Boston – Tampa 4:2 (kon.) | Buffalo – Detroit 3:6 (kon.) | New Jersey – Pittsburgh 3:4 (po pr.)
Ottawa – Florida 3:2 (po pr.) | Nashville – San Jose 5:3 (kon.) | Minnesota – Dallas 5:2 (kon.)
Chicago – Winnipeg 6:2 (kon.) | Calgary – Columbus 1:5 (kon.) | Vancouver – Edmonton 2:1 (kon.)
Los Angeles – Arizona 4:2 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
6:2 (2:0, 3:2, 1:0)
Winnipeg Jets
Pátek 30.03.2018, 02:40 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:25
    Bude se opět vylučovat a je po přesilovce domácího týmu. Dvě minuty za nedovolené bránění obdržel Arťom Anisimov.
     
    52:24
    Druhá přesilovka pro Chicago. Dvouminutový trest za sekání dostal Blake Wheeler.
     
    45:59
    Collin Delia už zmizel v útrobách arény, do branky se tak staví Scott Foster, pro kterého je to také debut v NHL. Do dnešního utkání byl dopsán na poslední chvíli, když se na rozbruslení zranil Anton Forsberg.
    42:11 Alex DEBRINCAT - 6:2
     
    42:11
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A teď už to s hosty vypadá opravdu zle. Na pravém kruhu zůstal volný puk, k němu si nabruslil ALEX DEBRINCAT a nekompromisní ranou z první poslal za Comrieho šestý puk. Asistence: Dylan Sikura, Victor Ejdsell.
    38:51 Mark SCHEIFELE - 5:2
     
    38:51
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Přestřelka pokračuje. Domácí branku bleskově objel Connor, přihrál na číhajícího MARKA SCHEIFELEHO a ten střelou z první nedal přemisťujícímu se Deliovi šanci na zákrok – 5:2. Asistence: Kyle Connor.
    37:27 Erik GUSTAFSSON - 5:1
     
    37:27
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A už je to zase o čtyři branky. Domácí předvedli rychlou kombinaci, DeBrincat vysunul do sóla ERIKA GUSTAFSSONA, ten zamíchal pukem a poté vystřelil pod horní tyčku. Comrie byl bez šance a je to 5:1. Asistence: Alex DeBrincat, Dylan Sikura.
    34:24 Bryan LITTLE - 4:1
     
    34:24
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Nulu nakonec gólman Delia neudrží. Od modré totiž nahodil Byfuglien a BRYAN LITTLE na vrcholu kruhu předvedl úspěšnou teč, na kterou gólman Chicaga nezvládl zareagovat – 4:1. Asistence: Dustin Byfuglien, Joe Morrow.
    31:13 Tomáš JURČO - 4:0
     
    31:13
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A už je to 4:0! Gustafsson se na modré čáře neunáhlil, místo střely si sjel k brance, přihrávkou našel volného TOMÁŠE JURČA a ten pak zblízka pohodlně zakončil pod horní tyčku Comrieho branky. Asistence: Erik Gustafsson, Connor Murphy.
    24:26 Tomáš JURČO - 3:0
     
    24:26
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácí unikají do tříbrankového náskoku. Po akci levou stranou posunul Anisimov na TOMÁŠE JURČA, ten se dostal do záporného úhlu, ale bekhendovou zadovkou trefil Comrieho brusli, od které se střela dostala za brankovou čáru. Asistence: Arťom Anisimov.
     
    19:38
    Chicago si zahraje přesilovku, dvě minuty za podražení dostal Mathieu Perreault.
    17:17 Brandon SAAD - 2:0
     
    17:17
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté tropí chyby v rozehrávce a po další takové podruhé inkasovali. Schmaltz vystihl Morrowův pas, přihrál na BRANDONA SAADA, ten si rozpohyboval gólmana a bekhendem zasunul za brankovou čáru. Asistence: Patrick Kane, Nick Schmaltz.
     
    15:17
    Kane dostal parádní pas od Keithe a řítil se na Comrieho. Gólman Winnipegu ale další pokus o jeho prostřelení vystihl a puk srazil mimo brankoviště.
    03:44 Patrick KANE - 1:0
     
    03:44
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou do vedení. PATRICK KANE si ve vlastním pásmu vybojoval puk a po levém křídle založil kontr tři na dva. Rozhodl se pro samostatné zakončení a střelou mezi Comrieho betony otevřel skóre tohoto utkání. Bez asistence.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 4. P. Kane, 18. Saad (P. Kane, Schmaltz), 25. Jurčo (Anisimov), 32. Jurčo (E. Gustafsson, C. Murphy), 38. E. Gustafsson (DeBrincat, Sikura), 43. DeBrincat (Sikura, Ejdsell) – 35. Little (Byfuglien, Morrow), 39. Scheifele (Connor)


    Chicago Blackhawks: Delia (46. Foster) – Seabrook (A), Keith (A), C. Murphy, E. Gustafsson, Rutta, Oesterle – P. Kane (A), Sharp, Saad – DeBrincat, Ejdsell, Sikura – Martinsen, Anisimov, Jurčo – Hinostroza, Kämpf, Schmaltz.
    Winnipeg Jets: Comrie (Hellebuyck) – T. Myers, Morrissey, Byfuglien (A), Morrow, Chiarot, Poolman – Wheeler (C), Scheifele (A), Connor – Laine, Stastny, Ehlers – Little, Copp, Perreault – Armia, Lowry, B. Tanev.

    Rozhodčí: O'Rourke, Rehman – Mills, Smith

    Diváci: 21 839
    bahis siteleri