Lipt. Mikuláš – Skalica 7:0 (kon.) | Detva – Michalovce 5:4 (po pr.)
po prodl.
HK Detva
5:4 (1:2, 1:1, 2:1 - 1:0)
HK DUKLA Ingema Michalovce
sk Pátek 30.03.2018, 18:00 • Zimný štadión Detva • Tipos Extraliga (SR) • O udržení
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.
     
    Vítam všetkých priaznivcov hokeja pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá HC 07 Detva a HK Dukla Ingema Michalovce. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 18:00.

    Zápasový kolotoč v rámci baráže o Tipsport ligu pokračuje ďalej, všetky štyri celky čaká siedmy zápas v boji o účasť v najvyššej hokejovej súťaži pre ďalší ročník.

    HC 07 Detva:
    Nováčik najvyššej súťaže napokon podľa očakávanie putoval do play-out, ale zlepšenú formu ku koncu súťaže si preniesol aj do tejto časti a po šiestich zápasoch má Detva na svojom konte 12 bodov a nachádza sa tak na 2. miesto so stretou jedného bodu na prvý Liptovský Mikuláš a a náskok štyroch bodov pred svojim najbližším súperom.

    HK Dukla Ingema Michalovce:
    Víťaz tohto ročníka druhej najvyššej hokejovej súťaži zatiaľ predvádza v baráži kvalitné výkony, ale v poslednom zápase Michalovce vybuchli na ľade Liptovského Mikuláša a po prehre 6:0 sa ich strata na druhú Detvu navýšila. Stále však Michalovce majú ešte šancu zabojovať o prvé dve postupové miesta.

    Ako som teda spomenul, oba celky bojujú o extraligovú príslušnosť a stále ešte nieje o ničom rozhodnuté. Preto toto stretnutie jasného favorita nemá, po jeho skončení však veľa napovie, ako sa ďalej bude situácia v tabuľke vyvíjať.

    Zápas vám z pozície komentátora tohto prenosu sprostredkuje Miroslav Revaj.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodné zostavy:

    HC 07 Detva: Hackett – Kuklev, Chovan, Sládok, Gachulinec, Macejko, Šimon, Jendroľ, F. Fekiač – Sitnikov, Surovka, Gašpar – Žilka, Chovan, Milý – Ščurko, Murček, Videlka – Tibenský, Surovka, Belluš

    HK Dukla Ingema Michalovce: Trenčan – Valečko, Hančák, Meliško, Korenko, Rusina, Dolgoš, Cvengroš, Jokeľ – Solomonchak, Cútt, Halás – Balko, Piatak, Mašlonka – Brezniak, Linet, Hamráček – Banovský, Toma, Mesaroš

    Rozhodca: Juraj Konc st., Milan Novák – Peter Rojík, Miroslav Kollár – Vladimír Konštek
     
    Príjemný sviatočný podvečer prajem všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Do začiatku zápasu medzi mužstvami HC 07 Detva a HK Dukla Ingema Michalovce v rámci siedmeho kola baráže o Tipsport ligu už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch mužstiev. Papierovým favoritom sú domáci hokejisti, ale rozhodovať sa bude na ľade a pre oba tímy je toto stretnutie veľmi dôležité. Zápas z pozície rozhodcov povedú páni Juraj Konc st., Milan Novák – Peter Rojík, Miroslav Kollár – Vladimír Konštek. Na ľade v Detve je už všetko pripravené, čaká sa len na príchod aktérov a arbitrov tohto stretnutia.

    Pri sledovaní nášho online textového prenosu vám praje príjemný športový zážitok komentátor Miroslav Revaj.
     
    Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na ľadovej ploche, toto stretnutie sa tak už čoskoro začne!
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:15
    Prvá tretina tohto zápasu sa už naplno rozbehla, buly vyhrali domáci hokejisti, ktorí sa už pokúšajú preniknúť do útočného pásma.
     
    00:31
    Napokon sa domácim podarilo vyslať aj strelu na bránku hostí, ale pokus spoza modrej čiary pohodlne kryje brankár Trenčan. Dopredu tak teraz môžu ísť Michalovce.
     
