NY Islanders – Toronto 4:5 (kon.) | NY Rangers – Tampa 3:7 (kon.) | Washington – Carolina 1:4 (kon.)
Colorado – Chicago 5:0 (kon.) | Anaheim – Los Angeles 2:1 (po pr.) | Vegas – St. Louis 4:3 (po pr.)
Boston – Florida 5:1 (kon.) | Detroit – Ottawa 2:0 (kon.) | Vancouver – Columbus 5:4 (po pr.)
konec
HC Vlci Jablonec nad Nisou
4:2 (0:0, 1:0, 3:2) Stav série: 3:1
SKLH Žďár nad Sázavou
Sobota 31.03.2018, 18:00 • Zimní stadion Jablonec nad Nisou • Play-off 2. ligy, skupina Střed • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Zdravím všechny fanoušky druholigového hokeje! Série mezi týmy HC Vlci Jablonec a SKLH Žďár nad Sázavou se vyvíjí poněkud nečekaně. Po úvodní prohře zvítězili dvakrát Severočeši a v domácím prostředí mohou dosáhnout na postup do kvalifikace WSM ligy! Předešlá utkání přinesla na poměry třetí nejvyšší soutěže fantastickou podívanou, tak věřme, že to bude pokračovat. Lehce favorizovaný Žďár už má pověstný nůž na krku a pokud chce postoupit, nezbývá mu, než Vlky porazit dvakrát v řadě. V Jablonci by se mělo servírovat další nadstandardní střetnutí, rozhodně tedy sledujte náš přenos a užijte si aktuální informace!
     
    1. ZÁPAS

    Žďár nad Sázavou – Jablonec 6:4 (4:1, 0:2, 2:1)
    --------------------------------------------------------------
    Branky a nahrávky: 1. Vítek (Štěpánek), 5. Gregar (Kolda), 11. Kuřítko (Bureš, Jícha), 17. Kovářů (Střecha, Gergel), 42. Kuřítko (Bureš, Peslar), 56. Kunstmüller (Střecha) – 15. Pavlů (Víšek), 21. Nevyhoštěný (Pavlů), 32. Bříška (Víšek, Tondr L.), 45. Bríška (Pavlů). Rozhodčí: Vrba, Skopal – Mikšík, Čelechovský. Diváků: 1 526.

    2. ZÁPAS

    Jablonec – Žďár nad Sázavou 5:3 (0:0, 1:1, 4:2)
    --------------------------------------------------------------
    Branky a nahrávky: 28. L.Tondr (Bříška), 49. M.Tondr, 50. M.Tondr (Pavlů, Demel), 54. L.Tondr (Víšek, Bříška), 58. Bříška (L.Tondr, Pavlů) – 27. Gregar (Beneš), 43. Bureš (Kuřítko), 60. Kunstmüller (Kovářů, Lojek). Diváků: 815.

    3. ZÁPAS

    Žďár nad Sázavou – Jablonec 4:6 (0:2, 2:2, 2:2)
    --------------------------------------------------------------
    Branky a nahrávky: 33. Lojek (Peslar, Stehlík), 36. Beneš (Peslar), 47. Kuřítko (Peslar), 54. Gregar (Pleva) – 5. Havlas (Babec), 11. Havlas (Pilař, Zeman), 22. Peřina (Demel), 34. Tondr L. (Bříška, Pulec), 55. Pavlů, 60. Demel (Tondr M.). Rozhodčí: Dědek, Held – Vašíček, Král. Diváků: 1 676.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Hosnedl (Petruželka) – Zeman, Moravec (C), Čechura, Pavlů, Pilař, Tondr Martin, Pulec – Babec, Bříška (A), Tondr Lukáš (A), Havlas, Nevyhoštěný, Mulač, Brokeš, Gecko, Demel, Homolka, Peřina.

    SKLH Žďár nad Sázavou: Sláma (Kulich) – Pleva (C), Poizl, Peslar, Lojek, Hort, Kolda, Sedláček – Kuřítko, Vítek, Jícha, Bureš, Pytlík, Štěpánek, Beneš, Stehlík, Střecha, Kovářů, Kunstmüller (A), Gregar..
     
