Třemošná – Liberec 3:3 (kon.) | MHKM Skalica – Sparta 3:15 (kon.) | Slavia – Třemošná 4:3 (kon.)
Liberec – MHKM Skalica 2:1 (kon.)
konec
HC Meteor Třemošná
3:3 (0:1, 0:1, 3:1)
Bílí Tygři Liberec
Sobota 07.04.2018, 09:00Memoriál Jiřího Baráka
Partner:
     
    59:44
    Liberec právě vstřelil branku!
    Neskutečný závěr v podání Bílých Tygrů! Ti se při hře bez brankáře natlačili s pukem před branku a ADAM MĚCHURA nakonec dopravil kotouč do sítě a postaral se o remízový stav. Asistence: Mikuláš Jenčovský.
     
    55:04
    Třemošná právě vstřelila branku!
    Meteor vede a hrdina zápasu je jasný! PATRIK KOZLÍK si najel zpoza branky mezi kruhy a přízemní střelou se trefil do mezírky mezi Vopravilovými betony. Dokonal tak obrat svého týmu i svůj hattrick. Asistence: Jakub Sieger a Jiří Beránek.
     
    47:42
    Třemošná právě vstřelila branku!
    A je zničehonic vyrovnáno! PATRIK KOZLÍK se dostal ke kotouči ihned po vhazování, nic nevymýšlel a okamžitě vypálil. Jeho rána nakonec propadla Vopravilovi až do sítě. Asistence: Jiří Beránek a Jakub Sieger.
     
    44:37
    Třemošná právě vstřelila branku!
    Je sníženo a zápas tak bude ještě hodně dramatický! Poch zavezl kotouč před branku, kde sice sám nevystřelil, ale dostal puk přes k PATRIKU KOZLÍKOVI, který poslal kotouč přesně mezi Vopravilovy betony. Asistence: Josef Poch.
     
    33:49
    Liberec právě vstřelil branku!
    Nakonec se ale Liberec a DAVID PUTZ gólu dočkali. Hráč s číslem devadesát jedna se zmocnil kotouče na pravém kruhu, kde napřáhl ke střele a zamířil přesně ke vzdálenější tyči Bočanovy svatyně. Asistence: Jakub Hladík a Petr Gajda.
     
    02:17
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři otevírají skóre zápasu! Hladík našel na levé straně unikajícího DAVIDA PUTZE, jenž si najel s pukem až k brankovišti a odtud zakončil přesně pod horní tyč. Asistence: Jakub Šedivý.

    Michal Toman

    Branky a nahrávky: 45. Kozlík (Poch), 48. Kozlík (Beránek, Sieger), 56. Kozlík (Sieger, Beránek) – 3. Putz (Šedivý), 34. Putz (Hladík, Gajda), 60. Měchura (Jenčovský)


    HC Meteor Třemošná: Bočan (Ženíšek) – Bulka, Poch, Hošťálek, Houdek, Čarda, Malkovský, Trachta, Dolhý – Beránek (C), Holý (A), Kozlík, Albrecht, Samec, Sieger, Šmíd, Reiser, Kreuzman, Vlček, Pešek
    Bílí Tygři Liberec: Vopravil (Franc) – Šedivý (C), Hladík (A), Böhm, Tůma, Culek, Duschka – Měchura (A), Putz, Gajda, Sýkorová, Jenčovský, Knébl, Hartl, Havlíček, Kadlec
    bahis siteleri