    01:12
    Dukla Michalovce dala gól!

    Vynikajúci vstup hostí do tohto zápasu! Michalovce po prvýkrát v tomto zápase sa dostali do útočnej tretiny, spoza domácej bránky prišla prihrávka od Balka na úplne voľného MAREKA MAŠLONKU a ten posila hostí do vedenia o jeden gól – 0:1!
    Asistencie: Ľubor Balko, Erik Piatak.
    01:12 MAŠLONKA - 0:1
     
    02:15
    Na rade sú tak teraz domáci hokejisti, ale hostia sa aj naďalej snažia hrať aktívne smerom dopredu a tak sledujeme, ako sa hra prelieva zo strany na stranu.
     
    03:37
    Linet sa natlačil pred bránku domácich, následne sa dostal aj do zakončenia, ale jeho pokus skončil len na pravom betóne brankára Hacketta.
     
    04:15
    Postupne sme sledovali navyšovanie domáceho tlaku, ale hostia sa oslobodili aj za cenu zakázaného uvoľnenia, postaral sa o to Mašlonka. Detva sa tak dostáva opäť do útočného pásma.
     
    04:48
    Domáci sa aj naďalej držia pred bránkou svojho súpera, Trenčan už musel viackrát zasahovať, ale aj s pomocou svojej obrany dostal puk do bezpečia. Detva sa tak snaží čo najrýchlejšie vyrovnať.
     
    05:19
    Hostia založili rýchly protiútok, do zakončenia sa dostal Meliško, ale aj tento pokus úspešne kryje brankár Hackett. Dopredu tak vyráža domáci celok, ale má to veľmi ťažké.
     
    05:47
    Aj naďalej sa však hra prelieva zo strany na stranu, obaja brankári museli opäť zasahovať, ale puk za svoj chrbát napokon nepustili. Stále sú však vo výhodnejšej pozícii hostia.
     
    06:24
    Po rýchlom protiútoku domácich sa odhodlal k strele od modrej Kuklev, ale brankár Trenčan bol pripravený a puk podržal vo svojej výstroji. Detva tak získava buly v útočnom pásme.
     
    06:58
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Banovský – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    07:16
    Sitnikov sa dostal k odrazenému puku pred bránkou hostí, ale nedokázal ho usmerniť za Trenčanov chrbát. Presilovkový tlak Detvy však stále pokračuje.
     
    07:58
    Teraz sa však už podarilo hosťom získať puk na svoje hokejky a následne ho posielajú cez všetky čiary do bezpečia. Polovička z domácej presilovky už uplynula.
     
    08:29
    Momentálne sa však domácim nedarí zakončiť svoj tlak strelou, hostia sa tak aj naďalej bránia úspešne a držia si svoje tesné vedenie o jeden gól.
     
    08:58
    Hostia v plnom počte.
     
    09:31
    Detva sa však opäť dostáva k puku a pokúša sa o prienik do útočného pásma. Tlak domácich tak pokračuje ďalej, ale domácim sa zatiaľ nedarí v koncovke.
     
    09:57
    Sledovali sme zakončenia od modrej v podaní Gachulinca, ale aj tento pokus úspešne kryje brankár Trenčan. Detva však ešte ostáva v útočnej tretine.
     
    10:19
    Michalovce sa dostali do rýchleho protiútoku, ale napokon sa hosťom nepodarilo pred bránkou domácich nič zaujímavého vyťažiť. Detva tak opäť skúša preniknúť smerom dopredu.
     
    10:56
    Na pozore sa opäť musel mať brankár Trenčan, ale poradil si aj s nebezpečným zakončením od Surovku. Detva sa tak stále drží pred bránkou svojho dnešného súpera.
     
    11:28
    Stále sledujeme veľký tlak domácich hokejistov, ale hostia ich do zakončenia nepúšťajú. Uvidíme teda, čo všetko nám ešte ponúkne prvá tretina.
     
    11:48
    Táto strela od modrej sa k Trenčanovi nedostala a následne hostia posúvajú puk do stredného pásma. Domáci však už zakladajú ďalší útočný výpad.
     
