Ne – Vítkovice 3:6 (kon.) | Panthers – Jičín 7:8 (kon.) | Ostrava – Bohemians 4:2 (kon.)
konec
Panthers Praha
7:8 (2:3, 2:3, 3:2)
Finance Novák FBK Jičín
Neděle 04.03.2018, 14:00ČEZ Extraliga žen • 22. kolo
     
    Konec zápasu! Ačkoliv domácí hráčky byly jednoznačně lepším týmem ve třetí třetině, na náskok Jičína již zareagovat nedokázaly. Sledovali jsme vcelku vyrovnaný zápas, ve kterém přeci jen měl hostující tým o něco více navrch, a ze tří bodů do tabulky se tedy raduje zaslouženě.

    Děkuji za pozornost, z tohoto utkání je to již vše! (15:58:43)
     
    Konec zápasu.
     
    59:24
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Panterky si vytvořily solidní tlak, který je proměněn v sedmý gól! Čeká nás tedy ještě zajímavější závěr než doposud! TEREZA HUBÁČKOVÁ se dostala k balónku a táhlou střelou z forhendu trefuje nádherně horní růžek! Asistence: Kristýna Lochmannová.
     
    58:57
    Oddechový čas pro domácí.
     
    58:57
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Ještě před chvíli mohla být domácí TEREZA SYSLOVÁ zklamána z toho, že trefila pouze tyč. Teď už se může se svými spoluhráčky radovat. Na potencionální vyrovnání zbývá domácím hráčkám něco málo přes minutu. Asistence: Lucie Kalinová.
     
    57:49
    Jičín právě vstřelil branku! Domácí florbalistky to již budou mít velmi těžké. Tři branky sice ve florbalu nejsou moc, jenže moc času do konce také nezbývá. Zuzana Svobodová dostala míček na ŠÁRKU CHLUMSKOU a ta nezaváhala! Asistence: Zuzana Svobodová.
     
    55:49
    Syslová měla na holi další branku v tomto napínavém mači, avšak z gólové pozice trefuje jen tyč!
     
    54:32
    Po delší době jsou na hřišti opět lepší hostující hráčky, které viditelně nakopl gól, jenž se jim podařil vsítit.
     
    52:42
    Před brankou Jičína se nebezpečně nachomýtla Ivana Lamková, ta ale na poslední chvíli na odražený balónek nedosáhla, a nemohla tak zamést míček do branky.
     
    50:43
    Jičín právě vstřelil branku! Tak to je obrovská smůla pro domácí florbalistky, naopak veliké štěstí pro ty hostující! Domácí celou třetinu tlačily na pilu, ovšem poté přichází přesilovka na straně Jičína a ta je proměněna. KRISTÝNA BACHMAIEROVÁ z dobré pozice trefuje dolní patro branky! Asistence: Gabriela Žůrková.
     
    50:40
    Vyloučení v týmu Panthers Praha (Kristýna Vranová – 2 minuty, Vysoká hůl).
     
    49:39
    Snad podruhé od začátku této dvacetiminutovky se na útočnou polovinu vypravily také jičínské hráčky. Ty zde ale dlouho nepobyly a na druhou stranu opět míří domácí florbalistky, jež se ženou za šestou brankou.
     
    48:46
    Skvěle to zkusila Tereza Hubáčková! Ta z rohu hřiště doběhla před jičínskou branku a zkusila zacílit na bližší tyč. Bohužel pro ni ale neúspěšně.
     
    47:01
    A mohli jsme mít srovnáno! Na domácí Syslovou zívala odkrytý branka, místo ni ale Syslová napálila jen ležící Samkovou, která si tak připisuje šťastný zákrok.
     
    45:59
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Panterky vstoupily do třetí třetiny s obrovskou vervou, což se jim nyní vyplácí! Před Samkovou se nacpala LUCIE KALINOVÁ, která následně hostující brankářku nekompromisně prostřelila. Asistence: Kristýna Vranová.
     
    43:24
    A další příležitost pro domácí měla Miklíková, ovšem ani ji situace úplně nesedla. Pohotová Samková míček drží ve své výstroji.
     
    42:52
    Domácí hráčky mají velmi aktivní nástup do posledních dvaceti minut a budou chtít zcela určitě vyrovnat. Tomu se několika svými pokusy zkusila zapříčinit Veronika Zittová, avšak neúspěšně.
     