    Týmy se odebraly z rozbruslení do kabin, kde načerpají poslední fyzické i psychické síly. Především pro Žďár to dnes musí být velmi náročné, vhledem ke stavu série. Jablonečtí obléknou modré dresy, zatímco se hosté představí v bílých.
     
    Zimní stadion se už teď velmi dobře zaplňuje a dá se očekávat bouřlivá divácká kulisa! Početný dav příznivců také dnes přicestoval z Vysočiny a dokonce s sebou přivezl transparent, který jasně vyjadřuje přání fanoušků Plamenů. Dožadují se na něm odsunutí Velikonoc na druhou kolej, a to na úkor pokračování hokejové sezóny.
     
    Hráči obou týmů již za hlasitého přivítání vstupují na hrací plochu. Utkání započne za několik málo minut, teď je ale ještě na programu státní hymna.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:04
    Utkání začalo domácím úspěchem na buly. Martin Tondr se okamžitě snažil o dlouhou rozehrávku, ale nepotykal si s přesností a píská se zakázané uvolnění.
     
    00:23
    Moravec podél mantinelu vyhazoval. Těsně za modrou čarou puk zachytil Pleva a snažil se jej udržet v pásmu, ale rozhodčí už odpískali postavení mimo hru.
     
    00:58
    Pavlů byl seslán k zemi na hranici pravidel, což se domácím fanouškům vůbec nelíbí. Těšit je může alespoň setrvání jejich týmu v útočné třetině.
     
    01:36
    První velká příležitost! Jablonecký Babec táhl přečíslení dvou na jednoho. Vzal to na sebe a Sláma dobře zasáhl svým levým betonem a udržel tak bezbrankový stav.
     
    01:57
    Martin Tondr ukázkovým hitem seznámil s ledovou plochou Tomáše Střechu. Diváci to oceňují hlasitým potleskem, atmosféra zde panuje skutečně výborná.
     
    02:42
    Štěpánek se prohnal přes modrou čáru a hned zkusil štěstí. Hosnedl byl připraven a projektil zastavil ve svých chráničích. Bude se vhazovat před jeho brankou.
     
    03:30
    Odražený puk se dostal k Pulcovi. Ten rozjel akci svého týmu, která ovšem skončila zakázaným uvolněním. Hra se tak sune zpátky před Hosnedla.
     
    03:48
    Od modré čáry nahazoval Lukáš Hort. Před brankou bylo několik hráčů, ale žádný nedokázal nabídku tečovat. Hosnedl tedy zasahuje bez větších potíží.
     
    04:19
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Babec – 2 min., nedovolené bránění).
     
    04:25
    Přesilovku Žďáru otevřel Hort dalším nahozením. Tentokrát už bylo tečováno, avšak zasloužily se o to jablonecké hokejky a brankář zasahovat vůbec nemusel.
     
    04:58
    Vlci se zatím brání velmi dobře a neumožňují soupeři jakýkoliv dlouhodobější pobyt v útočném pásmu. Nyní znovu vyhazují.
     
    05:23
    Plameny se už dostávaly na dostřel, ale rozhodčí odhalil přihrávku rukou a hra je tedy vykázána do neutrální zóny, kam už se hráči obou mužstev sjíždějí na vhazování.
     
    05:55
    Žďár operuje v útočném pásmu, ale hraje příliš profesorsky a zatím vůbec nezakončil. Posléze Jablonečtí opět dostávají puk do bezpečných prostorů.
     
    06:30
    Vlci už jsou kompletní a na chvilku se usadili v blízkosti Slámy. Žďár celou situaci dobře ustál a maskovaný muž nemusel zasahovat.
     
    07:11
    Vojtěch Havlas se protáhl podél levého mantinelu a zkusil Slámu překvapit svižnou střelou. Gólmanovi kotouč vypadl do brankoviště, kde ale nebyl nikdo v modrém dresu!
     
    07:42
    Poizl spěchá za vyhozeným pukem. Před napadajícím Demelem měl dostatečný náskok a celkem v klidu tak mohl rozehrát. Žďár vyráží kupředu.
     