    12:31
    Momentálne sledujeme boj o puk, hostia sa snažia držať hru ďaleko od svojej bránky. Domáci však bojujú veľmi húževnato a snažia sa čo najrýchlejšie prebrať aktivitu späť na svoje hokejky.
     
    13:47
    Puk už na svoje hokejky prevzal domáci celok a pokúša sa tak o prenik do útočného pásma. Hostia sa musia mať na pozore a vyvarovať sa chybám, z ktorých by mohol prameniť vyrovnávajúci gól.
     
    14:59
    Aj naďalej prebieha veľký tlak domácich hokejistov, ale stále sa Detve nedarí v útočnej fáze a hostia navyše dobre bránia svoju tretinu. Uvidíme, čo teda ešte ponúkne zvyšné minúty prvej tretiny.
     
    15:30
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Macejko – 2 min., sekanie).
     
    15:41
    Hostia tak prerušili tlak domácich a môžu sa pokúsiť pridať svoj druhý presný zásah v tomto zápase. Michalovce sa už presúvajú do útočného pásma.
     
    16:12
    Dukla Michalovce dala gól!

    No a moje slová sa teraz naplnili! Michalovce sa úspešne usadili v útočnom pásme, na modrú čiaru smerovala presná prihrávka na Valečka, ktorý sa odhodlal k strele a jeho pokus pred bránkou domácich úspešne tečoval MAREK MAŠLONKA, ktorý tak dáva druhý gól v tomto zápase – 0:2!
    Asistencie: Tomáš Valečko, Erik Piatak.
    16:12 MAŠLONKA - 0:2
     
    17:26
    Detva sa tak dostáva do komplikovanej situácie, ale má ešte dostatok času, aby niečo s týmto výsledkom spravila. Domáci sa ešte pokúšajú útočiť aj v závere prvej tretiny, gól do šatne by im určite pomohol.
     
    18:30
    Videlka mohol znížiť na 1:2! Hostia prepadli teraz v obrane, keď Macejko vyhadzoval puk od svojej bránky do bezepečia, následne sa do úniku dostal Videlka, ale Trenčan bol pozorný.
     
    18:49
    Detva dala gól!

    Teraz to však už domácim hokejistom vyšlo! Detva sa znova prebojovala do útočného pásma, strelu od modrej dokázal Trenčan vyraziť iba pred seba a následne sa úspešnou dorážkou prezentoval domáci RASTISLAV GAŠPAR, ktorý tak znižuje na 1:2!
    18:49 GAŠPAR - 1:2
     
    19:01
    Prebieha posledná minúta prvej tretiny!
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Skončila sa teda prvá tretina tohto zápasu, ktorá určite priniesla veľmi zaujímavý hokej. Aktívnejším dojmom pôsobil domáci celok, ale hostia išli do vedenia o dva góly. V závere prvej tretiny sa však domácim podarilo znížiť na rozdiel jedného gólu a tak je ešte určite všetko otvorené.

    Druhá tretina sa začne približne o 18:53!
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na ľadovej ploche, druhá tretina sa tak čoskoro začne!
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:15
    Druhá tretina tohto zápasu sa už naplno rozbehla, buly vyhrali Michalovce, ktoré momentálne vyhrávajú o jeden presný zásah.
     
    20:49
    Hostia sa snažili o rýchly útočný výpad, ale domáci ich do svojho pásma nepustili a Michalovce tak zakladajú ďalší útok spoza svojej bránky.
     
    21:16
    Detva teraz nevyšiel prechod do útočného pásma a domáci sa previli len zakázaným uvoľnením. Hra sa tak znova presťahuje pred brankára domácich Hacketta.
     
    21:48
    Do útoku sa už postupne dostávajú aj domáci hokejisti, ale v úvode druhej tretine sa Detve znova nedarí v útočnej fáze. Druhá tretina sa však ešte len rozbieha a možné je tak ešte všetko.
     
    22:39
    Dukla Michalovce dala gól!