    41:59
    Kristýna Vranová se odhodlala ke střele z velké vzdálenosti, což pro Samkovou nebyl žádný problém, protože míček se až ke třem tyčím nedostal.
     
    40:20
    Domácí hráčky šly do útoku jako první v této třetině, ovšem jejich snažení tíženým efektem neskončilo.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Viděli jsme zajímavou periodu, ve které, shodně jako v té první, padlo hned pět branek. Jičín vede po zásluze o dvě přesné trefy, což ale není pro domácí hráčky žádná nedosažitelná ztráta. Uvidíme, zda se jim povede minimálně vyrovnat.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:20
    Na útočné polovině se stále drží hráčky domácího týmu. Ačkoliv velmi dobře kombinují, prozatím to k žádné slibnější příležitosti nevede. Uvidíme, zda se ještě přiblíží náskoku soupeřek v této periodě.
     
    37:02
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    S góly se roztrhl pytel, což potvrzují nyní hráčky domácího týmu! Barbara Jelínková našla svou spoluhráčku KRISTÝNU LOCHMANNOVOU, která snižuje stav utkání! Asistence: Barbara Jelínková.
     
    36:50
    Jičín právě vstřelil branku! Další branka je tu! Bachmaierová našla ke střele připravenou MARKÉTU KOSOVU, která bezpečně proměňuje. Asistence: Kristýna Bachmaierová.
     
    36:25
    Jak už je v tomto utkání zvykem, tak po obdržené brance mohl inkasující tým ihned odpovědět. Ivana Miklíková v dobré střelecké příležitosti ale minula pravou tyč z pohledu brankářky, což si poté i sama vyčítá.
     
    35:23
    Jičín právě vstřelil branku! Jičínské florbalistky mohou hrát s trochu větším klidem na svých holích! Z blízkosti branky svou šanci nezahodila KRISTÝNA BACHMAIEROVÁ, která posílá svůj tým opět do dvoubrankového vedení. Asistence: Gabriela Žůrková.
     
    34:40
    U balónku je stále hostující celek. Hráčky Jičína se pokouší usadit na útočné polovině, to se jim ale prozatím nedaří, za což může i pozorná defenziva pražského celku.
     
    33:40
    Obrovská příležitost Jičína zůstává nevyužita! Zuzana Svobodová stále před branku, kde navíc měla prostor, přesto k ní odražený míček nedokázala uklidit za brankovou čáru. Pochvalu ale zaslouží Topolová, jež poté předvedla dobrý zákrok.
     
    32:36
    Gabriela Žůrková nevěděla, co s míčkem, a tak zvolila střelu z úctyhodné vzdálenosti. Pokus Žůrkové ale až mezi tři tyče neprošel, skončil jen na některé z blokujících hráček.
     
    31:37
    Tereza Pitterlingová byla úspěšnější při obranné činnosti proti dotírající soupeřce. Pitterlingová si vybojovala faul, a bude tak moci v klidu rozehrát míček do hry.
     
    30:10
    Pražanky jakoby cítily možnost potencionálního vyrovnání! Petra Fabiánová se s ničím nepárala a napálila míček na hostující svatyni, k níž ale střela neprošla. I o chvíli později jsou ale domácí florbalistky natlačeny na útočné polovině.
     
    28:59
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Až nyní to domácím florbalistkám v přesilovce vyšlo! Skvělou práci odvedla Tereza Syslová, která zvítězila v souboji s bránící hráčkou, aby následně poslala balónek ke vzdálenější tyči, kde už číhala připravená BARBARA JELÍNKOVÁ, pro niž nebyl žádný problém uklidit míček za brankovou čáru. Asistence: Tereza Syslová.
     
    28:36
    Přesilová hra Prahy zatím asi neprobíhá úplně podle představ domácích hráček. Ty se zatím nemohou usadit na útočné polovině.
     
    28:01
    Vyloučení v týmu KM automatik FBK Jičín (Šárka Chlumská – 2 minuty, Blokování soupeřovy hole).
     
    27:22
    Hra se nastěhovala před Samkovou. Ta nyní musí čelit kombinaci domácích florbalistek, které si přihrávají a chtějí tuto kombinaci zcela určitě dotáhnout až do zdárného konce.
     
    25:47
    Jičín právě vstřelil branku! Hostující celek jde opět do dvoubrankového vedení! Kosová adresovala přesnou přihrávku na hůl GABRIELY ŽŮRKOVÉ. Ta následnou střelou proměňuje přesilovou hru a dává čtvrtou branku svého týmu. Asistence: Markéta Kosová.
     