    08:34
    Lukáš Tondr se dral do rychlého brejku. V mezikruží narazil na urostlého Lukáše Horta, jenž jej snadno od puku odstavil a ze zajímavě vyhlížející situace tedy nic nebylo.
     
    09:10
    Hra má velké tempo a téměř se nepřerušuje. Obě mužstva ale zatím kupí nepřesnosti a nedostávají se do žádných vyloženě gólových pozic. Uvidíme, kdo to dokáže prolomit.
     
    09:53
    Nahození od modré čáry zkrotil Sláma. Ještě na něj dotíral Havlas, pro případ, že by mu touš vypadl z výstroje. To se však nestalo, hra je přerušena a bude se vhazovat.
     
    10:53
    Kotouč se odrážel za domácí brankou tak dlouho, až si pro něj úspěšně sáhl pohotový Hosnedl a uschoval ho pod rukavicí. Pokračovat se bude vhazováním po jeho levé ruce.
     
    11:06
    Kamil Bříška se prohnal přes modrou čáru a ze zákrytu beka vystřelil do zadního plexiskla. Od něj se kus černé gumy odrazil do brankoviště zmateného Slámy! O dorážku se snažil Lukáš Tondr, ale byl tísněn a skončil v záporném úhlu.
     
    11:48
    O puk se už pěkně dlouho bojuje v rohu domácího obranného pásma. Nakonec jej vyšťouraly Plameny a mohou se pokusit o rozvinutí kombinace.
     
    12:14
    Jablonečtí se už potřebovali dostat k puku. To se jim podařilo, ale okamžitě přišlo z hole Pulce vyhození na icing. Osazenstvo se už tedy stěhuje zpět před domácí svatyni.
     
    12:40
    Šelmy se na chvíli usadily v pásmu. Hosté poté obloučkem vyhodili a za pukem se hnal Beneš, který zaměstnal jabloneckou defenzivu. Ta si však poradila.
     
    13:36
    Ladislav Pulec po mantinelu dostává puk pryč z domácí defenzivní zóny. Moc střel v těchto chvílích k vidění není, je to spíše souboj o každý centimetr ledové plochy.
     
    14:25
    Jiří Moravec napřáhl od levého mantinelu a jeho projektil byl ztečován mimo prostor mezi mantinely. Krátce po vhazování to zkoušel Martin Tondr a Sláma přerušuje hru.
     
    14:38
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Bureš – 2 min., podražení).
     
    14:44
    Jablonečtí byli hned v úvodu své první početní výhody v dnešním utkání připraveni o pásmo a Jiří Moravec se tak musí pro touš vrátit až za vlastní branku.
     
    15:28
    Zatím to je z domácí strany skutečně velmi slabá přesilovka. Vlci se ještě nedostali do útočného pásma a Lojek přidává další úspěšné vyhození.
     
    15:52
    Domácí se už konečně dostali na dostřel, ale ne na dlouho. Puku se chopil Jícha a nasměroval ho až k Hosnedlovi.
     
    16:45
    Žďárští už hrají v plném počtu. Ubránili se bez jakýchkoliv problémů a hned po konci oslabení se vydávají na ofenzivní výlet.
     
    17:19
    Kovářů se pěknou individuální akcí dostal až na dostřel Hosnedlovi. U levé tyčky ještě zkoušel objet branku, gólman mu ale ztížil práci svoji holí a puk mají domácí hokejisté.
     
    17:54
    Divokou pasáž zvládali lépe hosté. Nyní už ale ztratili kontrolu nad pukem, který končí v rohu jabloneckého obranného pásma a oba týmy toho využívají ke střídání.
     
    18:40
    Martin Lojek se dostal za modrou čáru a hned pozdravil Hosnedla. Ten obstál, kotouč z něj nevypadl a rozhodčí přerušují hru. Bude se vhazovat před brankou Vlků.
     
    19:23
    Nahození Peslara bylo tečováno. Jablonečtí příznivci si poté oddychli, že neposedný puk proskákal v relativně bezpečné vzdálenosti od Hosnedlovy tyčky.
     