    Prichádza však tretí gól hostí v tomto zápase a Michalovce tak znova vyhrávajú o dva góly! Hostia úspešne prenikli do útočného pásma, puk sa dostal na hokejku IGORA HALÁSA a ten aj z uhla prekonal brankára Hacketta, ktorý si tento gól za klobúk určite nedá – 1:3!
    Asistencie: Radovan Cútt, Vladislav Solomonchak.
    22:39 HALÁS - 1:3
     
    23:39
    Znova tak domácich čaká náročná úloha, Detva znova prehráva o dva góly a momentálne sa jej v útočnej fáze nedarí. K dispozícii je však stále ešte poriadna porcia času.
     
    23:52
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Rusina – 2 min., sekanie).
     
    24:00
    Domáci teraz majú ideálnu príležitosť opäť znížiť náskok súpera, už sa stihli usadiť v početnej výhode v útočnom pásme.
     
    25:16
    Detva dala gól!

    A opäť sa moje slová naplnili, domáci využívajú túto početnú výhodu a vracajú sa tak späť do zápasu. Detva založila útok zo svojej tretiny, Ščurko potiahol puk až pred bránku hostí, tam vznikla veľmi neprehľadná situácia, dobre sa však v nej zorientoval DÁVID VIDELKA a svojou presnou strelou znížil na 2:3!
    Asistencia: Ladislav Ščurko.
    25:16 VIDELKA - 2:3
     
    26:16
    Hra sa momentálne prelieva zo strany na stranu, diváci v Detve tak majú možnosť sledovať veľmi aktívny hokej z oboch strán. Uvidíme, čo všetko nás ešte v priebehu tohto zápasu čaká.
     
    28:21
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Rusina – 2 min., krosček).
     
    28:51
    Opäť mohli domáci v presilovke dosiahnuť gól! Pred bránkou hostí však postupne zlyhali Gašpar aj Surovka, ale Detva je aj naďalej usadená v útočnom pásme.
     
    29:21
    Polovička z tejto presilovky už uplynula, ale aj naďalej pokračuje veľký presilovkový tlak domácich, ale hostia sa bránia úspešne a Trenčan predvádza úspešné zákroky.
     
    30:15
    Detvianska početná výhoda sa už bude končiť, Michalovce posielajú puk cez všetky čiary do bezpečia. Domáci sa však stále pokúšajú hrať aktívne v pásme svojho súpera.
     
    30:31
    Hostia v plnom počte.
     
    31:48
    Aj naďalej sa hra prelieva zo strany na stranu, oba celky sa snažia hrať aktívne v útočnom pásme. Do konca prostrednej tretiny ešte nejaký ten čas ostáva, snáď prídu aj zaujímavé situácie.
     
    32:28
    Michalovce sa však nemajú kam ponáhľať, vyhrávajú o jeden presný zásah. Detva sa však snaží čím skôr vyrovnať a tak si hostia musia vo svojom pásme dávať pozor na každé zaváhanie.
     
    33:16
    Na pozore sa však teraz musel mať brankár domácich Hackett. Bol však veľmi pozorný a strelu od Lineta ukryl vo svojej lapačke. Michalovce tak získavajú buly v útočnom pásme.
     
    34:47
    Puk na svoje hokejky však opäť preberajú domáci hokejisti, ktorí sa snažia znova vytvoriť tlak na svojho súpera. Hostia však dobre bránia svoje pásmo a držia tak aj svoje tesné vedenie o jeden gól.
     
    35:15
    Halás zachytil rozohrávku domácich a následne tak poslal puk do stredného pásma. Tam sa ho už zmocnili domáci hokejisti a pokúšajú sa tak o ďalší útočný výpad.
     
    36:17
    Do rýchleho brejku však teraz vyrazili hostia a k strele od modrej sa odhodlal Korenko, ale jeho pokus skončil v lapačke brankára Hacketta. Michalovce tak získavajú buly v útočnom pásme.
     
    36:42
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Ščurko – 2 min., sekanie).
     
    36:52
    Michalovce sa v početnej výhode usadili v útočnom pásme, ale zatiaľ sa hostia k strele na domácu bránku nedostali.
     
    37:16
    Valeško nahadzoval puk na Hacketta, jeho pokus len tesne minul ľavú tyčku domácej bránky. Tlak Michaloviec tak pokračuje ďalej.
     