    25:33
    Hráčky Jičína kombinují v útočné polovině, zatím ale bez jakéhokoliv ohrožení branky.
     
    25:14
    Vyloučení v týmu Panthers Praha (Ivana Miklíková – 2 minuty, Sekání).
     
    25:11
    Další projektil z velké vzdálenosti vyslala ze své hole Lucie Florianová. Pokus to nebyl vůbec špatný, jenže proplachtil jen těsně mimo levou tyč z pohledu brankářky.
     
    24:11
    Chytře si před branku nabíhala Tereza Hubáčková, jež také byla adresátkou přihrávky. Společně s Hubáčkovou se ale také šikovně vrátila jedna z obránkyň Jičína a míček dostala na poslední chvíli do bezpečí.
     
    23:32
    Samková musela opět čelit střele. Ta šla nyní z větší vzdálenosti, a proto neměla potřebné parametry. Samková nakonec zasahovat nemusela, míček končí mimo její levou tyč.
     
    22:14
    Po střele Terezy Hubáčkové mohlo být vyrovnáno, není tomu ale tak! Hubáčková se dostala k míčku v ideální střelecké pozici, ovšem Samková proti ní předvedla excelentní zákrok a balónek vyrazila.
     
    21:46
    Tereza Pitterlingová vyvezla míček zpoza své branky až před hostující branku. Tam jej přihrála na některou ze svých spoluhráček, která si ale vylámala zuby na Samkové.
     
    20:39
    Zuzana Svobodová zapracovala u mantinelu a vydolovala míček pro své spoluhráčky. Ty o něj ale následně přicházejí a možnost, jak opět skórovat, se tedy nekoná.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Máme za sebou úvodní třetinu, do které měly skvělý nástup hostující hráčky. Ty se poté dostaly dokonce do tříbrankového vedení. Panterky ale daly zapomenout na zhruba deset nepovedených minut a přiblížily se protihráčkám už jen na rozdíl jediného gólu.

    Další třetina začne přibližně v 14:40.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    18:59
    Mohlo to být 3:3! Veronika Zittová se krásně zbavila hned dvou dotírajících soupeřek, za záchranou brzdu ale zatáhla poslední hráčka Jičína a o míček Zittovou připravila.
     
    17:23
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Praha se dostává už jen na rozdíl jediné přesné trefy! Po střele Lochmannové nastala v brankovišti skrumáž, ve které se nejlépe zorientovala z dorážky ANEŽKA SLANÁ – 2:3. Asistence: Kristýna Lochmannová.
     
    17:17
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Důležitá branka pro domácí hráčky je tu! Praha je zatím sice o něco horším týmem, tuto branku si ale zasloužila! PETRA ŠUSTEROVÁ se se svou střelou nezmýlila! Asistence: Veronika Zittová.
     
    15:11
    Jičín právě vstřelil branku! Další chyba domácích hráček už je ale potrestána! Zadarmo se k balónku dostala ZUZANA SVOBODOVÁ, která se také zapisuje do střelecké listiny! Asistence: Karolína Strejcovská.
     
    14:16
    Ačkoliv se po většinu času držely hráčky Prahy v útoku, nevytvořily si nebezpečnější šanci. Exnarová se vrací zpět do hry.
     
    12:51
    Nezbývalo mnoho a rozdíl mezi oběma týmy mohl být již tříbrankový! Žůrková využila zaváhání domácích hráček a ve vlastním oslabení se dostala do samostatného úniku. Její střela naštěstí pro domácí mezi třemi tyčemi nekončí.
     
    12:16
    Vyloučení v týmu KM automatik FBK Jičín (Karolína Exnarová – 2 minuty – nedovolená vzdálenost).
     
    11:52
    Po delší době se v útoku usadil také Jičín. Lucie Florianová se dostala vcelku k dobrému střeleckému pokusu, jenže jen o pár centimetrů netrefila horní růžek!
     
    10:11
    Lucie Kalinová to zkusila z první. Ačkoliv dala do střely dobrou razanci, chyběla ji také potřebná přesnost. Balónek se zastavil jen o jednu z bránících hráček.
     
    08:58
    Anežka Slaná měla drobné problémy se zkrocením míčku před vlastní brankou, nakonec s míčkem na holi ale míří na druhou stranu hřiště, kde se pokusí ohrozit branku soupeřek.
     
