Michalovce – Lipt. Mikuláš 2:6 (kon.) | Detva – Skalica 2:3 (kon.)
konec
HK DUKLA Ingema Michalovce
2:6 (0:2, 1:2, 1:2)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Úterý 03.04.2018, 17:30 • ZŠ Michalovce • Tipos Extraliga (SR) • Baráž
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:58
    Dukla Michalovce dala gól!
    MICHAL KORENKO si nakorčuloval v úplnom závere stretnutia pred bránku súpera, kde mu milimetrovú prihrávku poslal jeden z jeho spoluhráčov. Do puku sa oprel z prvej a rozvlnil sieť. Stav stretnutia je 2:6. Asistencie: Radovan Cútt, Vladislav Solomonchak.
     
    50:40
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Hostia sa dostali do prečíslenia dvaja na jedného. Puk si na červenej čiare prevzal Lukáš Žiak, ktorý neskôr prihrával do vyloženej šance voľnému MAROŠOVI PIATKOVI, ktorý aj troška so šťastím prekonal Adama Trenčana. Je rozhodnuté! Stav stretnutia je momentálne 1:6. Asistencie: Lukáš Žiak, Vladimír Vybiral.
     
    48:04
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    MARTIN KRIŠKA si na modrej čiare prevzal puk, ktorý okamžite preposlal na bránku súpera. Skvelo tam clonil JAKUB SUKEĽ, ktorý jemným tečom zmenil dráhu zakončenia, vďaka čomu puk skončil v sieti. Stav stretnutia je 1:5! Asistencia: Martin Kriška.
     
    31:37
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Martin Grundling zakončil od modrej čiary presne do miest, kde si nakorčuloval úplne voľný JAKUB SUKEĽ, ktorý prekrásnym tečom poslal puk pomedzi betóny Adama Trenčana. Stav stretnutia je 1:4! Asistencie: Martin Grundling, Matúš Sukeľ.
     
    27:14
    Dukla Michalovce dala gól!
    Tomáš Rusina sa rozhodol zakončiť od modrej. Andrej Košarišťan tento projektil vyrazil len pred seba, kde sa v tom čase nachádzal už LUKÁŠ TOMAN, ktorý presnou strelou znížil nepriaznivý stav stretnutia na 1:3! Asistencia: Tomáš Rusina.
     
    20:59
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Maroš Piatka sa spoza bránky snažil zasunúť puk k ľavej tyčke. Tento pokus dokázal Adam Trenčan ešte vyraziť pred seba, ale tam už sa nachádzal úplne voľný LUKÁŠ ŽIAK, ktorý nemal najmenší problém zasunúť puk do odkrytej bránky. Stav stretnutia je 0:3! Asistencie: Maroš Piatka, Vladimír Vybiral.
     
    16:16
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Matej Moravčík si z obranného pásma všimol dobre postaveného LUKÁŠA ŽIAKA, ktorý sa po jeho prihrávke dostal do samostatného úniku, ktorý zakončil ukážkovo, vďaka čomu sa Liptovský Mikuláš dostáva do vedenia 2:0! Asistencie: Matej Moravčík, Ján Tabaček.
     
    05:35
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Ku vhadzovaniu sa postavil Branislav Rapáč, ktorý ho dokázal vyhrať. Tým sa do dobrej príležitosti dostal nikým nestrážený VLADIMÍR VYBIRAL, ktorý presnou strelou k pravej tyčke dokázal prekonať Adama Trenčana. Hostia budú mať ešte jednu minútu výhodu presilovej hry o jedného hráča. Stav stretnutia je 0:1! Asistencia: Branislav Rapáč.

    Róbert Gašpárek

    Branky a nahrávky: 28. Toman (Rusina), 60. Korenko (Cútt, Solomonchak) – 6. Vybiral (Rapáč), 17. Žiak (Moravčík, Tabaček), 21. Žiak (Piatka, Vybiral), 32. Sukeľ (Grundling, Sukeľ), 49. Sukeľ (Kriška), 51. Piatka (Žiak, Vybiral)


    HK DUKLA Ingema Michalovce: Trenčan – Hančák, Valečko, Banovský, Cútt, Solomonchak – Korenko, Meliško, Mašlonka, Piatak, Brezniak – Dolgoš, Rusina, Hamráček, Toma, Mesaroš – Cvengroš, Halás, Balko, Jokeľ
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Košarišťan – Mezovský, Nádašdi, Sukeľ J., Sukeľ M., Kriška – Moravčík, Tabaček, Vybiral, Oško, Žiak – Grundling, Nemec, Lištiak, Uhrík, Laco – Nitriansky, Pacalaj, Piatka, Rapáč

    Rozhodčí: Lauff, Kalina – Gajan, Gavalier
    bahis siteleri