    37:42
    Polovička z hosťujúcej presilovky už uplynula, domáci vyhadzujú puk cez všetky čiary do bezpečia. Detva sa však bude musieť pripraviť na ďalšie bránenie.
     
    38:22
    Michalovce sa znova usadili v útočnom pásme, ale nedarí sa im teraz dostať sa do zakončenia. Uvidíme, či príde v početnej výhode hostí ešte nejaká zaujímavá situácia.
     
    38:42
    Domáci v plnom počte.
     
    39:01
    Prebieha posledná minúta druhej tretiny!
     
    39:36
    Ščurko poslal pred bránkou hostí presnú prihrávku na Videlku, ale ten bol dobre tiesnený a tak vyslal len slabú strelu, s ktorou brankár Trenčan problémy nemal. Pri lepšej razancii by však brankár Michaloviec mal veľké problémy.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Skončila sa už aj druhá tretina tohto zápasu, videli sme v nej dva presné zásahy. Najprv išli v úvode tohto dejstva hostia opäť do vedenia o dva góly, ale domácim sa znova podarilo znížiť na rozdiel jedného presného zásahu. Všetko je tak do poslednej tretej tretiny otvorené, začne sa približne o 19:42!
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na ľadovej ploche, posledná tretia tretina sa tak už čoskoro začne!
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:15
    Naplno sa už rozbehla aj posledná tretia tretina, buly vyhrali Michalovce, ktoré sú vo vedení o jeden gól.
     
    40:40
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Halás – 2 min., zdržiavanie hry / vystrelenie alebo vyhodenie puku).
     
    40:46
    Detva v početnej výhode vyhrala buly v útočnom pásme, Sládok sa dostal k strele od modrej, ale Trenčan vyrazil puk do bezpečia.
     
    41:12
    Detva dala gól!

    Perfektný vstup domácich hokejistov do tretej tretiny, pretože v početnej výhode sa im podarilo rýchlo vyrovnať na 3:3! Murček zabojoval v rohu o puk, následne ho poslal pred bránku hostí, tam sa ho zmocnil úplne voľný DAVID VIDELKA a po jeho presnom zakončení sa tak v tomto zápase začína odznova.
    Asistencia: Michal Murček.
    41:12 VIDELKA - 3:3
     
    42:12
    Domácim táto situácia nakopla k ešte väčšej aktivite a Detva sa tak znova presúva do útočného pásma. Zrejme nás tak čakajú ešte zaujímavé minúty tohto zápasu.
     
    43:03
    Detva dala gól!

    Tretia tretina tohto zápasu sa zatiaľ nesie v jasnej réžii domácich hokejistov! Opäť prišlo zaváhanie Michaloviec vo svojom obrannom pásme, Videlka zachytil zlú rozohrávku a následne posielal puk pred branku na MICHALA MURČEKA a ten už vedel čo má v takejto nádejnej pozícii robiť a posiela Detvu po prvýkrát v tomto zápase do vedenia – 4:3!
    Asistencia: Dávid Videlka.
    43:03 MURČEK - 4:3
     
    44:18
    Detva hrá aj naďalej veľmi aktívne a drží sa v útočnom pásme. Hostia sú tak teraz pod veľkým tlakom a musia sa len brániť. Domáci sa snažia pridať ďalší gól a odskočiť tak výraznejšie od svojho dnešného súpera.
     
    45:19
    Gašpar posielal prihrávku pred bránku hostí na Sitnikova, ale druhý menovaný už nedokázal presne zakončiť. Detva je však stále usadená v útočnom pásme.
     
    46:10
    Teraz sa však domácim hokejistom nedarí prepracovať sa až do zakončenia, ale držia puk na svoj hokejkách a to je pre nich veľmi podstatné.
     
    46:15
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Milý – 2 min., držanie).
     
    46:28
    Michalovce tak majú ideálnu šancu na vyrovnanie, ale nedarí sa im teraz usadiť sa v útočnom pásme. Domáci sa na úvod oslabenia bránia úspešne.
     