    19:45
    Michal Nevyhoštěný ještě nahazuje kotouč do domácího útočného pásma. První třetina odbíjí své závěrečné vteřiny a zdá se, že už se v klidu dohraje.
     
    20:00
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Nevyhoštěný – 2 min., hrubost).
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Po první periodě svítí na ukazateli skóre stále dvě velké nuly. Mírně aktivnějším dojmem se prezentoval Jablonec, snaha ovšem k vytvoření většího počtu šancí nevedla. Zřejmě největší příležitost měl na holi hned v úvodu Babec, jenž zakončil přečíslení do Slámova betonu. Do druhé části vstoupí Žďár přesilovou hrou, v samotném závěru byl totiž zbytečně vyloučen Nevyhoštěný.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:52.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:06
    Jablonečtí ovládli vhazování a Martin Tondr okamžitě vyhodil puk po mantinelu až ke Slámově kleci.
     
    20:43
    Žďár už se nastěhoval do útočného pásma, kde si vytvořil poměrně zajímavý nápor. Nakonec vyslal od modré čáry dělovku Štěpánek a Hosnedl ji vyrazil do rohu kluziště.
     
    21:29
    Teď Vlci dobře napadají hostující rozehrávku a výrazně Plamenům komplikují přechod do ofenzivní fáze. To se líbí domácím příznivcům, kteří obdivně tleskají.
     
    21:59
    Lukáš Bureš se po levém křídle prodral až na kruh a svižnou střelou zaměstnal svého jmenovce Hosnedla. Ten si bez potíží poradil a domácí oslabení je u konce.
     
    22:17
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Kolda – 2 min., vysoká hůl).
     
    22:20
    Čechura se po vyhození natahoval marně. Zastavit jej totiž nedokázal a kotouč putuje až k domácí brance.
     
    22:51
    A znovu se Žďár osvobozuje! Tentokráte posílá kus černé gumy do bezpečné vzdálenosti od Slámy pozorný Martin Lojek.
     
    23:32
    Lukáš Tondr zaváží puk do útočného pásma. Tam se ale Vlci ani teď na delší dobu neohřáli a hosté se znovu osvobozují. Zatím brání bez potíží.
     
    24:30
    Plameny hrají v plném počtu a mohly udeřit! Peter Beneš se vydal do rychlé protiakce a z levého kruhu vší silou vypálil. Projektil se zastavil o zadní hrazení a branku minul jen o malý kousek!
     
    25:24
    A velká příležitost také na druhé straně. Tomáš Demel se po pěkné kombinaci natlačil z levé strany až před Slámu. Zkusil na něj vyzrát forhendovým blafákem, ale nenašel žádnou mezírku ve výstroji!
     
    25:50
    Tomáš Střecha se proháčkoval až za domácí branku. Zkusil se kolem ní rychle obtočit, což se mu podařilo, následná přihrávka už ovšem nebyla z nejpřesnějších.
     
    26:37
    Po zmatku před brankou Žďáru vyhazují hosté jednoduše na zakázané uvolnění. Hra je v těchto chvílích zajímavá a má velmi slušné tempo.
     
    27:11
    Babec to vzal na sebe a s pukem na holi se dostal až za kruhy, odkud zkoušel štěstí. Střelu nenechal pozorný Peslar projít a gólman tedy mohl zůstat klidný.
     
    27:56
    Vítkova formace se zabydlela v domácím obranném pásmu. Kotouč se nakonec dostal mimo mantinely a hra tedy musí být přerušena.
     
    28:13
    Jiří Peřina si bruslí zpracoval skákavý kotouč a stanul sám před Slámou. Mířil do horních pater branky, ale nepřekonal gólmanovo rameno! Jiří Sláma svůj tým zatím drží.
     
    28:31
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Štěpánek – 2 min., vysoká hůl).
     
    28:58
    Kamil Bříška si troufl na smělý výlet na osu hřiště. Poté vyslal svižnou střelu ze zápěstí a dobře zahrál Hort, jenž kotouč nasměroval vysoko do ochranné sítě.
     
