Detva – Lipt. Mikuláš 5:1 (kon.) | Michalovce – Skalica 5:4 (kon.)
konec
HK Detva
5:1 (2:0, 1:1, 2:0)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Neděle 25.03.2018, 17:30 • ZŠ Detva • Tipos Extraliga (SR) • O udržení
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Máme tu koniec stretnutia, po ktorom si tri body do tabuľky pripíše Detva po hľadkom víťazstve 5:1. Ja ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok večera. Z pozície komentátora sa Vám hlásil Róbert Gašpárek. (19:55:24)
     
    Koniec zápasu.
     
    58:00
    Do konca riadnej hracej doby ostávajú posledné dve minúty.
     
    57:17
    Pri puku sú domáci hráči, ktorí držia puk vo vlastnom obrannom pásme, odkiaľ sa pokúsia založiť ďalší úspešný útok.
     
    56:45
    Domáci v plnom počte.
     
    55:58
    Zdá sa, že hostia sú už zmierení s tým, že si z dnešného zápasu neodnesú ani jeden bod. Ich presilovka vôbec nepripomína presilovku. Nemali sme počas nej možnosť vidieť ani jeden strelecký pokus.
     
    54:45
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Martin Šimon – 2 min., krosček).
     
    53:26
    Detva dala gól!
    Jeden z domácich hráčov sa odhodlal ku zakončeniu od modrej čiary. Juraj Hollý však zaváhal a pomerne jednoduchú strelu len vyrazil pred seba. Tam vtom čase stál voľný FILIP SUROVKA, ktorý poľahky poslal puk za bránkovú čiaru. Stav stretnutia je 5:1! Asistencia: Martin Chovan, Vitalii Sitnikov.
     
    52:26
    Domácim hráčom sa zatiaľ vôbec nedarí usadiť v útočnom pásme a následne roztočiť presilovkový kolotoč. Každopádne aj naďalej zbierajú cenné sekundy vo svoj prospech.
     
    51:40
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Jakub Nemec – 2 min., držanie).
     
    50:00
    Detva dala gól!
    Mali sme možnosť vidieť peknú akciu domáceho celku, kde si DÁVID VIDELKA skvelým spôsobom vymenil puk s Ladislavom Ščurkom, a práve prvý menovaný presnou strelou rozvlnil sieť. Stav stretnutia je 4:1 a zdá sa, že je o osude zápasu rozhodnuté. Asistencia: Ladislav Ščurko.
     
    49:21
    Juraj Hollý bol nútený vykorčulovať za vlastnú bránku, aby bol pri puku skôr než útočiaci hráč. To sa mu aj podarilo a okamžite upratal puk do bezpečia.
     
    48:45
    Filip Surovka nemal príliš komu prihrať, a tak sa rozhodol ukončiť celú akciu sám. Jeho strelecký pokus však nemieril medzi tri žrde.
     
    48:00
    Jakub Žilka robil čo mohol, aby stihol prihrávku svojho spoluhráča. Puk bol predsalen rýchlejší, a tak bude nasledovať po zakázanom uvoľnení vhadzovanie pred bránkou Detvy.
     
    47:12
    Moravčík sa pokúsil prekvapiť Hacketta strelou od modrej čiary, ale Hackett mal dobrý výhľad, a tak tento pokus bez problémov zlikvidoval.
     
    46:01
    Surovka dokázal vyhrať vhadzovanie, po ktorom sa do zakončenia dostal Rastislav Gašpar, ktorý ani z pravej strany neprekonal Juraja Hollého.
     
    45:48
    Rastislav Gašpar sa predral pomedzi trojicu brániacich hráčov až pred Juraja Hollého, ktorého však prekonať nedokázal. Nasledovať bude vhadzovanie.
     
    45:00
    Vladimír Vybíral robil čo mohol, aby dokázal presne zakončiť. Puk však nestihol. Ako prvý bol pri ňom Hackett, ktorý prerušil hru. Nasledovať bude vhadzovanie po jeho ľavej ruke.
     
    44:14
    Macejko sa spoločne s pukom ocitol po individuálnom prieniku až pred bránkou súpera, ale do zakončenia sa napokon nedostal po skvelej práci brániaceho hráča.
     
    43:04
    Videlka svojou prudkou prihrávkou hľadal pred bránkou Murčeka, ktorý sa však do zakončenia nedostal. Puk dokázal zachytiť Juraj Hollý.
     
    42:26
    Domáci v plnom počte.
     
