Ne – Vítkovice 3:6 (kon.) | Panthers – Jičín 7:8 (kon.) | Ostrava – Bohemians 4:2 (kon.)
konec
Panthers Praha
7:8 (2:3, 2:3, 3:2)
Finance Novák FBK Jičín
Neděle 04.03.2018, 14:00ČEZ Extraliga žen • 22. kolo
     
    59:24
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Panterky si vytvořily solidní tlak, který je proměněn v sedmý gól! Čeká nás tedy ještě zajímavější závěr než doposud! TEREZA HUBÁČKOVÁ se dostala k balónku a táhlou střelou z forhendu trefuje nádherně horní růžek! Asistence: Kristýna Lochmannová.
     
    58:57
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Ještě před chvíli mohla být domácí TEREZA SYSLOVÁ zklamána z toho, že trefila pouze tyč. Teď už se může se svými spoluhráčky radovat. Na potencionální vyrovnání zbývá domácím hráčkám něco málo přes minutu. Asistence: Lucie Kalinová.
     
    57:49
    Jičín právě vstřelil branku! Domácí florbalistky to již budou mít velmi těžké. Tři branky sice ve florbalu nejsou moc, jenže moc času do konce také nezbývá. Zuzana Svobodová dostala míček na ŠÁRKU CHLUMSKOU a ta nezaváhala! Asistence: Zuzana Svobodová.
     
    55:49
    Syslová měla na holi další branku v tomto napínavém mači, avšak z gólové pozice trefuje jen tyč!
     
    50:43
    Jičín právě vstřelil branku! Tak to je obrovská smůla pro domácí florbalistky, naopak veliké štěstí pro ty hostující! Domácí celou třetinu tlačily na pilu, ovšem poté přichází přesilovka na straně Jičína a ta je proměněna. KRISTÝNA BACHMAIEROVÁ z dobré pozice trefuje dolní patro branky! Asistence: Gabriela Žůrková.
     
    50:40
    Vyloučení v týmu Panthers Praha (Kristýna Vranová – 2 minuty, Vysoká hůl).
     
    47:01
    A mohli jsme mít srovnáno! Na domácí Syslovou zívala odkrytý branka, místo ni ale Syslová napálila jen ležící Samkovou, která si tak připisuje šťastný zákrok.
     
    45:59
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Panterky vstoupily do třetí třetiny s obrovskou vervou, což se jim nyní vyplácí! Před Samkovou se nacpala LUCIE KALINOVÁ, která následně hostující brankářku nekompromisně prostřelila. Asistence: Kristýna Vranová.
     
    37:02
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    S góly se roztrhl pytel, což potvrzují nyní hráčky domácího týmu! Barbara Jelínková našla svou spoluhráčku KRISTÝNU LOCHMANNOVOU, která snižuje stav utkání! Asistence: Barbara Jelínková.
     
    36:50
    Jičín právě vstřelil branku! Další branka je tu! Bachmaierová našla ke střele připravenou MARKÉTU KOSOVU, která bezpečně proměňuje. Asistence: Kristýna Bachmaierová.
     
    36:25
    Jak už je v tomto utkání zvykem, tak po obdržené brance mohl inkasující tým ihned odpovědět. Ivana Miklíková v dobré střelecké příležitosti ale minula pravou tyč z pohledu brankářky, což si poté i sama vyčítá.
     
    35:23
    Jičín právě vstřelil branku! Jičínské florbalistky mohou hrát s trochu větším klidem na svých holích! Z blízkosti branky svou šanci nezahodila KRISTÝNA BACHMAIEROVÁ, která posílá svůj tým opět do dvoubrankového vedení. Asistence: Gabriela Žůrková.
     
    33:40
    Obrovská příležitost Jičína zůstává nevyužita! Zuzana Svobodová stále před branku, kde navíc měla prostor, přesto k ní odražený míček nedokázala uklidit za brankovou čáru. Pochvalu ale zaslouží Topolová, jež poté předvedla dobrý zákrok.
     
    28:59
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Až nyní to domácím florbalistkám v přesilovce vyšlo! Skvělou práci odvedla Tereza Syslová, která zvítězila v souboji s bránící hráčkou, aby následně poslala balónek ke vzdálenější tyči, kde už číhala připravená BARBARA JELÍNKOVÁ, pro niž nebyl žádný problém uklidit míček za brankovou čáru. Asistence: Tereza Syslová.
     
