Kazaň – Čeljabinsk 2:1 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
2:1 (0:0, 0:1, 2:0) Stav série: 1:0
Traktor Čeljabinsk
Pátek 30.03.2018, 18:00 • TatNěfť Arena, Kazaň • Play-off KHL • Finále V. konference
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:56
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Nikita Ljamkin – 2 min., nedovolené bránění).
    Mladý obránce teď zbytečným faulem bez puku určitě nepotěšil trenéra Zinatulu Biljaletdinova...
    53:44 Justin AZEVEDO - 2:1
     
    53:44
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí otáčejí vývoj zápasu. JUSTIN AZEVEDO prokázal svou výjimečnost, když si nabruslil bez zájmu obránců Čeljabinsku do volného prostoru na Landerovu přihrávku z rohu kluziště a z otočky zaskočil Francouze.
    Asistence: Anton Lander, Andrej Markov.
    50:59 Stanislav GALIJEV - 1:1
     
    50:59
    Kazaň vstřelila branku!
    Kosov zavezl puk do útočného pásma, po pár přihrávkách se před bránu vydal obránce Manuchov. Byl sice odzbrojen, ale kotouč se vrátil před Kosova, který okamžitě posunul na zadní tyč, kde číhal osamocený STANISLAV GALIJEV a Francouz byl bez šance.
    Asistence: Jaroslav Kosov, Roman Manuchov.
     
    47:45
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Igor Isajev – 2 min., držení). Burmistrov vybojoval pro Kazaň další přesilovou hru.
     
    41:11
    Ani Zaripov zpoza brány českého brankáře nepřekvapil, domácí zůstávají u puku, ale Azevedo ztratil na bruslích stabilitu a tak mířil jen do hrudníku gólmana Čeljabinsku. Ten drtivému tlaku Kazaně stále odolává!
     
    39:59
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Jurij Petrov – 2 min., vysoká hůl).
    V poslední vteřině ujeli do brejku hosté, od modré střílel Černikov a clonící Jurij Petrov vysokou holí praštil brankáře Garipova do přilby. To je hodně hloupé vyloučení.
     
    39:38
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Arťom Borodkin – 2 min., držení). Hostující obránce se u hrazení provinil proti Lukojanovovi.
     
    38:02
    A obrovská šance vzápětí z protiútoku na opačné straně. Zprava pálil rozjetý a zcela volný Azevedo, za Francouzem zahrálo zvonkohru nejdříve břevno a poté pravá tyč!
     
    37:40
    Semjon Kokujov nádherně prokličkoval až před Garipova, ten v posledním zlomku vteřiny jeho bekhendový blafák vytěsnil.
     
    35:40
    Klinkhammer clonil před bránou Francouzovi, který tak neviděl Landerovu střelu k tyči, přesto dokázal instinktivně vymrštit beton a gólovou ránu zastavit.
    25:44 Richard GYNGE - 0:1
     
    25:44
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Po předchozí šanci vyhrál Traktor v útočném pásmu vhazování, Videll u mantinelu čistě zboural obránce Markova a zpoza brány našel perfektní přihrávkou RICHARDA GYNGEHO, který zblízka prostřelil Garipova.
    Asistence: Linus Videll.
     
    25:34
    Po obrovské hrubce Roba Klinkhammera ujel do samostatného nájezdu Linus Videll, který se pokusil zamíchat kotoučem a zasunout ho za Garipova, ten ale roztáhl betony po čáře a volný prostor tam nenechal.
     
    24:35
    Z velmi nebezpečné pozice z pravého kruhu pálil Lukojanov, kterého krásně našel Burmistrov. Kazaňský forvard mířil na vzdálenější šibenici, Francouz se po puku ohnal jako u vody po komárovi a spolehlivě chytá.
     
    20:31
    Francouz už byl překonán, puk dotlačil po velkém závěru do sítě Azevedo, ale rozhodčí Bělov rezolutně rozpažil. Jeho verdikt nakonec potvrdilo i video, útočník Kazaně kotouč za Francouzova záda jasně kopl.
     
    18:30
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Ivan Višněvskij – 2 min., hákování).
     
    18:30
    Ihned po vhazování uzmul puk Potapov, prosmýkl se před Francouze a střílel švihem pod břevno. Francouz si s touto šancí poradil, jenže jeho spoluhráč při tom fauloval a Kazaň bude hrát poprvé přesilovku.
     
    12:59
    První vyloženou šanci měl na hokejce domácí Zaripov. Po výborné přihrávce Tkačova pálil z mezikruží úplně sám, Francouzovu bránu však přestřelil.
     
    9:04
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Albert Jarullin – 2 min., podražení). Domácí obránce dal bruslí ukázkovou snožku Videllovi.

    Karel Jedlička

    Branky a nahrávky: 51. Galijev (Kosov, Manuchov), 54. Azevedo (Lander, Markov) – 26. Gynge (Videll)


    Ak Bars Kazaň: Garipov (Šaryčenkov) – Jarullin, Markov, Batyršin, Ljamkin, Manuchov, Ohtamaa, Sidorov – Klinkhammer, Lander, Azevedo – Galijev, Zaripov, Tkačov – Burmistrov, Lukojanov, A. Potapov – M. Gluchov, Svitov, Kosov.
    Traktor Čeljabinsk: Francouz (Děmčenko) – Bailen, Šinin (C), I. Višněvskij, A. Petrov, Klimontov, Borodkin, Isajev – Gynge, Videll, Szczechura – Černikov, J. Petrov, Peňkovskij – Jakuceňa, Rybakov, Kokujov – Kravcov, Šarov, Kručinin – Šolochov.

    Rozhodčí: Bělov, Kulakov – Šalagin, Šišlo

    Diváci: 8231
    Kazaň 4 0 Čeljabinsk
    #1 Pátek 30.03.2018 • 18:00
    Kazaň - Čeljabinsk 2:1
    #2 Neděle 01.04.2018 • 16:00
    Kazaň - Čeljabinsk 4:3
    #3 Úterý 03.04.2018 • 16:00
    Čeljabinsk - Kazaň 1:2 po prodl.
    #4 Čtvrtek 05.04.2018 • 16:00
    Čeljabinsk - Kazaň 1:3
    bahis siteleri