    42:10
    Hostia majú veľké problémy smerom dopredu. Počas svojej presilovej hry sa takmer vôbec nedokázali dostať do útočného pásma.
     
    41:11
    Detva so štyrmi hráčmi.
     
    40:41
    Liptovský Mikuláš s piatimi hráčmi. Nasleduje krátka presilovka hostí piati proti trom.
     
    40:26
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Martin Chovan – 2 min., podrazenie).
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    A je tu koniec druhej tretiny, v ktorej sme mali možnosť vidieť po jednom góle na oboch stranách, po ktorých je stav stretnutia 3:1 v prospech Detvy. Približne o 15 minút sa vrátime späť do Detvy.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:11
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Martin Belluš – 2 min., hákovanie).
     
    38:41
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Vladimír Vybíral – 2 min., hrubosť).
     
    38:15
    Domácim hráčom sa nepodaril pokus o založenie rýchleho útoku. Bol to Belluš, kto nedokázal zachytiť prihrávku svojho spoluhráča. Zakázané uvoľnenie Detvy.
     
    37:23
    Puk sa na malý moment ocitol pred bránkou Detvy, kde sa síce nenachádzal nikto z hráčov Liptovského Mikuláša, ale napriek tomu sa Hackett rozhodol prerušiť hru.
     
    36:05
    Rastislav Gašpar si mohol vsietiť hetrik. Ocitol sa nikým nestrážený pred gólmanom, ale puk za jeho chrbát nedostal. Juraj Hollý si na svoje konto pripíše dôležitý zákrok.
     
    35:04
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Martin Kriška poslal perfektnú prihrávku medzi kruhy, kde sa nachádzal úplne voľný JAKUB SUKEĽ, ktorý švihom nedal domácemu gólmanovi žiadnu šancu. Stav stretnutia je 3:1! Asistencia: Martin Kriška, Matúš Sukeľ.
     
    34:11
    Ščurko si spracoval prihrávku svojho spoluhráča a pokračoval ďalej až do útočného pásma. Tam sa rozhodol zakončiť z väčšieho uhlu, ale bránku trafiť nedokázal.
     
    33:07
    Matúš Sukeľ sa prezentoval veľmi nebezpečnou strelou od modrej čiary, s ktorou mal gólman menšie problémy. Puk dokázali zachytiť až nadvakrát. Nasledovať bude vhadzovanie po jeho pravici.
     
    32:45
    Domáci v plnom počte.
     
    31:41
    Puk sa nachádza za bránkou Liptovského Mikuláša, ale sú to práve hokejisti hosťujúceho celku, kto ho má pevne pod kontrolou.
     
    30:45
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Rastislav Gašpar – 2 min., hákovanie).
     
    30:23
    Domáci v plnom počte.
     
    29:14
    Liptákom teraz nevyšiel pokus o rýchly presun do útočného pásma. Puk si to cez všetky čiary namieril do zakázaneho uvoľnenia.
     
    28:23
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Jakub Žilka – 2 min., hrubosť).
     
    27:43
    Striedanie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš: z ihriska odchádza Andrej Košarišťan, prichádza Juraj Hollý.
     
    27:43
    Detva dala gól!
    Jeden z domácich hráčov nahodil puk od modrej pred bránku súpera, kde sa v tom čase nachádzal dobre postavený RASTISLAV GAŠPAR, ktorý svojím pokusov prekonal dnes druhýkrát Andreja Košarišťana. Stav stretnutia je 3:0! Asistencia: Filip Surovka, Mikhail Kuklev.
     
    26:35
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Andrej Laco – 2 min., držanie).
     
    26:11
    Žiak dokázal uniknúť dvojici brániacich hráčov. Ocitol sa už zoči-voči gólmanovi, ktorého však svojou tvrdou delovkou neprekonal. Puk opustil hraciu plochu a nasledovať bude vhadzovanie pred detvianskou bránkou.
     
    25:12
    V druhej tretine sú zatiaľ útočne aktívnejší hostia, ktorí si vytvorili hned niekoľko príležitostí. Nechajme sa prekvapiť, či sa Lip. Mikulášu napokon podarí znížiť nepriaznivý stav.
     
    24:40
    Hackett si na svoje konto pripíše ďalší skvelý zákrok po zakončení Uhríka, ktorý ho nedokázal svojou strelou prekonať. Nasledovať bude vhadzovanie.
     
    24:11
    Domáci v plnom počte.
     
    23:06
    Hostia sa už usadili v útočnom pásme, kde sa však zatiaľ do zakončenia nedostanú, pretože sa jeden z nich nachádzal v bránkovisku. Vhadzovať sa bude v strednom pásme.
     