    28:01
    Vyloučení v týmu KM automatik FBK Jičín (Šárka Chlumská – 2 minuty, Blokování soupeřovy hole).
     
    25:47
    Jičín právě vstřelil branku! Hostující celek jde opět do dvoubrankového vedení! Kosová adresovala přesnou přihrávku na hůl GABRIELY ŽŮRKOVÉ. Ta následnou střelou proměňuje přesilovou hru a dává čtvrtou branku svého týmu. Asistence: Markéta Kosová.
     
    25:14
    Vyloučení v týmu Panthers Praha (Ivana Miklíková – 2 minuty, Sekání).
     
    17:23
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Praha se dostává už jen na rozdíl jediné přesné trefy! Po střele Lochmannové nastala v brankovišti skrumáž, ve které se nejlépe zorientovala z dorážky ANEŽKA SLANÁ – 2:3. Asistence: Kristýna Lochmannová.
     
    17:17
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Důležitá branka pro domácí hráčky je tu! Praha je zatím sice o něco horším týmem, tuto branku si ale zasloužila! PETRA ŠUSTEROVÁ se se svou střelou nezmýlila! Asistence: Veronika Zittová.
     
    15:11
    Jičín právě vstřelil branku! Další chyba domácích hráček už je ale potrestána! Zadarmo se k balónku dostala ZUZANA SVOBODOVÁ, která se také zapisuje do střelecké listiny! Asistence: Karolína Strejcovská.
     
    12:51
    Nezbývalo mnoho a rozdíl mezi oběma týmy mohl být již tříbrankový! Žůrková využila zaváhání domácích hráček a ve vlastním oslabení se dostala do samostatného úniku. Její střela naštěstí pro domácí mezi třemi tyčemi nekončí.
     
    12:16
    Vyloučení v týmu KM automatik FBK Jičín (Karolína Exnarová – 2 minuty – nedovolená vzdálenost).
     
    07:02
    Skvělý zákrok Topolové! Ta třetí branku ve své síti nepřipouští. Domácí brankářka se přesunula pravděpodobně proti Žůrkové a její střelu na poslední chvíli stačila vyrazit!
     
    03:47
    Jičín právě vstřelil branku! A další branka v rychlém sledu je tu! Míček opět končí v síti domácích. Tentokrát předvedla parádní práci v rohu hřiště ADÉLA KOCIÁNOVÁ, která se vymotala ze sevření soupeřek, aby se mohla vytočit před branku a celou akci vyšperkovat gólovým zásahem! Bez asistence.
     
    03:13
    Jičín právě vstřelil branku! Máme tu úvodní branku, která přichází po zaváhání domácí obrany! Hráčky Prahy ztratily míček, čehož využila KRISTÝNA BACHMAEIEROVÁ, jenž neměla se zakončením sólového úniku žádný problém! Asistence: Lucie Floriánová.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 18. Šusterová (Zittová), 18. Slaná (Lochmannová), 29. Jelínková (Syslová), 38. Lochmannová (Jelínková), 46. Kalinová (Vranová), 59. Syslová (Kalinová), 60. Hubáčková (Lochmannová) – 4. Bachmaierová (Florianová), 4. A. Kociánová, 16. Svobodová (Strejcovská), 26. Žůrková (Kosová), 36. Bachmaierová (Žůrková), 37. Kosová (Bachmaierová), 51. Bachmaierová (Žůrková), 58. Chlumská (Svobodová)


    Panthers Praha: Horňáková (Topolová) – Vranová, Kučerová, Syslová, Kalinová, Pitterlingová, Fabiánová, Šusterová – Vesecká, Lochmannová, Škvorová – Lamková, Slaná, Hubáčková – Miklíková, Jelínková, A. Nováková – Zittová.
    Finance Novák FBK Jičín: A. Kociánová (Samková) – Chlumská, N. Mrázková, Florianová, Strejcovská, Bachmaierová – Kůželová, Kloutvorová, Žůrková – T. Mrázková, Svobodová, Exnarová – Kosová.

    Rozhodčí: Barbora Beranová, Lucie Hejnová
    bahis siteleri