Detva – Lipt. Mikuláš 5:1 (kon.) | Michalovce – Skalica 5:4 (kon.)
konec
HK DUKLA Ingema Michalovce
5:4 (1:1, 2:3, 2:0)
HK Skalica
sk Neděle 25.03.2018, 17:30 • ZŠ Michalovce • Tipos Extraliga (SR) • O udržení
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:49
    Oddychový čas hostí. Do konca tretej tretiny už veľa času neostáva, tréner hostí to ešte skúsi bez brankára a berie si tak oddychový čas.
     
    59:40
    Petrík mieri na striedačku, ale Skalica sa nemôže dostať do útočného pásma!
     
    54:20
    Dukla Michalovce dala gól!

    Michalovce strhávajú vedenie na svoju stranu! Domáci prenikli do útočného pásma, po peknej kombinácii prišla strela od modrej, puk najprv tečoval Solomonchak a pred bránkou hostí do siete usmernil IGOR HALÁS – 5:4!
    Asistencie: Vladislav Solomonchak, Michal Korenko.
     
    44:14
    Vylúčenie v tíme HK Skalica (Hujsa – 2 min., hákovanie).
     
    41:37
    Dukla Michalovce dala gól!

    Sme však svedkami druhého gólu v oslabení v tomto zápase! Hostia prepadli v útočnom pásme a tak sa do úniku na bránku hostí dostal JAKUB LINET a ten napokon poslal puk za bezmocného brankára Petríka – 4:4!
    Bez asistencie.
     
    40:45
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Mašlonka – 2 min., napadnutie).
     
    38:52
    Skalica dala gól!

    Skalica však využíva početnú výhodu a v závere druhej tretiny sa hostia dostavajú do vedenia o jeden gól! Vo veľkom zmätku pred bránkou domácich sa najlepšie zorientoval PETER HORVÁTH a svojo presnou strelou umiestnil puk za chrbát brankára Trenčana – 3:4!
    Asistencia: Martin Hujsa.
     
    38:03
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Valečko – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    34:43
    Dukla Michalovce dala gól!

    Domáci však predsa len využili svoju presilovku a tak vyrovnávajú na 3:3! Michalovce sa usadili v útočnom pásme, Valečko nahadzoval puk pred bránku hostí a tam sa úspešným tečom prezentoval RADOVAN CÚTT.
    Asistencie: Tomáš Valečko, Igor Halás.
     
    34:14
    Skalica dala gól!

    Hostia dávajú vedúci gól pri svojej početnej nevýhode! Kukliš vybojoval puk v obrannom pásme a poslal ho na MARTINA HUJSU, ten prenikol do útočného pásma a len tak propagačne vyskúšal pozornosť Trenčana, ktorému však puk nešťastne prepadol za jeho chrbát – 2:3!
    Asistencia: Jakub Kukliš.
     
    33:27
    Vylúčenie v tíme HK Skalica (Horváth – 2 min., hákovanie).
     
    33:27
    Halás zachytil puk a následne sa tak dostal do úniku na bránku hostí, pri svojom úniku bol napokon fualovaní a tak sa bude vylučovať na strane hostí!
     
    31:07
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Bánovský – 2 min., hrubosť).
    Vylúčenie v tíme HK Skalica (Sloboda – 2 min., hrubosť).
     
    29:41
    Jarolín mohol strhnúť vedenie na stranu hostí! Po výbornej prihrávke od Kotzmana sa ocitol sám pred bránkou domácich, ale jeho zakončenie napokon neprinieslo zmenu skóre.
     
    24:00
    Vylúčenie v tíme HK Skalica (Vereš – 2 min., sekanie).
     
    23:31
    Dukla Michalovce dala gól!

    Michalovce však bleskovo vyrovnávajú! Solomonchak sa dostal do zakončenia na bránku hostí, ale Petrík puk vyrazil iba pred seba, následne Solomonchak našiel presnou prihrávkou IGORA HALÁSA a tomu už len stačilo vložiť šikovne puk do dráhy strely a to prináša domáci vyrovnanie 2:2!
    Asistencia: Vladislav Solomonchak, Radovan Cútt.
     
    20:58
    Skalica dala gól!

    Hostia ešte hrali presilovku, ktorú napokon využívajú a ujímajú sa tak vedenia o jeden gól! Vaškovič našiel presnou prihrávkou pred bránkou domácich úplne voľného MARTINA HUJSU a ten peknou strelou otáča vývoj tohto stretnutia – 1:2!
    Asistencie: Ľubomír Vaškovič, Rastislav Vereš.
     
    19:36
    Takmer okamžite po konci presilovky budú hrať Michalovce v oslabení. Hákovaním si pomohol Igor Halás.
     
    17:33
    Solomonchak to vyskúšal prudkým pukom, Petrík puk úplne nezachytil, pomohli mu až obrancovia. Na trestnú lavicu si pôjde oddýchnuť Alexander Kotzman, dôvodom je sekanie.
     
    13:50
    Veľké šance Jokeľa zo strely a Brezniaka z dorážky po fatálnej chybe pri prechode do obrany! Michalovce sú oproti svojmu súperovi málo efektívne!
     
    12:46
    Skalica dala gól!
    DÁVID OKOLIČÁNY zaviezol puk do pásma, tam ale vyslal nepresný pas. Hostia zostali pri puku, nasledovala ešte jedna prihrávka pred Trenčana, ktorú zachytil Jurák a ešte ju posunul na lepšie postaveného Okoličányho. Ten už vedel čo s pukom, Trenčan sa hnevá.
     
    07:19
    Ale pozrime sa na to. Jedna z mála aktivít v útočnej tretine vyvoláva zisk presilovej hry. Proti pravidlám sa previnil Erik Piatak, dve minúty za sekanie.
     
    04:25
    Prečíslenie dvaja na jedného, no nie je z toho gól! Skvelá práca obrancu, Petrík zasahovať nemusel.
     
    00:58
    Dukla Michalovce dala gól!
    Výborná robota Mašlonku, ktorý na seba naviazal až trojicu protihráčov. Na modrej čiare čakal pripravený MAREK KOLBA, ktorý náprahom prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste.
    Asistencia: Marek Mašlonka.

    Miroslav Revaj

    Viktor Kalinács

    Branky a nahrávky: 1. Kolba (Mašlonka), 24. Halás (Solomonchak, Cútt), 35. Cútt (Valečko, Halás), 42. Linet (bez asistencie), 55. Halás (Solomonchak, Korenko) – 13. Okoličány (Jurák, Schmidt), 21. Hujsa (Vaškovič, Vereš), 35. Hujsa (Kukliš), 39. Horváth (Hujsa)


    HK DUKLA Ingema Michalovce: Trenčan (Juríček) – Hančák, Valečko, Korenko, Kolba, Rusina, Meliško, Mesaroš, Dolgoš – Halás, Cútt, Solomonchak – Mašlonka, Piatak, Balko – Jokeľ, Linet, Brezniak – Hamráček, Toma, Banovský
    HK Skalica: Petrík (Košút) – Škápik, Horváth, Sloboda, Kukliš, Janík, Straka, Dufek, Hílek – Vaškovič, Vereš, Hujsa – Kotzman, Jarolín, Janáč – Jurák, Schmidt, Okoličány – Kučera, Dmitriev, Kniazev

    Rozhodčí: Ondrej Kalina, Rudolf Lauff – Martin Smrek, Andrej Bogdaň
    bahis siteleri