    07:02
    Skvělý zákrok Topolové! Ta třetí branku ve své síti nepřipouští. Domácí brankářka se přesunula pravděpodobně proti Žůrkové a její střelu na poslední chvíli stačila vyrazit!
     
    06:31
    Kristýna Lochmannová nezpracovala balónek úplně podle představ, a proto jej raději posílá jen za branku soupeřek.
     
    05:33
    O bleskovou odpověď a rychlé stažení dvoubrankové ztráty se nyní pokusily domácí hráčky. Ti se ovšem před branku do žádné větší příležitosti nedostaly.
     
    03:47
    Jičín právě vstřelil branku! A další branka v rychlém sledu je tu! Míček opět končí v síti domácích. Tentokrát předvedla parádní práci v rohu hřiště ADÉLA KOCIÁNOVÁ, která se vymotala ze sevření soupeřek, aby se mohla vytočit před branku a celou akci vyšperkovat gólovým zásahem! Bez asistence.
     
    03:13
    Jičín právě vstřelil branku! Máme tu úvodní branku, která přichází po zaváhání domácí obrany! Hráčky Prahy ztratily míček, čehož využila KRISTÝNA BACHMAEIEROVÁ, jenž neměla se zakončením sólového úniku žádný problém! Asistence: Lucie Floriánová.
     
    02:16
    Po rychlém protiútoku v poměru tři na dvě musela zasahovat Marie Topolová. Ta se včas přemístila a střelu některého z hostujících florbalistek zastavila.
     
    01:47
    Tereza Hubáčková si nerozuměla při rozehrávce a balónek neposlal dobrým směrem. Míček naopak končí jen u hráček Jičína.
     
    01:10
    První střídání žádnou větší šanci nebo nějaký rozruch nepřineslo. U míčku jsou hráčky Panthers.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Panthers Praha: Horňáková (Topolová) – Vranová, Kučerová, Syslová, Kalinová, Pitterlingová, Fabiánová, Šusterová – Vesecká, Lochmannová, Škvorová – Lamková, Slaná, Hubáčková – Miklíková, Jelínková, A. Nováková – Zittová.

    KM automatik FBK Jičín: A. Kociánová (Samková) – Chlumská, N. Mrázková, Florianová, Strejcovská, Bachmaierová – Kůželová, Kloutvorová, Žůrková – T. Mrázková, Svobodová, Exnarová – Kosová.

    Rozhodčí: Barbora Beranová, Lucie Hejnová.
     
    Poslední kolo základní části ženské extraligy nabídne souboj aktuálně sedmého družstva Panthers Praha a o jednu příčku horšího týmu KM automatik FBK Jičín. Hostující Jičín nemůže svého soupeře předstihnout, ale bojuje na dálku s osmým Libercem. Hráčky Panthers naopak mohou ještě pomýšlet na pátou příčku, kterou nyní drží Bohemians. Právě na jejich půdě ve 20. kole prohrály hráčky Panthers 7:10, Jičín naopak porazil poslední Královské Vinohrady 7:3. Utkání budou řídit Barbora Beranová a Lucie Hejnová.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 18. Šusterová (Zittová), 18. Slaná (Lochmannová), 29. Jelínková (Syslová), 38. Lochmannová (Jelínková), 46. Kalinová (Vranová), 59. Syslová (Kalinová), 60. Hubáčková (Lochmannová) – 4. Bachmaierová (Florianová), 4. A. Kociánová, 16. Svobodová (Strejcovská), 26. Žůrková (Kosová), 36. Bachmaierová (Žůrková), 37. Kosová (Bachmaierová), 51. Bachmaierová (Žůrková), 58. Chlumská (Svobodová)


    Panthers Praha: Horňáková (Topolová) – Vranová, Kučerová, Syslová, Kalinová, Pitterlingová, Fabiánová, Šusterová – Vesecká, Lochmannová, Škvorová – Lamková, Slaná, Hubáčková – Miklíková, Jelínková, A. Nováková – Zittová.
    Finance Novák FBK Jičín: A. Kociánová (Samková) – Chlumská, N. Mrázková, Florianová, Strejcovská, Bachmaierová – Kůželová, Kloutvorová, Žůrková – T. Mrázková, Svobodová, Exnarová – Kosová.

    Rozhodčí: Barbora Beranová, Lucie Hejnová
    bahis siteleri