    29:29
    Jablonečtí si nyní pečlivě rozmýšlejí další postup kupředu. Zatím kombinují ve vlastním obranném pásmu a vyčkávají na ideální čas k přechodu do akce.
     
    29:49
    Michal Pavlů nic nevymýšlel a napřáhl od prvého hrazení. Sláma si jeho střelu bez potíží našel a uschoval ji ve své lapačce. Hra je tedy přerušena.
     
    30:34
    Hosté hrají v plném počtu a navíc to vypadá, že si možná zahrají přesilovku. Jeden z hokejistů Žďáru totiž zůstává už další dobu ležet na ledové ploše.
     
    30:39
    Celá situace se nakonec obešla bez zákroku sudích. Hrát tak mohl Michal Pavlů, jehož dělovce ze středního pásma nastavil chladnokrevný Sláma vyrážečku.
     
    31:11
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Peřina – 2 min., sekání).
     
    31:20
    Plameny se drží v útočném pásmu a Peslar rozdává přihrávky od modré čáry. Uvidíme, kdo se odhodlá k nějakému zakončení.
     
    31:40
    U levé Hosnedlovy tyčky vznikla velká skrumáž. Po přerušení hry následovala strkanice, do které se zapletl také rozhodčí a jeden ze zúčastněných hráčů jej ke škodolibé radosti publika poslal k zemi! Vše ale bylo nezaviněné.
     
    32:12
    Lukáš Tondr si zkušeně vybruslil do volného prostoru a měl spoustu času na bezproblémové odpálení kotouče mimo jabloneckou obrannou zónu.
     
    32:49
    Tomáš Střecha se vydal do pásma. Dobře se s ním vracel Michal Pavlů a střelu vychýlil svým holenním chráničem mimo nebezpečné prostory. Hosnedl tedy zasahovat nemusel.
     
    33:15
    Jablonec už hraje v plném počtu. Lukáš Tondr našel křižnou přihrávkou Kamila Bříšku, jenž z pozice za kruhy netrefil prostor mezi třemi žďárskými tyčemi.
     
    34:03
    Na zemi zůstává ležet Ondřej Stehlík. Vyhrocenou situaci využívají oba kotle ke vzájemnému škádlení a atmosféra se na stadionu začíná trošičku vyostřovat.
     
    34:34
    Michal Pavlů se ocitl ve vlastním obranném pásmu ve složité situaci a vzal tedy za vděk možnosti poslat kotouč na icing. Hra se tedy před Hosnedla brzy vrátí.
     
    34:44
    Při trošku nepřehledném souboji v rohu pásma týmu z Vysočiny se domácí fanoušky hlasitě dožadovali odpískání faulu, ale rozhodčí měli na situaci jiný názor. Pokračuje se tedy v pěti proti pěti.
     
    35:25
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Pleva – 2 min., sekání).
     
    35:49
    Vlci právě vstřelili branku!
    Obrovská radost na severu Čech, Jablonec se totiž dostává do vedení! Kamil Bříška svoji pohotovou ranou ještě neuspěl. Akce ale pokračovala a Bříška poslal skrz rozhozenou defenzivu Žďáru křižný pas na LUKÁŠE TONDRA. Ten vyslal dělovku bez přípravy a Sláma se přesouval marně! Přesilová hra je tedy využita. Asistence: Bříška.
     
    36:05
    Zatímco jablonečtí fanoušci vyvolávají střelce první branky, provinily se Plameny postavením mimo hru.
     
    36:35
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Pytlík – 2 min., podražení).
     
    36:49
    Jablonec roztáčí další přesilovkový kolotoč. Martinu Tondrovi rána od modré čáry příliš nesedla, ale přesto byla nebezpečná a prosvištěla jen těsně vedle branky.
     
    37:18
    Opět to zkoušel Martin Tondr. Bohužel pro domácí neměl ani teď zcela seřízená mířidla a Sláma mohl být znovu v klidu. Žďár poté dostává kotouč do bezpečí.
     