    47:07
    Ščurko zachytil zlú rozohrávku hostí v útočnom pásme a následne tak postupoval sám na brankára Trenčana! Puk za jeho chrbát nedostal, ale bude mať na to ešte jednu príležitosť, pretože získava trestné strieľanie!
     
    47:07
    Ani v tomto samostatnom nájazde však Ščurko neuspel, skúšal to zakončovať po blafáku z forhendu, ale to mu nevyšlo podľa predstáv a tak sa skóre zápasu nemení!
     
    47:54
    Michalovce teda ešte pokračujú vo veľmi nevydarenej presilovke, pretože domáci stále držia hostí ďalej od svojej bránky a sú tak stále vo vedení o jeden presný zásah.
     
    48:15
    Domáci v plnom počte.
     
    49:15
    Nasleduje reklamná prestávka.
     
    50:00
    Do konca poslednej tretej tretiny ostáva približne 10 minút, domáca Detva vyhráva 4:3 a je tak na najlepšej ceste za ziskom veľmi dôležitých troch bodov, ktoré by znamenali odskok na 4 body v tabuľke pred Michalovcami.
     
    51:29
    Domáci sa však nesústreďujú len na bránenie, ale pokúšajú sa aj o útočné výpady. Uvidíme teda, čo všetko nás ešte v tomto zápase čaká.
     
    52:51
    Surovka sa natlačil pred bránku hostí, ale Trenčan bol pozorný a puk za svoj chrbát teraz nepustil. Detva však aj naďalej ostáva v útočnom pásme, čo pre hostí nieje dobré.
     
    53:53
    Hostia sa pokúšali o rýchly útočný výpad do pásma domácich, ale hráči Michaloviec sa ocitli iba v postavení mimo hru. Hra sa tak sťahuje do stredného pásma.
     
    54:19
    Gašpar vnikol do útočného pásma a pokúšal sa o strelu švihom, ale jeho pokus skončil len na zadnom mantinely. Dopredu tak môžu skúsiť ísť hostia.
     
    54:58
    Michalovce sa však teraz previnili zakázaným uvoľnením a tak sa hra sťahuje pred brankára Trenčana. Detva tak môže hrať s pukom ďaleko od svojej bránky.
     
    55:24
    Piatak sa však teraz natlačil pred domácu bránku a našťastie pre domácich sa mu nepodarilo presne zakončiť!
     
    55:51
    Martin Chovan potiahol puk do útočného pásma, následne ho nahadzoval na bránku hostí, ale Trenčan ho lapačkou dostal do bezpečia. Hostia tak môžu založiť nejakú tú útočnú akciu.
     
    56:17
    Michalovce sa však previnili iba ďalším zakázaním uvoľnením. Domáci tak znova môžu získať cenné sekundy pred bránkou svojho dnešného súpera.
     
    56:26
    Dukla Michalovce dala gól!

    Prichádza však vyrovnávajúci gól zo strany hostí! Michalovce sa rýchlo presunuli do útočného pásma, Piatak potiahol puk až pred bránku domácich, kde sa prezentoval zakončením z bekhendu, do dráhy strely však úspešne vložil hokejku ĽUBOR BALKO a aj so šťastím dostal puk pomedzi Hackettove betóny – 4:4!
    Asistencia: Erik Piatak.
    56:26 BALKO - 4:4
     
    57:26
    Blíži sa teda už záver poslednej tretej tretiny, stav zápasu je vyrovnaný všetko tak nasvedčuje tomu, že sa zrejme bude predlžovať. Stať sa však ešte môže čokoľvek.
     
    58:01
    Prebiehajú posledné dve minúty tretej tretiny!
     
    58:20
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Linet – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    58:26
    Detva má tak šancu rozhodnúť toto stretnutie, ale hostia zatiaľ domácich do zakončenia nepúšťajú.
     
    58:46
    Michalovce posielajú puk len do stredného pásma, takže domáci rýchlo rozbiehajú svoj ďalší útok. Hostí tak teraz čakajú krušné chvíle.
     
    59:20
    Polovička z domácej presilovky už uplynula, hostia posielajú puk cez všetky čiary do bezpečia. Detva sa však pokúša ešte rozhodnúť toto stretnutie v riadnom hracom čase.
     
