Poprad – Nitra 2:4 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Banská Bystrica 3:1 (kon.) | Detva – Žilina 1:4 (kon.)
Zvolen – Trenčín 4:5 (kon.) | Nové Zámky – Košice 4:2 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
4:2 (2:0, 0:1, 2:1)
HC Košice
sk Pátek 09.03.2018, 17:30Tipos Extraliga (SR) • 53. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Skončil sa dnešný zápas medzi HC Nové Zámky a HC Košice. Domáci celok v ňom zdolal súpera bez 11 hráčov zo základnej zostavy pomerom 4:2.

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok večera. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (19:56:19)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:30
    Prebieha posledná minúta tretej tretiny.
     
    58:16
    Necelé dve minúty pred koncom sme videli ešte zrazený strelecký pokus Mareka Hovorku.
     
    57:28
    Košice dali gól!
    Ešte je tu jeden košický presný zásah. Kessel našiel Kafku, ten zasa Jenčíka. RICHARD JENČÍK má dostatok skúseností na to, aby podobné príležitosti premieňal. Asistencie: Petr Kafka, Blake Kessel.
     
    57:14
    Miklík trochu zbytočne hľadal Suju, a to aj napriek tomu, že mohol sám zakončovať. Suja bol navyše pokrytý, a tak z toho nebolo žiadne zakončenie.
     
    56:57
    Nové Zámky sa následne oslobodili, puk letí cez všetky čiary.
     
    55:56
    Suja sa teraz od modrej čiary rozhodol preveriť pozornosť Samuela Baroša, toho puk zaštípal v jeho lapačke. Mladý gólman ale hru prerušil, a tak si svoju povinnosť splnil.
     
    55:34
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Hruška – 2 min., hákovanie).
     
    54:40
    Hra teraz mierne stratila na svojom tempe, čo vyhovuje neporovnateľne viac domácemu celku. Ten sa už nemá kam ponáhľať, dnešný zápas vyhrá a do tabuľky si pripíše dôležité tri body.
     
    52:54
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Hřebejk – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    52:08
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Kafka – 2 min., sekanie).
     
    52:01
    Dudáš ešte v márnej snahe poslať svojich spoluhráčov do útočnej tretiny, puk ale vytlačil len do stredného pásma. Košičanom už výrazne ubúdajú sily.
     
    50:41
    HC Nové Zámky dali gól!
    Novozámčania už majú zápas plne pod kontrolou, čo demonštrujú ďalším presným zásahom. Habal kapituloval po štvrtýkrát, o čo sa postaral TIMOTEJ ŠILLE. Asistencia: Karel Plášil.
     
    50:31
    Habal sa teraz musel mať na pozore, puk sa totiž dostal priamo pred jeho bránku. Napokon mu ho pomohla upratať košická defenzíva.
     
    50:30
    Prebieha posledných 10 minút tretej tretiny.
     
    49:58
    Čížek v súboji so Šimunom, puk bol opäť prišliapnutý za bránkou Nových Zámkov. Podobné momenty dnes sledujeme pomerne často, avšak hra sa neprerušuje.
     
    48:49
    Pulli naháňal puk za bránkou Nových Zámkov, avšak tam sa k nemu nedostal. Následne sa navyše pískalo zakázané uvoľnenie v neprospech hosťujúceho celku, ktorý sa tak bude musieť brániť.
     
    46:46
    HC Nové Zámky dali gól!
    Zdá sa, že o víťazovi je už definitívne rozhodnuté. Počas presilovej hry sa totiž medzi úspešných strelcov zaradil ADAM ZBOŘIL. Košice to už budú mať len veľmi ťažké. Asistencie Milan Hruška, Kaspars Saulietis.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 3. Hřebejk (Škoda, Jurík), 16. Fábry (Salija, Šille), 47. Zbořil (Hruška, Saulietis), 51. Šille (Plášil) – 24. Šoltés (Dudáš), 58. Jenčík (Kafka, Kessel)


    HC MIKRON Nové Zámky: Baroš (Romančík) – Novák, Husák, Hruška, Plášil, Salija, Jass, Ondrušek, Trávniček – Škoda, Jurík, Hřebejk – Zbořil, Šimun, Saulietis – Varga, Šille, Fábry – Lorraine, Novotný, Dubec
    HC Košice: Habal (Lundström) – Šedivý, Čížek, Dudáš, Kessel, Pulli, Koch – Nagy, Suja, Miklík – Jenčík, Hovorka, Kafka – Šoltés, Vrábeľ, Hričina – Hudák

    Rozhodčí: Kubuš, Fridrich – Kacej, Synek
    thejrc.org