    37:58
    Vlci se už dostali zpět do pásma. Nevyhoštěný v šanci přišel o stabilitu, poté ještě pálil Pavlů a Demelovi nechybělo k dorážce mnoho! Perné chvilky pro Plameny.
     
    38:36
    Pytlík se vyřítil z trestné lavice a hned zkomplikoval domácím život. Čechura se ale obrat nenechal a odehrál puk k bočnímu mantinelu.
     
    Dnešní utkání sleduje 1 003 diváků.
     
    39:11
    Probíhá poslední minuta druhé části. Žďár by rád vsítil gól do šatny a krouží v útočném pásmu. Vlčí defenziva už působí trošku unaveným dojmem.
     
    39:54
    Tak přeci jen ještě musel Hosnedl zasahovat! Hosté nahrnuli z pravé strany kotouč do brankoviště. Tam jej schoval v lapačce Hosnedl a ještě na něj dotíral Kunstmüller. Hra už je ovšem přerušena.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Prostřední dvacetiminutovka už nabídla zajímavější podívanou. Těsný náskok drží na hokejkách Jablonec, který se dostal do vedení zásluhou přesilovkové kombinace zakončené ranou z hole Lukáše Tondra. V poslední třetině tak bude Žďár odvracet konec sezóny! Šelmy naopak udělají maximum pro dotažení střetnutí do vítězného konce, což by se rovnalo postupu do kvalifikace WSM ligy. Lepší pozvánka na třetí část tak nemůže být!
     
    Další třetina začne přibližně v 19:46.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:16
    Žďár se okamžitě žene do ofenzivy. Podél levého hrazení se prodírá Peter Beneš, jeho cestu ale domácí obrana včas ukončila.
     
    40:45
    Po dobré práci Michala Nevyhoštěného se kotouč došoural do brankoviště. Tam si jej našel pohotový Jiří Sláma a hra je po jeho zásahu přerušena.
     
    40:56
    Kotouč po hraně dojel až na modrou čáru. Tam se do něj opřel Michal Pavlů a Sláma musel opět do akce. Střelu bez problémů vyrazil do rohu kluziště.
     
    41:54
    Mohlo být vyrovnáno! Martin Gregar se pěknou kličkou dostal až před Lukáše Hosnedla. Zkusil to na něj bekhendovým blafákem a kotouč zasunul těsně mimo tři tyče.
     
    42:36
    Martinu Plevovi přeskočil na útočné modré čáře puk přes čepel a obránce Žďáru se ocitl pod tlakem napadajícího Lukáše Tondra, který domácím získal vhazování před soupeřovou klecí.
     
    43:25
    Rána Jakuba Peslara byla zastavena již v zárodku. Vlci tedy mohli vyrazit do rychlého protiútoku a Sláma přerušuje hru. Bude se tedy vhazovat před jeho brankou.
     
    43:55
    Gregar ztratil ve středním pásmu kontrolu nad kotoučem a dostali se k němu tedy domácí hokejisté, kteří rychle nahazují do pásma.
     
    44:43
    Na ledě zůstal ležet otřesený Ladislav Pulec. Rozhodčí možná trochu nešetrně nechali hru pokračovat a kolem zraněného hráče k obrovské nelibosti publika létaly puky. Nyní mu spoluhráči pomáhají na lavici.
     
    44:49
    Kamil Bříška se jako uragán prohnal přes modrou čáru a jeho dělovku vytáhl pozorný Sláma vyrážečkou.
     
    45:14
    Vlci právě vstřelili branku!
    Jablonec už má postup do kvalifikace WSM ligy na dosah! Žďár už se trochu více vytáhl, čehož využil KAMIL BŘÍŠKA. Elitní severočeský střelec obdržel přihrávku od Michala Pavlů a hnal se na branku. Ačkoliv jej zezadu tísnil obránce, předvedl Bříška povedený bekhendový blafák, na jehož konci pověsil puk pod horní tyč! Asistence: Pavlů.
     
    46:20
    Jablonečtí dnes mají potřebnou oporu v Lukáši Hosnedlovi, který nyní opět spolehlivě zasáhl. Rána od modré čáry skončila v jeho držení a bude se vhazovat.
     
