Toronto – Buffalo 5:2 (kon.) | Ottawa – Winnipeg 5:6 (kon.) | Florida – Carolina 3:2 (kon.)
St. Louis – Washington 2:4 (kon.) | Minnesota – Edmonton 3:0 (kon.) | Los Angeles – Colorado 3:1 (kon.)
konec
Florida Panthers
3:2 (2:1, 0:1, 1:0)
Carolina Hurricanes
Úterý 03.04.2018, 01:40 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:02 Alex PETROVIC - 3:2
     
    52:02
    Florida právě vstřelila branku!
    Necelých osm minut před koncem třetí třetiny se Panthers znovu ujímají vedení. ALEX PETROVIC se zmocnil puku u pravého hrazení a bez váhání ho poslal na Darlinga, který měl zakrytý výhled a nestihl zasáhnout. Bez asistence.
    33:48 Derek RYAN - 2:2
     
    33:48
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hurricanes jsou za svou aktivitu nakonec přeci jen odměněni vyrovnávací trefou. Lee Stempniak už mohl z levého kruhu střílet, místo toho ale ještě posunul kotouč na rozjetého DEREKA RYANA, který se tváří v tvář Luongovi nezmáýlil! Asistence: Lee Stempniak a Klas Dahlbeck.
    19:51 Jevgenij DADONOV - 2:1
     
    19:51
    Florida právě vstřelila branku!
    V samotném závěru první třetiny si obrana Caroliny nedokázala obsadit JEVGENIJE DADONOVA, který zůstal zcela sám před Darlingem a po povedené přihrávce od Trochecka poslal Floridu do vedení! Asistence: Vincent Trocheck a Aleksander Barkov.
    04:03 MacKenzie WEEGAR - 1:1
     
    04:03
    Florida právě vstřelila branku!
    Vedení Caroliny ale vydrželo jen pár sekund, začínáme opět od nuly! McCann našel na vrcholu kruhů rozjetého MACKENZIEHO WEEGARA, jenž si najel až před Darlinga a přesnou střelou mu nedal šanci zasáhnout. Asistence: Jared McCann a Denis Malgin.
    03:44 Trevor VAN RIEMSDYK - 0:1
     
    03:44
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté se rychle ujímají vedení! Brock McGinn sice ještě z předbrankového prostoru na Luonga nevyzrál, k dorážce se ale ještě dostal TREVOR VAN RIEMSDYK, který si poradil chladnokrevně. Asistence: Brock McGinn a Justin Williams.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 5. Weegar (McCann, Malgin), 20. Dadonov (Trocheck, Barkov), 53. Petrovic – 4. T. van Riemsdyk (B. McGinn, Williams), 34. D. Ryan (Stempniak, Dahlbeck)


    Florida Panthers: Luongo (Reimer) – Yandle, Ekblad, Matheson, Pysyk, Weegar, Petrovic – Dadonov, Barkov, Bjugstad – Huberdeau, Trocheck, J. McGinn – Vatrano, McCann, Malgin – Haley, MacKenzie, Sceviour.
    Carolina Hurricanes: Darling (C. Ward) – Slavin, Dahlbeck, Hanifin, T. van Riemsdyk, H. Fleury, McKeown – Zykov, Aho, T. Teräväinen – B. McGinn, J. Staal, Williams – Skinner, E. Lindholm, Di Giuseppe – Nordström, D. Ryan, Stempniak.

    Rozhodčí: Walsh, Peel – Devorski, Nagy
    bahis siteleri