    22:11
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Michal Murček – 2 min., podrazenie).
     
    21:38
    Puk sa dostal do predbránkového priestoru Detvy, kde Hackett hral na istotu a okamžite ho schoval pod svoju lapačku.
     
    21:02
    Domáci sú z úvodu druhej tretiny veľmi aktívni a svojmu súperovi ponúkajú len minimum priestoru na hracej ploche.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Máme tu koniec prvej tretiny, v ktorej sme mali možnosť vidieť dva pesné zásahy z hokejok domácich hráčov. Tie padli ešte v prvej päťminútovke. Sledujeme zatiaľ pomerne atraktívne stretnutie, v ktorom chýba už len nejaké zdramatizovanie. My sa Vám opäť hlásime približne o 15 minút.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:00
    Do konca prvej tretiny ostáva jedna minúta.
     
    18:30
    Hostia v plnom počte.
     
    17:34
    Puk sa nachádza za bránkou Detvy, kde ho drží na hokejke Jozef Sládok, ktorý sa pokúsi rozohrať úspešnú akciu smerom dopredu.
     
    16:30
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Lukáš Žiak – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    16:14
    Žilka sa po prihrávke Juraja Milého dostal do stopercentnej príležitosti, ale jeho strela z prvej neskončila až za chrbátom Andreja Košarišťana. To bola šanca!
     
    15:03
    Rastislav Gašpar sa veľmi aktívne tlačil k bránke, kde takmer poslednému brániacemu hráčovi zobral puk. Napokon ho zastúpil spoluhráč, ktorý Gašparovi nedovolil zakončiť.
     
    14:39
    Jozef Sládok vypálil štiplavý projektil od modrej čiary, ale našiel len lapačku pripraveného Andreja Košarišťana. Nasledovať bude vhadzovanie.
     
    13:55
    Hostia sa dokázali na dlhší čas usadiť na v obrannom pásme súpera, ale strelu si vypracovať nestihli a o puk napokon prišli.
     
    12:47
    Do veľkej príležitosti sa dostal Juraj Milý, ktorý strelou v páde napokon nedokázal prekonať Andreja Košarišťana. Pri puku aktuálne hostia.
     
    12:00
    Andrej Košarišťan si na svoje konto pripíše ďalší úspešný zákrok po tvrdej strele Surovku, ktorý nenašiel recept na tohto gólmana. Nasledovať bude vhadzovanie po jeho ľavici.
     
    11:25
    Pri puku sú momentálne hostia, ktorí si ho medzi sebou vymieňajú v stredom pásme.
     
    10:36
    Po dlhej diskusií s videorozhodcom sa o gól nejednalo. Hra bude aj naďalej pokračovať za stavu 2:0 pre domácich.
     
    10:36
    Hlavný arbiter sa po streleckom pokuse Videlku išiel poradiť s videorozhodcom. Nebol si istý, či puk opečiatkoval konštrukciu bránky alebo puk prešiel bránkovou čiarou. Nechajme sa prekvapiť, ako celá situácia dopadne.
     
    09:36
    Šancu sme mali možnosť vidieť aj na strane hostí, na ktorej konci bol Lištiak, ktorého delovka skončila len na betóne pripraveného gólmana. Nasledovať bude vhadzovanie.
     
    09:02
    Hostia sa snažili rozohrať rýchly útok dopredu, ale jeden z nich sa prezentoval veľmi nepresnou prihrávkou, po ktorej puk smeruje cez všetky čiary do zakázaného uvoľnenia.
     
    08:20
    Hostia si počas celého stretnutia nedokázali vypracovať takmer nič smerom dopredu. Nechajme sa prekvapiť, či sa z ich strany dočkáme čoskoro nejakého kontaktného gólu.
     
    07:12
    Do ďalšej šance sa dostal Videlka, ktorého strelecký pokus bol možno ešte jemne tečovaný. Košarišťan stál v správnom časena správnom mieste, vďaka čomu puk dokázal zachytiť.
     
    06:05
    Do veľkej príležitosti sa dostal Gachulinec, ktorý sa na malý moment ocitol nikým nestrážený pred bránkou, kde mu bol poslaný puk. Oprel sa doň z prvej, ale Košarišťan dokázal tento pokus zneškodniť.
     
    05:01
    Svoje obranné povinnosti si splnil Jakub Nemec, ktorý znemožnil súperovi presnejšie zakončiť. Nasledovať bude vhadzovanie pred bránkou Lip. Mikuláša.
     