    46:50
    Lukáš Hort za vlastní klecí vyčkává, než spoluhráči dostřídají. Poté už rozvíjí akci svého týmu dlouhou rozehrávkou.
     
    47:23
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Pleva – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Bříška – 2 min., sekání).
     
    47:38
    Žďár právě vstřelil branku!
    Hra ve čtyřech na obou stranách přináší snížení v podání Plamenů! Před domácí brankou vznikla trošku nepřehledná situace, na jejímž konci si puk našel mladý JAROMÍR PYTLÍK a procedil jej za Hosnedlova záda. Ještě to bude drama! Bez asistence.
     
    48:08
    To je podívaná! Havlasovu střelu z levého křídla vyrazil Sláma jen do brankoviště, odkud puk odpálil obránce na hůl Ladislava Pulce. Ten jej nabídl na teč před brankou stojícímu Havlasovi, jenž ho usměrnil pouze do boční konstrukce hostující svatyně!
     
    48:41
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Demel – 2 min., faul kolenem).
     
    48:45
    Martin Tondr k velké radosti domácího publika protlačil puk pryč z obranného pásma Jablonce. Žďár ale hned míří nazpět a vlčí defenziva se musí mít na pozoru.
     
    49:21
    Martin Lojek se snažil nachytat Hosnedla na bližší tyčce, to se mu však nepodařilo a maskovaný muž měl prostor dobře utěsněný.
     
    49:30
    Jaromír Pytlík se prohnal přes modrou čáru a hned pálil. Střela ale postrádala přesnost a zaduněla o zadní mantinel.
     
    50:12
    Pokus Lukáše Jíchy si pozorný Hosnedl opět pohlídal a domácí oslabení se pomalu chýlí ke svému konci. Momentálně zde panuje opravdu velmi dobrá atmosféra, o kterou se starají oba tábory fanoušků.
     
    51:01
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Pytlík – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Čechura – 2 min., hrubost).
     
    51:25
    Petr Pilař si srovnal puk na bekhendu a podél mantinelu jej poslal do bezpečí. Žďár se snaží o rychlý návrat do útočného pásma.
     
    52:05
    Vlci právě vstřelili branku!
    Jablonečtí vedou 3:1! Lukáš Tondr nachytal defenzivu Plamenů v nedbalkách a poslal do šance LADISLAVA PULCE. Ten se z mezikruží nemýlil a přízemní střelou trefil prostor u tyčky! Asistence: Tondr Lukáš, Demel.
     
    52:14
    Žďár právě vstřelil branku!
    Pouhých devět sekund se domácí radovali z dvougólového vedení! Žďár se dostává na dostřel zásluhou JOSEFA KOLDY, který si zpracoval přihrávku Lukáše Horta a z pravého kruhu prostřelil Hosnedla na vzdálenější tyčku. Asistence: Hort.
     
    53:15
    Třetí třetina je skutečnou reklamou na druholigový hokej. Hráči nyní debatují se sudími, a až v tom skončí, bude se pokračovat vhazováním po pravé ruce Lukáše Hosnedla.
     
    53:44
    Rozhodčí nyní přerušují hru, v souboji v rohu jabloneckého obranného pásma totiž ztratili kotouč z dohledu. Vhazuje se před Lukášem Hosnedlem.
     
    54:04
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (M.Tondr – 2 min., podražení).
     
    54:11
    Hned z kraje oslabení se Vlci osvobozují. Sláma měl při přijetí puku trošku problémy, ale k žádnému neštěstí nedošlo a hosté se rychle vydávají vstříc útočnému pásmu.
     
    54:47
    Dělovka Lukáše Horta od modré čáry prolétla nebezpečně blízko domácí branky, ale nakonec narazila pouze do zadního mantinelu.
     
    55:25
    Žďárští si vytvářejí skutečně silný tlak a Vlci by se už nutně potřebovali osvobodit. Nyní totiž jejich čtyřlístek doslova tahá nohy.
     
