedl na bekhend, následně vystřelil po zemi přesně k tyči, Musil dnes pošesté inkasuje!
     
    55:57
    Němeček měl na hokejce branku, jenže ani on nedokázal skórovat! Domácím dnes skutečně není přáno, už několikátá neproměněná tutovka Pardubic!
     
    57:35
    Kostka se proháčkoval obranou soupeře, poté nedokázal zakončit přesně, utkání se víceméně už pouze dohrává.
     
    58:21
    Rozběhly se poslední dvě minuty třetí části, zároveň i celého utkání, rozehrávat budou poblíž mantinelu hosté, oba celky teď střídají.
     
    59:00
    Začíná závěrečná minuta tohoto utkání, před malou chvílí se do dobré příležitosti dostal Kittel, který však trestuhodně minul!
     
    59:17
    Vyloučení v týmu HU-FA Panthers Otrokovice (Marek Švajný – 2 minuty, Vysoká hůl).
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! Domácí dnes nedokázali najít recept na brankáře Michaljoviče a v utkání se nedokázali ani jednou prosadit. Jejich soupeř se prosadil hned šestkrát a po zásluze bere všechny tři body! Oba celky však už dávno měly zajištěnou účast v play-off!

    Hráči utkání:
    Karel Brychta – Tomáš Sovják
     
    Ode mě je to pro tuto chvíli vše. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (19:04:23)

    Štěpán Slovák

    Branky a nahrávky: 1. Szweda (Pešat), 24. Sovják (Petřík), 26. Pešat (Sovják), 27. Sovják (Zapletal), 50. Uhrinovský (Pešat), 56. Kostka


    Sokoli Pardubice: Musil (Levínský) – Oubrecht, Kunt, Brychta, Ďopan, Bílý, Krigovský – Petr, Janeček, Zozulák – Kourek, Teichman, Dlesk – Gregor, P. Pakosta, Burian – P. Němeček, Formánek.
    PSG Panthers Otrokovice: Michaljovič (Malina) – Ťopek, Szweda, Kostka, Mich. Nagy, Švajný – Sovják, Vykopal, Uhrinovský – Jurčík, Zapletal, Koníček – Pešat, Petřík, Čevela – Kittel.

    Rozhodčí: Gavlas, Mikula

    Diváci: 281
    bahis siteleri