    04:10
    Hostia v plnom počte.
     
    02:48
    Detva dala gól!
    Domáci hráči dokázali využiť presilovku piati proti trom. Ladislav Ščurko dostal pred bránkou súpera viac priestoru ako je zdravé. To si všimol Martin Belluš, ktorý mu tam poslal okamžite puk, do ktorého sa oprel z prvej a upratal ho pomedzi betóny až do bránky. Stav stretnutia je 2:0! Asistencia: Martin Belluš.
     
    02:10
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Matej Moravčík – 2 min., zdržiavanie hry / vystrelenie alebo vyhodenie puku).
     
    01:35
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Nitransky – 2 min., príliš veľa hráčov na ľade).
     
    00:14
    Detva dala gól!
    RASTISLAV GAŠPAR si nakorčuloval pred bránku, kde sa rýchlym pohybom zbavil brániaceho hráča, vďaka čomu sa dostal do dobrej príležitosti, čo dokázal využiť a vsietiť úvodný gól. Svoj pokus namieril presne do ľavej šibenice. Stav stretnutia je 1:0! Asistencia: Martin Chovan.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    HC 07 Detva: Hackett – Chovan Martin, Kuklev, Gašpar, Surovka, Sitnikov – Gachulinec, Sládok, Milý, Chovan Matúš, Žilka – Šimon, Macejko, Belluš, Murček, Ščurko – Róth, Jendroľ, Videlka, Surový, Tibenský

    MHK 32 Liptovský Mikuláš: Košarišťan – Mezovský, Nádašdi, Sukeľ Jakub, Sukeľ Matúš, Kriška – Moravčík, Tabaček, Vybiral, Langhammer, Žiak – Grundling, Nemec, Laco, Piatka, Lištiak – Nitriansky, Uhrík, Pacalaj

    Rozhodca: Baluška, Fridrich – Rojík, Kollár.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Vážení diváci! Vitajte pri sledovaní on-line textového prenosu! Dnes sa zameriame na 5. kolo baráže o postup do Tipsport ligy, kde HC 07 Detva privítajú na svojom ľade MHK 32 Liptovský Mikuláš. Poďme si v krátkosti predstaviť aktuálnu formu oboch celkov.

    HC 07 DETVA:

    Hokejisti Detvy sa po 4. kole baráže nachádzaju v tabuľke na peknom druhom mieste so ziskom 6 bodov. To sa im podarilo po dvoch víťazstvách a dvoch porážkach. Svojím súperom dovedna nastrieľali až 16 gólov, ale aj 12 inkasovali. Naposledy si zmerali sily pred zrakmi vlastných fanúšikov s Michalovcami, kde sa zrodil prekvapivý výsledok. Michalovce totiž dokázali mierneho favorita zdolať 4:3. Víťazný gól vsietil štyri minúty pred koncom stretnutia Halas.

    MHK 32 LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ:

    Hráči tohto celku si barážou prechádzajú ako nôž maslom. Momentálne figurujú na prvej priečke so ziskom 10 bodov. Stratili zatiaľ len dva body, keď v predĺžení nestačili na Michalovce, ktorým podľahli 3:4. Na svojom konte tak majú tri víťazstvá v riadnej hracej dobe a jednu prehru po predĺžení. Naposledy vycestovali do Skalice, odkiaľ si taktiež odniesli pomerne hladko plný bodový zisk. Svojho súpera sa im podarilo zdolať po výsledku 4:0.

    Z pozície komentátora sa Vám bude hlásiť Róbert Gašpárek.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.

    Róbert Gašpárek

    Branky a nahrávky: 1. Gašpar (Chovan), 3. Ščurko (Belluš), 28. Gašpar (Surovka, Kuklev), 50. Videlka (Ščurko), 54. Surovka (Chovan, Sitnikov) – 36. Sukeľ (Kriška, Sukeľ)


    HK Detva: Hackett – Chovan Martin, Kuklev, Gašpar, Surovka, Sitnikov – Gachulinec, Sládok, Milý, Chovan Matúš, Žilka – Šimon, Macejko, Belluš, Murček, Ščurko – Róth, Jendroľ, Videlka, Surový, Tibenský
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Košarišťan – Mezovský, Nádašdi, Sukeľ Jakub, Sukeľ Matúš, Kriška – Moravčík, Tabaček, Vybiral, Langhammer, Žiak – Grundling, Nemec, Laco, Piatka, Lištiak – Nitriansky, Uhrík, Pacalaj

    Rozhodčí: Baluška, Fridrich – Rojík, Kollár
    bahis siteleri