    55:56
    Před Lukášem Hosnedlem se snažil o dorážku Martin Gregar. Kotouč vylétl do vzduchu, kde si jej maskovaný muž pohotově našel a k velké radosti publika ho schoval v lapačce!
     
    56:40
    Martin Lojek si za vlastní klecí rozmýšlí postup vpřed a zatím vyčkává. Poté poslal přesnou přihrávku kupředu a Bureš donutil Hosnedla k dalšímu zákroku, tentokrát ovšem z kategorie snazších.
     
    57:07
    Kamil Bříška si nahodil puk a snažil se jej sám dojet. Daniel Poizl byl však rychlejší a po zadním hrazení rozehrává přes svého spoluhráče.
     
    57:28
    Hned po vyhraném vhazování v ofenzivní třetině se ke střele odhodlal David Vítek. Kotouč narazil do jedné z holí a zamířil až do horní části ochranné sítě za domácí klecí.
     
    58:06
    Tomáš Demel zvládl souboj za brankou a odehrál puk mimo dosah Žďárských. Sláma už by rád z branky, ale zatím neměl příležitost!
     
    58:49
    Kotouč se pomalu došoural až ke Slámovi. Ten si počkal na spoluhráče, ale Žďár se stále nemůže dostat do útočného pásma!
     
    59:20
    Žďár hraje v šesti!
     
    59:51
    Vlci právě vstřelili branku!
    Euforie může na jabloneckém zimním stadionu propuknout naplno! Ladislav Pulec dostal kotouč ven z obranného pásma a jako první u něj byl DAVID HOMOLKA. Ten se chytrou kličkou dostal do kladného úhlu a poslal puk do sítě! Asistence: Pulec.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Vítězem dnešního utkání a zároveň celé semifinálové série se stává tým HC Vlci Jablonec! Třetí perioda nabídla strhující podívanou. Nejprve v úniku zvýšil na 2:0 Kamil Bříška. Za hosty korigoval Jaromír Pytlík, ale když se prosadil Ladislav Pulec, vypadalo to pro Vlky znovu růžově. Přestřelka pokračovala, hned za devět sekund se radoval Josef Kolda a bylo to opět pouze o gól. Žďár se do poslední chvíle snažil o vyrovnání, Severočeši ale byli lepší a v závěru ještě David Homolka pojistil postup trefou do prázdné klece.
     
    Domácí hráči si nyní užívají děkovačku se svými fanoušky. Vlci se potřetí v řadě dostávají do kvalifikace o postup, kde se utkají s Porubou a Havlíčkovým Brodem.
     
    To už je ode mne ze severu Čech vše. Přeji příjemný večer a někdy příště opět na počtenou! (20:35:25)

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 36. L.Tondr (Bříška), 46. Bříška (Pavlů), 53. Pulec (L.Tondr, Demel), 60. Homolka (Pulec) – 48. Pytlík, 53. Kolda (Hort)


    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Hosnedl (Petruželka) – Zeman, Moravec (C), Čechura, Pavlů, Pilař, Tondr Martin, Pulec – Babec, Bříška (A), Tondr Lukáš (A), Havlas, Nevyhoštěný, Mulač, Brokeš, Gecko, Demel, Homolka, Peřina.
    SKLH Žďár nad Sázavou: Sláma (Kulich) – Pleva (C), Poizl, Peslar, Lojek, Hort, Kolda, Sedláček – Kuřítko, Vítek, Jícha, Bureš, Pytlík, Štěpánek, Beneš, Stehlík, Střecha, Kovářů, Kunstmüller (A), Gregar.

    Diváci: 1 003
    Jablonec n/N 3 1 Žďár n/S
    #1 Neděle 25.03.2018 • 17:30
    Žďár n/S - Jablonec n/N 6:4
    #2 Úterý 27.03.2018 • 18:00
    Jablonec n/N - Žďár n/S 5:3
    #3 Čtvrtek 29.03.2018 • 18:00
    Žďár n/S - Jablonec n/N 4:6
    #4 Sobota 31.03.2018 • 18:00
    Jablonec n/N - Žďár n/S 4:2
    bahis siteleri