Tampa – Buffalo 7:5 (kon.) | Pittsburgh – Ottawa 4:0 (kon.) | Chicago – St. Louis 1:4 (kon.)
Anaheim – Dallas 5:3 (kon.) | Philadelphia – NY Rangers 5:0 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
6:2 (4:1, 0:1, 2:0)
HC Vlci Jablonec nad Nisou
Sobota 07.04.2018, 17:00 • Zimní stadion Kotlina • Kvalifikace o Chance ligu • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:14
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Vlci propadli v útočném pásmu a Bruslaři se dostali do přečíslení tří na jednoho. To vedl po levém křídle David Michálek, který obešel bránícího hráče, který mu padl pod nohy, a předložil pas LUKÁŠI ENDÁLOVI, který se střelou z první trefil nad betony přesouvajícího se brankáře! Asistence: David Michálek, Jan Milfait.
     
    47:03
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tohle je důležitá branka z pohledu domácích. Tomáš Chlubna vyslal dopředu FILIPA BENEŠE. Ten se prosmýkl mezi dvěma beky a bekhendem zblízka procedil puk skrz gólmanovu výstroj! Asistence: Tomáš Chlubna, Tomáš Semrád.
     
    24:35
    Vlci právě vstřelili branku!
    Domácí si tak dlouho koledovali, až se Jablonci podařilo snížit. Už Vojtěch Havlas měl gól na holi, jeho ránu z pravého kruhu ale bravurně zlikvidoval Čeněk Novák. Kotouč se ovšem vrátil před brankoviště a LUKÁŠ TONDR jej zblízka dotlačil za brankovou čáru! Asistence: Jakub Mulač, Vojtěch Havlas.
     
    18:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    První vyloučení v zápase Bruslaři dokázali potrestat. Lukáš Endál z rohu kluziště vybruslil na pravý kruh, odkud oslovil střílenou přihrávkou DAVIDA MICHÁLKA, jenž zblízka pokořil hostujícího brankáře! Asistence: Lukáš Endál, Jan Milfait.
     
    13:28
    Vlci právě vstřelili branku!
    Hosté po nádherné akci snižují! Tomáš Demel od pravého mantinelu uvolnil mezi kruhy neobsazeného LUKÁŠE TONDRA, který vymíchal brankáře Havlíčkova Brodu a pak přišpendlil kotouč pod horní tyč! Asistence: Tomáš Demel.
     
    08:01
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Ještě neuběhla ani polovina první třetiny a domácí už vedou o tři branky! Jan Milfait z levé strany poslal nádherný pas přes brankoviště na DAVIDA MICHÁLKA, který zápěstím trefil odkrytou část klece za přesouvajícím se brankářem Jablonce! Asistence: Jan Milfait, Luboš Voříšek.
     
    06:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři jsou v dnešním utkání neuvěřitelně produktivní. Vlci nechali LUKÁŠI ENDÁLOVI o kousek více prostoru a kanonýr Havlíčkova Brodu toho hned využil. Z pravé strany se natlačil až před brankoviště a zblízka propálil hostujícího brankáře! Asistence: Miroslav Třetina.
     
    01:15
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    To je pro Vlky hodně studená sprcha. Bruslaři se poprvé dostali do útoku, když David Vala vyslal do úniku JANA MILFAITA. Ten po naznačení provedl blafák do forhendu a zasunul kotouč za roztaženého brankáře! Asistence: David Vala, Kryštof Kulhánek.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 2. Milfait (Vala, Kulhánek), 7. Endál (Třetina), 9. Michálek (Milfait, Voříšek), 19. Michálek (Endál, Milfait), 48. Beneš (Chlubna, T. Semrád), 54. Endál (Michálek, Milfait) – 14. L. Tondr (Demel), 25. L. Tondr (Mulač, Havlas)


    BK Havlíčkův Brod: Novák (Marek) – T. Semrád, Lacina, Vala, Kulhánek, Kříž, Balgalvis – Endál, Třetina (C), Přidal – Michálek, Milfait (A), Voříšek – Chlubna, Kuchta, Beneš – Kozlík, Ludvík, Šuhaj
    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Hosnedl (Petruželka) – Zeman, Moravec, Čechura, Pavlů, Pilař, M. Tondr – Babec, Bříška (A), Tondr (A), Víšek (C), Havlas, Nevyhoštěný, Mulač, Demel, Homolka, Peřina

    Rozhodčí: Michal Škrobák, Michal Dědek – Roman Komínek, Henrich Kráľ

    Diváci: 1723
    bahis siteleri