    59:39
    Oddychový čas hostí. Do konca tretej tretiny ostávajú už len posledné sekundy a Michalovce hrajú stále v oslabení. Uvidíme, či príde ešte nejaká zaujímavá situácia.
     
    59:55
    Detva sa ešte drží v útočnom pásme, ale stále sa domáci nedostávajú do presného zakončenia. Zrejme to tak už vyzerá, že o osude zápasu rozhodne predĺženie.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    Aj tretia tretina tohto zápasu bola veľmi zaujímavá, domáci sa dokonca po prvýkrát dostali do vedenia, ale Michalovce a nevzdali a v závere tretej tretiny dokázali hostia vyrovnať na 4:4 a zápas tak putuje do predĺženia. Oba tímy teda získavajú už po jednom bode, v hre je však ešte jeden bonusový.
     
    V play-out sa hrá klasicky predĺženie na 5 minút pri hre 4 na 4. Domácim však ešte ostáva niekoľko presilovkových sekúnd.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    60:20
    Hostia v plnom počte.
     
    61:00
    Sledujeme teda už hru 4 na 4, Michalovce sa snažia o prienik do útočného pásma. Domáci však teraz dobre bránia stredné pásmo.
     
    61:28
    Hra sa momentálne prelieva zo strany na stranu, k puku sa však už opäť dostáva hosťujúci celok.
     
    61:56
    K zakončeniu sa teraz dostal Cútt, ale tento pokus dokázal Hackett podržať vo svojej lapačke. Hru radšej brankár domácich prerušil, pretože sa pred bránku tlačil Solomonchak.
     
    62:19
    Detva dala gól!

    Domáci hokejisti rozhodujú toto stretnutie v predĺžení! Najprv sa domáci dostali do veľkej šance, ale Surovka sám pred brankárom Trenčanom zaváhal. Následne sa však Detva dostala do prečíslenia dva na jedna, zodpovednosť na svoje plecia zobral MARTIN BELLUŠ a jeho presné zakončenie prináša Detve ďalší bod – 5:4!
    Bez asistencie.
    62:19 BELLUŠ - 5:4
     
    Koniec zápasu.
     
    V predĺžení to napokon lepšie vyšlo pre domácich hokejistov, keď sa po prečíslení dokázal presadiť Belluš a zariadil tak pre Detvu dva body z tohto zápasu. To teda znamená, že Detva má na druhom mieste pred Michalovcami náskok tri body, ale ešte nie je o ničom rozhodnuté. Druhé dnešné stretnutie, ktoré sa odohralo medzi Litovským Mikulášom a Skalicou skončilo jednoznačným víťazstvom domácich 7:0 a tak sú Liptáci s náskokom dvoch bodov stále na prvom mieste a Skalica s troma bodmi aj naďalej na chvoste tabuľky.

    S týmto konštatovaním sa už teda lúčim a prajem ešte pekný zvyšok sviatočného večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (20:33:13)

    Miroslav Revaj

    Branky a nahrávky: 19. Gašpar, 26. Videlka (Ščurko), 42. Videlka (Murček), 44. Murček (Videlka), 63. Belluš (bez asistencie) – 2. Mašlonka (Balko, Piatak), 17. Mašlonka (Valečko, Piatak), 23. Halás (Cútt, Solomonchak), 57. Balko (Piatak)


    HK Detva: Hackett – Kuklev, Chovan, Sládok, Gachulinec, Macejko, Šimon, Jendroľ, F. Fekiač – Sitnikov, Surovka, Gašpar – Žilka, Chovan, Milý – Ščurko, Murček, Videlka – Tibenský, Surovka, Belluš
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Trenčan – Valečko, Hančák, Meliško, Korenko, Rusina, Dolgoš, Cvengroš, Jokeľ – Solomonchak, Cútt, Halás – Balko, Piatak, Mašlonka – Brezniak, Linet, Hamráček – Banovský, Toma, Mesaroš

    Rozhodčí: Juraj Konc st., Milan Novák – Peter Rojík, Miroslav Kollár – Vladimír Konštek
    bahis siteleri